Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני סטודנט שנה אחרונה והגיע הזמן לקנות רכב.

לאחר בדיקה מעמיקה וחיפוש באינטרנט המועמדים הסופיים הם פורד פיאסטה או סוזוקי סוויפט.

*הרכב צריך להיות אוטומטי

אציין שהרכב אמור לשמש אותי ב3-4 שנים הקרובות לפחות.

כמובן שאם יש לכם חלופות אחרות אתם יותר ממוזמנים להציע לי.

אז ככה.. מה שבעיקר חשוב לי ברכב זה

חסכוני ואחזקה זולה

אמינות

אבזור

נוחות נסיעה ושמירת ערך סבירה.

ממה שהבנתי הפיאסטה מגיעה החל משנת 2013 עם גיר רובוטי (זה טוב או לא טוב?) או שעדיף את השנתונים הנמוכים יותר

שבהם הרכב אוטומט (יותר חסכוני בדלק?)

לגבי הסוויפט קראתי רבות שהתא מטען ממש קטן דבר שקצת מפריע לי.

מה שחשוב לי מבחינת אבזור זה חיבור בלוטות' או כניסת כבל AUX בעיקר, אבל כל תוספת שבאה עם הרכב תתקבל בברכה

לגבי בטיחות הרכב הפיאסטה יותר בטיחותית מהסוויפט.

אז לסיכום: מי עדיפה מבין השניים מבחינת חיסכון וצריכת דלק? אם יש חלופות נוספות אשמח לשמוע.

תודה רבה לכל העוזרים!!

פורסם

רובוטי יותר חסכוני בדלק ויעיל, אבל גם פחות אמין, ובמקרה שלך עדיף כמה שיותר פשוט = גיר אוטומטי רגיל שהגיע עם מנוע 1.4.

לסוזוקי יש גרסה מאובזרת שנקראת GLXi ועדיף לחפש אותה בהנחה ונכנסת בתקציב.

פורסם

למה עדיף לי כמה שיותר פשוט? הגרסא הרובוטית של הפיאסטה לא הוכיחה את עצמה?

והגרסא של הסוויפט המאובזרת לא ממש נכנסת בתקציב וגם אם כן אז זה להתפשר על קילומטרז' גבוה..

פורסם

הגרסה הרובוטית של הפיאסטה הוכיחה את עצמה, רק לרעה. אם אתה מחפש פיאסטה, רק מלפני מתיחת הפנים (1.4, גיר פלנטרי, עד 2012).

אם אתה מחפש אמין וחסכוני בתקציב הזה, סוזוקי ספלאש תהיה בחירה הגיונית יותר, אבל היא הרבה יותר ספרטנית מהפיאסטה (וגם מהסוויפט).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הספלאש הגיעה עם מנוע 1.2 ליטר, סוויפט (בשנתונים הרלוונטיים לתקציב) עם מנוע 1.5 ליטר, אני מאמין שהספלאש חסכונית יותר.

מעבר לזה, כנראה שבתקציב תוכל למצוא ספלאש חדשה יותר בשנה-שנתיים, גם מבחינת אמינות זה לא מזיק.

אני מסכים איתך

פורסם

הבנתי, תודה.

חוץ מספלאש יש לך עוד המלצות ?

אולי יונדאי i20? או פיאט פונטו איבו ששמעתי שהיא אחלה וגם העיצוב שלה מרשים לטעמי

פורסם
הספלאש הגיעה עם מנוע 1.2 ליטר, סוויפט (בשנתונים הרלוונטיים לתקציב) עם מנוע 1.5 ליטר, אני מאמין שהספלאש חסכונית יותר.

מעבר לזה, כנראה שבתקציב תוכל למצוא ספלאש חדשה יותר בשנה-שנתיים, גם מבחינת אמינות זה לא מזיק.

שים לב, לפותח השרשור חשוב שיהיה תא מטען סביר, אצל הספלאש התא מטען קטן ביותר.

פותח השרשור , יש גם אופציה בתור מיצובישי ספייסטאר. - חסכונית, אמינה ומאובזרת, החיסרון היחיד היא שהיא מרגישה הרבה יותר פשוטה משאר הרכבים שאמרת, אבל אתה יודע, קשה להינות מכול העולמות ב-25K.

פורסם

אני לא בטוח שספייס סטאר במצב סביר נכנסת בתקציב, אם כן היא אופציה ראויה.

אפשרות נוספת תהיה ניסאן מיקרה, אם כי היו כמה דיווחים על בעיות בגיר. לא יודע להגיד מה הסיכוי להיתקל בזה.

עוד אופציה, אם תמצא, היא דייהטסו סיריון מהאחרונות שעלו לכביש (2011 אאל"ט), אבל אחת שלא היתה השכרה ולא נסעה המון. משום מה קשה למצוא כאלו במצב סביר.

הפונטו היא גם רובוטית (ולא מוצלחת במיוחד), הייתי נמנע. ה-i20 בסדר, אבל לא חסכונית, ויש לה כמה נקודות חלשות. אתה יכול לחפש סיכום של itamarg שהתפרסם פה ממש לא מזמן.

בסוף, הבחירה היא בין סופר מיני אמיתיות (פיאסטה, i20) אבל פחות חסכוניות לבין משהו על גבול המיני (ספלאש, מיקרה, ספייס סטאר, סיריון) שיהיו חסכוניות יותר אבל צפופות וספרטניות יותר.

אני מסכים איתך

פורסם

בעצמי ראיתי בפועל ספייסטאר 13 עם 60 אלף קילומטר במצב טוב מאוד , ב-26K

אם פותח השרשור יהיה מעוניין, אשמח לכוון אותו*

*אין לי שום קשר למוכר או לרכב מלבד שראיתי אותו בפועל בתור קונה פוטנציאלי.

פורסם

אכן ספייס סטאר נראית אחלה והעיצוב שלה נאה. אשמח שתפנה אותי למכירה שראית.

בנוסף, האם כדאי לטעמכם להתפשר על חיסכון כדי ליהנות מיונדאי i20 או סופר מיני אחרת?

פורסם

מה הנסועה השנתית שלך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אגב, בדקתי עכשיו לגבי הסוויפט ובתקציב של 25K אפשר למצוא רק שנתון 2007-2008. השאלה אם לא עדיף בתקציב הזה רכב בשנתון יותר חדש

למרות האמינות של הסוויפט..

הספייס סטאר הבנתי שהיא רועשת מאוד מאוד ולא כל כך באלי רכב שכל הנסיעה ירעיש לי.

פורסם

רכב רועש לאחד יכול להיות מספיק שקט לאחר, בצע נסיעת מבחן ותחליט בעצמך.

ייתכן שתגלה דברים נוספים בדמות מושב נהג לא נוח, תנוחת נהיגה לא אופטימלית וכדומה.

8) ידני זה הכי אחי 8)
  • תוכן חדש...