Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש רכב משפחתי.

דרישות

1)יפני

2)אמין

3)בטיחותי

4)חסכוני בדלק

אז ככה לא מעט חיפושים, התמקדתי בשני רכבים

1) פריוס

2) גאז - לא היברדית

הבנתי שהגאז מאוד חסכונית לפחות 1-15

הבנתי שהפריוס מאוד חסכונית לפחות 1-20

עכשיו מבחינת האמינות, שני הרכבים מאוד אמינים. אך בטיוטה יש מערכת היברדית שמוסיפה עוד תקלות פוטנציאלית.

מבחינת הבטיחות הבנתי ששני הרכבים בטוחים.

ומבחינת האיבזור ההונדה מציודת ביותר מערכות בטיחות built in של הונדה

בטיוטה פריוס, אין מערכות כאלה.

בנוסף שני הרכבים מאוד סחירים, וסובלים פחות מירידות ערך דרסטית.

השאלה היא, מה יותר עדיף, הונדה גאז או פריוס?

מבחינת חיסכון, איבזור, בטיחות ואמינות.

ושורה תחתונה מה יתן יותר תמורה לכסף.

יחס עלות תועלת.

אשמח לעצות

פורסם

שלום, לא רשמת מה התקציב, כמה נוסעים בשנה, מה כמות הנוסעים, סוג הנסיעות ועוד פרטים שיכולים לכוון יותר ממוקד לאחד הרכבים.

ההבדל במחיר בין שני הרכבים ( החדשים ) כ- 50 אלף שקלים. אם כוונתך לרכב משומש, גם כאן יש הפרש גדול במחיר, או צריך לרדת כמה שנתונים לטובת הפריוס באותו התקציב.

בג'אז 2015+ מערכות בטיחות קיימות החל מרמת גימור קומפורט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תקציב

70 אלף שח

נסיעות משולב עם יותר אחוזים לבין עירוני

בשנה 25 אלף

יהיו ברכב קבוע שני כיסאות בטיחות.

פורסם

הייתי מעדיף ג'אז 2016 פרטית מיד ראשונה ועם קילומטראז' נמוך, מאשר פריוס 2014 באותו התקציב.

מהצצה מהירה בלוח יד 2, בהרצליה מוכרים ג'אז קומפורט אדומה 2016 עם 6 אלפים קילומטרים ( מבקשים 76 אלף שקלים ). רכב חדש לגמרי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צריך הרבה סבלנות.

רכשתי כזו יד ראשונה ק"מ נמוך מאוטוסנטר לפני 3 חודשים.

ממש מבסוט מהרכב!

מה שכן קח בחשבון אחרי 3 שנים צריך להחליף מצבר וזה סיפור של 1100 שקל.

במקרה שלי אוטוסנטר החליפו.

פורסם

הבדלי הגודל והמחיר בין הג'אז והפריוס מאוד משמעותיים. הייתי בודק גם אוריס - זולה וקטנה יותר מהפריוס, יקרה וגדולה יותר מהג'אז.

לגבי צריכת הדלק - אני לא מאמין שפריוס "לפחות 1-20" - לחברים שלי בעלי פריוס צריכת הדלק הממוצעת היא 1:18, אצלי באוריס משהו בין 1:18 - 1:19.

זה כמובן תלוי בתוואי הנסיעות וסגנון הנהיגה.

לגבי צריכת הדלק הריאלתי בג'אז אני לא יודע.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אני חושב לרדת מהרכבים האלה. ז'אג או היבדדי בכללי.

אני צריך רכב דחוף. ולמצוא היברדי שמור עם עוד כוח בסוללה או גאז 2016 שמורה, פשוט בלתי אפשרי בתקופה קצרה.

שוטטו ביד 2 וראו את ההיצע.

רוב האנשים היום עושים טרייד אין ואז הרכבים האלה נמצאים במגרשים שמבקשים עליהם מעל המחירון. פשוט לא ראלי.

• תוכן חדש...