Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה ללאון קופרה 280

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכולם על התגובות,

מסך מגע 8 אינטש, WAZE עם סים וחבילת גלישה ל-12 חודשים

ראשית תתחדש!

למערכת המקורית יש שיקוף מלא, אז למה לכל הרוחות אתה מתקין את ההתקנה ה״פיראטית״ הזאת? מה היא נותנת מעבר למה שאתה מקבל משיקוף הסמארטפון שלך?

מהתרשמות באוקטביה 2.0 ליטר, ההתקנה הזאת היא בוסר, ומשפיעה לרעה על שיקוף הסמארטפון. פשוט מיותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש ותהנה. ממנה.

לדעתך הבדל הכוח יהיה מורגש? הגולף פחות חזקה על הנייר, לא?

תמונות כשתגיע...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

באופן לא ברור, מתלים אדפטיבים הם אופציה בתשלום בחו"ל ולא מגיעים בגרסא המיובאת לארצנו...

המערכת היא המערכת המקורית!!

מה שנקרא infotainment system.

ההבדל היחיד הוא שבמקום מערכת הניווט הלוויינית הרגילה שמגיעה בחו"ל, בארץ זה waze.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
תתחדש ותהנה. ממנה.

לדעתך הבדל הכוח יהיה מורגש? הגולף פחות חזקה על הנייר, לא?

תמונות כשתגיע...

אני מניח שארגיש את ההבדל, כן. אבל מצד שני 245 סוסים זו לא עגלה וממילא אני לא מאלה שמשתגעים עם הרכב... סה"כ נהג מאד רגוע,

אחרי שאנהג עליה תקופה, אעלה ביקורת ואתייחס לנקודה.

פורסם

תבדוק שהם לא מתקינים לך אפליקציה מקומית ש״מתלבשת״ על המערכת המקורית כדי לאפשר לWaze לרוץ. למיטב ידיעתי, זה המצב. מציע לך לבדוק שוב, האפליקציה שלהם לא ״חלקה״ ופשוט מיותרת כיוון שאתה יכול להריץ Waze דרך המכשיר שלך המשתקף על המסך.

פורסם

תודה, אבדוק את זה, אבל בגדול הבנתי שמדובר במערכת המקורית לחלוטין...

אתקשר מחר לסוכנות

פורסם

Menir הבהיר מצוין את נקודתי - תחפור להם ותבדוק,שלא יחרבשו לך את המערכת,המוצלחים האלה..

מוזר לי הקטע של האדפטיבים,כל מי שאני מכיר שרכש,דבר ראשון בירר פרטים לגבי זה

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רכב מהמם ותתחדש. זה בדיוק אותו רכב עם מרכב אחר וטורבו קטן יןתר..לא שקלת s3 בת שנתיים?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
תודה, אבדוק את זה, אבל בגדול הבנתי שמדובר במערכת המקורית לחלוטין...

אתקשר מחר לסוכנות

זה סביר להניח מערכת הקונקט-איט של צ'מפיון - זה מולבש על המערכת המקורית אבל בהחלט מדובר בהתקנה מקומית.

https://www.championmotors.co.il/service/connect-it/

אם יש באמת שיקוף במערכת והטלפון שלך תומך וותר על המערכת בהתקנה המקומית - כמו שציינו פה כמה שפחות התקנות מקומיות ככה יותר טוב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

השיקוף במערכות של VAG ל-AA/CarPlay,עובד מעולה.

מה שהציעו לך זאת כנראה "ההלבשה" המקומית כמו ש-noknok מעלי ציין,עשה לעצמך טובה ותוותר על העניין.

פורסם
רכב מהמם ותתחדש. זה בדיוק אותו רכב עם מרכב אחר וטורבו קטן יןתר..לא שקלת s3 בת שנתיים?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

תודה:)

לא. יש לי ג'וק בראש בכל הקשור לרכבי יד 2.

תמיד הוצאתי מהחברה... :loco:

השיקוף במערכות של VAG ל-AA/CarPlay,עובד מעולה.

מה שהציעו לך זאת כנראה "ההלבשה" המקומית כמו ש-noknok מעלי ציין,עשה לעצמך טובה ותוותר על העניין.

אתקשר מחר כאמור לסוכנות, מניח שניתן עדיין לשנות את פרטי ההזמנה, העברתי את מלוא הסכום רק ביום שישי.

אך אשמח להבהרה,

אני מבין שהמערכת ש"מלבישים" על המקורית לא מחליפה את המקורית, נכון?

כלומר, כשארצה להתחבר ל-וויז מבלי לחבר את הנייד בכבל, אעבור למערכת של צ'מפיון ובכל נסיעה אחרת בה אני מכיר את הדרך ולא זקוק להכוונה, אשאר עם המערכת המקורית של VW, לא כך?

תודה לעונים

פורסם

אתה מבין נכון, אבל ה״הלבשה״ של צ׳מפיון פוגמת באופי החיבור לאפל-פליי/אנדרואיד -אוטו של המערכת המקורית. כתבתי קודם שהתנסיתי בכך האוקטביה 2.0 ליטר שהבחנתי.

שוב, המערכת המקורית עובדת מצוין אז פשוט אין שום סיבה הגיונית לאפשר/לבקש לצ׳מפיון להתקין את האפליקציה שלהם.

פורסם

תתחדש. כמו שנאמר, המערכת המקורית עובדת נפלא עם AA או Apple CP כולל וויז, וההלבשה של חומרה סינית שעושים לך מיותרת ואף מזיקה. ממליץ לך לוותר עליה. ההתקנה גורמת להמון בעיות.

פורסם

לא מתקינים חומרה, מדובר באפליקציה שפותחה עבור צ'מפיון" ומותקנת על המערכת המקורית כדי לאפשר שימוש ב-WAZW ללא חיבור הסמארטפון. הבעיה, שהיא לא "נקייה" ומשפיעה לרעה על ביצועי המערכת המקורית שהיא מצויינת. המערכת המקורית שמגיעה מהיצרן, תומכת בשיקוף מלא של הסמרטפון, לכן אין שום הגיון להתקין עליה אפליקציה שרק פוגעת בביצועיה.

פורסם

^

לא בטוח בכלל, כמה שאני מכיר את ההתקנות האלה זה סוג של דונגל אנדרואיד שמתלבש מאחורי המסך של המערכת המקורית ועובר ממנה אליו בלחיצת כפתורים מסויימים - צריך לחבר פיזית את הדונגל הזה מאחורי המערכת.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...