Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 2013 עם 103 אלף קמ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אענה לדיון שהתפתח כאן סביב הנושא של שוק היד שניה/ליסינג.

חיפשתי את הרכב הזה (ספציפית) ביד 2 כבר שבוע שלם שאני עוקב שם כולל שימוש בתוסף HANDZ על מנת לראות מחירים מקוריים של המודעות ומחירים נוכחיים וכן לדעת גם מתי פורסמה המודעה (כלי לשימוש הקונה לדעת לאמוד את הייאוש של המוכר למכור את הרכב).

ביד 2 למשל הייתי מוציא 80 אלף ק"מ במחיר של באזור ה60 אלף, או המציאה הכי גדולה שמצאתי, 40 אלף ק"מ באזור 63K ש"ח (נניח והיה יורד איתי ל60K ש"ח במעמד המכירה,לא מאמין שיותר).

אז העדפתי לקנות רכב מחברה שבה יש לי אדם שאני מכיר ויודע שאם חלילה יהיו לי בעיות אני אוכל לדבר איתו, וגם לקבל מחיר הכי טוב שאוכל.

במילים אחרות-התפשרתי על רכב ליסינג, ועל עוד 60 אלף ק"מ וקיבלתי הנחה של סדר גודל של 15K ש"ח (לעומת קניה מפרטי) ואחריות לשנתיים.

המוכרים בשוק היד השניה של הרכב הזה ספציפית כנראה פשוט לא נואשים מספיק למכור כי המחירים שלהם יחסית גבוהים. זה לא שעל אותו רכב בדיוק הייתי מקבל את המחיר בפרטי.

פורסם

מסיבה לא ברורה גרסת הסדאן עושה רושם שמבוקשת יותר. ההאצבק פחות למרות שאני אוהב אותה יותר.

המחיר סביר בהחלט בהתחשב בזה שאתה מקבל שנתיים אחריות (אני קיבלתי מהם שנה אחריות וקניתי לפני חודשיים בערך).

מה שכן לאוטוסנטר אחלה שירות לאחר הקניה, באמת, וגם לחברת מאיר (ביטוח מאיר למשל).

פורסם
מסיבה לא ברורה גרסת הסדאן עושה רושם שמבוקשת יותר. ההאצבק פחות למרות שאני אוהב אותה יותר.

המחיר סביר בהחלט בהתחשב בזה שאתה מקבל שנתיים אחריות (אני קיבלתי מהם שנה אחריות וקניתי לפני חודשיים בערך).

מה שכן לאוטוסנטר אחלה שירות לאחר הקניה, באמת, וגם לחברת מאיר (ביטוח מאיר למשל).

יכול להיות שהסדאן מבוקשת יותר כי היא משדרת אולי יוקרה או משהו כזה, אני גם באופן אישי כבר הרבה זמן רוצה לרכוש רכב עם מרכב האצ'בק ולא סדאן.

מבחינת המחיר-הוא יכול אולי גם לרדת עוד מתחת ל45K את זה נגלה בבוקר בעזרת ה'.

האחריות זה גם משהו שהנחה אותי פה כי בכל זאת הרכב עבר לא מעט ק"מ (אם כי יש לא מעט רכבים שעוברים פי 2 ויותר ק"מ מזה ללא בעיה).

סה"כ חיפשתי רכב שישתלם לי להחזיק (על סמך נתונים יבשים בהתחשב בזה שאני מטפל קבוע כמו שצריך) לפחות בסביבות ה4-5 שנים ומקווה שבעז"ה זה ייתן לי התמורה המבוקשת מבחינתי.

אם המחיר ביד 2 היה יותר אטרקטיבי הייתי הולך על זה, אבל ביד 2 אנשים מוכרים לפעמים ביותר יקר מחברות הליסינג. כבר יצא לי לראות שמוכרים למשל רכבים שהיו בהשכרה ועכשיו הבעלים שלהם הוא בעצם היד השניה, במחיר דומה למחיר שאני קיבלתי עם נתונים דומים (אולי 20 אלף ק"מ פחות אבל עדיין) הרי גם ההפחתה על השכרה לעניות דעתי היא גבוהה יותר מהפחתה על ליסינג, וגם מדובר באדם פרטי.

אז למה שאלך על קניה מאדם פרטי שמוכר באותו מחיר כשאני יכול לקנות מחברה גדולה ולדעת שיש יותר למי לפנות?

אגב,הביטוח שציינת איתמר-זה ביטוח של אוטו סנטר או שסתם ציינת במקרה?

פורסם

קבוצת מאיר מייבאים את הונדה וולו לישראל.

אוטוסנטר שייך לקבוצת מאיר, כמובן המוסים המורשים של הונדה וולו, ויש להם סוכנות ביטוח מאיר רמות שנותנים מחירים מיוחדים ללקוחות שיש חהם הונדה וולו.

אתה יכול להתקשר אליהם לקבל הצעת מחיר סתם בשביל הבדיקה, במקרה שלי הם היו זולים משמעותית מהמתחרים (הייתה הצעה אחת יותר זולה מהם אבל פוליסה פחות טובה).

• תוכן חדש...