Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמכור את המאזדה ב-10-12 ותקבל מהם הנחת מזומן.

אל תיקח סיוויק צהובה,גם כי קשה למכור בעתיד ורוב הצביעות שיעשו לך ייראו לא טוב לעומת לבן\כסף.

כשהייתי אצלם לפני שנה היו גם סיוויקים עם 15 אלף ק"מ.

יש להם כמויות של הרכב הזה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

חד משמעית תמכור בשוק החופשי(בטוח תקבל עליה יותר מ5) ותחזור אליהם עם מזומן.

אבל בהחלט מצטרף להמלצה לחפש בשוק הפרטי,יש ככ הרבה מציאות בשוק..

אני לפני חודש סגרתי עם מוכר של סיוויק 2012(אותה צורה כמו שלך) עם 75 קמ שטופלה כל חייה במאיר ללא תאונות ב48(בסוף אני לא הוצאתי את העסקה לפועל כי ירדתי מסיוויק).

לא הייתי מתרגש כ"כ מאחריות ו"שקט נפשי" של מגרש,גם אני את הרכב האחרון שלי קניתי מטרייד מוביל אבל זה בגלל שהמוכרים הפרטיים לא ירדו ממחירון משוקלל ובטרייד קיבלתי הצעה מפתה מאוד לרכב פרטי(בתנאי שאני מביא מזומן).

במקרה שלך תחפש בשוק הפרטי,לא חסר מציאות הרכב הוא רכב אמין מאוד ואם יש לך היסטוריית טיפולים מתועדת לא הייתי חושש.

אל תתרגש מהמחיר שדורשים במודעה,במעמד לחיצת ידיים יש סבירות גבוהה שתגיע למחיר שיפתיע אותך.

פורסם
חד משמעית תמכור בשוק החופשי(בטוח תקבל עליה יותר מ5) ותחזור אליהם עם מזומן.

אבל בהחלט מצטרף להמלצה לחפש בשוק הפרטי,יש ככ הרבה מציאות בשוק..

אני לפני חודש סגרתי עם מוכר של סיוויק 2012(אותה צורה כמו שלך) עם 75 קמ שטופלה כל חייה במאיר ללא תאונות ב48(בסוף אני לא הוצאתי את העסקה לפועל כי ירדתי מסיוויק).

לא הייתי מתרגש כ"כ מאחריות ו"שקט נפשי" של מגרש,גם אני את הרכב האחרון שלי קניתי מטרייד מוביל אבל זה בגלל שהמוכרים הפרטיים לא ירדו ממחירון משוקלל ובטרייד קיבלתי הצעה מפתה מאוד לרכב פרטי(בתנאי שאני מביא מזומן).

במקרה שלך תחפש בשוק הפרטי,לא חסר מציאות הרכב הוא רכב אמין מאוד ואם יש לך היסטוריית טיפולים מתועדת לא הייתי חושש.

אל תתרגש מהמחיר שדורשים במודעה,במעמד לחיצת ידיים יש סבירות גבוהה שתגיע למחיר שיפתיע אותך.

ציינתי כבר,המחיר שנתנו לי על השחורה הוא 63 אלף (מחיר למזומן) ישמצב להגיע אולי ל61 אלף סופי

על הצהובה נתנו לי 58 אלף (ושם אפשר להגיע אולי ל56 אלף)

לא מדובר בצהוב ממש אלא בצבע הזה

newcivirear_c.jpg אישית הצלחתי כבר להתרגל אליו, ובשביל לקבל רכב עם טסט של 4 חודשים יותר ולשלם עליו פחות-אני חושב שזה לא רע. המחירים בשוק הפרטי הם כמעט כמו המחירים של אוטו סנטר. אולי אני אמצא רכב עם 10 אלף קילומטר פחות. אבל לא חושב שזה הופך את העסקה למשתלמת יותר בשוק הפרטי...

באוטו סנטר על כל מחיר סופי שלהם אני בכל מקרה אקבל אלף ש''ח הנחה דרך מועדון "חבר" כנראה. אם אני מצליח להוציא את הצהוב-ירוק מהם ב56 אלף סופי, ואחכ עוד אלף ש''ח הנחה של "חבר" ולמכור את המאזדה ב11 אלף. לא משתלם?

פורסם

אם הרכב והצבע מתאימים לך, לך על זה.

רק אל תשכח לקחת לבדיקה מטעמך.

מבחינת מחירים העסקה לא רעה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תבדוק תיעוד טיפולים ואם הרכב טופל במורשה יבואן, מה שאני עשיתי התקשרתי למורשה יבואן ושאלתי מתי עבר טיפול לאחרונה ובאיזה ק"מ.

במקרה שלי היה צריך לבצע טיפול (עברה שנה מאז הטיפול, הק"מ אמנם לא עבר אבל זה 15 אלף ק"מ או שנה, הקודם מבניהם) אז אוטוסנטר קיזזו לי את זה ממחיר הקנייה.

(רציתי לבצע את יישור הקו בעצמי ולא שהם יבצעו את יישור הקו).

פורסם

כמה שיישמע הזוי, אבל לסיוויק מודל 2013 ומעלה 5 דל' אין שוק. אולי זה בגלל המנוע השמנמן.

אני אישית מאוד אוהב אתה הרכב, מה שאני הייתי עושה, זה למצוא מישהו שמפרסם יחסית הרבה זמן ולהוריד אותו עוד במחיר.

Polo 2012

פורסם

גם אני כשחיפשתי ראיתי הרבה כאלו ביד 2 שתקועות (הורדתי תוסף HANDZ).

מצד שני היו הרבה כאלו שהתקשרתי אליהם והרכבים עברו תאונות, יש יתרון לקנייה בטרייד אין של היבואן ואתה מקבל אחריות, מצד שני יש חסרון זה שאתה משלם יותר יקר מהשוק הפרטי.

• תוכן חדש...