ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,555 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סגרתי דרך אחת מחברות הליסינג הונדה סיוויק 2013, עם 103 אלף קמ מצרף פה את הבדיקה שעשתה *החברה* כדי לדעת אם מצב הרכב בינתיים בסדר ושווה להמשיך לבדיקה שלי (לצורך העניין אם הייתי רואה תקלה שלדעתי לא בסדר לא הייתי ממשיך לקחת לבדיקה,השאלה אם בינתיים הרכב בסדר ושווה להשקיע בדיקה עליו ספציפית או לחפש אחד אחר) הפרטים של העסקה הם: 2013 עם 103 אלף ק"מ. המחיר הוא 45 אלף אחרי התמקחויות.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, זקוקים לרכב אוטומטי. הדרישות ממנו מהחשובה ביותר ומטה הן: 1. בטיחות (הרבה נסיעות בין עירוניות) 2. אבזור 3. נוחות נסיעה (בעיקר לנהג) 4. חסכוני בדלק, יחסית. קצת יותר טוב מ-1 ל-10 וכאלו. אין שום צורך בביצועים או נהיגה ספורטיבית. שיהיה בטיחותי, כלומר מצליח לעקוף ולפנות, אבל ממש לא ספורטיבי. הרכב לא הולך לעבור 120 קמ"ש וסביר שגם לא 110. לרוב נהגת בלבד, אף פעם לא יותר מ-4 נוסעים. נראה לי סופר מיני הכי קולע. הנסועה תהיה גדולה, אני צופה 15-20K בשנה. עלויות אחזקה לא מאוד קריטי, כלומר להוציא מחיר רכישה זה לא משנה אם על דלק, ביטוח וטיפולים יתבזבז 1800 או 2300 שקלים בחודש ממוצע בשנה. כעת ההתלבטות: התקציב שהוגדר לרכישת רכב יד 2 הוא כ-50K ש"ח. מצד אחד…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 695 צפיות
שלום, אודה לדעתכם בנושא שלדה ומרכב בבדיקת רכב (שאר הדברים יצאו תקינים), הרכב מודל 2016 האם זו ממש תאונה ? או כפי שהציג את זה המוכר מכה קטנה בפגוש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ההורים שלי קיבלו הצעה על שברולט סוניק 2016 LTZ, עברה 115K ק"מ. מאחת החברות של הליסינג. רוצים עליה 40,000 ש"ח. איך הרכב הזה מבחינת אמינות, שוק, חסכוניות? מיועד לנסיעות של אדם אחד בד"כ.
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 949 צפיות
שלום חברים מתעניין ברכישת 207 gti מנוע 1600 טורבו. ככל הנראה מודל 2010. כמעט ולא מצאתי חוות דעת ו/או חומר רלוונטי בנושא. האם מדובר במנוע thp הידוע לשמצה? האם יש בעיות אמינות מיוחדות? תודה רבה אלי
הודעה אחרונה מאת cabrio, -
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
רוצה לרכוש אאודי A3 שנתונים 2016-2017 אוטומט. לא מצאתי הרבה מידע בפורום עליה, או שחיפשתי גרוע או שאין כלכך בעיות לדווח עליה. איפה אפשר לעשות בדיקה אמינה? מוסך פרטי ממולץ שמכיר את הרכב? לא מאמין למכוני בדיקה רגילים, במיוחד כשמדובר ברכב בעייתי. יש ממה להזהר ברכב הזה? מחלות, סימנים להזנחה (רכיבים שחובה להחליף ולא הוחלפו) וכו'? הרכב ישמש בתור רכב שני בבית אז רק מדאיג אותי כאב ראש מיותר ממחלות ובעיות יקרות שאפשר למנוע ע"י רכישת רכב מדגם או יצרן אחר. תודה
הודעה אחרונה מאת Crow6578, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קצת פרטים יונדאי i25 שנת 2012 יד 2 פרטית ק"מ 130 אלף מחירון משוקלל לוי יצחק 41500 מחיר לקניה 37 אלף (לא סוחר,בן אדם פרטי לחלוטין) מכון אהרון פתח תקווה
הודעה אחרונה מאת Crow6578, -
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני לפני רכישה של 3008 דיזל. ההתלבטות היא בין אחד מליסינג שזה ה3008 אקטיב. תאריך עלייה לכביש 03/18 עם 20K ק"מ לבין 3008 פרימיום. תאריך עלייה לכביש 11/17 עם 7K ק"מ. ההבדל במחיר הוא 25K ש"ח. אני מתכנן להחזיק את הרכב לפחות 4 שנים אז עניין היד ראשונה מליסינג של אדם פרטי לא מעניינת במכירה כי ההפרש יהיה זניח. מה לטעמכם בחירה טובה יותר? בברכה, אורי
הודעה אחרונה מאת green, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הי מתלבט מאוד ברכישת זוג גיפון בין ההתלבטויות קיה ספורטג שנה 2016 מנוע 2000 או 1.6T פיגו 3008 או סקודה /סיאט אטקה תקציב 90-100 א״שח שימוש :נסיעות בינעירוני, נהיגה מתונה של אישה אשמח להמלצות על הבחירות ובאם הגיר של הקיה 1.6 טורבו עדין מאוד ולא מומלץ לרכישה?
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב שיחליף את הקיה סיד סטיישן שלנו, מעדיף להישאר עם המרכב סטיישן כי הוא הכי נוח לנו (עגלות/אופניים/כלב..). אנחנו נוסעים עם הרכב 25K-30K בשנה. התקציב שלנו הוא סביב 60K. הרכבים שכרגע אני מתלבט ביניהם: 1. טויוטה אוריס סטיישן 2. סקודה אוקטביה סטיישן 3. קיה סיד סטיישן דיזל אשמח להכוונות
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 768 צפיות
היי רציתי לדעת האם למישהו פה יש ניסיון עם הגרסה של ה CX5 שעולה 194 אלף ויודע להגיד בוודאות האם הבקרת שיוט האדפטיבית ברכב הנ"ל עובדת גם בפקקים (זאת אומרת האם הרכב יודע להגיע לעצירה מלאה ולהתחיל נסיעה מחדש ) בנוסף לגבי הסקודה קארוק ראיתי שבדגם האקסקלוסיב מתווספת אופציה שהם קוראים לה סייען פקקים ובתיאור האופציה כתוב שהמערכת יודעת להתפקד בפקקים ולעקוב אחרי נתיב הנסיעה עד 60 קמ"ש... האם זה אומר שברמות הגימור הנמוכות יותר הבקרת שיוט בקארוק לא יודעת לעבוד בפקקים או שהיא פשוט לא משתמשת בהיגוי?
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- 2 תגובות
- 881 צפיות
שלום לכולם. אני צריך חוות דעת איזה דגם יותר מוצלח, האאוטבק עד 2009 עם גיר אוטומט 4 הילוכים, או החדשה מ 2010 עם הגיר הרציף? אשמח לקבל חוו"ד מהמבינים, על כל ההבדלים המעלות והחסרונות. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת shmuel3058, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי אחר שחשבתי שמצאתי מה שאני מחפש, אשמח אולי לעוד כיווני חשיבה. מחפשים רכב אמין בטיחותי וחוסך בדלק ולא מיני שאי אפשר לשים בתא מטען עגלת תינוק ומזוודה.. חשבנו על טויוטה ספייס ורסו ועל הונדה גאז. קטנים עם ניצול טוב של החלל הפנימי.. יש עוד דגמים שמתאימים? מתלבט אם לחפש כבר רכב משפחתי 1600 אולי טויוטה אווריס או פריוס הברידי.. טיפה מבולבל אשמח לעזרה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת lcx, -
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי חברים בהתלבטות רבה החלטתי להתחדש ברכב. הנסיעות שלי הן בדרך כלל בין עירונית, נוסע יחסית הרבה (15,000-20,000 קמ בשנה). מעביר הרבה זמן בכביש (יחסית) ומפה שהכוח והנוחות מאוד חשובים לי. היום אני נוסע על מיצובישי גאלאנט 2002 דיי מפנקת. חשבתי על כמה אופציות: ביואיק לה קרוס 2006-2008 שברולט מאליבו 2008-2010 פורד מונדאו 2008-2009 הפרד הייתה נראית לי הכי חלשה מבין השלושה, הביואיק והשברולט יותר אהבתי. צריכת הדלק לכל הרכבים היא דיי דומה לפי משהבנתי, ואני כבר דיי רגיל לצריכה של 10-1 אשמח לקבל המלצות וחוות דעת על כל אחד מהרכבים כאשר הנוחות והכוח הוא הפרמטר הכי חשוב, ושיהיה אמין, ידוע שרכבים כאלה יקרים יותר לתחזוקה. Sent from my LG-H930 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
- 13 תגובות
- 991 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הונדה סיוויק סדאן 2013 דגם אקסקוביב. בגדול אני רוצה רכב אמין שישרת אותי כמה שנים, בטיחותי. בגדול אני עושה טרייד על הרכב הישן ( פוקוס 12 ), וזה הרכב היחיד שנכנס לי בתקציב. מה אתם אומרים על הרכב?
הודעה אחרונה מאת killer_boxer, -
- 3 תגובות
- 698 צפיות
יש לי 2 הצעות רציניות לאחר סינון אין סופי של רכבים הונדה סיוויק סדאן 2015 יד ראשונה פרטית נסעה 40,000K בכ K50 שח (מחברה שאני מכיר אותם מצויין ויש לי עם מי לדבר שם מבחינת טיפולים ואחריות למשך שנתיים וכו') פיג'ו 208 1.2 אוטומט 6 הילוכים יד ראשונה פרטית נסעה כ 50,000K ---כ 50K שח (אחריות של טרייד מוביל סטנדרטית) ב 2 המקרים המחיר הוא ראשוני ולפני מיקוח הנסיעה כ 65 אחוז עירונית כמה שאלות לגבי הרכבים מעבר לידע שיש לכם על הרכבים (בבקשה בלי סטיגמות) 1-אמינות 2-סחירות בעוד כ3-4 שנים 3-אחזקה (טיפולים,צריכת דלק,חלפים) 4-שאלה ספציפית לגבי ההונדה-הנהגת העיקרית היא אישתי (גובה כ 157 ס"מ) ובהונדה יש לה חיסרון בתנווחת הנהיגה הנמוכה דבר שמעט מפריע לה (חשבנו על כ…
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. הינה תוצאות הבדיקה של קיה ריו משנת 2012 ידנית. יש יותר מדי "לא תקין", מה דעתכם?
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, אני מחפש רכב משפחתי אני נוסע כ 20,000 ק"מ בשנה עם הדרישות הבאות - 1. חובה - WAZE במסך המולטימדיה הראשי של הרכב 2. בקרת שיוט אדפטיבית ורצוי מאד עם מגביל מהירות (האמת שהמגביל מהירות הוא יתרון משמעותי בעיני, הסיבה היחידה שזה לא דרישת חובה שאין הרבה רכבים שמציעים את זה, אני יודע שחלקכם חושבים שזו פונקציה מיותרת, בעיני לא) 3. פתחי מזגן מאחורה - מאד מאד רצוי, שוב לא חובה כי ברוב המכוניות אין את זה 4. חובה - מצלמת רוורס 5. חסכונית בדלק (ולכן רצוי היברידית) 6. ISOFIX למושב לילד ראיתי כמה דגמים שאולי רלוונטיים - יונדאי אלנטרה - אין מגביל מהירות, ולא ממש חסכונית, יש את כל השאר טויוטה קורולה היברידית החדשה - לא יודע פרטים עליה, היא עוד לא יצאה לשו…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
אני אעתיק פה בקצרה חלקים מהאשכול שלי הקודם. הייתה לי סובארו אימפרזה 2005 במשך הרבה שנים שהייתי מאוד מבסוט ממנה אבל מכה קטנה במעקה ובחברת ביטוח הכריזו עליה טוטאל לוס. אהבתי מאוד את המראה שלה ואת הנוחות (אוהב משפחתיות). חוץ מטיפול פעם בשנה לפני טסט לא הייתי צריך לעשות כלום ואף פעם לא הייתה איתה בעיה. החיסרון שלה היה אבל צריכת דלק די גבוהה. בגדול רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות מבאר שבע לחיפה פעמיים בשבוע (נוסע בראשון מב"ש לחיפה וחמישי מחיפה לב"ש) ועוד נסיעות בין עירוניות בקטנה. דרישות מהרכב: -שיהיה נוח לנסיעה בין עירונית ארוכה -לא ידני, הרבה פקקים וכו'... -שיהיה יפה -חסכוני בדלק (כמה שאפשר) מה שבטוח לא פחות מהסובארו שאכלה לי הרבה דלק. -…
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עיינתי בבדיקה בהצעת המחיר שקיבלתי. מדובר בבדיקה שטחית ללא התייחסות למערכות אלקטרוניות. האם מומלץ לערוך בדיקה משל עצמי או שאני יכול לסמוך עליהם? אחרי הכול הם נותנים לי אחריות לשנה על המנוע והגיר. תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת sidewinder, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 760 צפיות
אני עומד לפני טרייד אין על הרכב שלי באחת מחברות הליסינג הגדולות. הם דורשים ממני להביא בדיקה על הרכב שלי על חשבוני. האם זה מוכר לכם? האם נשמע הגיוני? תודה
הודעה אחרונה מאת ornakash123, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום המכובדים, אני אמנם משתמש חדש בפורום אך עוקב אחריו שנים, עכשיו הגיע תורי לפרסם ולהתייעץ. לאחר תקופה ארוכה של חיפוש רכב יד שניה למשפחה בת 4 נפשות (עם אופציה לגידול עתידי) החלטתי ללכת על הספורטאז כנראה מאותן הסיבות שרבים לפניי עשו את אותה הבחירה: גודל, בטיחות, עלות וגם סחירות בעתיד, המטרה היא להחזיק את הרכב לשנתיים שלוש תחילה התעניינתי בדגם 2 ליטר EX אך נחשפתי גם לדגם הטורבו והוא(עבורי) היה בצורה משמעותית מהנה על פני הEX, קראת בפורום הזה ובפורומים אחרים לא מעת התכתבויות מהעבר לגבי בעיית התחממות הגיר, עיקר הפרסומים שנתקלתי בהן נרשמו במהלך השנים 2016 ו2017, חיפשתי תלונות על כך מהשנה האחרונה ולא הצלחתי למצוא, השאלות שלי הן: 1.האם יש חדש בכל נושא…
הודעה אחרונה מאת ornakash123, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 17.2 אלף צפיות
היי חברים כולם אומרים שהונדה רכבים אמינים מאוד יש ברשותי סיוויק 2002 במשך שנה הוצאתי עליה 10,000 שקל תיקונים יש לי חבר שיש לו את האצבק 2010 רובוטית ויש לו לא מעט בעיות, חבר נוסף שאמא שלו קנתה סיוויק 2014 הייתה עם לא מעט בעיות ועוד במסגרת האחריות למזלה האחריות כיסתה הכל הונדה באמת רכב אמין? או סתם שמועות? אני כבר לא יודע על מה לחשוב כרכב הבא, טויוטה אמין יותר?
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
משפחתי עומדת לגדול ל-6 נפשות. אני צריך רכב שבעה מקומות ודי נסגרתי על השברולט אורלנדו. האם מישהו כאן מכיר את הרכב ויכול להגיד לי אם נכנסים 3 כיסאות בטיחות בשורה האמצעית? באופן כללי. כמה הוא אמין וכמה נמנע ממוסכים? תודה
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אנשים יקרים, אודה מאוד לעזרתכם, יש לי עסק של חדרי בריחה ניידים, ואנחנו רוצים לקנות רכב פשוט לעובדים לשינוע הציוד. אין כ"כ הרבה ציוד או דברים כבדים במיוחד, אבל לרוב סוחבים 2-3 טלוויזיות 32' כחלק מההפעלה. אנחנו מחפשים רכב יד שניה, אמין סה"כ בתקציב של עד 10K. ברור לנו שלא נקבל מודל חדש כמובן, הנחנו שאפשר למצוא רכב בן 10+/- בתקציב הזה. עדיפות לאוטומט כי נוסעים עליו חבר'ה צעירים יחסית. עכשיו הרכב הזה ייסע בין 5 ל8 פעמים בחודש, לרוב באזור המרכז ככה שלא צריך באמת סוס עבודה, אבל משהו סבבה, שישרוד מקסימום זמן, עם עדיפות לכמה שיותר מקום בפנים ובתא המטען. אודה מאוד לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
שלום רב, אני מחפש רכב כבר מספר שבועות והאמת אני דיי מתוסכל. נתחיל מזה שאני בכלל לא יודע מה אני מחפש... התקציב כרגע הוא 70 אש"ח. לפעמים אני פוזל לרכבים שעולים גם 90K ולפעמים אני פוזל לרכבים שעולים 50K. בגדול אני מחפש רכב ספורטיבי (גודש בלבד) ועסקה טובה. בין הרכבים שעלו בחיפוש: סיאט לאון FR 2011-2012 DSG 2.0 TSI, פולו GTI 2015, האודי A3 ספורטבק 2013, במוו סדרה 1 ואלפה גולייטה. כל כך הרבה אופציות ואף אחת מהן לא גרמה ללב שלי לפעום. האם כל כך קשה למצוא מציאות ועל מה כדאי להתפשר? תודה מראש על העזרה, תומר.
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי לכולם. פוסט ראשון שלי בעקבות פעם ראשונה שלי שאני צריך לקנות רכב. אנחנו משפחה של זוג + 3 ילדים קטנים, גילאי 4.5-1 (כלומר צריכים כסאות בטיחות). יש לנו כרגע קיה סיד ex dct מהמעסיק שאנחנו צריכים להחזיר. מועד עלייה לכביש 03/2107. בערך 10500 ק״מ היום. אציין שהוא עונה על הצרכים שלנו כרגע בצורה מצויינת מבחינת מרווח, בגאז׳ וכו׳. לגבי ילד נוסף - כיום המחשבה היא שאם נביא עוד ילד, זה יהיה בעוד שנתיים פחות או יותר. לאחר סקירה ראשונית של אפשרויות רכישה/ליסינג פרטי, נראה לי שהשאלה הראשונה שתעזור לי להתמקד היא: האם לקנות כבר עכשיו רכב בעל 7 מושבים או לקנות 5 מושבים ולהחליף כאשר נצטרך? לקנות עכשיו 7 מקומות - יתרונות: לא מתעסק עם החלפה תוך שנתיים במידת הצ…
הודעה אחרונה מאת khalil, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני בהתלבטות בין שני הרכבים,ברור לי שיש הבדל כספי ניכר בין שתי החלופות ( מנוע 1.0. לא בא בחשבון) האם תיבת ההילוכים של הקארוק טובה יותר? (רטובה לעומת יבשה) האם לדעתכם שווה ההפרש הכספי לטובת פעולה חלקה יותר ואמינה יותר ( פקקים) בקארוק לעומת האטקה נא לא להציע רכבים אחרים,שני המועמדים הם ב short list אשמח לשמוע מניסיונכם תודה Sent from my LM-G710 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת syaron24, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום אני שוקל לקנות רכב פרטי ולעשות ליסינג פרטי. מדובר ברכב משפחתי רגיל, נסיעות סטנדרטיות לעבודה בעיקר, מדי פעם מחוץ לעיר. שמעתי שבליסינג הפרטי עושים את הטיפולים והטסטים וזה נשמע לי מאוד נוח. כדאי? או שיש מלכודים שעדיף לוותר עליהם?
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חיפשתי להחליף את הרכב, היום הייתי במגרש של אחת הסוכנויות שמוכרת גם טרייד אין וגם ליסינג וקיבלתי הצעה על כמה רכבים. הרכב שלי כרגע הוא מאזדה 3 2008 (נקנה מליסינג, עומד על 200K קילומטר) וקיבלתי מהם כמה הצעות על הסיוויק (5 דלתות): 1) סיוויק 2013, היד הראשונה מפרטי (רכב של טרייד אין) עם 53 אלף ק"מ (מחיר שלהם 66K). ההצעה שלהם: המאזדה שלי+55K ש"ח 2) סויוויק 2013, שתי ידיים פרטיות, עם 65.5 אלף ק"מ (מחיר שלהם 61K). ההצעה שלהם: המאזדה שלי+50K. האם ההצעות סבירות? המחירים סבירים? מבדיקה בלוי יצחק, המחירון של הרכב ללא שקלולים של ידיים,ק"מ ובעלויות מקוריות הוא 61,000 ש"ח המחירים שציינתי פה כמחיר של המגרש זה מחירים לפני שהתמקחתי. כמו כן קיבלתי הצעה גם על …
הודעה אחרונה מאת itamarg,