Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עסקת ליסינג פ'יגו 3008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני קורא את המשפט הזה כבר בפעם החמישית, ומתקשה להאמין שזה אשכרה כתוב כאן, פיקסלים ע"ג מסך.

קביעה נחרצת ולא מבוססת על כלום.

הניסיון שלי עם מכוניות פיג'ו רק מפני שנה / שנתיים היא שהנדסת האנוש שלהם היא לא פחות ממצוינת.

הרבה אנשים כותבים דברים שתלויים בהרגשה האישית, אין מה להתרגש וכדאי לנסות לבד ולהחליט לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי wonderd

בריאות לכולם!

פורסם

בסך הכל ה 3008 רכב מאוד מוצלח. הינוב היחיד שלו זה הנדסת אנוש מאוד מוזה שיש כאלה (כמוני) שזה מאוד מפריע להם ויש כאלה (כמו אלפי לקוחות מרוצים) שלא.

כל השליטה על מערכות הרכב נעשית ממסך המגע ולי זה מאוד הפריע. גם ההגה הקטן לא היה לי נוח אבל שוב, זה אני ואתה צריך לבדוק אם זה מפריע לך אישית.

אתה לוקח בליסינג אז לא מעניינות אותך הסטיגמות לגבי ירידת ערך ואפילו אמינות כי אם הוא יהיה בעייתי סמוך על חברת הליסינג שתשכנע אותך לסיים את העסקה יותר מוקדם.

לגבי הכללות על הנדסת אנוש ואמינות אז אין יצרן שאין לו פלופים ואין יצרן שאין לו הברקות. יש לא מעט צרפתיות מעולות ואמינות ויש לא מעט יפאניות זבל. כל דגם לגופו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
אני קורא את המשפט הזה כבר בפעם החמישית, ומתקשה להאמין שזה אשכרה כתוב כאן, פיקסלים ע"ג מסך.

קביעה נחרצת ולא מבוססת על כלום.

הניסיון שלי עם מכוניות פיג'ו רק מפני שנה / שנתיים היא שהנדסת האנוש שלהם היא לא פחות ממצוינת.

לי יש ניסיון רב עם 4 דגמים, 108 , 206, 208, 301

רק ה108 עם הנדסת אנוש נורמלית, השאר ממש לא.

301, מיותר לציין,

206, גם פתחי החלונות, תנוחת ישיבה, הגה וכו..

208, מסך מולטימדיה נוראי, מעולם לא הצלחתי למצוא תנוחת ישיבה נורמלית שמאפשרת לי לראות את כל לוח השעונים, ידית דלת הנהג תמיד הפריעה לרגל שמאל, כדי שלא תפריע הייתי חייב להוריד את הכסא כמעט עד הסוף למטה, ואז "קארטינג".

והרשימה עוד ארוכה,

בקיצור, "זו לא הנדסת אנוש טובה" , לא בשבילי.

אך כמו שאתה יכול לראות, כתבתי שניתן להתרגל, אני לא ניסיתי את ה3008, אז אני לא יודע, שפות"ש יעשה נסיעת מבחן ויבדוק לבד.

לדעתי עם כל הסטיגמות שאתה שבוי בהן - אתה תהיה מופתע מכמה שתהנה עם הרכב, אחר כך לחזור ליפניות יהיה די קשה..

תלוי באיזה רכב, כן יש רכבים צרפתיים טובים מאוד, אך לא הייתי רץ לקבוע "שקשה לחזור ליפניות" אני עושה את זה כבר היום, וזה ממש לא נכון, שוב, תלוי באיזה דגם משווים.

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
פורסם (נערך)
איזה מגזיני רכב מקצועיים קיימים בארץ...?

Sent from my iPhone using Tapatalk

האמת שבעיקר אוטו...

עריכה אחרונה על ידי yulianx
הסרת ״חחחחח״.
פורסם (נערך)
האמת שבעיקר אוטו...

נסכים שלא להסכים.

ובכלל, קארספורום בצד, רמת העיתונות המוטורית בארץ היום בעייתית בלשון המעטה.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
לי יש ניסיון רב עם 4 דגמים, 108 , 206, 208, 301

רק ה108 עם הנדסת אנוש נורמלית, השאר ממש לא.

301, מיותר לציין,

206, גם פתחי החלונות, תנוחת ישיבה, הגה וכו..

208, מסך מולטימדיה נוראי, מעולם לא הצלחתי למצוא תנוחת ישיבה נורמלית שמאפשרת לי לראות את כל לוח השעונים, ידית דלת הנהג תמיד הפריעה לרגל שמאל, כדי שלא תפריע הייתי חייב להוריד את הכסא כמעט עד הסוף למטה, ואז "קארטינג".

והרשימה עוד ארוכה,

בקיצור, "זו לא הנדסת אנוש טובה" , לא בשבילי.

אך כמו שאתה יכול לראות, כתבתי שניתן להתרגל, אני לא ניסיתי את ה3008, אז אני לא יודע, שפות"ש יעשה נסיעת מבחן ויבדוק לבד.

תלוי באיזה רכב, כן יש רכבים צרפתיים טובים מאוד, אך לא הייתי רץ לקבוע "שקשה לחזור ליפניות" אני עושה את זה כבר היום, וזה ממש לא נכון, שוב, תלוי באיזה דגם משווים.

רכבי מיני בצד - לטעמי האישי אלה לא רכבים נורמליים :)

לא קבעתי שום דבר - נתתי דעתי האישית ואם זה הובן אחרת - הנה אני מתקן..

לטעמי האישי רוב הצרפתיות יותר נוחות ונעימות

מהאסייתיות.

לאיזה רכב עברת מה 206/208 שאתה כותב עליהן?

בריאות לכולם!

פורסם

ה206 עדיין אצלינו, מושבתת כבר כמה שנים, בלי טסט ודורשת תיקון לא זול ביחס לתמורה,

ה208 הוחלפה בסיריון,

אך אני לא משווה אותה כרגע לסיריון, ולא ליפנית אחרת,

אני מדבר באופן כללי, יש לי ניסיון רב עם רכבים יפנים, אני ממש לא מתקשה לחזור ולנהוג ביפניות, אלא להיפך, אני מאוד נהנה, ואני מדבר על נהיגה לאחרונה במאזדה 3 וקורולה החדשות (הקורולה היוצאת), כי כבר יש דגם חדש, שאני כבר במהלכים לסגור עסקה על רכישת הדגם החדש, אך אחרי הריקול, כנראה שאמתין כחודש, חודשיים ואסבול עוד קצת, לא נורא :-D, פשוט לא רוצה לקנות עכשיו ולתת למוסכים בארץ לפרק לי גיר חדש, ממש לא.

פורסם
נסכים שלא להסכים.

ובכלל, קארספורום בצד, רמת העיתונות המוטורית בארץ היום בעייתית בלשון המעטה.

לרוב בהחלט מסכים,לא הייתי מזלזל בבוחנים של אוטו בוודאי לעומת דעה על רכבים של אדם מן הישוב.

קראתי מספיק מבחנים גם במגזינים נחשבים {בעיקר מאנגליה וגרמניה} ששפכו שבחים על ה3008 לעומת רכבים מקבילים.

פורסם
ה206 עדיין אצלינו, מושבתת כבר כמה שנים, בלי טסט ודורשת תיקון לא זול ביחס לתמורה,

ה208 הוחלפה בסיריון,

אך אני לא משווה אותה כרגע לסיריון, ולא ליפנית אחרת,

אני מדבר באופן כללי, יש לי ניסיון רב עם רכבים יפנים, אני ממש לא מתקשה לחזור ולנהוג ביפניות, אלא להיפך, אני מאוד נהנה, ואני מדבר על נהיגה לאחרונה במאזדה 3 וקורולה החדשות (הקורולה היוצאת), כי כבר יש דגם חדש, שאני כבר במהלכים לסגור עסקה על רכישת הדגם החדש, אך אחרי הריקול, כנראה שאמתין כחודש, חודשיים ואסבול עוד קצת, לא נורא :-D, פשוט לא רוצה לקנות עכשיו ולתת למוסכים בארץ לפרק לי גיר חדש, ממש לא.

אם אתה כל כך נהנה מלנהוג על מקרר כמו טויוטה קורולה זה אומר בעצם הכל..

פורסם

יש ריקול לגבי הגיר בקורולה מהדגם החדש שצריך להתחיל להימכר בישראל?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
לרוב בהחלט מסכים,לא הייתי מזלזל בבוחנים של אוטו בוודאי לעומת דעה על רכבים של אדם מן הישוב.

קראתי מספיק מבחנים גם במגזינים נחשבים {בעיקר מאנגליה וגרמניה} ששפכו שבחים על ה3008 לעומת רכבים מקבילים.

הבעיה שלי עם אוטו היא לאו דווקא הבוחנים עצמם, אבל עזוב.

לגבי ה3008 אין לי וויכוח אתך. יש להורים וללא מעט חברים, והרכב נהדר. וכן, שבחים נשפכו עליה כמו מים מאז שהושקה (עם בערך מליון פרסים כאלה ואחרים), אבל לא הייתי מזלזל בקארוק שאם אתה נוהג לקרוא מגזינים בריטיים דווקא מלאי שבחים על הרכב גם כן.

פורסם

רוברט, כבעלים של קארוק שגם שקל את ה 3008 אלה שני רכבים מצויינים שעושים את הפשרות במקומות אחרים.

הקארוק מקריב את העיצוב והחדשנות לטובת השימושיות וה 3008 הפוך. הקארוק על מזבח השימושיות גם כנראה גם התפשר בהתנהגות והיכולות הדינאמיות.

מדוטבר בשתי חבילות שכל אחת לכשעתמה מצויינת אבל כל אחת שמה דגשים שונים. מפה זה כבר כל אחד עם מה שהוא אוהב ועדיף לו.

עריכה: אם לא הייתי הולך על עסקת ליסינג רוב הסיכויים שלא הייתי בוחר בקארוק בגלל החשש מהגיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הבעיה שלי עם אוטו היא לאו דווקא הבוחנים עצמם, אבל עזוב.

לגבי ה3008 אין לי וויכוח אתך. יש להורים וללא מעט חברים, והרכב נהדר. וכן, שבחים נשפכו עליה כמו מים מאז שהושקה (עם בערך מליון פרסים כאלה ואחרים), אבל לא הייתי מזלזל בקארוק שאם אתה נוהג לקרוא מגזינים בריטיים דווקא מלאי שבחים על הרכב גם כן.

אני לא מזלזל בקארוק ,אני פשוט לא הייתי מתקרב לרכבים שלהם בגלל כל הבעיות שהבעלים שלהם מתלוננים עליהם.

• תוכן חדש...