Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם.

אנחנו משפחה צעירה עם תינוקת קטנה.

הלכתי לראות היום טויוטה ספייס ורסו שהתאימה למה שחפשנו.2012 יד ראשונה 98K ק"מ.

המוכר רוצה 33K מכירון יד 2 איזור 40K.

המוכר אמר בטלפון שהחליף 2 דלתות ,מרכב שנסע רוורס ונכנס בו וחברת הביטוח אמרה להחליף..

בפועל היום הלכתי עם הרכב למוסך שאני מכיר והוא אומר שכל הרכב צבוע חוץ מהגג..האם צריך לחשוש מכך?

בנוסף חשבתי שהרכב חסחוני בדלק ברכב רשום 9.6 ליטר ל100 ק"מ..הגיוני למנוע 1300?

תודה רבה.אורי

פורסם (נערך)

אם היתה חברת ביטוח אז היה שמאי. בקש מבעל הרכב דו"ח שמאי שניתן לו בזמן התאונה.( אם זה רק דלתות אז אין שם ירידת ערך. אבל אזהרה מראש : אוטו שכולו צבוע מריח רע ולא בגלל שהצבע טרי.)

אם הוא מסבן אותך אז הוא ימציא תירוצים שהכלב בלע את דו"ח השמאי ואז תברח.

כי כלב רעב זה לא משחק ילדים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם הכלב אכל דוח שמאי, תבקש מהמוכר להשקיע 10₪ שיוציא תדפיס ממרכז סליקה של חברות הביטוח. יהיה רשום שם מה קרה לרכב ובאיזה היקף נזק, אחוזי ירידת ערך מדובר.

http://www.slika-ins.co.il

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

אבדוק איתו שיוציא תדפיס מחברת הביטוח.

כמה ירידת ערך מעידה שעדיף להתרחק מהרכב?

בעניין צריכת דלק גבוהה, מעיד על בעיה?

בהתחלה אמר שהרכב לקח 7.5 ליטר ל100 ק"מ.

הוא נוסע רק בתוך העיר, יכול להיות שבגלל זה עלתה צריכת הדלק משמעותית?

תודה.

פורסם

צריכת דלק הגיונית לנסיעות בעיר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ניסיתי לבקש מהמוכר שיוציא דוח שמאי, התנגד עם כל מני תירוצים.. אבל ללכת למכון בדיקה שיבדוק אם אין פגיעה בשסי הוא הסכים(על חשבוני כמובן

פורסם

תדפיס תאונות ממרכז הסליקה עולה 10₪ ולא צריך לבקש שום דבר לא משמאי ולא מחברת הביטוח. בדיקה במכון עולה 500₪.

אני לא הייתי משקיע 500₪ בבדיקה לרכב שכולו צבוע והמוכר לא מוכן לשתף פעולה בגילוי נאות לגבי חומרת התאונה.

פורסם (נערך)

כמו שחשדתי , המוכר מתחמק מדו"ח שמאי תגיד לו שלום יפה. אפילו שהרכב כרגע נוצץ...

ידוע שאפשר להוציא היסטוריה באינטרנט אבל בדיוק כפתור enter התקלקל במקלדת . ביש מזל.

בלי התדפיס הזה אין בכלל מה להתקדם .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

נצל"ש

הוצאתי תדפיס תביעות ביטוח לרכב שלי, נחמד למדי ומחיר סבבה

אבל אין שם פירוט לגבי התקופה שהוא היה בבעלות קודמת.. יש מצב לקבל גם עבור תקופה זו?

(רלוונטי לכל מי שיקנה רכב בין יותר מיד אחת)

• תוכן חדש...