ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,555 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בא לי להתפנק ברכב חדש,לפני שאתחיל בנסיעות מבחן רציתי לדעת את הדעה שלכם לטוב ולרע,אשמח להמלצות,בשני הרכבים אעדיף את הדגם הגבוה ביותר ולא ה GTI ,תודה
הודעה אחרונה מאת me5000, -
-
רכב עד 50K
מאת barw123-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! לצערי, הבלנו (99', עבר 300K) החליטה אתמול להחזיר את נשמתה לבורא (ראש מנוע החליט למות סופית). מחפש המלצה לרכב עד 50 אלף. הנסיעות יהיו בעיקר בין נתניה לתל אביב. (70 קמ ביום הלוך+חזור). הדרישות לפי סדר: 1. אמינה וזולה להחזקה. 2. חסכונית. חשבתי על: (מיני\סופר מיני - אבל פתוח למשהו אחר). 1. טויוטה יאריס. 2. סוזוקי סוויפט (הדגם החדש). 3. סוזוקי בלנו (הדגם החדש). 4. שברולט ספארק. 5. מיצובישי ספייס-סטאר. 6. קיה ריו. 7. קיה פיקנטו. 8. ניסאן מיקרה. אשמח לעזרה. כמו כן, אשמח לשמוע על מקומות מומלצים לקניית הרכב. תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ברשותי קיה קארנס 2007 7 מקומות. 170000 ק"מ במצב מצוין. ואני מתלבט מאד אם להחליפה בגלל צריכת הדלק. אני נוסע בעיקר בתוך העיר. = 1/6.5 בדוק. הכיוונים שלי הם קשקאי + 2. אאוטלנדר. ורסו תקציב של עד 60000 כולל הרכב שלי. מה אתם אומרים? אשמח לתשובותיכם המחכימות כתמיד.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כן אני יודע שהרעיון דיי סדיסטי אבל תקשיבו רק דקה.... לאחרונה צצה 208 אוטומטית במכרז (בתור בעל 208 ידנית אני כבר זמן מה חם על הדגם) בעלת הסעיף הנ"ל בתדפיס הרישוי (הגבלת מכס לצורך העברת בעלות) ואני רוצה באמת לדעת במידה והמחיר מכירה יהיה אטרקטיבי מספיק כדי להכניס אותי להרפתקה כזאת מה האופציות שלי. א.לרשום את הרכב על שם חברה שלי שהיא עולה חדשה שנה אחת בארץ ואז לקבל פטור מהתשלום למכס. -במידה וכן מי יהיה רשאי לנהוג ברכב? -כמה זמן יצתרך לעבור עד למחיקת ה"חוב" למכס? -מה הפרוצדורות וההגבלות הנוספות שיחולו על הרכב? ב.לקנות את הרכב AS-IS ולשלם את החוב למכס על מנת להסיר סעיף זה. -הסעיף הכי חשוב כמה צריך לשלם? -איך הפרוצדורה זאת נעשת באמת במקרה שהרכב נקנה ממ…
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לשמוע את דעתכם על יונדאי גטס שנתונים 2007/8/9 האם משתלם לקנות רכב כזה (סביב ה10 אלף) כדי שיחזיק שנתיים - שלוש בשקט ? יש איזה תקלות שאמורות לצוץ אחרי תקופת זמן כזאת על הכביש ? אולי בדגם הספציפי הזה יש משהו או שזה דווקא דגם מומלץ ? והאם יש הבדל מהבחינה הזאת בין הידני לאוטומט נ.ב מה הסיפור של רמות הגימור שם gli וכו׳ בכללי השימוש שלי יהיה : נסיעות עירוניות ובינעירוניות במשך יומיים בשבוע ושאר הזמן הרכב ישב בחנייה (200 קמ לשבוע בערך) תודה לעוזרים !
-
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום קניתי מזדה 5 מסוכנות רכב, הרכב שנת 2015 עם 85000 ק"מ. בבדיקה הרכב יצא בסדר. יד ראשונה היתה ליסיניג נהג יחיד, מחיר הקנייה 79,000 ש"ח. לצערי, רק עכשיו שמתי לב שע"פ רישיון הרכב, הוא עשה 75,000 ק"מ בשנה הראשונה. (בין 08/2015 ל 08/2016). התשלום כבר נעשה, מחר אמורים לעשות העברת בעלות. האם לדעתכם אני צריך לחשוש? לבטל את העיסקה? אשמח לעצה... תודה
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חברים, מתייעץ לגבי השדרוג הצפוי, מה שחשוב לי הוא נוחות ואבזור (חלון שמש, מושבי עור, מערכת מולטימדיה, איכות חומרים והעדר קרקושים) מנוע זריז (לא מידיי) המאפשר שיוט נינוח ונמוך סלד ב140 קמ"ש נוחות נסיעה - שקט בשיוט וסופג מהמורות בצורה טובה. ניהוג מתקשר ולא מנותק, רכב עם קצת פלפל שחווים בו את הנהיגה. 4 מקומות סבירים (גולף = סביר) בשלילה - כל הקוראניות באשר הן, גולף. שנתון מעל 2014 כרגע אני על A3\A4, לקסוס IS250, סקודה סופרב. רעיונות נוספים? גיבויים? תודה!
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 940 צפיות
יונדאי סטיישן I3O-CW ,מודל 2013, 50K ק"מ, המוכר הוא יד ראשונה מליסינג 0 ק"מ (00 ברישיון). הרכב נראה במצב טוב, כמה סביר לשלם עליו? המוכר מבקש 48 אלף שקל-מחירון יד2 משוקלל. אני מתכוון להחזיק את הרכב 5 שנים. בכמה סביר להפחית את המחירון של יד2 במצב כזה?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
חדש או יד 2 ?! 1 2
מאת Shechter-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חבר׳ה, חייב את עצתכם. אני וארוסתי זוג צעיר בלי ילדים, מחפשים רכב סופר מיני ידני, ואחרי סקר שוק התמקדתי בשני דגמים - קיה ריו ויונדאי i20. שניהם ידניים, מנוע 1.2 בנזין 82 כ״ס התקציב ששמתי לנו הוא 30 אלף שח, מה שנותן לנו את אחד הרכבים הנ״ל בדגמי 2013-2014 וכאן נכנסה לתמונה ניסאן עם מבצע שלא יכולנו להתעלם ממנו - 51,000 שקל על ניסאן מייקרה 2019 ידנית חדשה עם כל התוספות ומראה ספורטיבי על מה הייתם הולכים? רכב חדש מהניילונים או יד שנייה שנת 2013 בחצי מחיר?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
אשמח להמלצתכם זוג גבוהים פלוס שני ילדים, מחפשים רכב שיהיה נח, אמין וחסכוני בדלק. עד כה נסועה של 20k בשנה (סיטרואן c4 שהיתה נוחה אבל התעייפה), לא מזמן עברנו לקיבוץ, אז ניסע יותר. רוב הנסיעות בין עירוניות. חשבנו ללכת על רכב דיזל דוגמת פלואנס או מגאן אסטייט, רוב הרכבים בתקציב הזה הם 2012-2013 שעשו כ-150k רכבים אחרים שהומלצו הם סקודה ראפיד וקיה כי הם יותר "נפוצים". פתוח לרעיונות, חשוב שיעמדו בתקציב.
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
אהלן חברים. לצערי עוד תראו פוסטים דומים/שונים כאלו, בתקווה שלא, אבל מכיר פחות ואשמח לעצה מאלו שמכירים יותר. התקציב הוא עד 16k. ראיתי צרפתיות, מודלים ישנים (2006,7, או מאזדות 3, טידות ועוד לא מעט (אפילו מוכרים אלפא רומיאו 156 בתקציב הזה o_O). אני מחפש לי / בת הזוג רכב, נקרא לזה עם אמינות (סטטיסטית כמובן, כל מקרה לגופו). המוסכניק המליץ על יפניות; מאזדה, טויוטה, ניסאן. בינתיים, לצערי, הכנסתי כבר 3 לבדיקה אצלו, ואני נדהם מהפער בין "הרכב שמור ומטופל" לרגע שהוא עולה על ליפט. כן, אני מסכים שאלו לא רכבים חדשים, אבל לפי רשימת הבעיות שהנבתי שאני הולך להתמודד מולם בחודשים הבאים, זה מסתכם לעיתים בחצי רכב אם לא יותר. עכשיו, רגע לפני שאני אובד עצות וקונה פ…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אשמח לקבל עזרה מאנשים בעלי ניסיון בתחום הרכב הייתי היום במגרש בשביל לראות את הרכב מהסוג הזה (מחפש אותו כבר מספר חודשים) ואחרי שבחנתי אותו, ביצעתי עליו נסיעת מבחן ושלחתי אותו לבדיקה, בסך הכל הרכב במצב טוב מבחינת מכנית. מלבד שריטות פה ושם (בכל זאת מהשכרה) גם מבחינה חיצונית הוא במצב דיי טוב. הרכב עבר תאונה מאחורה ועל פי הדו"ח הוחלף תומך פגוש אחורי, פח אחורי ודלת תא מטען. מנוע/גיר/שילדה הכל תקין. השאלה היא כזאת - קודם כל, מה דעתכם? שנית כל מה המחיר שהייתם נותנים על הרכב הזה? בנתיים ההצעה עומדת על 62,000 שקל. לפי מחירון לוי יצחק, הרכב שווה 63,989. פרטי הרכב - עלייה לכביש: 07/2016. ק"מ: 81,000. יד: 00. גרסת inspire. תודה רבה לעוזרים - צירפתי גם את הבדיקה
הודעה אחרונה מאת green, -
- 3 תגובות
- 727 צפיות
שלום רב לרשותי בערך 35.000 שח לקניית רכב. אנו זוג צעיר עם ילד אחד. אני מתלבט בין רכב כגון מאזדה 3 - שאני יכול למצוא שנת 2012 עם ק"מ נמוך (70-100K) מול למשל פורד פוקוס שאפשר למצוא במחיר כזה גם שנתון 2014 בק.מ סביר. אני יוצא מנקודת הנחה ששני הרכבים במצב מעולה, ולאחר בדיקה. רשמתי דווקא את שני הרכבים האלה כי היה לי איתם ניסיון טוב. אשמח לכל עצה
הודעה אחרונה מאת mightybear, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. אשמח לעזרה בהתלבטות הבאה: אנחנו זקוקים לרכב 7 מקומות (בעקבות התרחבות המשפחה ל-4 ילדים). בטרם נחליט על דגם אנחנו מתלבטים האם לרכוש רכב יד 2 או לקחת רכב חדש בליסינג פרטי (במסלול של תשלום חודשי ללא ביטוח וטיפולים). אין לנו הון עצמי של ממש לכן האפשרויות הן: 1.לקיחת הלוואה ע"ס 75 א ₪ בתנאים טובים לחמש שנים (דרך מקום העבודה) ואז ההחזר החודשי יהיה 1300 ש"ח לערך. בסכום הזה נוכל לקנות רכב שנתון 2014 להערכתי. 2. לקחת רכב חדש מחברת ליסינג (ככה"נ אאוטלנדר- שהוא רכב 7 מקומות הכי נפוץ וזול, למרות שהבנו שהוא צפוף אבל המחיר מכריע) ואז התשלום החודשי יהיה משהו כמו 2000 ₪ לחודש ל36 חו', בסופם מחזירים הרכב ואפשר להמשיך לעסקה חדשה. תדרש גם מקדמה של כ-15,000 ₪. …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 1 תגובות
- 712 צפיות
אני רוצה לקחת ליסינג תפעולי ״יבש״, החישוב הכלכלי ברור לי. אשמח לתובנות ולשמוע מניסיונם של חברי הפורום לגבי ״עיזים״ כלומר כיצד להשוות בין תנאי החברות בנושאים כגון החזרת הרכב לקדמותו,הפסקת התוכנית לפני סיום המועד,רכב חלופי במקרה תאונה,מחיר לק״מ עודפים ועוד כיד הדימיון הטובה עליכם דגשים וטיפים יתקבלו בשמחה ניר Sent from my iPad using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, כמו שנכתב בכותרת, אשמח לחוות דעת על דאצ'יה סנדרו סטאפווי דיזל ידני. הכוונה לרכב חדש. מתכוון לעשות כ-20 אלף ק"מ בשנה. מחפש בעיקר עלות החזקה זולה, ואמינות. (במידה ויש אלטרנטיבות גם אשמח לשמוע) תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת omerkot, -
- 7 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לאחר בחירת הרכב המבוקש (פאביה), והתחפרות קריאה עליו בפורום, מצאתי שתי פאביות עם היסטוריית טיפולים לא רעה. באחד הרכבים הוחלף גיר, בשני טיפולים לפי שעון של פילטרים-שמן-וכו', ללא כל סימני בעיה בגיר. מעבר לבדיקת שלדה והערות כלליות שאני לא תולה בהם הרבה במכוני קומפיוטסט (בטח שלא בסעיפי הגיר שם הכסת"ח ואי לקיחת האחריות ברמות אחרות), האם אפשר לקחת אותו למוסך לבדיקת גיר DSG מקיפה, בעיות במצמדים, צפי להחלפה וכן הלאה? או שזה דורש פירוק והרכבה שכבר לא סבירה למעמד קניית רכב? או בדיקת רצועת הטיימינג, מותחנים, משהו שבאמת ייתן לי מושג לגבי הטיפול הבא? אם יש המלצה ספציפית למוסך כזה באזור תל אביב-חולון-יפו / או לחלופין ראש העין/פתח תקווה, בדגש על מומחיות בסקודה (או פולקסוו…
הודעה אחרונה מאת save, -
פיז'ו 301 ידנית 1 2
מאת חייקו-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם מעוניין לקנות רכב ידני יד שניה, בעבר נהגתי על פיזו 301 רובוטית לנסיעה קצרה והיה זוועה ההילוכים לא זזו בזמן והרכב רעד כל הזמן עכשיו כשחיפשתי נתקלתי שוב ברכב הזה אבל בגירסא הידנית שלו השאלה שלי איך ההילוכים בגירסא הידנית האם הם טובים מהרובוטי (שאני זוכר שלא נהניתי) וסתם אשמח לקבל חוות דעת למי שיש את הרכב הזה ואשמח לשמוע גם חוות דעת על צריכת הדלק שמעתי שבגירסא הידנית היא מצויינת. תודה רבה לכל העוזרים. אני מדבר על פיזו 301 ידנית 2013-2014
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים הודעה ראשונה שלי בפורום זה...
הודעה אחרונה מאת Avliran, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מהו מבצע חבר הבא אחרי יונדאי?
הודעה אחרונה מאת aviel-bs, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, בבעלות הוריי מאזדה 3 קומפורט 2008 עם 167,000 ק"מ. אבי רכש אותה לפני מס' שנים מאשה שהיתה היד הראשונה. הרכב טופל מיומו הראשון וגם כעת במוסך מורשה. ועכשיו כשהרכב בן 10 וכמה חודשים הם מהרהרים - האם למכור או לא? האם הגיעה העת בה אוטוטו יילך איזה חלק קריטי ויקר? לפני כחצי שנה הוחלפו בלמים אחוריים ו-ABS. חוץ מאיזו בעיית חשמל קטנה בפיקוד של החלונות לא היו שום בעיות מיוחדות לאורך 6 השנים שהיא אצלנו. האם ישנן בעיות ידועות בדגמים האלה שצריך לחשוש מהן בקרוב? האם המנוע, הגיר או מערכת יקרה אחרת עתידים להתקלקל בקרוב? האם טוב למכור עכשיו או ששווה להמתין קצת? אשמח לייעוץ בעניין. תודה!
הודעה אחרונה מאת aviel-bs, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 462 צפיות
היי רכב ישן של אחותי , יונדאי 2005 עם טסט עד 1.9.18 . האם אני יכול למכור אותו ככה? מישהו התקשר ואמר שאם עברו 3 חודשים לא ניתן להעביר בעלות... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הגיר ברכבי שבק חיים ואני מתכנן לקנות רכב נוסף. ה"רכב הנוסף " חסר טסט ולפיכך יקנה בזכרון דברים. בשלב ראשון אני מתכנן להשתיל את הממסרת מהרכב הנוסף ברכב שלי. בשלב שני , נאמר עוד כשנתיים אני מתכנן להשתיל את המנוע מהרכב הנוסף ברכבי. מה הפרוצדורה / אישורים להשתלת המנוע מול משרד הרישוי ?? תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
היי מלא מלא אנשים פשוט אומרים לי לברוח משברולט ספארק מדובר בשנים 2011 ומעלה.. אני מחפש רכב מיני חסכוני .. ומתקשה מאוד לקבל בחירה אז בנימה זו אשמח לקבל חווד מאנשים שיש להם את הרכב וכמו כן לקבל חווד דעת על רכבים אחרים כמו אלטו פאגו 107 וכדומה בקטגוריית המיני תקציב עד 25K
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
בוקר מעוניין לקנות פיאט 500 ידנית בלבד. הנסעיות הם בעיקר לבד עבודה ובית כ 20 ק"מ ליום הנסיעה בנתיבי איילון בעיקר, בבוקר הכביש פנוי בחזור פקקים. ההתלבטות בין שני המנועים: מנוע 1.4 האמין שלהן שמפיק 100 כ"ס שנת 2013 והשני 0.9 טווין אייר עם 105 כ"ס 2 צלינדר שנת 2015 שני הרכבים עולים בסביבות אותו המחיר 5K +- האם העדיף החדשה ביותר(2015) אבל הפחות מומלץ או לרדת בשנה (2013) אבל המנוע האמין והמומלץ מה הכיוון המומלץ לקנייה?
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
שלום לכולם, אחי מתעניין ברכב יד 2 כמה שיותר חסכוני בדלק, בטיחותי שישרת אותו ל 4-5 שנים הקרובות. מצאתי כמה מודעות של ג'אז היברידית 2015 - 2014 דור קודם. איך הרכב מבחינת צריכת דלק? מחלות ידועות? מה עלות החלפת סוללה וכמה זמן היא מחזיקה? עלויות ביטוח? (הוא נהג חדש אבל מעל גיל 24). תודה רבה.
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מתלבט אם כדאי לקנות רכב-טיוטה אוריס 2013, יד 1, ק"מ נמוך. תאונה שתוקנה במוסך מורשה, דוח שמאי מראה ירידת ערך של 7.5% לפי הפירוט הבא: כנף אחורית 3% (פגיעה בינונית) דופן פנימית לכנף אחורית 1% (פגיעה בינונית) החלפת דלת אחורית 0.5% (סימני החלפת דלת) תיקון סף מדרכה 1.5% (פגיעה בינונית) צביעה לא מקורית בחלקים ניזוקים 1.5% האם מדובר בפגיעה בשילדה? ירידת ערך של 7.5% סבירה בנזק הזה? הורדה של 7.5% במחיר נשמעת סבירה?
הודעה אחרונה מאת TT1, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כרגע יש ברשותי שברולט קרוז 2014 דגם טורבו. הבעיה ברכב הזה שההגה שלו אילם ולא מתקשר. בירידות מירושלים או עיקולים מהירים פשוט מפחיד- הרגשה שההגה מנותק. אני מחפש סופר מיני או מיני חדשה, או אפילו משפחתית יד 2 . שיהיה יציב, והגה שמתקשה/ מתקשר עם הכביש במהירות בין עירונית.
הודעה אחרונה מאת חיליק, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
השאלה בגוף הכותרת. מודע לחסרונות של הרכב אך חושב שלאור הדילים שניתן לקבל ברכב החסרונות עולים על המעלות. כמה לדעתכם שווה לי לשלם על הרכב? מודע לזה שאני כנראה גם יקבור את הרכב.
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 614 צפיות
משהו לטובה (החליפו, בעיות מצמד ידועות ב dsg טופלו כבר וכו') או לשלילה ( היה שם גיר בעייתי לך תדע מה המצב וכו')? פאביה אמבישן ambition 1.2 טורבו מודל 2013 כרגע על 83km. מטופלת במוסך מורשה צ'מפיון ושם החליפו את הגיר לא מזמן ובמסגרת האחריות (כנראה המורחבת לענייני הגיר).
הודעה אחרונה מאת shac, -
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 381 אורחים (הצג רשימה מלאה)