ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,555 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
אשמח לייעוץ ברכישת רכב (שנתונים - 15-16 עם ק"מ נמוך) אני בוגר וולוו (T4 (S60 2012 - בגדול מרוצה מהאוטו. נוסע איתו 3.5 שנים בלי בעיות עד לאחרונה (138K ק"מ). נרכש בזול יחסית (82K לאחר התמקחות עם הטריידאין לאוטו עם וותק של מעל 3 שנים ו65K ק"מ) . מרוצה הרבה פחות מהמוסכים המורשים אבל זה לא חדש. כל ביקור לטיפול שגרתי מנסים לדחוף לי איזה 7-8K של תיקונים (לפי הספר שחלקם לא צריך). ביקור אצל זיסו עקב המלצה של הפורום הייתה חיובית הרבה יותר ביחס וגם זולה יותר (אבל בכל זאת וולוו) את וולוו אני מכיר ועדיין לא פסלתי במיוחד בגלל T5 R-DESIGN הנאה והחזקה מאד, אבל רציתי לדעת לגבי המתחרים כמו: אינפיניטי Q50 לקסוס I300 אאודי A4/A3 (יש לי בעיה עם לנסוע עם במו ומרצדס בגלל הנראות). אשמח …
הודעה אחרונה מאת doron50, -
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, התחיל בכך שעשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי את מבוקשי. החלטתי להקשיב ללב ולרכוש לראשונה אלפא. כשמתעמקים בדברים מגלים שלגולייטה יש כמות דגמים מבלבלת, החל בפרוגרשיין, דיסטנקטיב, קומפיטציונה, טוריסמו וכו... מצאתי גולייטה ראויה, שנת 2014 דגם קומפיטציונה. ראשית, האם דגם זה יצא לאחר מתיחת הפנים שבוצעה בשנת 2013? האם ניתן להשיג את קטלוג הרכב הנ"ל שהוצע ע"י סמל"ת בזמנו? ולמי שיש ניסיון, על מה לשים דגש לדעתכם? ( כבר הבנתי שמדובר בדגם אמין ביותר, חבל שהמותג סובל מדעות קדומות כה רבות). תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת lcx, -
- 9 תגובות
- 911 צפיות
הי לכולם. אז אני צריך לרכוש רכב. פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה. זוג + 3 ילדים קטנים. אנחנו נוסעים כ-7000 ק״מ בשנה וזה לא צפוי להשתנות בשנים הקרובות. רוב השימוש ברכב יהיה של אשתי (סידורים, נסיעות עם הילדים לסבים וכדומה). מעבר לזה, נסיעות ארוכות בטיולים משפחתיים/חגים/חופשות. מבחינה כלכלית, הבנתי שללא ספק כדאי לי לחפש רכב יד 2 עם כמה שנים על הכביש לעומת רכב חדש עם אחריות יצרן וכו׳. החשש שלי הוא שברכב כזה סיכוי יותר גבוה לתקלה, הן בגלל הגיל והן בגלל אי הוודאות לגבי הבעלות הקודמת והטיפולים. אם הרכב היה משמש אותי בעיקר, לא הייתי חושב על זה. אבל מכיוון שזה ישמש את אשתי עם הילדים - לא הייתי רוצה שפתאום באמצע נסיעה תהיה תקלה. וכמובן שלא הייתי רוצה במהלך…
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 4 תגובות
- 663 צפיות
היי, מה שלומכם? כיום אני בעלים של Fiat Punto Evo 1.4 Active ידנית 2011 אשר משמש אותי כמעט 3 שנים. אני מחפש רכב אוטומט, אמין וחסכוני שהוא מעט יותר גדול מהרכב הנוכחי עקב התרחבות המשפחה. אין התפשרות על רכב שהוא פחות מ5 כוכבי בטיחות. בדקתי על מיצובישי לנסר ספורטבק אבל אין לי ניסיון בכלל עם מיצובישי ורציתי לשמוע מכם איך הרכב מבחינת אמינות ודלק. מבחינת נסיעות, אני נוסע כ70 ק"מ ליום, כך שנושא החסכון בדלק והאמינות הוא סופר קריטי. הרכב שלי הוא לא הרכב הראשי של הבית, הרכב הגדול נמצא אצל אשתי, אז מעדיף שלא לקחת סירה תודה רבה מאוד לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
הציעו לי עסקה של מאזדה 3 0 קילומטר (כאילו חדשה) שנת 2019 דגם פרימיום עם המושבי עור מנוע 2000 מחברת ליסינג עם מקדמה של 10,000 ואז תשלום חודשי קבוע של 1700 לתקופה של 96 חודשים כמובן שאני יכול לסגור את התשלום מוקדם יותר והתשלום החודשי הוא משתנה בהתאם לשווי הרכב. מה שזה אומר. או עוד אופציה היתה לשים מקדמה של 30 אלף ואז תשלום חודשי של 1159 לתקופה של 96 חודשים השאלה שלי האם זה שווה ? כלומר אני לא יודע כמ השווי של הרכב הזה ואני לא בטוח כמה זה טוב בשבילי להוריד מהמחיר המקורי על העסקאות האלה ועל המחיר שבקשו ממני אז באתי לשאול את המומחים מה דעתכם ? הצעה הוגנת ? לרוץ על זה ? להתרחק כמו מאש ?
הודעה אחרונה מאת ניקנור, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
כבר סגרנו רכישה של3008 מליסינג ולמזלי עליתי על זה שהרכב עבר קומבינה בדמות החלפת חלקים בין רכבים מדגמים שונים(לא עלו על זה בבדיקה)! העסקה בוטלה בדרך לדואר לצורך העברת בעלות מה שהוריד אותי מרכישה מליסינג!!! מצפייה ביד 2 אני רואה שאנשים חיים בסרט ודורשים על דגם פרימיום מתחילת 17 135-140. מעדיף לשלם 153 על הדגם החדש עם מנוע 1.5 וגיר 8 הילוכים אקטיב מהחברה. חברות ליסינג לא עושים אפילו 5% הנחה על 0 ק"מ האם יש אלטרנטיבה לפיג'ו? מהגיר של הקארוק אני פוחד מניסיון מר. בברכה, אורי
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אישתי מתנשאת לנומך של 154 סמ. נוהגת כיום על מאזדה6 מודל 2006. בתהליכים של החלפת רכב. הגברת בחנה קורולה 2013 ואוקטביה 17 ומתלוננת על כל ה3 על ישיבה נמוכה ביחס לקו הדש בורד שחוסמת שדה ראייה. מה הרכב המתאים למצב המוזר הזה ? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת trekampt, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, התקציב רחב כיוון שאני מתלבט איזה סוג של רכב לקנות, אם הוא חדש או משומש וכו׳ אני נוסע בערך 100 ק״מ ביום כאשר חלק משמעותי בכביש מהיר אך גם בעיר. חשבתי לקנות סופר מיני חדשה כיוון שאני לא צריך אוטו גדול או משפחתי, והמכוניות הקטנות לא עונות על הדרישות שלי- בגדול, זה סדר העדיפויות שיש לי - 1. נוחות נסיעה - זה הדבר הכי חשוב לי. כלומר, אוטו שעושה כמה שפחות רעש בכביש מהיר - הן מהמנוע והן רעש רוח. אני גם רוצה כמה שפחות רעידות באוטו - בהגה שירגישו כמה שפחות את הכביש ושלא ירגישו כל אי שלמות בכביש האם לדעתכם כדאי לקנות אוטו משפחתי משומש בגלל שהוא יהיה יותר נוח או שהסופר מיני יתמודדו טוב? 2. חסכון בדלק ואבזור - אני מעדיף שיהיו דגמים עם מצלמ…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
ניסאן 370z
מאת refaelb-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חשבתי על לקנות את הרכב הנ״ל. שנת 2010 אוטומט אשמח לדעות ולהמלצות מבעלי הרכב או כאלה שמכירים. אם יש דברים שכדאי לשים דגש בבדיקה או לקחת בחשבון ובכלל... לא מכיר את הרכב. הנעה אחורית ראשונה שלי אז אשמח לדעות גם על זה האם מתאים כדאי? תודה מראש.!
הודעה אחרונה מאת refaelb, -
-
מעונין לרכוש רכב (0 ק"מ או משומש צעיר ורענן) אנחנו משפחה של זוג + 2, עם תכנון לגדול.. אני עצמאי וזקוק למקום משמעותי לציוד, היום אני עם ניסאן טידה ותא המטען עמוס עד סופו + ציוד נוסף שתופס מקום אחד במושב האחורי נסועה כ20K בשנה, מפיזור הילדים למוסדות הלימוד בשכונה ועד נסיעה ללקוחות במרחק רב כך שחסכון בדלק הוא נושא חשוב, היברידי יכול להיות מעניין מאוד באופן כללי אני אוהב מרווח פנימי טוב, אזכיר שוב את הניסאן טידה שאני מאוד אוהב מבחינה זו, שם גם הגג יחסית גבוה גם במושב האחורי פרקטיות חשובה לי יותר מעיצוב (שגם הוא מומלץ) מערכות בטיחות אקטיביות קורצות לי מאוד, מובילאיי הרבה פחות אמינות חשובה לי מאוד, אני לא בקטע של להיתקע עם האוטו בדרך ללקוח או להכנס למוסך כל ר…
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היי משפחה עם ילדה קטנה, המעון לא נמצא במרחק הליכה, מתניידים בינתיים בתחבורה ציבורית והקור והגשם לא כל כך נעימים לא לנו ולא לילדה. חשבנו לקנות רכב ישן משהו באיזור ה2000-2500, אפילו שישמש אותנו רק לכמה חודשים עד שנתייצב על עצמינו (קיבלנו כמה מכות כלכליות בלתי מתוכננות לאחרונה). הבנתי שיש אפשרות לגריטה של רכבים מעל 20 שנה על הכביש.. מה דעתכם על לקנות רכב ולא ליישר קו (חוץ מדברים שאני יכול לעשות בעצמי כמו טיפול קטן של החלפת שמן ,פילטר שמן/אוויר, אולי גם פלאגים), ולסחוב עם הרכב עד שימות/לא ישתלם לתקן ואז למכור אותו לגריטה? הבנתי שגם המדינה משלמת איזה 3000ש"ח מה דעתכם? ואם אפשר גם קצת יותר מידע אמין על כל הנושא של הגריטה? תודה, ירון.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, אני בן 22 מתל אביב, מחפש לקנות רכב ראשון. אני לא נוסע הרבה ביום-יום (מרחק מהבית לעבודה זה משהו כמו 8 ק"מ), אבל מידי פעם במסגרת העבודה יהיו לי נסיעות לירושלים, ומשהו כמו פעמיים בחודש גם נסיעות לחיפה (משפחה). חוץ מזה, נסיעות סטנדרטיות בערב/סופש. הרכב הקודם של ההורים שלי היה i10 שנת 2013 (ידני) ובוא נגיד שהוא עושה את העבודה, אבל ברגע שמגיעים לעלייה צריך להתאזר בהרבה סבלנות.. בגלל שאני עדיין נהג צעיר, אז נכנס גם שיקול של מחיר ביטוח, הבנתי שיכולים להיות הפרשים גדולים בין דגמים דומים יחסית. צריכת דלק- כמובן שמעדיף כמה שיותר טוב, אבל בסוף עם הנסועה הנמוכה יחסית שלי, לא מאמין שזה צריך להיות השיקול המרכזי. מבחינת גודל, אני דיי סגור על הסופר מיני בגלל שנמאס…
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב חברים. נפלה לי הצעה שקשה לסרב לה, הרכב המדובר הוא אלנטרה 16' יוצאת השכרה עם 100 אלף ק''מ מחברה בה אני עובד, בפועל האוטו היה ''ליסינג'', רק נהג אחד נסע בו מעדה ששומרת על הרכבים שלה (תבינו לבד) וכמה בודדים בהתחלה שעלה הרכב להכביש. הרכב נראה מדהים, בפנים ובחוץ כמעט כמו חדש, ללא תאונות כלל וללא החלפת חלקי מרכב למעט שריטות ותיקוני צבע של השבחה. בדקתי את ההיסטוריה ומה שהפריע לי הוא החריגה ב 2 טיפולים, חריגה של 7 אלף ק''מ מטיפול (בשני טיפולים), ושמן מנוע קצת מעל המקסימום. מצד שני, אני רוצה להישאר עם הקורולה הרובוטית הנאמנה והמזדקנת שלי שאמינה כמו פנתרה אבל מי יודע מה יהיה מחר? במאי הקרוב היא תיהיה בת 11 ואצלי היום היא 6 שנים במשפחה, וכבר עכשיו יש …
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
רכב עד 25k
מאת MdgOline-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
היי, ברשותי פג'ו 107 רובוטית שנתון 14 , מעוניין "להשתדרג" בגלל שהגיר לא מתאים לי. לא חשוב לי הגודל, חשובה לי התיבה האוטומטית וחשובה לי צריכת הדלק שתהיה חסכונית משהו בסביבות ה1 ל 15 ,כמו כן אני מוכן לרדת בשנתונים אבל אני לא בטוח אם יש חיה כזאת מ2010? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז אחרי הדיון הקודם שפתחתי לגבי ייעוץ בקניית רכב: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?665177 העלתי טיפה את התקציב לאזור ה21K ואני חושב שפורד פיאסטה 2012 יהיה אחלה בחירה בשבילי. עכשיו אני לא יודע אם יש רכבים אחרים שמומלצים בתקציב הזה אז אם יש לכם משהו בראש תציעו. אני רוצה להפגש עם מישהו שבוע הבא ולראות את הרכב, מה צריך לבדוק ברכב מלבד מה שרשום פה? https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?260086 פשוט עברו כבר 10 שנים מאז שהוא פורסם ואולי יש דברים שהשתנו. עכשיו לשלב השני, אחרי שבדקתי את הרכב והכל בסדר, אני מעוניין ללכת למכון בדיקה באזור המרכז, בסביבות אשדוד, יש איזה המלצות? תאירו את עיניי בכל מה שנראה לכם לגיטימי לגבי קניית הרכב הראשון שלי.
הודעה אחרונה מאת Rawr, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אחותי בתהליכי פרידה מרכבה האמין עקב תאונה. עד עכשיו התניידה ביונדאי גטס 2007 והייתה מרוצה עד הגג. אז ככה, היא מחפשת רכב בתקציב עד 18K מקסימום. חשוב: מודל חדש כמה שניתן. אמין חסכוני - נסועה של 50-60 ק"מ ממוצע ביום וכן טיפולים זולים. גיר אוטומט בלבד. עדיפות לקוריאני/יפני. עדיפות לרכב קטן. אותו סגנון של הגטס. יש חיה כזו? המלצותיכם תתקבלנה בברכה, תודה רבה חברים יקרים!
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים, צריך את עזרתכם, בקרוב מתכוון לרכוש רכב יד שנייה ואני מתלבט בין מספר דגמי רכבים, קודם אציין שאני מחפש משהו גדול ומרווח שיהיה בו מקום, הרכבים שאני מתלבט בינהם הם: קנגו 2010 דובלו 2009 פרטנר/ברלינגו גם משהו כמו 08/9 כאשר כרגע הדובלו מובילה לדעתי, מציע יותר מקום להעמסה ודיי נוחה, אשמח לשמוע את דעתכם איזה רכב מבין מה שרשמתי/משהו בסגנון שלהם... מבחינת אמינות, צריכות דלק וכו׳
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 1 תגובות
- 815 צפיות
שלום חברים, אשמח לקבל את דעתכם מכל הבחינות לגבי הרכב שציינתי בכותרת. במיוחד מאנשים שמכירים אותו אישית. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 21 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם מחפשים רכב 7 מקומות בתקציב 50-60 א שח. נסועה שנתית 15-20 א ק"מ, מחציתן עירוני ומחצית בינעירוני. לא מתכננים להחליף את הרכב בחמש שנים הקרובות, אם לא יותר. את מרבית הנסיעות לא נעשה בתפוסה מלאה- הורים ו-4 ילדים לכן מחפשים רכב לא גדול במיוחד. (תאומים בני חודשיים, ובני 5 ו-. הקריטריונים החשובים הם: 1. רכב אמין שלא רואה הרבה מוסך 2. רכב שניתן לחגור במושב האמצעי שלו 2 סלקלים ובוסטר (ובהמשך 2 כסאות בטיחות ובוסטר). התכנון הוא לקפל מושב אחד במושב האחורי ולהשתמש בחצי בגאז'). 3. צריכת דלק סבירה. לא משנה דיזל או בנזין. מכירים את פיקאסו וגרנד סניק אך חוששים שלא עומד בסעיף 1. נשמח להמלצות או כל הערה מחברי הפורום המנוסים.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לקחתי את הרכב לבדיקה מטעמי,מצרף פה את התוצאות. בגדול הבנתי מהבוחן שחלק מההערות זה בלאי סביר ושצריך רק להחליף רצועת מנוע ולתקן את הנקישות בהגה. חוץ מזה האם הרכב בסדר? מה לגבי האביזרי מנוע?
הודעה אחרונה מאת shahar, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברים אני מעוניינת לרכוש רכב והייתי רוצה לשמוע חוות דעת ממי שמכיר- על חברות ליסינג באשדוד מבחינת חווית שירות, קניה, אמינות וכו' תודה רבה! אם יש חוות דעת על קנייה בחברה שלא בוצעה בסניף אשדוד אבל הייתה חווית קנייה טובה אשמח גם לשמוע !
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן שוקל לרכוש אאודי מהדגם שבכותרת, אני אשמח לתובנות מבחינת אמינות הוצאות בכללי, יודע שכחדשה כל חלק שם עולה כמו משכנתא, השאלה אם גם כיום המצב דומה.. עלות קניה סביב 60,000 לרכב כזה.. מפתה. בעיקרון אני מחפש רכב חזק ומפנק..מעדיף רכב שיושב יפה על הכביש. תודה אלעד.
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
רכב אוטומטי לזוג - 100 ק"מ ביום עד 48 אלף ש"ח (הכותרת נערכה)
מאת Guest vipersvcd-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום , מתלבט בבחירת רכב נעים יחסית לנסיעות יומיות של כ 90 ק"מ ביום לפחות 50-60% פקקים. 1.5שעות בבוקר + 1 שעה בערב. ולכן מחפש רכב רק עם גיר רציף או פלנטרי, ולא רובוטי מקפץ היות וחלק גדול מהנסיעה הוא בפקקים. הרכב חייב להיות אוטומט ומשלל החברות היפניות \ קוראניות למינהן, גם משפחתית קטנה וחסכונית היא אופציה , אין בעיית חנייה. פיקנטו i10 ו 2013 - 2014: יחסית יקרות ולא חסכוניות , בגרסאות האוטומטיות (I10 1.25 יקרה משמעותית). הספייס-סטאר 2015 - בהתחלה קרצה לי מאוד אבל רעשי המנוע והרעידות דיי הפריעו לי. ספלאש 2014 - הרכב מאוד פשוט לא נעים מבפנים ודיי ומיושן , גם הצורה דיי הפריעה לזוגתי. מתלבט כרגע בעיקר בין: סוזוקי סוויפט 2013 - להבנתי אחד הרכבים היות…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני לוקח רכב מאוטו סנטר לבדיקה. אני מחפש מקום ברעננה. שמעתי על דינמומטר, רוצה לוודא שהם בסדר. (אני לוקח את הרכב מסניף רעננה).
הודעה אחרונה מאת Lucifer66, -
- 1 תגובות
- 847 צפיות
שלום ראיתי פרסומים על רכבי 0 ק"מ מחברות ליסינג. אם כבר קונים 0 ק"מ, איזה יתרון יש לחברות ליסינג על פני היבואן המורשה? ואיך זה שחברות הליסינג מציעות לפעמים מחיר זול יותר משל הסוכנות הרשמית/היבואן?
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, מחפש המלצה לרכב קטן (שני למשפחה) לנסיעות יומיומיות לעבודה וחזרה (35 ק"מ ביום). מעדיף אוטומטי אבל יכול להתפשר על ידני אם זה שווה את מבחינת חסכון בדלק/בתיקונים. מחפש משהו באזרו ה-15K ש"ח אם קיים, יכול לעלות עד ל-20K ש"ח אם ממש צריך. הדברים החשובים לי בסדר חשיבות יורד: - מחיר הרכב - מיעוט תקלות וביקורים במוסך - חסכון בדלק - גודל פיזי (חונה ברחוב בת"א, רכב קטן ככל האפשר זה יתרון) - אוטומטי בפועל, אילולא התנגדות האישה, הייתי קונה קטנוע 250 סמ"ק ב-15K ומרוצה עד הגג. אבל כדי לשמור ע לשלום בית אני מחפש 4-גלגלי. תודה לכל העוזרים והעוזרות!
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני מחפש כרגע את הרכב הראשון שלי, רוב הנסיעות איתו יהיו קצרות באיזור ה10 ק"מ לכיוון וחלק מהנסיעות יהיו באיזה ה25 ק"מ לכיוון. ההתלבטות שלי היא בעיקר אם ללכת על הקטגוריה של סופר-מיני בשנתון 2014 או מיני בשנתון 2016, שניהם יהיו בערך בתקציב שלי. קיבלתי הצעה לפולו 2014 67K ק"מ והצעה ל i10 2016 עם 20K ק"מ (מעדיף i10 על פיקנטו), שניהם יד ראשונה ובתקציב. הדברים שחשובים לי הם האמינות של הרכב, כמה שפחות תקלות , שלא רק יביא אותי מנקודה A ל-B אלא שיהיה גם נוח וכיפי לנהיגה. כמובן שאי אפשר לדעת על תקלות או תאונות שעברו הרכבים ללא בדיקה אבל אשמח שתייעצו אלי לגבי איזו אופציה עדיפה יותר מבחינת הדרישות שלי תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת AsafRS, -
-
פז'ו 5008
מאת מולטיפלה 05- 1 תגובות
- 750 צפיות
שלום לכולם מישהו יודע עד כמה נדיר הדגם עם המנוע החדש 165 כ"ס בשנתון 2015? ואם באמת מדובר במנוע המוצלח כמו של הפיקאסו החדש? תודה Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להחליף את הרכב הנוכחי, סוזוקי ליאנה 05, שמשרתת אותי נאמנה, כבר עשור. התרגלתי לאמינות המופלאה של הסוזוקי, אבל מדגדג לי לנסות משהו קצת יותר "מעניין". הרכב ישמש כרכב שני במשפחה, עבורי, בעיקר נסיעה לעבודה. התקציב הוא 30-35 אלף ש"ח. אחרי שנים עם הסוזוקי הספרטנית, אני רוצה משהו מודרני ומאובזר וכדי לעמוד בתקציב, אני מוכן להתפשר על רכב ידני. ממה שראיתי, האופציות העיקריות הן 208 או קליאו, כשראיתי שה208 מוזכרת פה הרבה בפורום ואילו הקליאו פחות. מחפש תובנות לכאן או לכאן, בעיקר מבחינת אמינות (בכל זאת היא מחליפה סוזוקי), מחיר, סחירות, נוחות וכו.. שוקל גם אופציות אחרות כמו דאציה סאנדרו סטפאווי ופתוח לעוד אופציות מעניינות.
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, אני צריך לקנות רכב למשפחה קטנה (אנחנו זוג עם 2 ילדות קטנות) שגרה בעיר, אז מחפשים משהו יחסית קומפקטי. נוסעים די מעט אבל מחפשים משהו כיפי, מאובזר, עם נשמה ולא משהו ספרטני אפור ומשעמם. ההעדפה שלי היא לא להוציא סתם יותר מדי ובאופן כללי מעדיף לרכוש רכב משומש אבל מכיוון שהחלטתי שהקריטריון הכי חשוב הוא בטיחות אקטיבית, זה די מצמצם את האפשרויות לשנה שנתיים אחורה גג (ואין הרבה היצע)... חשוב לציין שהצרכים שלנו די משתנים אז אני דואג לסחירות כי אולי נרצה/נצטרך לעבור לרכב גדול יותר עוד שנתיים שלוש. יש לכם רעיונות או מחשבות בשבילי? כרגע אני די מפוזר כפי שתראו... האפשרויות המובילות (לא לפי הסדר): 1. סיאט ארונה חדשה מהחברה - אין הרבה משומשים אבל אפשר לקבל דגם FR בפחות מ…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -