Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 35000 שח

WTB
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מחפש רכב משומש 2010-2013 במחיר של גג 35000.

פחות מעוניין ברכבים מיני

הכי חשוב לי זה קודם כל אמינות (שיראה כמה שפחות מוסך).

שהרכב יסע יפה ולא יהיה עגלה.

ויסחוב כמה שנים טובות

ואחרון זה צריכת דלק סבירה לא צריכה להיות סופר חסכונית או משהו יותר חשוב מה שכתוב למעלה.

יש כמה דגמים ששמתי עליהם עין ואשמח אם תוכלו לייעץ לי:

קיה פורטה 2011-2012 1.6 EX עם קילומטראז'ים נמוכים יחסית (בין 85-110 אלף)

מאזדה 3 2011-2012 1.6 ACTIVE (קילומטראז' ממוצע שאני מוצא 110-130 אלף)

הונדה סיוויק 2010-2011 1.8 האצ'בק או סדאן הבנתי שיש הבדל בין הדגמים, לגבי ההונדה אין כמעט פרטי הכל יצא מליסינג אבל יש קילומטראז'ים נמוכים. (80-110 אלף)

אופל אסטרה 2012-2013 1.4 טורבו, לגבי זה אני מפקפק קצת כי הרבה אמרו לי שהטורבו מתקלקל מהר והרכב רואה הרבה מוסך.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

יש הונדות פרטיות אבל השנתונים שאתה מחפש לא תואמים את התקציב שלך,שיותר לכיוון 2008.

מאזדה 3 עם מנוע 1600 לא הייתי קונה,הייתי מעדיף את דגם הספיריט.

הבעיה שהרכבים הללו כבר נמצאים 10-11 שנים על הכביש -צריך לחפש רכב מטופל ושמור ככל הניתן וככלל,לא הייתי קונה רכב שהיה כבר יד ראשונה בליסינג והשנייה פרטית,אלא מעדיף פרטיות בלבד לכל אורך הדרך.

בדוק מול טופ טרייד מוטורס רעננה (הטרייד אין של מאזדה) או באוטו סנטר (טרייד אין של הונדה אאבל יש להם מבחר כללי).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...