ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,555 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בוקר טוב, מחפש המלצה לרכב ליסינג (מהעבודה) בתקציב של 110K-115K. בדקתי אופ' כמו ארונה (אין להם אופציה) וכאלו. יש אופציה של 2008 אקטיב כרגע על הפרק אבל פנים הרכב נראה מאוד זול ופשוט. מחפש רכב שיסע טוב, גבוהה (רצוי), פנים רכב מאובזר ונעים. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אהלן מחפש רכב שני שאלו יהיו צרכיו: נסיעות עירוניות קצרות בעיקר. אופציה ושקט נפשי לנסיעות ארוכות (גולן - מרכז/ירושלים). אמינות, בטיחות, חסכון בדלק, אחזקה. פחות חשוב: מרווח מאחורה, מראה ספורטיבי או חדיש. אין ילדים בשלב זה. 90% מהזמן תהיה נוהגת יחידה ברכב. תקציב - אזור ה-30,000 +- לקו הסיום הגיעו: פיג'ו 208 2014, התחייבות לשלדה נקייה וללא תאונות ממגרש טרייד כלשהוא, אחריות לשנה על מנוע וגיר, 32k ק"מ בלבד, גרסת 1.2טורבו., תיבה רובוטית. פיג'ו 208 1.6 אוטומטית, 2014, 70k ק"מ. שניהם במחיר די דומה ובאזור ה-34k שח. בנוסף, ובערך בעשרת אלפים שקל פחות, מצאתי באחד הקיבוצים פה קליאו 2013 עם עבר מהשכרה, 95k ק"מ, התחייבות לבדיקה. בשנה האחרונה לא נס…
הודעה אחרונה מאת shac, -
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
שלום הבנתי שהרכב עבר שינוי לטובה משנת 2013 רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי בין הדגמים של שנות 2013,2014,2015?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט בין 2 רכבים C4 פיקאסו 2010 או דאציה לודג׳ 2015. (תקציב בערך עד 40 אלף). האם זה ברור שפיקאסו שבשנתון יותר נמוך הוא יותר בטיחותי מלודג׳? איזה עוד שיקולים כדאי לקחת בחשבון?
הודעה אחרונה מאת michael_1234, -
- 0 תגובות
- 461 צפיות
פג׳יו SW 307, שבע מקומות שנתון 2008. מה דעתכם? (חשוב בטיחות, חיסכון בדלק ורצוי גם אמינות סבירה) איך 307 לעומת סיטרואן C4 פיקאסו?
הודעה אחרונה מאת michael_1234, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 887 צפיות
היי רציתי להתייעץ על רכישת רכב בחברת ליסינג האם הייתם ממליצים לי לשלם בליסינג מימוני ולפרוס את זה לתשלומים, לשלם חלק במקדמה וחלק בתשלומים, או לשלם הכל במכה? * בהנחה שיש לי את כל הסכום מזומן ואין לי צורך בהלוואה תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי אחי עדיין מחפש להחליף את הרכב השני שלהם (גרנדה פונטו), מצרף.כאן תוצאות בדיקה של הונדה ג'אז, בגדול מטופלת במוסך המרכזי לפי הספר, טסט לשנה. המוכרת אומרת שהרכב עבר תאונה שהוחלף רק מכסה מנוע בבדיקה נשמע יותר משמעותי. האם זה פגיעת שילדה? ובהנחה שמחירון לאחר הפחתת קלומטרכ' הוא 61000 ש"ח, כמה לדעתכם צריך להוריד? מכיוון שאין לי פשרות להוסף קובץ אז בתאונות רשום: תיקון תאונה לפנים, הוחלפו חלקי מרכב+קורת רוחב קידמית מעיכות/תיקוני מרכב מסביב+ תחתית, חלקי פלסטיק פגומים/חסרים פגושים פגומים. תודה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, אני צריך המלצה לרכב עם ירידת ערך כמה שיותר נמוכה. בשנה הקרובה אני צריך רכב שישמש אותי לנסיעות קצרות, בערך 250 ק"מ בשבוע סך הכל. בגלל שככל הנראה אחרי השנה אני אמכור את הרכב, אני מחפש רכב עם ירידת ערך כמה שיותר נמוכה. תקציב עד 30K, אבל אני מאמין שעדיף לקנות רכב זול יותר שגם ככה לא יסע הרבה. כרגע חשבתי או לקנות מזדה 3 ( 2008 ) , מיצובישי לנסר (2011-2009) או פונטו 2010 ידנית. יש עוד אופציה שזה לקנות c4 2008-2010 בסביבות 5-7 אלף. אשמח לשמוע מה אתם חושבים תודה!
הודעה אחרונה מאת sagi3, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים יקרים אני מעוניין לייבא מרצדס c class 350e מגרמניה לישראל אשמח לחוות דעתך והאם מישהו מכם ביצע את התהליך בעבר (בעצמו)? אם כן אשמח לעזרתכם כיצד התהליך עובד ומה עליי לעשות התקשרתי עם דולר בגרמניה אשר אמר לי שארץ הייצור של הרכב זה דרום אפריקה, יש לזה השלכות על המיסוי בארץ? אשמח לעזרתכם תודה
הודעה אחרונה מאת BRAVO_SX, -
- 1 תגובות
- 880 צפיות
שלום. לקנית רכב חדש אני מתלבט בין קיה סיד סטיישן לבין פורד פוקוס סטיישן 2019. איזו מהן תרגיש יותר מרווחת בספסל האחורי ? תודה
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, האם רכב חדש מגיע עם כבלים להתנעה (שמחברים למצבר בין שני רכבים) ? תודה
הודעה אחרונה מאת avikkllk, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש ביקורות על פיג'ו 2008 דגם 2013-2016 1.6 active מחפש רכב אמין ובטיחותי להתרחבות משפחה. תקציב עד 50K יד שניה תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת cessna, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום (הודעה ראשונה בפורום ) הייתי רוצה ''להיכנס למשפחת VOLVO'' (נהגתי בצרפת בקיץ האחרון ב volvo v-90 cros country 2018 ותיפעם רוחי...) מה שנכנס לתקציב שלי הוא s-60 בשנים 2012-2013 ובעיקר T4 1600T קראתי קצת בפורום הזה, דיברתי עם הייעוץ חינם של אתר 'אוטו', קצת חברים וכו' והבנתי שאמינות הדגם אינה בבחינת טויטה קורולה... ולי זה מאוד מאוד חשוב לי ולכן מספר שאלות. אשמח מאוד לעזרתכם: 1. אמרו לי היועצים של 'אוטו' שעדיף ללכת על ה T5 כי המנוע שלו והגיר שלו (פלנטרי רגיל) אמינים יותר מהT4 האומנם? 2. מישהו מכיר פה את הדגם הזה בקילומטרז'ים מעל ה 200,000 ? איך האמינות של הרכב? 3. עלויות האחזקה האם הם קצת יותר גבוהות מהרגיל או הרבה? מה לגבי תיקונים? 4.בהמשך ל…
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
שלום לכולם, בעבר ביליתי הרבה שעות בפורום, לצערי החיים הפריעו (עבודה, אישה ותינוקת תופסים את מרבית היום ולא נשאר זמן לשוטט בפורום, להגיע למפגשים או לנס הרים...). אבל אני אשמח לעזרה שלכם, למי שזוכר אותי, אהלן, למי שלא: אני חובב סיאט. הראשונה אי שם בעשור הקודם - איביזה FR 1.8T, אחריה הגיעה הנפילה (היחידה שלי עם סיאט), האיביזה קופרה 1.4 עם אותו DSG7 יבש מחורבן שהחזיקה אצלי מעמד 4 חודשים ו-5,000 ק"מ לפני שעשיתי עליה טרייד אין ללאון קופרה MK2 FL ב-2011. החליפה אותה הלאון קופרה 280, מ-2015 (המשלוח הראשון שהגיע לארץ והשלישית בפועל שעלתה על כבישי ארצנו). ה-280 מכונית נהדרת בעיני (BEST VALUE FOR MONEY, BY FAR) והיא שירתה…
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, כרגע אני מאוד מתלבט בין רכבי הונדה לרכבי פולקסווגן, הדגמים העיקריים שיש לי התלבטות ביניהם הם: ג'אז מול פולו 2015-2016 סיוויק האצבק מול גולף 2015-2016 הדברים העיקריים שחשובים הם נוחות נסיעה (בידוד רעשים, כיסאות וכד), צריכת דלק ואמינות. לא מעניין עניין הסחירות העתידי מכיוון שהרכב יהיה בבעלותי לכל הפחות 5 שנים מעכשיו. עיקר הנסיעות הן בין עירוניות מהבית ללימודים ומהלימודים לעבודה (כמובן שישנם פקקים לעתים אך לא באופן משמעותי). לעתים נוסע לצפון לסופי השבוע מהמרכז, הרכב מיועד ל2-3 נוסעים ועניין הנוחות של יושבי הרכב מקדימה ומאחור חשוב, לכן יש התלבטות בין הסופר מיני למשפחתית. בוצעה נסיעת מבחן על הונדה סיוויק 2015 - הסיוויק הייתה מרווחת גם מקדימה וגם…
הודעה אחרונה מאת Kokojambo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום ברשותי הייתה קיה ספורטאז gt 2016 בעסקת ליסינג שנגמרה וכרגע מחפש אחר המחליפה. ההצעות שניתנו מאזדה cx 5 כל רמות הגימור(רציתי את גרסת הפרמיום) -נפסלה בעקבות תחושה שהרכב יקר לעומת התמורה (אין טורבו גג פנורמי ואפילו פתיחה ונעילה ללא צורך במפתח) סקודה קארוק אקסלוסיב- שום חברת ליסינג לא יכל להביא את הדגם הנ"ל רק את דגם האמבישן לכן לא רלוונטי כי אין באפשרותי לחכות מספר חודשים. פיג'ו 3008 דגם פרמיום מנוע 1.6 בנזין - אין לי שום נסיון עם רכבים צרפתיים רק שמועות על תקלות וירידות ערך מוגזמות ובחיים לא חשבתי שהכנס לאולם תצוגה שלהם . אבל הלכתי לראות את הרכב וישר אמרתי ואוו הרכב ניראה מדהים גם מבחוץ אבל הרבה יותר מבפנים הכל ניראה ממש איכותי מנוע 1.6 טורבו עם 180 כס כל מערכ…
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
שלום, מחפש רכב יד שניה שנת 2014. הרכב צריך להיות רחב שיוכלו לשבת שלושה מאחורה בנוחות. חשוב גם מזגן טוב, צריכת דלק נמוכה בקלאסה הזאת ואמינות. עלות טיפולים נמוכה. לא חשוב - ירידת ערך. התלבטות בין פג'ו 508 לבין פורד מונדאו. עולים בערך אותו דבר כ-40,000 אשמח לקבל חוות דעת. אם יש המלצה למכונית אחרת שמתאימה אשמח לשמוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 812 צפיות
שלום אשמח לקבל מכם המלצות לרכב שני במשפחה ידני לנסיעות עירוניות קצרות ולעיתים רחוקות. צריכת הדלק לא כך כל משפיעה, הרכב צפוי לנסוע 5-10 אלף ק"מ בשנה לרוב עם נוסע יחיד או זוג. הנקודות החשובות הן בעיקר אמינות ועלות אחזקה. גם שמירת ערך טובה אפשר להכניס לחבילה. כל השאר נוכל להסתדר בלי. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. יש לי הצעה לרכוש רכב שהחליפו לו את השילדה בחדשה (לא משומשת- מיובאת מיפן, ההחלפה נעשתה במוסך טויוטה). ההחלפה נעשתה עקב פגיעה מאחור בוו גרירה שעיקם את החלק האחורי של השלדה (למוכר יש תמונות). לשילדה החדשה אותו מספר של המקורית, ולכן אין לכך הזכרה ברישיון (דיברתי עם טויוטה) השאלה היא מה ההשפעה של תיקון כזה על שווי הרכב?
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
30k טורבו ידני בלבד. 1 2
מאת roeiyo-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן חברים אחי מחפש רכב בתקציב הנ''ל. יש לו ניסיון של שנתיים במכונאות רכב אז מבחינת אחזקה חשוב לו חלקים זמינים וזולים ככל הניתן. מתכנן להחזיק את הרכב בין 3-4 שנים כשרוב הנסיעות קצרות בעיר עם נסועה ממוצעת שנתית של כ12 אלף ק''מ. כמובן שאמינות וחסכון חשובים כולל ירידת ערך ומחפש משהו שיהיה קל לאחזקה ככל האפשר. כרגע מסתכל בעיקר על סיאט איביזה 1200 טורבו וראה קליאו אחת גם 1200 טורבו משנתון טיפה יותר גבוהה. מעדיף רכב חזק יותר (1400 אולי או יותר) גם אם צריכת דלק תהיה טיפה גבוהה יותר. הפחד שלו מהצרפתיות זה בעיקר ירידת ערך גבוהה יותר וקושי למכור אותה אחר כך. אשמח לדעות והצעות לרכבים מעניינים בתקציב. תודה ואחלה סופ''ש לכולם! יש פה פורום מדהים.
הודעה אחרונה מאת roeiyo, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 642 צפיות
היי, מחפש רכב לאחי הגדול, הכי חשוב ודגש על בטיחות וצריכת דלק. פחות קריטי כוח ואיבזור. רצוי חדש מהחברה, אבל אפשר לרדת שנה שנתיים בשנתון אם יהיה שווה. שמעתי על פגו 3008, קארוק, סובארו פורסטר אשמח לפירוט וחוות דעת מכאלה שיודעים. הצעות התקבלו בברכה! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת IloveCars, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 494 צפיות
איך ניתן [אמרים שלא] להשוות מבחניי בטיחות 2009 ו-2012? רכב אחר קיבל 5 ככובים ב 2009 ו שני קיבל 3 כוכבים ב 2012. האם ניתן להשוות איכשהו? מדובר על סיטרואן פיקאסו ודאצי׳ה לודג׳.
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 743 צפיות
שלום, כרגע יש לי איביזה 2016 במצב מצוין עם ק"מ יחסית נמוך תכף אני מסיים עסקה של 3 שנים מול סיאט לאחר ה3 שנים ארצה להחליף את הרכב (הרכב אחלה אבל בא לי להתחדש לפני שמתחיל תקלות וטיפה להתקדם) אז ככה התקציב יהיה 100K אופציה ל0 ק"מ או יד 2 אוטו נחמד חשוב לי שתהיה בו מערכות בטיחות אקטיביות אשמח לשמוע מה אתם מציעים תודה רבה אנשים ושבוע נפלא !
הודעה אחרונה מאת saharh135, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי עברתי קצת על הפורום לגבי איביזה, לא מצאתי תשובה מספקת. אני מתעניין ב איביזה שנת 2016-2017 (הדגם החדש "סטייל") מנוע 999 סמ"ק דיברתי עם כמה אנשים שאמרו שהרכב סה"כ מאוד אמין וה DSG שלו כבר לא בעייתי כמו לפני כמה שנים ושיפרו אותו מאוד. שבעקרון אם אתה שומר ונוהג בסדר אז לא צפוי להתקלקל מצד שני שמעתי הרבה שאמרו דווקא ההפך שהמנוע הקטן טורבו נוטה לבעיות, שהתיבה DSG לא מותאמת למזג האוויר שלנו ולנהג הישראלי שחייב ללחוץ על דוושה כל הזמן (גז ברקס גז ברקס) אשמח לשמוע דעתכם, אנשים שיש להם את הרכב הזה, או מכירים את הדגם ללכת להוציא עכשיו 65K על אוטו שעוד שנה יתחיל להתקלקל וידרוש 10K ש"ח תיקונים או שמדובר באמת בדגם מעולה אמין ורק למצוא את המוכר הנכון שלא חגג עם הא…
הודעה אחרונה מאת vroom vroom, -
-
רכב עד 35000 שח
מאת WTB- 1 תגובות
- 861 צפיות
אהלן, אני מחפש רכב משומש 2010-2013 במחיר של גג 35000. פחות מעוניין ברכבים מיני הכי חשוב לי זה קודם כל אמינות (שיראה כמה שפחות מוסך). שהרכב יסע יפה ולא יהיה עגלה. ויסחוב כמה שנים טובות ואחרון זה צריכת דלק סבירה לא צריכה להיות סופר חסכונית או משהו יותר חשוב מה שכתוב למעלה. יש כמה דגמים ששמתי עליהם עין ואשמח אם תוכלו לייעץ לי: קיה פורטה 2011-2012 1.6 EX עם קילומטראז'ים נמוכים יחסית (בין 85-110 אלף) מאזדה 3 2011-2012 1.6 ACTIVE (קילומטראז' ממוצע שאני מוצא 110-130 אלף) הונדה סיוויק 2010-2011 1.8 האצ'בק או סדאן הבנתי שיש הבדל בין הדגמים, לגבי ההונדה אין כמעט פרטי הכל יצא מליסינג אבל יש קילומטראז'ים נמוכים. (80-110 אלף) אופל אסטרה 2012-2013 1.4 טורבו, לגבי זה …
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 633 צפיות
מה אומרים על החזקה וצריכת דלק הונדה אקורד שנת 09 עד 12 מנוע 2000.
הודעה אחרונה מאת Oleg Yahnovich, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני סטודנט שנה אחרונה והגיע הזמן לקנות רכב. לאחר בדיקה מעמיקה וחיפוש באינטרנט המועמדים הסופיים הם פורד פיאסטה או סוזוקי סוויפט. *הרכב צריך להיות אוטומטי אציין שהרכב אמור לשמש אותי ב3-4 שנים הקרובות לפחות. כמובן שאם יש לכם חלופות אחרות אתם יותר ממוזמנים להציע לי. אז ככה.. מה שבעיקר חשוב לי ברכב זה חסכוני ואחזקה זולה אמינות אבזור נוחות נסיעה ושמירת ערך סבירה. ממה שהבנתי הפיאסטה מגיעה החל משנת 2013 עם גיר רובוטי (זה טוב או לא טוב?) או שעדיף את השנתונים הנמוכים יותר שבהם הרכב אוטומט (יותר חסכוני בדלק?) לגבי הסוויפט קראתי רבות שהתא מטען ממש קטן דבר שקצת מפריע לי. מה שחשוב לי מבחינת אבזור זה חיבור בלוטות' או כניסת כבל AUX בעיק…
הודעה אחרונה מאת zivos, -
-
עקב היתרחבות המשפחה אני כנראה הולך למכור את ה BMW M2 ובמקום זה לקנות איזה שהוא גיפון ורכב רגיל נוסף (אחד לי ואחד לאישה, מי יקבל מה עדיין לא ברור) אופציה אחת שחשבתי עליה זה ליקנות לי גולף GTI פרופורמנס החדשה ולאישה לקנות סקודה קארוק ואז הרכבים עונים לי על כל הדרישות בבית... אבל מכל מיני ביקורות שאני קורא בחו"ל כותבים שהגולף כבר נהייתה דיי מבוגרת וגם לא כזו מהירה (6.4 שניות מ 0 ל 100 , יש גיפונים מהירים יותר...) אז השאלה שלי היא : האם הגולף GTI באמת תהיה יותר מהנה לנהיגה באופן משמעותי בהשוואה לגיפון חזק? אופציה אחת שעולה לי לראש היא לדוגמה הוולוו XC40 החדש עם המנוע T5 בגימור R... הוולוו אפילו מעט מהירה יותר מ 0 ל100 אבל בעלת תא נוסעים ועיצוב שלטעמי נראים הרבה יותר ט…
הודעה אחרונה מאת niv, -
- 3 תגובות
- 639 צפיות
איזה רכבים כדאי לשקול בשביל 6-7 מקומות ותקציב לשל עד 20 א. ש״ח (יש גמישות מסויימת). חשוב : בטיחות, אמינות, חסכון בדלק וגם בהוצאות שוטפות.
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
סיאט
מאת Shahar Matana- 0 תגובות
- 513 צפיות
סיאט הדגם הספורט 2012 & סיאט FR משופרת שמעתי פה ושם ששיפורים בהמשך הורסים את הרכב האם זה נכון? הוספתי תמונה של מה שיש ברכב FR האם משתלם לרכוש אותו למרות שבצבע אדום חח
הודעה אחרונה מאת Shahar Matana,