ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,552 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש לרכוש רכש טויוטה סקויה שנת 2015-2018. אודה לעצה טובה ו/או הכוונה היכן ניתן למצוא. תודה, דורון
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, נתקלתי באתר הזה לטובת חיפוש רכב יד 1. מכירים? אפשר לסמוך עליהם? הם גם רושמים שחלק מהרכבים יירשמו בתור "בעלים 01" ומסבירים שהקונה בעצם לא הבעלים הראשונים למרות שמדובר ברכב חדש. איך זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי לכולם. אנחנו משפחה צעירה עם תינוקת קטנה. הלכתי לראות היום טויוטה ספייס ורסו שהתאימה למה שחפשנו.2012 יד ראשונה 98K ק"מ. המוכר רוצה 33K מכירון יד 2 איזור 40K. המוכר אמר בטלפון שהחליף 2 דלתות ,מרכב שנסע רוורס ונכנס בו וחברת הביטוח אמרה להחליף.. בפועל היום הלכתי עם הרכב למוסך שאני מכיר והוא אומר שכל הרכב צבוע חוץ מהגג..האם צריך לחשוש מכך? בנוסף חשבתי שהרכב חסחוני בדלק ברכב רשום 9.6 ליטר ל100 ק"מ..הגיוני למנוע 1300? תודה רבה.אורי
הודעה אחרונה מאת Tiida, -
- 1 תגובות
- 552 צפיות
היי חברים, אשמח לעזרתכם ליעוץ ברכישת רכב נוסף לבית (זוג + ילד). כיום יש לי רכב משפחתי בליסינג מהעבודה, אני מחפש רכב שני לאישתי לטובת נסיעות קצרות לעבודה\קניות וילדים. מחפש רכב עם בגז' סביר, ככה שi10 ופיקאנטו למינהן לא בתוכנית. חשבתי על משהו כמו סקודה פאביה, אבל האישה לא ממש אוהבת את הרכב ולכן אשמח לשמוע על אלטרנטיבות נוספות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Cycleman, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מתכננים במשפחה לקנות ספארק 1.4 בעלת גיר רציף, קראתי המון מבחנים שנעשו על הרכב ונראה שהוא מתאים מכל הבחינות. רק נושא האמינות לא סגור אצלי, יש בעיות ידועות עם הרכב? כמו כן, אני מתעניין ברכב משנת 2017 שעבר 30K ק"מ מיד ראשונה, לדברי המוכר הרכב אמור להימסר לטרייד אין בעוד יומיים ולכן אתמול הוא ביצע בדיקה מטעמו במכון,למעט זוג צמיגים לא תקין ומספר שיפשופים קלים הבדיקה יצאה נקייה. מה דעתכם, האם להיסתמך על הבדיקה או לקחת לאחת מטעמי? אגב, מחירון הרכב הוא 53K אשמח לקבל הערכה של ההצעה שטרייד אין יציע על רכב במצב זה. תודה
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, אני מחפשת רכב שישמש אותנו לנסיעות מזדמנות בתוך העיר, מדובר בנסיעות בודדות בשבוע למרחקים קצרים (מקסימום 30 ק"מ), בחישוב מהיר הרכב יעשה בין 5K-8K קילומטר בשנה. מאחר ומדובר בנסועה נמוכה מאוד, חשובה לי עלות אחזקה שוטפת נמוכה, רכב אמין ובטיחותי שפשוט יסע כשנזדקק לו ולא ידרוש ביקורים תכופים במוסך. במידה והולכים לכיוון החלק התחתון של התקציב הייתי שמחה גם לחסוך את עלויות הביטוח המקיף. מבחינת גודל הרכב - מעדיפה רכב בינוני אך פתוחה להצעות. אשמח לרעיונות והצעות תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 889 צפיות
שלום למועצת החכמים, התלבטות בפני, אשמח לעצתכם. מה עדיף? לקנות מחבר שאשתו נהגה אופל קורסה 2011 , עשתה 65 אלף קמ. מחיר 24 אלף לפני בדיקה, אחרי הבדיקה יורידו לי לפי הצעת מחיר במוסך או שברולט סוניק, 2014 עשתה 100 אלף קמ, מאויס, עברה שברולט סרטיפייד, מקבל שנה אחריות על כל האוטו, כל תקלה. מחיר 25 אלף חשוב לי אמינות בעיקר, רוצה שקט.. וגם קצת צריכת דלק.. נסעתי על שניהם, שניהם סבבה מבחינת הנסיעה. מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת Nirbl, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם מחפשים רכב 7 מקומות, אשר את מרבית נסיעותיו יעשה רק הנהג, מרחקים קצרים. ממוצע שנתי 15-20 א' ק"מ. בנסיעות של כל המשפחה (6 נפשות) התכנון הוא להשאיר מושב אחורי אחד מקופל ואז להשתמש בחצי בגאז'. מבין שני הדגמים של שברולט, בהתחשב שנרכוש מנוע דיזל ובתקציב שיש לנו (50-60 א' מדובר על שנתונים 2012-2014)-מה עדיף? מבחינת אמינות? טיפולים? תקלות ידועות? וגם מבחינת מרווח וצריכת דלק. (מעדיפים את הקפטיבה מבחינת המראה החיצוני, אך בכפוף שאין הבדלים בכל הפרמטרים שפורטו). ושאלה אחרונה האם יש ביסוס לכך שהם עדיפים על סיטרואן גרנד פיקסו ורנו גרנד סניק מבחינת אמינות ועלויות אחזקה/תקלות. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום, אשמח לחוות דעתכם לגבי סקודה קארוק עם מנוע 1.6 דיזל (רמת גימור Style, אבל זה פחות חשוב) לפי המפרט בחו"ל, המנוע הזה מגיע עם תיבת DSG 381, משמע מצמדים רטובים, לעומת מנוע 1.0 ו- 1.5 בנזין המגיעים עם תיבה DSG 200, משמע מצמדים יבשים. נהגתי לא מעט על גרסת 1.4 TSI ו- 1.0 TSI ברכבי הקונצרן. שניהם היו מצוינים. לגבי מנוע 1.6 TDI (אשר מבחינת המחיר זהה ל- 1.0 TSI), ביקשתי נסיעת מבחן, אבל לפי היבואן זה יקח זמן בגלל שיש רק רכב אחד בארץ לנסיעות מבחן. השאלה היא לגבי מנוע 1.6 TDI: 1. איך הוא ביחס לשני מנועי בנזין בציינתי מבחינת זריזות, רעש, רעידות של דיזל וכדומה? 2. השמועות מאירופה טוענות שדיזל הולך לצאת בגלל תקנות חדשות של זיהום אויר, וגם בארץ יצאו תקנות…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 1 תגובות
- 572 צפיות
אנחנו מחפשים רכב למשפחה המתרחבת שלנו וחשבנו על טויוה סיינה. האם יש דגם אחר מומלץ? התקציב שלנו הוא עד 90K למרות שמעדיפים להוציא הרבה פחות אם אפשרי. ראיתי שיש טויוה סיינה בדגמים ישנים(2009-2010) שהם ממודל ישן יותר ולכן גם יותר זולים כמובן - האם תהיה בעיה למצוא להם חלפים? יש לכם המלצה לרכבים אחרים בעלי אמינות גבוהה, נסיעה שלא מרגישה כמו רכב מסחרי ומזגן מפוצל? תודה - עקיבא
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 3 תגובות
- 676 צפיות
חברים, זקוק להמלצות בנוגע לקרוסאובר חשבתי על צ'ירוקי של JEEP או BMW X1 או כל דבר אחר מאותה קטגוריה תקציב 130K תודה!
הודעה אחרונה מאת Barak Gal-ed, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 840 צפיות
יש לי אופציה לקניית מאזדה 2 2015 85 אלף קילומטר יד ראשונה מליסינג פרטי ב50 אלף שקל מחיר אחרון,מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 736 צפיות
שואל עבור חבר שנאלץ לעבור מג'טה ששווקה הופסק. איזה דגמים זמינים לאוקטביה בנזין עכשיו והאם משהו משתנה בשנת הדגם הבאה. הרכב ילקח בעסקת ליסינג דרך מקום העבודה. תודה
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי רכב מיני שקניתי ב2010 ואני מאוד אוהבת אותו, נוסעת בעיקר בעיר עם שלושה ילדים מאחור.שוקלת לשדרג אוטו/שנתון בעיקר כי יש המון מערכות בטיחות חדשות ברכבים חדשים יותר. אבל קצת הלכתי לאיבוד.מוביילאי אפשר להתקין בכל רכב ככה שלא צריך לקנות בשבילו רכב חדש, אבל הבנתי שזה די עבודה בעיינים ועדיף מערכות בלימה אקטיביות.לכל מכונית יש תוצאות של מבחני ריסוק, אבל לא תמיד הם רלוונטים לישראל (כי לא תמיד מביאים לפה את המערכות שבהם נבחן הרכב בחו"ל).בקיצור מחפשת המלצה על רכב קטן (כמה שיותר קטן, אבל עם חמישה מושבים), שיהיה מומלץ מבחינה בטיחותית.בנוסף אשמח הסברים איך יודעים מה לבדוק מבחינת המערכות בטיחות שיש באוטו גם ברכב חדש וגם ברכב יד שנייה. איזה מערכות הם בכלל חשובות ואיזה הם עבודה בעייני…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני מחפש לקנות את הרכב הבא, היה לי מאזדה 3 2010 מנוע 2.0, עכשיו אני מחפש משהו שדומה בביצועיים (לא שהמאזדה הייתה טורבו או משהו אבל היה נחמד עם 150 כ"ס), במראה הרכב (מחפש רכב עם מראה צעיר - אוהב דגמי האצבק), חשוב שיהיה אוטומט "רגיל" (ולא רובוטי או כל מיני סוגים), מפנק כמה שיותר, חסכוני בדלק (למרות שקשה למצוא), מאובזר (מעדיף סנרוף), קל לתחזוקה (חלפים יחסית זולים). התקציב הוא בערך 40K עם שאיפה לכמה שפחות בשביל שיהיה כסף ליישור קו. על הרכבים האלו הסתכלתי ואשמח לשמוע את דעתכם, 1. יונדאי I20 2009-2011, מנוע 1.6, 126 כ"ס הדגם עם הסנרוף 2. שברולט סוניק RS 1.4 טורבו, 140 כ"ס, שנתונים 2013-2014 אני חושב 3. אאודי A3 1.6-1.8 שנתונים 2009-2011 (זה אולי קצת קפיצה על …
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
- 4 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
היי, אני מחפש מידע לגבי שני רכבים (טויוטה אוריס היבריד האצ'בק וטויוטה יאריס). מה שחשוב לי ברכב (חוץ מאמינות, נוחות נסיעה, צריכת דלק וכו'): - מרווח במושב אחורי (שיתאים ל- 2-3 ילדים עם כסאות בטיחות). חשוב שיהיה מקום במושב האחורי להכניס 2-3 ילדים עם מושבים. לא מעניין אותי את האמת הושבה של מישהו מבוגר מאחור (ויודע ש3 מבוגרים זה סיוט בגודל של הרכבים האלו). - שיתאים לטיולים (מבחינת תא מטען / נוחות לנסיעות ארוכות / צריכת דלק וכו'), חשוב להדגיש שמן הסתם לא טיולי שטח. - תא מטען - עגלה של תינוק תכנס קל? מלבד עגלה אוכל להכניס עוד משהו? ראיתי שיש הבדל בין שני הרכבים מבחינת נפח תא מטען וברור שהאוריס יותר גדולה אבל אני מעדיך לשמוע מבעל רכב שיכול להסביר איך מסתדר ביום…
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו יודע מה ההבדלים בין איביזה FR 2018 ל איביזה FR 2019 ? אני יודע שאין הבדל גדול אבל נגיד יש ב2019 התנעה ללא מפתח, איפה אפשר לראות את כל ההבדלים הקטנים האלה.?
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי Audi A3 Sportback 1.4TFSI מודל 2013 כבר שנה. הרכב זריז, מאובזר, יפיפייה מכל בחינה ואני מאוד נהנה ממנו. לצערי בגלל בעיות אישיות שלא אוכל לציין פה אני נאלץ להיפרד ממנו והוא כרגע עומד למכירה. אני שוקל אופציות אחרות בתקציב דומה (~80K). דברים שהיו חסרים לי באאודי: פיצ׳רים שקיימים רק ברמות גימור גבוהות יותר ועולות המון, מעט יותר כוח, פחות מדי כובד. כרגע שמתי עין על לקסוס IS250. עשיתי מחקר מעמיק וזו נשמעת כמו אחלה אופציה עבורי. רכב ספורט סדאן, קטן יחסית (אני יודע שהמקום מאחורה צפוף אבל לא רלוונטי עבורי), מאובזר ממש ממש טוב ברמת גימור פרימיום ולמרות שאני תמיד העדפתי את הצד הגרמני - אני סומך בעיניים עצומות על טויוטה. החשש העיקרי שלי מה לק…
הודעה אחרונה מאת AsafRS, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מישהו אמר לי שאם המנוע 1600 אז זה 6 הילוכים ואם המנוע 1400 אז זה 4 הילוכים. זה נכון?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
רכשית רכב מאלדן
מאת Nirbl- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים נתקלתי בבעיה אשמח לדעתכם בנושא. סגרתי מקדמה עם חברת אלדן על שברולט סוניק, 2014 , 100 אלף ק"מ, רכב מהשכרה. סגרתי איתם על 29,500 ש"ח. (התקציב שלי זה 30 אלף) האיש מכירות הראה לי בדיקה תקינה והם נתנו לי אחריות ל3 שנים + שנה 1 אחיות מורחבת על מערכות רבות ברכב .ולכן, הלכתי על העסקה. הם התחייבו עוד 3 שנים לקחת ממני את הרכב במחיר מחירון לפי חוזה.. כמו כן, בחוזה רשום שאם עד 5 ימים לא אהבתי אני יכול להחזיר את הרכב. לאחר שסגרתי איתו ושמתי מקדמה שמתי לב שהבדיקה היא מלפני שנתיים, בשנתיים אלה הרכב נסע 900 ק"מ. האיש מכירות אמר שהרכב כמעט לא נסע והוא מכין לי אותו פיקס.. אמרתי לו שאני רוצה בדיקה חוזרת, אמר לי שמע אם אתה רוצה קח אותו אתה לבדיקה ואני מתחייב לתק…
הודעה אחרונה מאת cars-@-lover, -
- 2 תגובות
- 504 צפיות
שלום בבדיקה לפני קניה התקבלו ביצועי מנוע :100%,100%,97% ו89% אילך אני צריך להבין ולהתייחס לזה מדובר על טויוטה ורסו 2016 עם 34 אלף ק"מ תודה רן
הודעה אחרונה מאת ranm, -
- 9 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
כמו בכותרת, מעוניין להוציא סכום של 30-40 אלף ומתלבט בין שני הרכבים. רוצה להוציא כמה שפחות כסף כמובן , אבל זה המצב... ניסאן ג'וק 12 -2011, אמין וחסכוני יותר ונטול בעיות (שמעתי על בעיות בגיר). ורכב די נפוץ, משעמם ונטול כריזמה, אבל אמין , חסכוני, ליטר לכל 11 קמ זה חסכוני בשבילי אישית (יש לי רכבים שלא עושים 240 קמ למיכל). הנסועה תהיה כנראה עד 11000 קמ לשנה, כי יש לי עוד רכבים(חולה הגה). הנסועה די פקוקה בבוקר(עירונית או איילון פקוק בבוקר). רכב שאני אנהג ביום יום לעבודה והבת האמצעית שלי תקבל כנראה רשיון בעוד חצי שנה והרכב יעבור אליה בעוד שנתיים לפחות. (בעוד שנתיים , הוא יהייה שווה 28 אלף במקרה הטוב). לא איכפת לי מירידת ערך וכאלה, כי הרכב ישאר לפחות 6-7 שנים א…
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
ארונה אוטומט גרסה הכי בסיסית? איביזה ידני גרסה הכי בסיסית? מאוד מתלבט גם אם שווה להשקיע כסף במראה המוגבה ?
הודעה אחרונה מאת ran_punto, -
- 3 תגובות
- 657 צפיות
נתונים ודרישות: בן 30, נהג חדש, מחפש רכב ראשון. מחפש רכב שישרת אותי לתקופה של לפחות 4-5 שנים. דרישות חובה: 1. לא מוכן להתפשר על בטיחות. [מבחינתי חובה בלימה אוטונומית ו-5 כוכבי בטיחות] 2. רכב משפחתי. 3. תקציב: עד 120K. עדיפות לרכבים שאפשר לרכוש במסגרת יד ראשונה 0 ק"מ. אופציה נוספת שיש לי היא לקחת רכב חברה בעלות של 3100-3600 לחודש + וויתור על תשלום נסיעות של 700 ש"ח. מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אוקטביה קיבלה מנוע חדש 2.0 עם 190 כ"ס, ונמכרת עכשיו במחיר של 150 אלף. (אולי אפשר אפילו להוריד קצת) המחיר גבוה לרכב משפחתי אבל אם משווים אותה לגרסת ה- RS או לרכבים אחרים עם מנוע דומה המחיר נראה סביר. מה אתם חושבים? אין הרבה ביקורות ברשת.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 933 צפיות
שלום, אשמח לשמוע את דעתכם על הונדה סיוויק האצבק שנתונים 2009-2011 מנוע 1.8. איך עלויות התחזוקה? דלק? מחלות ידועות? האם יש רצועת טיימינג? אשמח לשמוע בנוסף את דעתכם על אאודי A3 שנתונים 2009-2010 (דגמי 1.6) לטוב ולרע ובהשוואה להונדה.
הודעה אחרונה מאת גל1, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אהלן אני מתכנן ללכת לראות רכב בקרוב, בתקווה שאקח אותו לבדיקה ואם הכול טוב אז פשוט אלך על זה. הרכב הוא יד שנייה עם קילומטרז' של 80,000. לפי המוכר, הוא עשה 10k ביד ראשונה של השכרה והשאר ביד פרטית, היד השנייה. לפי המוכר, הרכב עבר טיפולים במוסך מורשה. האם יש טעם לגשת לשם ולבקש מידע על תזמון הטיפולים ומצב הרכב או שהכול כבר יתגלה בבדיקה? והאם זה משהו שאני יכול לעשות לבד או שאני צריך את מוכר הרכב איתי? לגבי בדיקה שהרכב אינו מעוקל\משועבד\ממושכן. לא יודע מה ההבדלים בין כל אלה וזה לא מעניין אותי.. אבל האם את כל הבדיקות מבצעים בדואר לפני העברת הבעלות או שיש משהו שצריך לבדוק במשרד הרישוי? עוד שאלה- אם הרכב אמור לעבוד טיפול בקרוב או שהיה צריך לעבור טיפול בתקופה האחרו…
הודעה אחרונה מאת !_Nike_!, -
-
- 1 תגובות
- 499 צפיות
שלום אשמח להמלצה למכון בדיקה באזור ראשון וכמה עולה בימינו בדיקת רכב תודה
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום מחפש לרכוש רכב שני במשפחה, (הראשון מיניוואן FRV 2008) המטרה העיקרית להגיע למקום העבודה, מטרה משנית, רכב חסכוני וזריז שאפשר לבצע איתו משימות נוספות (קניות סידורים) כאשר לא צריכים לנסוע עם הילדים יחד, ובכך לחסוך קצת כסף בעלויות הנסיעה. הנסיעה לעבודה מידי יום באזור מישורי כ50 ק"מ (סה"כ) (בהערכה הנסועה השנתית תעמוד על 15 אק"מ) אמנם כלל אין צורך ברכב מרוצים, אך מתקשה לראות את עצמי ברכב שבקושי סוחב בעליות או בביצוע עקיפות. אבל מאוד חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני, ואולי אפילו עדיף ידני, אני לא מפונק, אך גם לא סגפני. חסכוני הווי אומר, ברכישה, בעלויות שוטפות (ביטוח, טסט, טיפולים ול"ע חלפים) וכמובן גם בצריכת הדלק (דיזל גם אפשרי ככל ומשתלם) …
הודעה אחרונה מאת shmulikaw, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש רכב שני לנסיעה לעבודה וחזרה הביתה על כביש 6 (120 קילומטר פעמים בשבוע) המטרה שהצריכת דלק תהיה טובה ושתהיה אמינה. ראיתי פרסום של מישהו על מיצובישי ספייס סטאר instyle אוטו 1.2 למישהו יש המלצות לגבי הרכב הזה? אופציה נוספת שחשבתי עליה היא סוזוקי ספלאש ידנית מה דעתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת EEERRR, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 378 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- pooh-bear
- yd b-4
- benny62
- לב טוב
- arice
- ידית
- Pavlik
- zvigolden
- Shay Shd Dave
- אלעדית
- lanosforce