Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרשותינו תקציב של 45k לקניית רכב משפחתי (שני ילדים, עברנו את שלב העגלות) נסועה ממוצעת של כ-220k.

חשוב לנו שהרכב יהיה נח, אמין וכמובן חסכוני מבחינת תצרוכת דלק וטיפולים.

אהבנו מאוד את הפלואנס הדיזלית, אבל לא מוצאים רכב עם קילומטראז' סביר וגם קצת חוששים מהקטע של הגיר והטיפולים שלפי מה שהבנו יקרים יותר. בינתיים מצאנו יונדאי i30cw מודל 2014 (2/2014) שעשה 90k ק"מ עם טסט לשנה( יד שניה פרטית עם הסטוריית טיפולים, היד הראשונה היתה ליסינג ללא הסטוריית טיפולים). המוכר מוכן להתגמש לכיוון 45k

הרכב השני הוא טויוטה קורולהGLI שעשה 133k ק"מ עלה לכביש 1/2012, יד שנייה ,שתי הידיים פרטיות, לאחרון הסטוריית טיפולים במוסך מורשה

גם במחיר של 45איזה רכב עדיף במסגרת ההעדפות שלנו? האם הטויוטה בנתונים האלה עדיפה גם אם נמוכה בשנתון וגבוהה יותר בקילומטראז'?

אלו עוד רכבים מומלצים?

האם פורטה עדפה על הi30cw? לא מכיר את הרכב...

תודה מראש

פורסם

הקורולה הקודמת רכב מיושן שלדעתי לא שווה את המחיר הגבוה שמבקשים עבורו.

מבין השתיים היונדאי בחירה טובה יותר.

אל תשכח לקחת לבדיקה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אם אתה לא מוצא פלואנס נורמלית, נסה לחפש מגאן אסטייט דיזל, הן אמינות יותר בזכות מערכת חשמל עדיפה, תא המטען פרקטי יותר ויש מכוניות פרטיות כאלו, אולי תצליח למצוא אחת עם ק"מ סביר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יונדאי יוצאת ליסינג עשוייה להיות עסקה לא מוצלחת במיוחד.

בבחירה בין 2 הספציפיות הללו ברור שהקורולה עדיפה-ידיים פרטיות +ספר טיפולים יבטיחו שקט נפשי הרבה יותר מהיונדאי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בקילומטראז׳ של 220K בשנה אני חושב שכל אחד מהרכבים האלה ימות לכם תוך שנה וחצי-שנתיים גג, ואני מאוד אופטימי.

וגם כל פיפס של הבדל בצריכת דלק יהיה מאוד מורגש, ועוד לא נכנסתי לעניין של טיפולים (שתצורך לעשות פעם בקצת יותר מחודש), בלאי ותקלות.

פה צריך להיות שיקול אחר לגמרי. לדעתי או רכב דיזל מהדגמים שנמכרים למוניות, או טויוטה היברידית, כי אלה כבר הוכיחו את עצמם, ואיוניק/נירו אני לא יודע איך יתמודדו עם ק"מ הזוי.

כמובן חדש.

וגם זה יהיה אחרי שלוש שנים עם 660 אלף ק"מ, שתי רגליים בקבר, אז ממכירה עתידית אפשר לשכוח (ואם כן, הסכום יהיה זניח).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רכב ללא היסטוריה מתועדת זה חתיכת איתות רציני, במקומך הייתי מוותר על היונדאי, לא חסרים רכבים עם היסטוריה מתועדת בשוק.

רכבים מליסינג ללא היסטוריה הם לרוב יוצאי סוחרים/מגרשים וזה בפני עצמו מעיד על בעיה או עבר מפוקפק לרכב. חברות הליסינג הגדולות מוכרות את הרכבים הטובים עם היסטוריה מתועדת, את הבעייתיים מוציאים לשוק הסוחרים שבתורם "מעלימים" את ההיסטוריה.

בסכום שלך הייתי ממליץ לבחון 308SW שתהיה חדישה יותר בכל מובן גם מהפלואנס.

פורסם (נערך)

למה לחפש רכב עם ק"מ כזה גבוה? חפש רכב עם ק"מ נמוך ועם תיעוד טיפולים, לא יותר מ 60-70 אלף ק"מ ותיעוד על כל טיפול.

תבוא אתה לסוכנים ותציב להם עובדה מה אתה רוצה, לא להיפך.

דבר שני - היונדאי סובלות ממחלות בהגה בסלילי כריות אויר ועוד דברים מעצבנים. צריך לקחת את זה בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אם אהבתם את הפלואנס, תוכלו לחפש מגאן דיזל יוצאת ליסינג. יהיה קשה למצוא אחת לא שחוטה אבל תנסו, תרוויחו צריכת דלק טובה לנסועה שלכם.

מבחינת הרכבים שהעלתם בכותרת, כמו שנאמר לפני - הקורולה יקרה מדי יחסית למתחרים שנותנים תמורה דומה. היונדאי רכב נחמד, פה ושם שומעים על תקלות (אני מכיר 2 משנתון 2014 שהחליפו להם מנוע ויש תקלות נוספות שאחרים יוכלו לספר עליהן). אתם לא חייבים תצורת סטיישן אז אפשר לשקול רכבים אחרים.

קיה פורטה זולה יחסית ותתן תמורה טובה, לא שמעתי בעיות אמינות איתה.

הייתי בודק גם סובארו אימפרזה, בתקציב שלכם אפשר בקלות למצוא 2015 שהיא לא שחוטה מליסינג.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

כנס לסניף של לובינסקי...תקבל אחריות ותנאי מימון נוחים ויש להם גם רכבים טובים שם,כמובן שיש גם רכבים שחוטים ממש אבל אם תחפש טוב תמצא מציאות...

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

מבין ה 2 שכתבת בהתחלה, הטויוטה 2012 עדיפה ברור (מול יונדאי עם עבר ליסינג).

בכל אופן לפי דעתי הקו המנחה הוא : תחפש רק שמור מ פרטי. זה קודם כל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
כנס לסניף של לובינסקי...תקבל אחריות ותנאי מימון נוחים ויש להם גם רכבים טובים שם,כמובן שיש גם רכבים שחוטים ממש אבל אם תחפש טוב תמצא מציאות...

ממה שראיתי יש דגמים עם מנוע 1.2 ויש עם 1.6. מה ההבדל? מה המומלץ?

פורסם
למה לחפש רכב עם ק"מ כזה גבוה? חפש רכב עם ק"מ נמוך ועם תיעוד טיפולים, לא יותר מ 60-70 אלף ק"מ ותיעוד על כל טיפול.

תבוא אתה לסוכנים ותציב להם עובדה מה אתה רוצה, לא להיפך.

דבר שני - היונדאי סובלות ממחלות בהגה בסלילי כריות אויר ועוד דברים מעצבנים. צריך לקחת את זה בחשבון.

הייתי באלבר ובאלדן, אין רכבים שעשו 60-70k בתקציב של 45K . הציעו לי קיה סיד 2015 מליסינג שעשתה 93k ב-43k וזה רכב שהוחלף לו המנוע...

• תוכן חדש...