ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,554 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום בחיפושיי אחרי רכב שני למשפחה המתרחבת נתקלתי ברכב הנ"ל, יד 1 פרטית, ללא תאונות, מטופל במוסך המרכזי. מדובר בדגם Access עם רמת האבזור הבסיסית ומנוע 1600. בעל הרכב דורש מחירון (33,000), מניח שיתגמש מעט. במקור חיפשתי פג'ו 208 2013-14 מכיוון שקראתי ושמעתי הרבה ביקורות טובות על הרכב (וגם פחות טובות אבל ביחס נמוך בהרבה). מה דעתכם על ה-308, האם חוות הדעת הכללית לגבי הרכב משנתון זה היא טובה? נקודות ספציפיות לשים עליהן דגש בבדיקה? מחלות מוכרות של הרכב? האם עדיף להמשיך לחפש 208? באמת נחשבת דגם מוצלח יותר של פג'ו? התקציב (40 אלף ש"ח) מאפשר לי שדרוג גבוה יותר אבל אני לא מצליח למצוא משהו כזה. שני הרכבים יענו על הצרכים שלי, שמסתכמים בעיקר בבטיחות (מבחני …
הודעה אחרונה מאת nepet, -
- 5 תגובות
- 976 צפיות
שלום, מעוניין בעצתכם לגבי רכישת רכב שצריך לשמש זוג + תינוק(עגלה בתא המטען וכסא בטיחות במושב באחורי). התקציב כ-40k עם עדיפות לפחות מזה. חשבתי על האופציות שבנדון, אלא שהקורולה והפורטה עם ק"מ גבוה באופן יחסי וריבוי בעלים. הריו עם קמ של כ-50k יד ראשונה פרטית, נכנסת בקצת פחות מהתקציב המבוקש. אשמח לחוות דעתכם על הרכבים ומה כדאי במסגרת מגבלות התקציב. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת sfargol, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן. לפני קנייה, זה דוח הבדיקה לרכב שאני שוקל לקנות. פרטיו: פיג'ו 208, 1600 סמק, מודל 2014, אוטומט עם גיר AL4 שזוכה פה לברכות רבות, ק"מ עומד על 62500. אשמח לדעתכם, בדגש על: ענייני המנוע, קירור (קורוזיה זה פתח לצרות ופירוקי מנוע יקרים או כסתח קבוע של מכוני בדיקה?), ההערות על הגיר והסרן האחורי. צמיגים הוחלפו. מה דחוף יהיה לתקן? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shac, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני אומר כוח חשוב כי אני רכשתי לא מזמן רכב - הונדב גאז 2016 ומאד מאוד מתוסכל ממנו. המנוע חלש מאוד, רועש וגם לא מרגישים חסכון בצריכת הדלק (כמו שנאמר לי). הרכב רועש בנסיעה ולא מתמרן טוב. גם חניות זה לא להיט בגלל הגודל. אמנם יש בו פלוסים כמו מרווח פנימי ואמינות הונדה אבל זה בעיקר מה שיש. תכלס אנחנו רק זוג ולא צריכים הרבה מקום ובמצב של ימינו -פקקים וחוסר מקום לחנות...נראה לי הכי קריטי החיסכון בדלק וגודל קטן- סופר מיני/מיני. אבל שוב מנוע חזק יותר מהגאז! נורמלי לנהיגה שאוכל להאיץ בשקט ובלי להרגיש שהמנוע עייף ועובד כמו טרקטור/ מיניבוס נוסעים ישבנו ללכת בכיוון קצת אחר הפעם -השכרת אוטו שמצא חן בעיננו לשבוע/חודש או לפי ימים...ולהרגיש כמו שצריך את הרכב לפני שמוצאים ארנק הפעם…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
רכב עד 30k 1 2
מאת Vornik-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום חברים, מחפש רכב לסטודנט שהולך לעשות נסיעות ארוכות(סופר מיני בעיקר, מיני לא אופציה). תקציב עד 30 אלף, חייב אוטומט, בעקבות הנסיעות הארוכות מעדיף רכב חסכוני כמובן. מה שראיתי שנחמד בתקציב: קיה ריו האצבק 2012 2013/14 i20 פולו 2011/12 אוריס 2012 (טיפה חורג מהתקציב אבל רכב אמין לדעתי?) מיקרה 2013/14 פיגו 206 2013 (לא הרובוטי) סוויפט 2011/12 אשמח להמלצות ואולי כמובן עוד דעות...
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי, אני מחפשת רכב חדש מרווח לשלושה כסאות תינוק. כרגע ההתלבטות היא בין טויוטה קאמרי לבין RAV4 החדשה. בדקנו כבר את הפריוס פלוס ולא התחברנו. אשמח לעזרה מי מבין השתיים תתאים יותר. תודה
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 790 צפיות
אהלן חברים אני מתכנן לרכוש רכב הידע שלי והבנה במכוניות לא משהו בכלל אשמח שתמליצו לי על רכב אמין ונח שאני אוכל לקנות ב17 אלף שקל
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 808 צפיות
שלום, אני מעוניינת לקנות את יונדאי I10 החדשה של 2019 בדקתי בשלמה סיקסט של 0 ק"מ וכמו כן בדקתי גם בטרייד מובייל למי שמכיר. רוצה לשאול איפה כדאי יותר לקנות את הרכב כי המחיר הוא הבדל של 1000 שקלים. מפחדת פשוט שבשלמה סיקסט בגלל שזה ליסיניג אולי שמו מולטימדיה מזוייפת או כל דבר אחר שהוא לא מקורי למרות שהם נראים לי אמינים. יש אנשים אולי שרכשו גם כן משם ויש להם תלונות או ההפך?? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, לשמחתי הגענו לרגע המיוחל לעשות את הבדיקה המליצו לי על מ.מ.מ. ויש לי איזה קופון מאתר אוטו לקומפיוטסט-אבל יש כאן אינטרס המלצה לאופציה שלישית או המלצה על אחת מהאופציות למעלה בבקשה?
הודעה אחרונה מאת ProMeR, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הי, אני מחפשת רכב לנסיעות קצרות (בעיקר הסעות של הילדים). מעדיפה רכבים קטנים, אך צריך שיהיה מקום ל2 כיסאות בטיחות+בוסטר מאחור. אשמח להמלצות! פחות חשוב לי מראה/פינפונים.. הכי חשוב רכב אמין שייכנס כמה שפחות למוסך ושיהיה מרווח מאחור... עד עכשיו היה לי דייהטסו סיריון והייתי סופר מרוצה (לצערי הלך טוטאל לוס )
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
מעוניין לרכוש רכב מסוג זה, השאלה הראשונה שעולה היא האם בשנים אלה היו בעיות בגיר הרציף כפי שנצפו בשנים הבאות במיקרות/ג׳וק ( אותו גיר בדיוק?) אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שבבעלותם הרכב או שהיה בעבר בבעלותם.
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 678 צפיות
היי אני עומד ללמוד בקרוב וצריך לקנות רכב אני אעשה בחודש בערך 2200 ק"מ חשוב לי צריכת דלק טובה שהאוטו יהיה אמין וזול לתחזוקה הציעו לי כמה רכבים אני רוצה לבקש את דעתכם בקשר לרכב הכי טוב לקנות הרכבים הם : פיגו 108 סיטרואן C1 טיוטא אייגו סוזוקי אלטו תודה רבה
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום , אז ככה כרגע הרכב שלי הוא מאזדה 2 הצורה הישנה שנת 15 אתמול הלך לי בטוטאלוס . נסועה שנתי כ 10 עד 12 K . נסיעה פעם בשבועיים ל איו"ש מפ"ת בערך הלוך וחזור בסו"פשים סה"כ ק"מ 120. דרישות - רכב אמין -ללא תקלות צפויות . חסכוני יותר ממאזדה 2 שהיה עושה לי 1 ל11 . אם אפשר אז חזק יותר -לפחות 1.5 מנוע וזריז . ויותר בטיחותי עדיפות לסופי מיני - אבל אפשר לשמוע עוד .
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי התלבטות בין שני רכבים מהסוג הזה. 2009 יד ראשונה 150000ק"מ 38000₪ ממגרש 2011 יד שניה 184000 ק"מ 32000₪ מפרטי מטופל במוסך טוב שאני מכיר איך הרכב מבחינת בטיחות? אמינות? צריכת דלק? מה עדיף שנתון או קילומטרז?
הודעה אחרונה מאת צפוניאא, -
- 2 תגובות
- 693 צפיות
אודה לעזרתכם תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת neo 2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מעוניין לקנות רנו פלואנס. כפי שמצויין בדו"ח הבדיקה מודל 2013, הוחלף מצבר והוחלפו צמיגים. הפגוש "פצוע" והמוכר מתחלף להחליף. מבקש 35k השאלה היא עד כמה חמורים הסעיפים שקשורים למנוע ומה לגבי הזעת שמן מטורבו.
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
מישהו יכול לתת חוות דעת על הסיטרואן 3 PK שנת 2015 . תודה
הודעה אחרונה מאת zvikas, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, ההורים שלי באיזור גיל השמונים מחפשים רכב חדש. הפרמטר החשוב הוא גובה הרכב מכיוון שקשה להם להיכנס לרכב נמוך ולכן מכוון לג'יפונים קטנים. הדרישה הבאה היא רכב יפני/קוריאני לטובת האמינות, כך אבי עדיין מאמין... תקציב כ 115 אלף. סחירות פחות מעניינת כי הם מחזיקים רכבים לתקופות ארוכות. חשוב גם שהרכב יהיה קצר כמה שיותר לטובת נוחות בחניה. המטרה היא לטרטר אותם כמה שפחות לאולמות תצוגה. חשבתי על קיה סטוניק ואף הלכתי לראות אותה והתרשמתי. נראית מודרנית אך גם נמוכה מדי. בכל מקרה אקח אותם לראות. ניסן ג'וק נראית לי פשוטה מדי ולא מודרנית. שברולט טראקס בדגם המאובזר יקרה מדי לטעמי. הונדה ג'אז: לא מכיר. מישהו יכול לחוות דיעה? רעיונות נוספים יתקבלו בשמחה. תודה. …
הודעה אחרונה מאת bv12, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, אני מתעניין ברכשית ב.מ.וו סדרה 1 מהדגמים סביב 2010. המחיר כיד שניה הוא דיי אטרקטיבי, ונראה שיש לא מעט כאלו שמורות עם ק"מ נמוך ויד נמוכה. אשמח לקבל חוות דעת איך הרכב מבחינת אחזקה (מעבר להיותו ב.מ.וו), בעיקר בפן של בעיות ותקלות לא שגרתיות. באופן אשמח לשמוע למי שיש ניסיון עם הרכב הנ"ל.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצאתי שני רכבים שמעניינים אותי הראשון עלה לכביש במרץ 17 עם 8קמ ועבר החלפת דלת נהג לאחר שמכונית נכנסה בדלת כאשר הייתה פתוחה. רוב הנסיעות קצרות מאוד. מעבר לכך הרכב נראה חדש. מחיר 100k הרכב השני עלה לכביש מאי 16 עם 44קמ רוב הנסיעות חיפה הרצליה וגם הוא שמור. מחיר 90k השאלה היא האם רכב עם קמ ממש נמוך יכול להיות אפילו בעייתי קצת?
הודעה אחרונה מאת Cycleman, -
-
שלום לכולם, בשעה טובה מחפש רכב, במקביל ללמידה על מה חשוב לבדוק, חרישת פוסטים נעוצים והיכרות עם חלקי הרכב אשמח לקבל המלצות על דגמים שעונים על דרישת התקציב ועל רשימת הדרישות/צרכים שהכנתי: 1. תקציב 30-35 אלף, מוכן לחרוג ל-40 אם מדובר במציאה של ממש 2. עדיפות לידני 3. רכב שניתן יהיה למכור בעוד כ-4 שנים, גם מבחינת ביקוש וגם מבחינת שימור ערך כפונקציה של קילומטרז' וגיל 4. לא "זולל דלק" אבל לא קריטי לי שיהיה מהחסכוניים במיוחד 5. בטיחותי 6. עדיפות לרכב קטן אבל לא מהקטנים ביותר (אני בחור לא קטן ולפעמים יהיו 4 נוסעים) 7. רכב לא מקרטע שיסחוב עליות או כביש מהיר 8. אמין ועם עלות תחזוקה נמוכה 9. לא "סנוב" מבחינת חברות ולא מחפש רכב מסובב ראשים, פתוח להצעות …
הודעה אחרונה מאת Cycleman, -
הי אחרי שחיפשתי לגיסתי את הרכב שבכותרת, אבל בגירסה אוטו' (רציף? רובוטי? מה זה שם?) והחלטתי לרדת מזה עקב שמועות על גיר לא נעים ולא אמין חשבתי אוכל לרכוש כזה *בידני* עבורי כרכב שני התקציב בין 20-30 אשמי לסקירה קצרה על הדגמים שנכנסים לתקציב שנתונים, רמות גימור ואבזור, גרסאות מנוע, וכו'. כמו כן עלויות אחזקה משוערות והיסטוריית אמינות ידועה (מחלות ידועות?) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת GuyHar, -
רכב צעיר עד 30k
מאת liads-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 653 צפיות
אהלן אני מחפש רכב בסביבות 30K אני מחפש רכב שיהיה אמין עם צריכת דלק טובה\סבירה ,משנתון גבוהה שיראה טוב (אוטומטי בלבד) חשבתי על הדגמים האלה : קיה פיקנטו (2012-2013) קיה ריו האצבק (2012/2013) מיצובישי ספייס סטאר(2015/2016) פולו(הבנתי שהגיר בעייתי...) (2011/2012) מה דעתכם? אשמח לשמוע הצעות חדשות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. מאוד מקווה שלא עובר על חוקי הפורום, קראתי ולא מצאתי משהו אסור במה שאעשה. במידה וכן אשמח אם תעבירו למקום הנכון. גם חשוב לציין שביצעתי חיפוש, ואמנם יש דיבורים על טרייד אין אבל הייתי מעוניין בעזרה אישית ולכן פותח את הנושא. אתן תמצית קטנה, יש ברשותי רכב שהועבר על שמי ממש לפני יומיים, רכב שעבר במשפחה מסבא שלי לבן שלו, וממנו אליי. סובארו אימפרזה 2007, מנוע 1.5 - זה בקצרה. עכשיו, המחירון שלו עוד יחסית סביר, אם אני לא טועה 10 אלף. האוטו עצמו נראה מאוד רע, לא מטופח (לצערי לא טיפחו) ונראה לי קצת מיותר להשקיע על רכב כזה עשרות אלפי שקלים בשביל לטפח מחדש, בין אם זה צביעה וכיו"ב. האם טרייד אין יהיה שווה בשבילי? האם יש רכבים שנתון 2010-2015 שלא עוברים את ה30 אלף ש…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, אני מחפש לקנות רכב משפחתי, עד עכשיו אני ואשתי נסענו על טויוטה 2001 (שממשיכה לשמש אותי נאמנה) ולרגל הולדת הילדה הראשונה, רצינו לרכוש מכונית נוספת, שתיהיה יותר בטיחותית, מעודכנת יותר ונוחה יותר. התקציב: עד 70 אלף שקל. דרישות בסיסיות: אמינה (כמה שאפשר, אני רגיל לטויוטה קורולה שלא היה לה שום תקלה משנת 2001 - אבל בטח זו דרישה מוגזמת) ביטחות - כמה שיותר! בגאז' גדול ומרווח פנים יחסית גדול שיהיה נוח ולא צפוף. חסכונית ועם אבזור יחסית מודרני. אשתי תסע ברכב ואני מאמין שזה יהיה כמה נסיעות קצרות בשבוע וזהו ואולי נסיעה אחת קצת יותר ארוכה בסופ"ש. היו לי כמה מחשבות מחיפושים שערכתי: - יונדאי i30CW (ראיתי במחירים טובים אפילו משנת 2015-2016) - לא מת על הסטיישן…
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברים, פותח שרשור בשביל חבר שלא חזק בעברית זוג עם ילד קטן (9) ותינוקת טרייה, ו3 כלבים (שלא ייסעו כולם בו זמנית ברכב) מחפשים רכב האצ'בק או 7 מקומות בלבד, חייב תא מטען גדל שיוכל להכיל לפחות כלב אחד או 2 בנסיעה לא רכבי עבודה כמו קנגו או דובלו או ברלינגו, רוצים טיפה נוחות (לא מושבי עור תנין מחבק, אבל גם לא טלטלה כמו שיש בפיאט דובלו) כשנוסעים עם הילדים לטיול בארץ או למשפחה. תיבת הילוכים אוטומטית, מחפשים רכב שנחשב ללא תקלות ידועות. הבחור מאלף כלבים וייסע עם הרכב בארץ נסועה של 10-20K בשנה. אילו אופציות כדאי לקחת בחשבון? העיקר פה זה האמינות.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- אחראי פורום
- 95 תגובות
- 18.4 אלף צפיות
שלום בעבר היה ידוע שלרכבים צרפתיים (רנו, פג'ו וכדו) יחסית לרכבים יפנים או ארופאיים. האם עדיין נכון?
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי למצוא רכב בהתאם לדרישות המוגזמות שלי. חייב לציין שנהגתי בספייס סטאר 2014 הדגם האוט' וזה באמת היה אחלה של רכב חוץ מהרעשים הנוראיים של המנוע. אני מחפש פחות או יותר רכב שיהיה דומה לספייס סטאר רק פחות רועש ושיהיה כיף לנהוג בו. נהגתי גם על מאזדה 2, ממש אהבתי אותה אך את הצריכת דלק פחות. מה שחשוב לי זה אמינות סבירה פלוס, צריכת דלק ( יצא לי בספייס סטאר 1/18 ), שיהיה בגודל של סופר מיני, ביצועים סבירים פלוס ולא רועש. זה ברור מאליו שאצטרך להתפשר בנושא הזה, את זה כבר אשאיר לעצמי בסופו של דבר אחרי שאבחן את כל האופציות. תודה.
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
שלום, יש לי רכב קיה פיקנטו מודל 2015. תכננתי השנה למכור אותו לקראת סוף שנה ולשדרג אותו במודל החדש. הבעיה היא שקראתי עכשיו כי עקב המיסוי החדש מתכננים לעלות את המחירים של רכבים אלה סביב 10% מה שאומר שהמחיר שלו צפוי לעלות ב 5000 שח בערך. כמו כן, עכשיו יש ימי מכירות והמחיר של הרכב יורד סביב 4500 שח. אבל... לא תכננתי להוציא הוצאה גדולה בתחילת השנה וקיוויתי לחכות לזה לסוף השנה שאלתי... האם כדאי לקנות את הרכב עכשיו? או האם כדאי לקנות אותו מאוחר יותר ולקוות כי יהיו ימי מכירות נוספים עם מחירים דומים למרות ההעליה הצפויה במחירים? מה אתם הייתם עושים? ( אני מניחה כי גם מחיר הרכב שלי יעלה עקב עלית המחירים אבל סביר להניח שלא סביב 5000 שח )
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 4 תגובות
- 916 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב עיקרי למשפחה (כ- 18,000 ק"מ בשנה), שהולך לעשות נסיעות יומיומיות לעבודה בקו יבנה - תל-אביב. הרכב יסיע שני מבוגרים ועוד שלושה ילדים קטנים (2 בוסטרים עם רצועות + כסא תינוק), כולל נסיעות יומיות לגנים עם כל הילדים. חשובה לי הבטיחות, לרבות מערכות אקטיביות לבלימה ולתיקון סטייה מנתיב, מרחב בספסל האחורי (שיכנסו בו הבוסטרים והכסא של הילדים), שיהיה חסכוני בדלק ושנוחות הנסיעה תהיה לכל הפחות נחמדה (בכל זאת, נסיעות יומיומיות בפקקים...) התקציב כ- 100,000 ש"ח. אפשר לחרוג מעט למעלה אם יש פתאום איזו מציאה. הרכב צפוי להפוך בעוד כחמש שנים לרכב המשני במשפחה, כך שהתכנון הוא להחזיק אותו לאורך שנים רבות ולכן אני לא פוסל רכישה מיד 1 אפס ק"מ. אשמ…
הודעה אחרונה מאת vladclar,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 828 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- DareDevil
- SlowRide
- אורי מ.
- GTאי
- Markm4
- פיזיקאי שימושי
- לב טוב
- sperial
- PASHUT
- hans
- BoazB11
- אלי122