Jump to content

erel888

  • הודעות

    27
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של erel888

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. jeep צ׳ירוקי מנוע 3,239 271 כוח סוס ק״מ 65 אלף שנה 2015, מחיר מחירון 155 אלף יכול לקנות ב 137 אלף, חוות דעת על העסקה ועל הרכב?
  2. חברים, זקוק להמלצות בנוגע לקרוסאובר חשבתי על צ'ירוקי של JEEP או BMW X1 או כל דבר אחר מאותה קטגוריה תקציב 130K תודה!
  3. כן, איפסתי את המונה בתדלוק המלא. אחשב בחישוב הבא אבל זה לא נראה מזהיר במיוחד בהנחה ונשאר רבע אחרי 400 ק"מ על 52 ליטר טנק כמה עוד כבר אסע? 550 גג? זה 1/10 וקצת
  4. עדכון קטן כי אני יודע ש-lanosforce ממש סקרן. בסוף כן רכשתי את ה-BMW לאחר שהצלחתי להוריד אותו עוד קצת במחיר. לאחר החלפת כל הגלגלים וטיפול במוסך המרכזי (בחינם בעקבות העברת הבעלות) אני ממש מרוצה, לא דומה לשום דבר שהכרתי. רק אני חייב לציין שאני טיפה מאוכזב מצריכת הדלק - הייתי בטוח שהיא תהיה טובה בהרבה. כרגע אני על 400 ק"מ ונשאר עוד רבע טנק (מודה שהייתי קצת במצב ספורט מההתלהבות ולחצתי קצת אז אולי בגלל זה) נוסע בעיקר במצב ה-ECO שנראה שמוסיף עוד כמה ק"מ וע"פ המחשב של הרכב הצריכה עומדת כרגע על 1/12 שזה עדיין הרבה יותר טוב מ-1/9 שהייתי רגיל אליו עם היונדאי קופה. מקווה שלא יהיו בעיות מיוחדות (טפו טפו טפו).
  5. מה זה יקרה להחריד? פייר? מכמות המחקר שעשיתי על כל רכב אסור לקנות אף סוג, עושה רושם שלכל מנוע/גיר וכד' יש את הבעיות שלו. אם אני נשאר באזור ה-BMW למרות שלדעתי אוותר על התענוג אולי אבדוק מה הדיבור על 315i מעניין איזה "מחלות" יש לדגם הזה ואיזה יש לסיאט איביזה/לאון FR שכרגע הן הפשרה שלי.
  6. הגעתי להעברת הבעלות שאי אפשר היה לבצע בגלל דוחות מהירות כאלו ואחרים ולבסוף העסקה נפלה. ממשיך להיות אובד עצות והזמן לא לטובתי לצערי...
  7. מגיע ואני מודע לבעיות שיכולות להווצר אצלו אני מאמין שעם טיפול נכון ובזמן אני מקווה שהוא לא יהיה יותר מידי בעייתי. הבעיה כנראה נובעת מזה שהאוטו לא נסע כמעט בכלל בחודשים האחרונים (הבעלים עזב לארה"ב) אז הראה קצת מתח נמוך, בדקו את המצבר היה תקין. לא אמורה להיות בעיה רצינית האוטו נבדק פעמיים בכל דבר אפשרי בערך. נחזיק אצבעות
  8. אשאיר גם אשאיר ואשתדל לשמור על האוטו כמה שאפשר בתקווה שהכל יהיה בסדר בעזרת השם תודה לכולם!
  9. ברור. אחרי בדיקה מקיפה אצל חבר של אבא עם מוסך מורשה (העלה על הליפט והכל לא התעצל)
  10. אלו תוצאות הבדיקה. המכונאי במורשה אמר שעניין השמן זו לא בעיה ושצריך להחליף את שני הצמיגים האחוריים. מה אומרים?
  11. ברוך השם אני סיימתי עם החופש הגדול לפני יותר 15 שנה. זה לא מה שאמרתי, ברור בלי צל של ספק שאעשה בדיקה לפני הרכישה רק אמרתי שכרגע במצב של חוסר ודאות לגבי הרכישה אין טעם לבזבז כסף על בדיקה בכל מצב אחר אין שיקול בכלל גם אם הרכב היה עולה עשרת אלפים שקל.
  12. ידני זו לא אופציה בדיוק מכרתי את היונדאי קופה הידנית שלי ואין סיכוי שאני חוזר להתמודד עם הפקקים שוב עם ידני. הרבה פה ממליצים על ה-208 אבל אני לא בטוח שאני רוצה קופה יותר בגלל זה שקלתי את הסיאוט. יש איזה דגם של לאון או איביזיה שהם מומלצים במיוחד בלי מחלות כאלו ואחרות?
  13. הרכב עוד לא היה בבדיקה, הוא אמור להיות היום בצהריים. קצת נראה לי מיותר לשלם 600 שקל ובסוף לא לקחת אותו כי אני עדיין בלבטים. אני מבין מה שאתה אומר ואני מסכים עם כל מילה זה בסוף עניין של מזל גם אם מטפלים באוטו ממש טוב. בגלל שאבא שלי לא רוטשילד לצערי אני חושש מאותן סטיפות שאצטרך להוציא עם כל הכבוד לכמה שאני אוהב את הרכב. אם הרכב יצא תקין בבדיקה אתה צופה בעיות בעתיד או שאם היו כאלה הם כבר היו מתגלות?
  14. אהלן חברים, אני שוב פונה אליכם לעזרה כי לא קרה לי יותר מידי פעמים שהתלבטתי ככה לגבי איזה רכב לקנות. בעקרון אני מחפש משהו צעיר, דינמי, נסיעה כיפית ואם אפשר שיהיה גם אמין וחסכוני אז מה טוב. בהתחלה האופציות היו: יונדאי ולוסטר - זאת היתה העדיפות הראשונה שלי אבל אחרי נסיעת מבחן קצת ירדתי ממנה מכל מיני סיבות וזה עוד לפני שבדקתי את רמת האמינות של הרכב (לטענת חבר מהעבודה היא לא טובה במיוחד) אבל יכול להיות שאני צריך לנסוע על גרסת הטורבו. שירוקו- הפחידו אותי עם הבעיות בגיר אז ירדתי ממנה. BMW 116i - אחרי כמה נסיעות מבחן קשה שלא להתאהב באוטו הזה למרות כל הרצון הטוב אני כנראה גם עליה אוותר בגלל עלויות האחזקה הגבוהות ומחלת הפיח במנוע. הונדה סיוויק - על פניו הרכב האמין ביותר אבל כל כך משעמם לנהיגה שזה מדהים. עד עכשיו לא לקחתי בחשבון את הסיאט למניהן ואשמח להסבר על הדגמים השונים ומה כדאי והאם כדאי בכלל. כמו כן אני פתוח להצעות אחרות שאולי פספסתי. התקציב הוא אזור ה-60. עדיף כמובן לא להגזים
  15. שלום לכולם, אני מתחבט כבר המון זמן אם לקנות את האוטו או לא. אני ממש אהבתי את האוטו אחרי נסיעת המבחן אבל אני בעיקר מפחד מכל הביקורות על אמינות הרכב והמנוע בפרט (פיח בשסתומי היניקה וכד'). אני שוקל לקנות את הדגם המפואר שנת 2013 עם 130 אלף ק"מ (לא מעט אני יודע) שטופל אך ורק במוסך המרכזי (לא "מומחה" BMW כאלה ואחרים) כל טיפול בזמן ולמעט הטיפולים השוטפים (פילטרים, שמנים, ברקסים) לא עבר שום אירוע חריג - מצד אחד מעודד כי כנראה שהאוטו בסדר מצד שני יש סיכוי גבוה שמשהו שלא הוחלף עד כה אולי יצטרך להתחלף במשמרת שלי. המנוע הזה באמת כל כך בעייתי? במידה והאוטו מטופל כמו שצריך זה עדיין משהו שבוודאות יקרה פשוט עניין של זמן? כמה עולה תיקון של תקלה כזאת?
×
×
  • תוכן חדש...