Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי להחליף את הרכב, היום הייתי במגרש של אחת הסוכנויות שמוכרת גם טרייד אין וגם ליסינג וקיבלתי הצעה על כמה רכבים.

הרכב שלי כרגע הוא מאזדה 3 2008 (נקנה מליסינג, עומד על 200K קילומטר) וקיבלתי מהם כמה הצעות על הסיוויק (5 דלתות):

1) סיוויק 2013, היד הראשונה מפרטי (רכב של טרייד אין) עם 53 אלף ק"מ (מחיר שלהם 66K).

ההצעה שלהם: המאזדה שלי+55K ש"ח

2) סויוויק 2013, שתי ידיים פרטיות, עם 65.5 אלף ק"מ (מחיר שלהם 61K).

ההצעה שלהם: המאזדה שלי+50K.

האם ההצעות סבירות? המחירים סבירים?

מבדיקה בלוי יצחק, המחירון של הרכב ללא שקלולים של ידיים,ק"מ ובעלויות מקוריות הוא 61,000 ש"ח המחירים שציינתי פה כמחיר של המגרש זה מחירים לפני שהתמקחתי.

כמו כן קיבלתי הצעה גם על יונדאי I30 2013, הרכב עבר 86 אלף ק"מ, נתבקשתי להוסיף עליו עוד 44 אלף.

אני רואה שלסיוויק יחסית יש ביקוש (כי אין הרבה למכירה מיד שניה בפרטיים) אבל השאלה אם מדובר פה בעסקאות טובות..

הרכבים כולם כוללים אחריות מקיפה של שנתיים.

פורסם (נערך)

מי המגרש?

לאוטוסנטר יש המון הונדה סיויק, הייתי בודק שם אם לא בדקת.

ההצעות לדעתי קצת יקרות ואפשר להתמקח על המחיר. אם כי, אם תמכור את הרכב לבד לדעתי יהיה הרבה יותר משתלם.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
מי המגרש?

לאוטוסנטר יש המון הונדה סיויק, הייתי בודק שם אם לא בדקת.

אכן אוטוסנטר.

אלה מחירים שלהם.

אני לא יודע אם מדובר פה במחירים הוגנים כלפי או שאני מפסיד פה כמה אלפים טובים לשווא..

פורסם

אני רכשתי מהם ג'אז מלפני חודש וחצי.

הבדל בין סוכנות אחת לאחרת (שתיהן של אוטוסנטר) היה כמה אלפי שקלים!.

שווה לקפוץ לסוכנות נוספת לקבל הצעת מחיר. יש תחרות בין הסוכנים.

למרות שבלי קשר השירות שלהם מעולה אחר הקנייה, מה שלא מובן מאליו.

פורסם
אני רכשתי מהם ג'אז מלפני חודש וחצי.

הבדל בין סוכנות אחת לאחרת (שתיהן של אוטוסנטר) היה כמה אלפי שקלים!.

שווה לקפוץ לסוכנות נוספת לקבל הצעת מחיר. יש תחרות בין הסוכנים.

למרות שבלי קשר השירות שלהם מעולה אחר הקנייה, מה שלא מובן מאליו.

אני אבדוק בסוכנות אחרת,למרות ששם יש לי מישהו שאני מכיר אז אני בספק אם יצליחו להוריד לי יותר מזה..

אני פשוט רואה שבפרטי מוכרים במחיר דומה סיוויק 2014 עם אזור 40 אלף ק"מ-ב58-60 אלף ש"ח..

פורסם

תראה ההבדל אצלי שבאתי עם מזומן, אתה בא עם רכב, לדעתי אם תנסה למכור לבד אתה תצליח להוציא את הרכב מהם במחיר טוב יותר.

אגב מדובר על דגם האצ'בק או סדאן?.

פורסם
תראה ההבדל אצלי שבאתי עם מזומן, אתה בא עם רכב, לדעתי אם תנסה למכור לבד אתה תצליח להוציא את הרכב מהם במחיר טוב יותר.

אגב מדובר על דגם האצ'בק או סדאן?.

האצ'בק.

אין לי בעיה לבוא אפילו עם מזומן! הוא (הנציג) אמר שהם "נורא אוהבים מאזדה 3 וישמחו לקנות ממני ב2-3 אלף פחות ממה שאקבל בחוץ" אין לי בעיה לתת מזומן על הרכב.

אם המחיר מכירה שלו הוא 66 אלף ש"ח, בכמה אתה חושב שאפשר להוציא אותו?

פורסם

השוק קשה מאוד היום. גם של הסיויק האצ'בק.

לי היציעו סיויק האצ'בק לפני חודש וחצי מאוטוסנטר 2014 עם חצי מהק"מ שהציעו לך סביב 70 אלף שקל לפני מיקוח.

מאמין שאת ה 2013 הזו אפשר להוציא בפחות מ 60 אלף אם תבוא עם מזומן.

פורסם

שוק קשה הכוונה יש חוסר ברכבים כי יש ביקוש גבוהה?

(כי אם אין ביקוש המחיר יורד לא?).

אגב לצורך העניין,בדקתי מקודם סתם ככה בטרייד מוביל, הציעו לי הונדה סיוויק 2013, 56 אלף קילומטר. המחיר מכירה 67K, מחיר "תכלס" 63K, לטענתם אם אני "סוגר עכשיו" אפשר להשיג 61 ואולי 60K, וגם אז-הם יעשו לי פרצופים אם אני אקח את הרכב לבדיקה ו"אתקטנן" איתם בקיצור...קשה קשה ..לא יודע מה לעשות כל-כך כרגע. אולי אולי באוטוסנטר אני אצליח באמת לאזור ה60K. אבל בוא נחזור רגע, עסקת הטרייד-משתלמת ואם אני מצליח להוציא את הרכב משם ב58-59K והוא תקין והכל אחרי בדיקה-אני לוקח?

פורסם

תפרסם את הרכב שלך למכירה שבוע שבועיים ותראה אם אתה מצליח למכור.

אם כן,הרווחת ויש לך את כל הסכום.

אם לא,תן להם את המאזדה גם אם זה יעלה לך קצת יותר-למכור רכב יכול להיות כאב ראש.

אם אתה קונה רכב לתקופה ארוכה על 2-3 אלף לא הייתי מפוצץ עסקה.

כל עוד הרכב מתאים לך והשירות שקיבלת הוא טוב.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
תפרסם את הרכב שלך למכירה שבוע שבועיים ותראה אם אתה מצליח למכור.

אם כן,הרווחת ויש לך את כל הסכום.

אם לא,תן להם את המאזדה גם אם זה יעלה לך קצת יותר-למכור רכב יכול להיות כאב ראש.

אם אתה קונה רכב לתקופה ארוכה על 2-3 אלף לא הייתי מפוצץ עסקה.

כל עוד הרכב מתאים לך והשירות שקיבלת הוא טוב.

הרכב מוצא חן בעיני מאוד,והשירות שקיבלתי גם היה אחלה,הגעתי לשם בגלל מישהו בכיר שעובד באוטו סנטר ושלח אותי לשם והוא גם דאג שאקבל מחיר סופי הכי טוב שאפשר.

בינתיים המצב הוא כזה: על הסיוויק הראשונה ביקשו במקור המחיר שלה 66 אלף, לרכב יש 56 ק"מ, ההצעה היתה המאזדה שלי+55K שקל

הצעה נוכחית לאחר התערבות של המכר-המאזדה שלי+53 אלף ש''ח,בנוסף אקבל עוד הנחה של אלף ש''ח דרך מועדון חבר (בפועל אני מחוייב ב52 אלף+המאזדה)

על הסיוויק עם ה66 אלף ק"מ (צבע קצת בעייתי מבחינת האישה) רוצים ממני במקום מאזדה+50 אלף, ההצעה כרגע היא המאזדה שלי+47.5 אלף ש''ח

שתי ההצעות החדשות הן לאחר התערבות של המכר (שהוריד לי עוד 2-2.5K על כל עסקה. יותר מזה לא נצליח להגיע(אולי אם המחיר ירד במחירון של ינואר)

כמה לדעתכם יעלו לי הרכבים אם אני לא עושה עסקת טרייד אין (פשוט כמה אני אצטרך לשלם על הרכב) המחיר מכירה של הראשון הוא 66 אלף, ושל השני 60 אלף (פשוט יש לו צבע צהוב מטאלי שאשתי קצת לא אהבה). מה לדעתכם יהיה המחיר האידיאלי מבחינתי לקניה?

*למאזדה יש לי קונה שרוצה לקחת אותה לבדיקה ואפילו לחוצה על לקחת אותה כבר

פורסם

ההצעה הראשונה שקיבלת טובה, אם אתה מוכן למכור את הרכב שלל ב 5000 שקל.

תפרסם ביד 2 תוריד 5 מהמחירון, ותלך על אופציה 1 במזומנים.

או שפשוט תקנה את אופציה 1 ואז תפרסם את שלל במחיר מתחת למחירון שבוע שבועיים אתה מעיף.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
ההצעה הראשונה שקיבלת טובה, אם אתה מוכן למכור את הרכב שלל ב 5000 שקל.

תפרסם ביד 2 תוריד 5 מהמחירון, ותלך על אופציה 1 במזומנים.

או שפשוט תקנה את אופציה 1 ואז תפרסם את שלל במחיר מתחת למחירון שבוע שבועיים אתה מעיף.

אני אעשה סדר בהצעות רגע כדי לוודא שאני מבין אותך נכון ולקבל חוו"ד מדוייקת יותר

[TABLE=width: 500]

[TR]

[TD]רכב[/TD]

[TD]הצעת טרייד אין[/TD]

[TD]הצעת מחיר לקניה ללא טרייד[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]56 אלף ק"מ[/TD]

[TD]מאזדה+53K ש"ח

(הצעה מקורית מאזדה+55K ש"ח)[/TD]

[TD]63K ש"ח[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]65.5 אלף ק"מ (צבע צהוב מטאלי)[/TD]

[TD]מאזדה+47.5K ש"ח

(הצעה מקורית מאזדה+50K ש"ח)[/TD]

[TD]58K ש"ח[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

מחיר מכירה שקיבלתי על המאזדה (בפרטי) 11.8K.

במילים אחרות-העסקה של הקניה מהם במחיר רגיל כמעט ולא מוזילה לי (לעומת טרייד אין) בד"כ אני אמור לראות שאם אני קונה מהם בלי טרייד אני מרוויח פה 2-3K הפעם זה לא בא לידי ביטוי (הנציג טוען שזה בגלל שהרכבים שאני רוצה לקנות הם עצמם מטרייד אין ולכן החברה חייבת להרוויח עליהם משהו ואי אפשר להוריד עליהם יותר מדי).

לגבי הרכב שלי-אני מקווה שהקונה הפרטי יהיה בסדר איתו כי אני יודע בוודאות שיש כמה דברים להחליף (תושבת מנוע שקצת בלויה למשל).

זה הסיכום (בטבלה) של ההצעות שקיבלתי. לאן לדעתכם אני צריך לכוון כדי לסגור כבר עסקה?

הרכב הצהוב מטאלי (או ירוק מטאלי) הוא תמורה טובה יותר ביחס לכסף לדעתי (5K פחות מהשחור,טסט לחצי שנה יותר מהשחור, וק"מ גבוה רק ב10אלף מהשחור) הבעיה היא שאשתי לא אוהבת את הצבע וגם חושבת שיהיה קשה למכור אותו אח"כ. אגב-אם הרכב (הצהוב) עמד אצלם במגרש 8 חודשים (כמובן שאני לוקח לבדיקה כל רכב) אבל שווה להתרחק ממנו או שיש טעם לנסות לקחת אותו?

פורסם

נשאלת השאלה למה עמד 8 חודשים, סהכ זה רכב עם שוק טוב, לא מובן, על פניו הנתונים מעולים.

לא מבין מה הדבקות הזאת של לקנות ממגרש, מה הבעיה לפתוח יד 2 לעשות סינון מפרטי יד 1 ק"מ עד 50 אלף, להריץ חיפוש, כמה טלפונים, ואולי תיפול על נכה שחייב להחליף את הרכב שלו כל 3 שנים, ואז גם תקבל מחיר סופר כי הוא כבר הזמין וקיבל חדש...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
נשאלת השאלה למה עמד 8 חודשים, סהכ זה רכב עם שוק טוב, לא מובן, על פניו הנתונים מעולים.

לא מבין מה הדבקות הזאת של לקנות ממגרש, מה הבעיה לפתוח יד 2 לעשות סינון מפרטי יד 1 ק"מ עד 50 אלף, להריץ חיפוש, כמה טלפונים, ואולי תיפול על נכה שחייב להחליף את הרכב שלו כל 3 שנים, ואז גם תקבל מחיר סופר כי הוא כבר הזמין וקיבל חדש...

עמד 8 חודשים כי יש לו צבע שאף אחד לא אוהב. לא אישית לא מפריע הצבע של הרכב שאני נוהג בו. אשתי פחות אהבה את הצבע וטוענת גם שהוא יכול להקשות במכירה...(שמעתי כבר מוכר אחד במגרש אחר שהייתי קורא לצבע "צהוב סמוחטה" (סליחה על צורת ההתבטאות אבל אני מצטט)). זו הסיבה היחידה שהוא עמד שם.

מבחינתי במגרש אני מקבל שקט נפשי ואחריות ועל המגרש הזה ספציפית אני יכול לסמוך באמת באחריות (מכר שנמצא בהנהלה ובינתיים כל הצעה "סופית" שקיבלתי הוריד ממנה עוד אלפיים ש"ח לפחות).

לגבי הפרטי-חיפשתי,לא מצאתי יותר מדי לצערי. ומי שכבר מצאתי-מבקש מחיר כמו של המגרש ולא נותן את התנאים של המגרש..אז נשאלת השאלה אם באמת קיבלתי את המקסימום מהמגרש

• תוכן חדש...