Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה רכב היברידי בינוני (לא מיני אך גם לא משפחתי) הייתם ממליצים, לסבתא ואמא פעילה?

היינו היום בסוכנות של טויטה, קיבלנו הצעה על טויטה אוריס 2016, 70,000 קמ ב 90000 שח.

למען האמת לא מתמצאת, הלכתי "למוכר והבטוח".

האם ישנם חברות/דגמים במשפחה הזו שהייתם ממליצים לבחון בנוסף? ומה אתם חושבים על ההצעה שקיבלנו?

בנוסף, האם רכבים היברידים דורשים תיחזוק שונה? טיפולים מיוחדים (כמו החלפת סוללה וכו )?

תודה!

פורסם

א) אוריס היא משפחתית. יש גם יאריס יותר קטנה.

ב) אין צורך בשגרת תחזוקה מיוחדת. מה שכן, הארכת אחריות לסוללה היברידית עולה 300 ש"ח לשנה (לא חובה). לדעתי שווה את זה, השתלם לי מאוד כשמתה סוללה בפריוס 2011 של אמא שלי, והחליפו לי סוללה בחינם (במקום לשלם 10 אלף).

יש גם את יונדאי איוניק וקיה נירו. לדעתי, אם מתכוונים להחזיק את הרכב תקוה ארוכה, עדיף אוריס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה היברידית? האם הנסועה של אמא מצדיקה את הפרש המחיר מול רכב בנזין סטנדרטי?

בכלל, כאשר את מבקשת עצה, נסי לפרט קצת מהם הצרכים (למשל סועה צפויה, מספר נוסעים וכמות מטען שגרתית, דרישות ספציפיות מבחינת אבזור, העדפות מסיבות חיצוניות כגון קשר למוסך שיש לכם אמון בו וכו').

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חשבנו על היברידית ,בגלל החיסכון בצריכת הדלק.

הנסיעות העיקריות הם בתוך העיר.

מה אופי השימוש עבורו כדאי לרכוש רכב היברידי?

פורסם

ההבדל המשמעותי בין היברידי לרגיל יתבטא בעיקר בנסיעה עירונית/פקוקה.

אם אין לה צורך ברכב משפחתי הייתי ממליץ לך לבדוק גם את היאריס ההיברידי.

פורסם
חשבנו על היברידית ,בגלל החיסכון בצריכת הדלק.

הנסיעות העיקריות הם בתוך העיר.

מה אופי השימוש עבורו כדאי לרכוש רכב היברידי?

כמה ק"מ בשנה?

אם הנסועה אינה גבוהה ספק אם ההפרש בעלות הדלק יקזז את ההפרש במחיר הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...