Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מלא מלא אנשים פשוט אומרים לי לברוח משברולט ספארק מדובר בשנים 2011 ומעלה.. אני מחפש רכב מיני חסכוני .. ומתקשה מאוד לקבל בחירה

אז בנימה זו אשמח לקבל חווד מאנשים שיש להם את הרכב וכמו כן לקבל חווד דעת על רכבים אחרים כמו אלטו פאגו 107 וכדומה בקטגוריית המיני

תקציב עד 25K

פורסם

לא חסכוני כמו שאומרים, 1-15 בנסיעה רגועה, אבל האחזקה של הרכב די זולה.

פורסם

לא יודע לגבי האלטו, יש לי ספארק 1.2, ניסיתי למכור ובסוף ויתרתי בגלל שהשוק שלו חלש,גם בטרייד ניסו לתת כמה שפחות אז העדפתי לנסוע איתו עוד קצת, מהחוויות שלי, יש לי את הרכב שנתיים, לא היו תקלות, נסיעה די קשה,מרגישים כל פגם בכביש,עד 2016 יש רק ידני אז קח את זה בחשבון, בעליות קשה לרכב ואני לא מדבר על עלייה תלולה.

מזגן בסדר,הרבה מקומות אחסון,עיצוב מיוחד ומוזר.

פורסם

לא יודע באיזה הקשר אמרו לך "לברוח" יש ברשותי כבר קרוב לשנתיים ספארק 2011, גמעה כמעט 160 אלף, חוץ מטיפולים סדירים לא היו שום תקלות, יכול להגיד לך בתור אחד שהתלבט המון גם ברכב מיני, ונסע על סי1 ו107 (אותו רכב בעיקרון), מבחינת "רכב" זה הכי נורמלי שתקבל, 107 וכו זה רכבים בקטגוריה משלהם, קטנים ופשוטים ברמה מתחת לספארק.

נוחות נסיעה נכון אתה מרגיש כל דבר בכביש אבל שוב המטרה זה רכב מינימליסטי, בהשוואה לסי1 או 107 אני לא יכול להגיד לך שזה יותר או פחות נוח.

צריכת דלק נעה בין 16 ל19 במקרי קיצון לרוב זה באיזורה 17+-, נסיעה "רגועה" על 80-100.

בגז לא הכי גדול, אם אתה מחפש רכב שהוא קצת יותר "רכב" מאשר כל המיני לדוגמת ה107ף לדעתי זה אחלה אופציה במיוחד ביחס למחיר.

פורסם

מצטרף לחברה שמעליי. יש לי ספארק 2011 כבר 4 שנים ללא שום תקלות. כמובן שהרכב מטופל טיפ טופ. לא יודע על איזה קושי מיוחד בעליות כמו שאלכס כתב, עליתי איתו מספר פעמים את העלייה לירושלים עם מזגן ולא הייתה שום בעיה. נכון שהוא לא רכב חזק ולוקח הרבה זמן לפתח מהירות אבל אין שום בעיה בעליות (עליתי ב-100 קמ"ש כן?). בסך הכול מאוד מרוצה מהרכב. צריכת דלק 1:14 עם מזגן ורגל כבדה על הגז, 1:16 בנסיעה רגועה.

לשיקולך.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

מיצטרף למיצטרפים -ברשותי 2014 מנוע 1000 יד ראשונה

מביאה אותך מ A לB בכלום כסף ( הכל יחסי ...)

ללא בעיות נכון להיום

פורסם
לא יודע לגבי האלטו, יש לי ספארק 1.2, ניסיתי למכור ובסוף ויתרתי בגלל שהשוק שלו חלש,גם בטרייד ניסו לתת כמה שפחות אז העדפתי לנסוע איתו עוד קצת, מהחוויות שלי, יש לי את הרכב שנתיים, לא היו תקלות, נסיעה די קשה,מרגישים כל פגם בכביש,עד 2016 יש רק ידני אז קח את זה בחשבון, בעליות קשה לרכב ואני לא מדבר על עלייה תלולה.

מזגן בסדר,הרבה מקומות אחסון,עיצוב מיוחד ומוזר.

יצא לך לנסוע בעליות עם מנוע בעל 68 כ״ס?

המנוע זאת נקודת החוזק של הרכב לעומת שאר רכבי המיני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יצא לי לעשות את זה, בסך הכל רשמתי את חוות הדעת שלי, כל אחד והתחושות שלו

וכן כשיש עלייה צריך למשוך בהילוכים וגם אז לוקח לרכב זמן להאיץ זה רכב שהוא בסדר סך הכל

פורסם

אין שום בעיה רק שאלתי.

בזמנו העליתי עליה בפנדה ולפני הייתה ספארק, לא הצלחתי להשיג אותו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בתור אחד שהיה לו ספארק 2014 1.0 נסעתי איתה לצפון/דרון וים המלח ללא בעיות מיוחדות, הרכב נהדר וקצת קשה לפתח מהירות חוץ מזה תמצא בו הרבה דברים שאין במתחרות חלונות חשמלים בשליטה מדלת נהג (אין זאת באלטו/107) מערכת עם בלוטות שגם אין, מד דלק עם כמה ק"מ משוער עד סופו ועוד פונקציות על כריות אוויר וחגורות שאין במתחרות, כמו שאמרו לפני הרבה רכב וקצת כסף, הבעיה היחידה שממש מעצבנת אותי לפחות זה הרמקולים בדאשבורד מעבר לכך רכב נהדר

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

עוד יתרון לספארק - מנוע 4 צילינדרים.

מה לגבי דוושת הקלאץ' שיכולה להשבר?

פותח השרשור - במצב דומה לשלך, אני משתדל לעשות חיפוש בפורום הייעוץ ובפורום הטכני.

זה יוכל לענות לך על לא מעט שאלות.

פורסם

שרשור מלפני 7-8 חודשים, רוב הסיכויים שכבר לא רלוונטי :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...