ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,555 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, בעוד מס' חודשים אפשוט את המדים ואצא לאזרחות, תודה לאל בגדול, יש לי הכרות קצרה עם תחום הרכבים (לא גדולה) וכבר גיבשתי לעצמי מס' דגמים שיכולים לעלות על הדרישות שלי בראיה רחבה הרכב ישמש בעיקר להגיע מנקודה A ל-B, מהעבודה וחזרה, בהמשך לימודים וחזרה וכו', אבל מנגד גם לפחות 2 (אם לא יותר) נסיעות שבועיות שאורכות כשעה וחצי לכל כיוון בערך, לבת הזוג, מכאן ההעדפה לסופר מיני ולא מיני הקציב גג הרצוי עומד על 50K בעוד שברשותי יש חלק נכבד מהסכום (יותר מחצי), אך ליתרה אצטרך לקחת הלוואה בתשלומים שאעמוד בה. נכון לכרגע מצאתי לנכון להתמקד על מאזדה 2 ויונדאי I20 (צורות חדשות), שנתונים 2015 +, רכבים אמינים בעיקר שישרתו אותי שנים ולא יאכזבו. מבחינת התקציב, אני מאמין שיהיה קשה …
הודעה אחרונה מאת Fuzer, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 878 צפיות
אהלן, אני משתחרר בעוד שבוע, אני מחפש לקנות אוטו בסכום של בין 30 ל-35 אלף שקל. אוטו חזק, שלא יטרוף דלק, אמין וקל לתחזוק. על מה להסתכל? אני לא יודע למה, אבל בזמן האחרון אני רואה כמעט רק רכבים שנוסעים המון! אוטו שנתון 2011-2012 עשה כבר 140 אלף ק״מ? למה יש כל כל הרבה רכבים כאלה? אנשים נוסעים בלי סוף. קשה למצוא רכבים עם קילומטראז׳ נמוך...
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- 17 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
מטרת הרכב היא למשפחה עם ילד קטן לנסיעות עירוניות קצרות ומדי פעם (סופש"ים) בין עירוניות, יש גם נסיעות לירושלים מדי כמה זמן. הבנתי שלקרוז יש 3 סוגי מנועים, 1.4 טורבו, 1.6 ו 1.8 בהנחה שאני מחפס רק אוטומט איזה מנוע הוא המוצלח מבין כולם בעיקר מבחינת אמינות ומה צריכת הדלק של כל אחד, איזה תיבת הילוכים זאת? מצמד רגיל או כפול? מה המחלות של הרכב הזה, הבנתי שהמזגן מעט חלש, האם זה נכון? האם גם היה ריקול לגיר?
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 828 צפיות
והאם יש הבדל משמעותי בינהם, מבחינת נסיעה נטו..
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אחרי שירדתי מהרעיון של לקנות רכב חצי מסחרי. אני חושב לקנות סקודה פאביה אך אני קצת מבולבל מבחינת דגמי המנוע. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת על המנועים ומה עדיף מבחינת ביצועים. לגבי ידניות ראיתי שיש נפח מנוע 1.6 ו1.4 ויש את החדשות יותר TSI 1.2. כאשר הבנתי שה TSI הכי חסכוני בדלק אבל נפח המנוע קטן. האם נפח מנוע קטן גורע מהביצועים והכח? מי מהדגמים הכי חזק מבחינת סחיבה (עליות ונסיעות ארוכות) ומה נראה לכם עדיף באופן כללי? שאלה אחרת לגבי האוטומטי האם כדאי? או שהגיר בעייתי (שמעתי משהו כזה) ובאיזה שנים בעייתי? תודה וסליחה על כל השאלות אשמח לתשובה אפילו על חלק מהן למי שיש ניסיון.
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
נושא שהופיע הרבה, ולא הייתי מציק אם לא שזה ממש מטריד אותי. אני הולך מחר להעביר בעלות (אני המוכר) ולא יצא לי ברור, אם אפשר בלי ת.ז. או לא. היו כאן עדויות - חלקם ישנות - לכאן ולכאן. יש למישהו מידע עדכני ורלוונטי ? או קישור לניסוח רשמי חותך שמאפשר הזדהות בלי ת.ז.? תודה!!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב בהגדרה של חצי מסחרי בתקציב של 10-20K. הכוונה לרכב מרווח שיש בו מקום להעמסה אך לא בשימוש מסחרי קבוע יום יומי אלא יותר בכדי להעביר מידי פעם דברים כמו תנור מכונת כביסה ממקום למקום. הרכב באופן קבוע אמור לשמש לנסיעות קצרות ופעם בשבוע בערך נסיעה ארוכה הלוך חזור (בערך מרחק של תל אביב באר שבע וחזור). התקציב שלי הוא 10-20k וחשוב לי שיהיה אמין, חסכוני ועם עליות אחזקה נמוכות (אם אפשר לדרוש את כל זה בתקציב הזה... מניח שלא). ראיתי פיאט פיורינו בטווח המחירים הזה עם קלומטראז' של בין 170 ל220 אלף, האם כדאי? אם כן, איזה גיר מומלץ בדגמים האלה (ראיתי שיש טירפטוניק, רובוטי, אוטומטי וידני...קצת מבלבל). אשמח לשמוע חוות דעת ומניסיונכם האישי על הרכב ורכבים אחרים באו…
הודעה אחרונה מאת shahar5085, -
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
היי, אשמח לעזרה בנושא, מתלבט כבר תקופה ארוכה לגבי ליסינג פרטי ולא יודע עדכמה זה באמת שווה לעומת קניית רכב יד 2 בסביבות 70k קיבלתי הצעה מאוויס לכמה רכבים לדוגמא(צירפתי תמונות של עוד הצעות) שברולט ספארק מקדמה 7900 תשלום חודשיx30 752 תוספת ביטוח וטיפולים 301 אשמח לתובנות בנושא מאנשים שעשו, והאם זה באמת שווה את ההוצאה
הודעה אחרונה מאת papula, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 800 צפיות
האם מישהו באמת עושה את זה חוץ מלהמליץ לעשות את זה בתיאוריה והאם זה הכרחי? לא נראה לי ריאלי שמוכר יסכים לכל הטרטור הזה גם אם הוא מוכר אמין ופשוט עם.. הוא פשוט יעדיף לחכות לקונה הבא
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
רכבים שונים מאוד. עדיין, אשמח לדיעות בנושא. מדובר על מליבו 08-09 v6 3.5 וולוו s60 2.4 140 אטמוספרי. למי יש ניסיון איתן? מהקש בלי דיעות קדומות אלא נטו מניסיון. הרכב ייסע כ-10k בשנה. צריך להיות בטיחותי ואמין מספיק כדי לא לרושש. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
תודה!
הודעה אחרונה מאת zorg, -
- 6 תגובות
- 892 צפיות
על איזה רכב היברידי בינוני (לא מיני אך גם לא משפחתי) הייתם ממליצים, לסבתא ואמא פעילה? היינו היום בסוכנות של טויטה, קיבלנו הצעה על טויטה אוריס 2016, 70,000 קמ ב 90000 שח. למען האמת לא מתמצאת, הלכתי "למוכר והבטוח". האם ישנם חברות/דגמים במשפחה הזו שהייתם ממליצים לבחון בנוסף? ומה אתם חושבים על ההצעה שקיבלנו? בנוסף, האם רכבים היברידים דורשים תיחזוק שונה? טיפולים מיוחדים (כמו החלפת סוללה וכו )? תודה!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
תקציב 20-25 אלף 1 2
מאת Danhz-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי, חודש הבא אני מתכוון לרכוש רכב יד 2 התקציב הוא 20-25 אלף, יכול להוסיף עוד 3-4 אלף אם מדובר במשהו ששווה לשקול. אני לא מבין גדול ברכבים אבל כולם ממליצים לי יפנית בתור התחלה. השימושים העיקריים יהיו נסיעות עירוניות ולעיתים רחוקות נסיעות בין עירוניות אני מחפש רכב קומפקטי, מיני או סופר מיני. טיפולים לא יקרים מידי ובעקרון רכב חסכוני ואמין לא משנה לי אם ידני או אוטומט, אם המחיר משנה אז ידני בדקתי ביד 2 וראיתי שאני יכול לקנות סקודה סיטיגו או סיאט מיי בתקציב הזה בשנתון 2013-2014 (יש מציאות) שפה מדובר ברכב אירופאי מצד שני אם נניח אלך על סוזוקי סוויפט השנתון יורד ל2008-2010, אבל רכב יפני. אשמח אם תוכלו לתת את דעתכם על הרכבים, מה כדאי מבחינת עלויות שוטפות,…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
היי.. השאלה שלי היא מתי רצוי לדעתכם לסכם על מחיר התחלתי עם המוכר? נניח שעכשיו אני מתקשר למוכר מסוים ומתחיל לדבר איתו על הרכב ואני שואל אותו כל מיני פרטים מסוימים, ולאחר מכן שואל אותו מה העלות? והוא אומר מחירון 30K? עכשיו ידוע שבדרך יכולות להיות כל מיני נקודות ציון שבהן אני אמצא לנכון שמגיעה לי הורדה במחיר.. זה יכול להיות בשיחה הראשונית בטלפון לדוגמה שבה הוא אומר לי למשל שאחד החלונות לא עובדים ולמרות זאת ביקש מחירון, זה יכול להיות אחר כך בבדיקה בשטח שעליתי על כל מיני תקלות כאלו ואחרות וזה יכול להיות לאחר הבדיקה במכון... ז''א מה בעצם כדאי לי להגיד למוכר? האם בשיחה הטלפונית לאחר שהוא אומר לי מה המחיר המבוקש והאם הוא גמיש ולאחר שקבענו שאני מגיע לראות את הרכב, האם המשפט ש…
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
kiad ceed stw
מאת elimagz- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים, מתלבט בין כמה אפשרויות ואשמח לעזרה. אני רוצה רכב סטיישן אמין וחשבתי על kia ceed sw או i30cw. כמעט בלתי אפשרי למצוא את הkia מיד פרטית והכי טוב שאפשר למצוא זה ליסינג מימוני פרטי. האופציות שעומדות בפני כרגע הן: קיה סיד, 2016, יד ראשונה מליסינג, 48 אלף ק"מ. קיה סיד, 2015, ליסינג מימוני פרטי, 30 אלף ק"מ אבל בלי מולטימדיה ומובילאיי (כן חשוב לי). יונדאי i30cw, 2016, יד ראשונה פרטי, 65 אלף ק"מ. כולן יחסית באותו המחיר ולכן ההתלבטות היא רק לגבי הנתונים שרשמתי. אני אישית נוטה ללכת לשנתון היותר חדש 2016 ולכן חושב לקנות את האופציה הראשונה ומצד שני קצת חושש מהליסינג. אשמח להמלצתכם.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! מעוניין להחליף את הרכב שלי (סקודה אוקטביה 1.2 tsi שנת 2012) אנו משפחה עם 2 ילדים ומתלבטים כרגע איזה רכב לקחת. האופציה הראשונה שלנו היא לקחת סקודה אוקטביה משנת 2015/2016 מנוע 1.2 האופציה השניה היא מאזדה 3 2015 מדגם ספיריט עם מנוע 2000. מה ההמלצה שלכם חברים.והאם הבאגז של המאזדה עד כדי כך קטן.ואם מתכננים בעתיד להרחיב משפחה אז לא תהיה בעיה עם העגלה מאחורה? ומבחינת המושבים האחוריים האם מרווח או לא. תודה!
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
אז ככה אני מחפש רכב עד 40 אלף אבל אני רוצה משהו עם קצת כוח כרגע אני חושב על לנסר 2010 1.8 או אם אני אמצע במחיר של 2.0 או מאזדה 3 2.0 שנת 2010 השאלה מה אתם חושבים\ממליצים להביא בתקציב הזה שהוא לא ישן ממש, ולא רוצה גם סיאט למיניהם
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לרשותינו תקציב של 45k לקניית רכב משפחתי (שני ילדים, עברנו את שלב העגלות) נסועה ממוצעת של כ-220k. חשוב לנו שהרכב יהיה נח, אמין וכמובן חסכוני מבחינת תצרוכת דלק וטיפולים. אהבנו מאוד את הפלואנס הדיזלית, אבל לא מוצאים רכב עם קילומטראז' סביר וגם קצת חוששים מהקטע של הגיר והטיפולים שלפי מה שהבנו יקרים יותר. בינתיים מצאנו יונדאי i30cw מודל 2014 (2/2014) שעשה 90k ק"מ עם טסט לשנה( יד שניה פרטית עם הסטוריית טיפולים, היד הראשונה היתה ליסינג ללא הסטוריית טיפולים). המוכר מוכן להתגמש לכיוון 45k הרכב השני הוא טויוטה קורולהGLI שעשה 133k ק"מ עלה לכביש 1/2012, יד שנייה ,שתי הידיים פרטיות, לאחרון הסטוריית טיפולים במוסך מורשה גם במחיר של 45איזה רכב עדיף במסגרת ההעדפות שלנו? האם הטויוט…
הודעה אחרונה מאת Jeka88, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
חבר טוב לקח רכב לבדיקה במכון בדיקה. שילם שם 400 ש"ח. מצאו נזילה חמורה של שמן מהמנוע. הוא לקח את הרכב למוסך יבואן של אותו רכב בקרבת מקום, ובקש הצעת מחיר לתיקון הממצאים בבדיקה. המוסך חייב אותו ב 280 ש"ח על בדיקת הרכב לצורך מתן הצעת מחיר לתיקון. מחירון הרכב: כ 15 אלף שקל (מודל 2010). לי זה נשמע כמו גזל. רציתי לשמוע מה דעתם של מכובדי הפורום.
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, בחיפוש אחר רכב משומש, האם הדרישה שלי מהמוכרים לחתום על טפסים כגון טופס גילוי נהות, זכרון דברים, והתחייבות בבדיקה היא דרישה ריאלית? אנשים באמת עושים את זה? האם אני לא מבריח מוכרים פוטנציאלים שבאמת מוכרים רכב טוב אבל פשוט ירתעו מלחתום לי על הטפסים האלה? או שזה מוגזם ומספיק לזהות ולהפעיל שיקול דעת שמדובר בבנאדם אמין, בייחוד כשזאת סטודנטית תמימה או חייל צעיר?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
אהלן, אני חייל משוחרר שמחפש לקנות רכב ראשון והסתכלתי ביד 2 על כמה אפשרויות בגדר התקציב שלי ורציתי לדעת מה דעתכם או שאם יש לכם המלצות מניסיון אישי וכאלה אני לא מבין גדול ברכבים אז אני מסתכל באינטרנט וקורא חוות דעת וכל מיני שאלות של אנשים אחרים ובכל זאת לא הצלחתי להגיע להחלטה של איזה רכב בדיוק לקנות אז התקציב הוא 15K רכב ידני, כמובן בעדיפות לחסכוני אבל זה לא מאסט אמין כמה שיותר כמובן מבחינת זה שיהיו כמה שפחות תקלות או "מחלות" מה שכן אני רוצה רכב קטן, לא משפחתי רציתי לדעת מה דעתכם על VW גולף שנים 2001-2004 אני הבנתי שVW רכבים מאוד אמינים ואומנם יקרים בטיפולים חשבתי גם על פיג'ו 206+ שנת 2011\2012 אם יש לכם מה להגיד עליה בכללי רציתי להתייעץ איתכם מה עד…
הודעה אחרונה מאת elmatan21, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי, אני מחפש רכב גיפון שנתיים-שלוש על הכביש (לא היברידי), בטווח מחירים של 100-110K, חשוב ש: יהיה חסכוני יחסית, 1:12-13 ייספק אותי. בעל בגאז די גדול שיספיק למשפחה עם תינוק וילד בן 5. על איזה רכבים הייתים ממליצים להסתכל ? חשבתי על הקשקאי והאוטלנדר 5 מקומות. תודה מראש לכל הכוונה וייעוץ. תודה,
הודעה אחרונה מאת LIRANKES, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 770 צפיות
הייתה לי התלבטות בין רכב מיני (i10, פיקנטו וספארק) לסופר מיני בגלל נוחות נסיעה ובטיחות. אני אלך בסוף על סופר מיני - לרוב אנהג לבד והנסועה משוערת כ-12 אלף בשנה. אני מאמין שאחזיק את הרכב כ5 שנים לפחות. מחפש רכב משנת 2014 ומעלה: טויוטה יאריס, מיצובישי ספייס סטאר, פיג'ו 208 (עם הטורבו, 2015-2016), קיה ריו, יונדאי i20 - אם יש רכב שפספסתי מוזמנים להמליץ בכיף! - הייתי מכניס גם את רנו קליאו ופורד פיאסטה אבל אני לא מחפש סופר ביצועים ובנוסף, רכב רובוטית מה שמרחיק אותי ממנה עוד יותר אני רוצה לגבש דעה בנוגע לפיג'ו - איך המנוע והגיר? יש בעיות כלשהן? יש רצועת טיימינג או שרשרת? מחלה מסויימת?
הודעה אחרונה מאת aHero, -
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב שני למשפחה בתקציב של עד 25K, אין צורך ברכב משפחתי, מעדיף רכב מיני/סופר מיני. רכבים שהסתכלתי עליהם עד כה: שברולט סוניק שנתונים 2011/2012 יונדאי i10 שנתונים 2011/2012 אשמח לעוד המלצות שנכנסות בתקציב הנ"ל או המלצות/יתרונות/חסרונות על הרכבים שציינתי. נסועה שנתית כ-5,000 ק"מ דברים שחשובים לי : 1. אוטומט בלבד 2. בטיחות 3. תחזוקה זולה לא ניתן לחרוג מהתקציב לצערי. כל שאר הדברים זה בונוס תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת elro, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, לפני שבועיים הייתי אצל יבואן שעבור טרייד אין חתך 5,000 ממחירון על טויוטה RUNX בשביל תיקונים שקשורים לנראות, שלפי דעתי מיותרים למי שקונה רכב מודל 2006. שבוע הבא יש אצל יבואן אחר מבצע טרייד אין לפי מחירון או הנחה של 5,000. לפי ניסיונכם, באיזה תנאים בטרייד אין לפי מחירון באמת מקבלים את המחירון? או שעדיף למכור לבד ולקבל את ההנחה?
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 581 צפיות
שלום, נראה לי שהגיע הזמן להחליף את הרכב (רנו מגאן2, שנת 2008). מחפש המלצה לרכב אמין, חסכוני ולא שדורש יותר מידי טיפול במוסך. תקציב: 15-20 אלף שח שנה: 2009 ומעלה (צריך להתקדם) חשבתי להמשיך עם רנו, לרנו פלואנס, כך שאשמח להמלצות/דיס המלצות לדגם ספציפי זה. תודה
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
מעוניין לקנות אאודי q2 עם מקדמה של 20000. החזר חודשי של כ 1500 ובסוף התקופה לאחר 5 שנים החזר של 700000 האם הרכב ישמור על ערכו? מה עלות האחזקה החודשית?
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחיר מפתה, עיצוב באמת יפה ונראה פרקטי. אחראיות מלאה של 5 שנים. נראה שהאוטו נוח וחסכוני בדלק, מה אומרים כדאי או לא כדאי?
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש סקודה אוקטביה. מחיר לא משנה. אני מעוניין ב שנתון 2015-2017 ההתלבטות שלי איזה נפח מנוע מומלץ . וכמובן עם הכי הרבה פחות מחלות ותקלות (מעדיף מאנשים עם ניסיון אישי) שמעתי שמועות ש ה 1400 ..הוא הכי מוצלח.. ואיזה (140 כ"ס . או 150 כ"ס) מאוד הייתי רוצה יותר כוח... ותמיד היה לי בראש לרכוש את המנוע 1800 (180 כ"ס) אני בחור צעיר שמעוניין ברכב חזק . אני נעול על מנועי טורבו בלבד. הרכב ישמש גם בתור רכב משפחה עם ילדים קטנים לכן אני מעוניין גם לשפר אותו קצת לכיון גאנטים 19 + stage 1 לכן חשוב לי לדעת איזה נפח מנוע מומלץ לצרכים שלי אני מעוניין לרכוש את הרכב מ אופרייט ליס האם יש בדיקות מיוחדות שאני אמור לבקש. תודה רבה לכל האחים היקרים בפורום ש…
הודעה אחרונה מאת maxcts770, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 620 צפיות
זה רכב שני במשפחה, אז יכול להיות קטן, אבל לא יותר מדי קטן (נניח בין 208 ומקבילותיה ל 308 ומקבילותיה) ישמש לנסיעות בין עירוני פרברי, 10 ק"מ כל כיוון, חצי עליות/ירידות וחצי מישור אוטומט חובה, רמת בטיחות טובה חסכוני בדלק בגבולות שאר האילוצים (להמנע מרכבים שידועים כשתיינים) שנתון כמה שיותר גבוה (נניח אזור 2010-2012) תקציב: כמה שיותר נמוך שכל הדרישות עדיין ייכנסו (כנראה באזור 12-18 אלף) אין צורך להתחשב בסחירות כיוון שאין תוכנית למכור את הרכב ב2-3 הקרובות, התכנית היא להחזיק את הרכב ולטפל בו כנדרש, כל עוד ימשיך לשרת באמינות טובה
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 381 אורחים (הצג רשימה מלאה)