Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין לפי מחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שבועיים הייתי אצל יבואן שעבור טרייד אין חתך 5,000 ממחירון על טויוטה RUNX בשביל תיקונים שקשורים לנראות, שלפי דעתי מיותרים למי שקונה רכב מודל 2006. שבוע הבא יש אצל יבואן אחר מבצע טרייד אין לפי מחירון או הנחה של 5,000.

לפי ניסיונכם, באיזה תנאים בטרייד אין לפי מחירון באמת מקבלים את המחירון? או שעדיף למכור לבד ולקבל את ההנחה?

פורסם

עדיף למכור לבד. בייחוד אוטו כמו הrunx

אגב, אם האוטו שלך באמת פגוע חיצונית באופן חריג. אל תצפה למחירון גם בשוק הפרטי.

אם זה דברים מינוריים, אז בסדר.

פורסם

תראה שיש אותיות קטנות במבצעים האלה, המחיר מחירון תלוי בבדיקה ובמצב הרכב.

פורסם

לטרייד אין של "מחירון תמורת מחירון" יש מחיר- אובדן הנחת מזומן אופציונלית שהיתה קיימת/איבוד הטבת אבזור/מימון.

תמיד עדיף למכור לבד,הבעיה שרכב בן 13 קשה למכור,אלא אם הוא בעל נתונים סבירים יחסית לשנתון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ראנקס במצב טוב תמכר מהר ובמחיר מחירון.

מה נתוני הרכב שלך ואיזה רכב אתה מעוניין לרכוש?

כלכלית, תמיד עדיף למכור לבד ואז להיכנס למשא ומתן על הרכב החדש.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

תודה על תגובות.

הראנקס יד ראשונה, עשתה רק 110 אלף קילומטר. כל הטיפולים במוסך מורשה ובזמן .חיצונית, בפנס האחורי, בחלק שקרוב לפח והוא דקורטיבי, יש שבר קטן, משהוא כמו חצי סנטימטר על ארבע סנטימטר, ומולא בסיליקון שקוף. ליד יש מכה בפח של 3 על חמש סנטימטר. בנוסף בד הגג צנח, כך שחיברתי עם סיכות ממש קטנות ואם לא מסתכלים לא שמים לב. מצב מכאני מעולה. כל הצמיגים הוחלפו בארבע שנים האחרונות. אלטרנטור הוחלף.

אני חושב לקנות 3008 עם מנוע 1.2, רמת גימור בסיסית. עוד יומיים יש ארוע מכירות.

עריכה אחרונה על ידי P0ET
פורסם

הרכב שלך ימכר בלי בעיה.

דרוש מעל המחירון ותתפשר על מחירון.

על הפיג'ו (בחירה מצויינת) תקבל לפחות 5000 שקל הנחה.

ככה שמכירה עצמאית תחסוך לפחות 10000 שקל!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

רכב בן 13 יהיה מאוד קשה למכור במחירון,במיוחד כשלטויוטה הזו כמו להונדה /מאזדה 3 ספיריט מהשנים הללו המחיר גבוה באופן הזוי.

מצד שני,אפשר יהיה למכור ב 1000-2000 פחות וזה בטח עדיף כי ההנחה שאפשר לקבל על הפזו הכזו היא גדולה ואולי אף תוכל לקנות במחיר שתכננת את הגרסה המאובזרת ביותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תמיד עדיף למכור לבד,הבעיה שרכב בן 13 קשה למכור,אלא אם הוא בעל נתונים סבירים יחסית לשנתון.

ההדגשה שלי - וזה...לא נכון לכל רכב שהוא בעולם כולו? שקשה למכור אותו אלא אם הוא בעל נתונים סבירים יחסית לשנתון?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קורולה 2006-7 אחד הרכבים המבוקשים כמשומשת. מכירה לבד עדיפה בכל בוקר.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...