Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה חושבים על פ'יגו 2008 דגם 2013-2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש ביקורות על פיג'ו 2008 דגם 2013-2016 1.6 active

מחפש רכב אמין ובטיחותי להתרחבות משפחה.

תקציב עד 50K יד שניה

תודה, שחר

עריכה אחרונה על ידי darkboyd
פורסם
אם יש לך אפשרות ללכת על ה1.2 טורבו זה יהיה עדיף בהרבה מה1.6.

תודה על המענה, בין שני הדגמים כמובן והייתי הולך על החדש, אבל יקר לי.

אני מחפש מישהו שהתנסה איתו שיגיב לי לגבי כל השמועות על פ'יגו. על פי כל מה שחיפשתי וקראתי נראה לי נשאר בגדר שמועה

פורסם
המנוע הוא מנוע פרינס, על כל המשתמע מכך, מעבר לזה הגיר al4 מעצבן, בשנים האלו חפש רנו.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

מה צריך להשתמע מכך?

פורסם (נערך)
הדגם עם המנוע והגיר החדשים התחיל ממודל 2015,האם זה לא נכנס לתקציב?,לגיסתי יש רכב כזה,היא מרוצה מאד ממנו.

האמת שלא מצאתי בכלל כאלה מ2015 למכירה ביד 2 ואני מאמין כי יהיו יקרים בהרבה מ2014 הדגם הישן

עריכה:

אני רואה שקיים רק הדגם של הרובוטי ב1.2 מ2015

אני מחפש רגיל וזה אכן יקר לי (על פי מחירון)

עריכה אחרונה על ידי darkboyd
פורסם

מנוע פרינס, מאוד בעייתי בשתי הגרסות שלו (עם או בלי מגדש) הבעיות היותר נפוצות, שאין להם פתרון כוללות התארכות של שרשרת התזמון, פיח על השסתומים, ועוד בעיות יקרות לתיקון, הגיר עצמו מאוד מעצבן בתפעול שלו ומאוד מיושן עם 4 הילוכים. עדיף לקנות את הטורבו 12, או משהו אחר

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אני לא מאמין שתמצא 2008 מ-2015 עם המנוע החדש בתקציב. כי זה "ג'יפון".

מצד שני, תוכל למצוא 308 (האצ'בק או סטיישן) או c4 (רק האצ'בק) בתקציב, עם המנוע הספציפי הזה (רק תבין את עניין רצועת התזמון לפני).

לדעתי, עסקה הרבה יותר טובה.

ד"א, הגרסה האטמוספרית של ה-1.6 ממש לא נוראה כמו המוגדשת, אבל לא לגמרי חפה מבעיות. אם בכל זאת משום מה תעדיף את ה-2008.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...