ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,552 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני אעתיק פה בקצרה חלקים מהאשכול שלי מלפני חודש. הייתה לי סובארו אימפרזה 2005 במשך הרבה שנים שהייתי מאוד מבסוט ממנה אבל מכה קטנה במעקה ובחברת ביטוח הכריזו עליה טוטאל לוס. אהבתי מאוד את המראה שלה ואת הנוחות (אוהב משפחתיות). חוץ מטיפול פעם בשנה לפני טסט לא הייתי צריך לעשות כלום ואף פעם לא הייתה איתה בעיה. החיסרון שלה היה אבל צריכת דלק די גבוהה. בגדול רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות מבאר שבע לחיפה פעמיים בשבוע (נוסע בראשון מב"ש לחיפה וחמישי מחיפה לב"ש) ועוד נסיעות בין עירוניות בקטנה. דרישות מהרכב: -שיהיה נוח לנסיעה בין עירונית ארוכה -לא ידני, הרבה פקקים וכו'... -שיהיה יפה -חסכוני בדלק (כמה שאפשר) מה שבטוח לא פחות מהסובארו שאכלה לי הרבה דלק. …
הודעה אחרונה מאת alex321, -
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לשניהם נתונים זהים יד 2 2011 165k מה ההבדלים העיקריים מבחינת אמינות, צריכת דלק, בטיחות? למה לשים לב בבדיקה? מי מהם עדיף?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 9 תגובות
- 835 צפיות
היי, צריך רכב משפחתי ל-5 נפשות. כזה שאפשר יהיה לשים 3 כיסאות מאחורה. דרוש: 1. צריכת דלק סבירה 2. מרווח 3. אמין ותחזוקה זולה הנסיעה היא בעיקר בין עירונית של כ-20-25K בשנה. האם כדאי לקנות מסוכנויות רכב או למצוא ביד2? אשמח המלצות.
הודעה אחרונה מאת green, -
- 9 תגובות
- 819 צפיות
שלום לכולם , אני מתכנן לקנות רכב מסוג מאזדה 3 האצבק ספיריט (נפח 2000) . יש לי שתי אופציות - שתי הרכבים יד 02 (שלישית) ושתיהם עם 72 אלף קילומטר. האחת עם בדיקה שנראת מעולה שבוצעה בקומפיוטסט בגלילות ובעליו דורש 73 אלף שח השניה עם בדיקה שנראת פחות טובה והבוחן טען בנוסף שיוצא עשן שחור בעת נסיעה במהירות גבוהה ובעליו דורש 71 אלף . הבדיקות מצורפות כמובן , מה לדעתכם כדאי לפי הבדיקות ואם בכלל ? תודש מראש
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 28 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי, אנחנו זוג ומתרחבים בקרוב ל +1. מחפשים רכב משפחתי שיחליף את הפיקנטו. אנחנו מאוד מתלבטים אם ללכת לכיוון חדש אפס קילומטר שהאפשריות הם כרגע קקטוס \ טיפו. או ללכת על רכב יד ראשונה כשנתיים על הכביש - לא מכירים מספיק טוב את השוק ונשמח להמלצות רלוונטיות. אין לנו דרישות מיוחדות. מחפשים רכב אמין ובטיחותי ל-5-6 שנים הקרובות לפחות. נשמח להמלצות מתאימות בתקציב שהוא עד 90000. הקקטוס האוטומטית מוצעת באפס קילומטר ב 88 אלף כולל הכל (מולטמדיה \ אגרת רישוי \ קודנית \ רוורס \ אחריות מלאה ל-5 שנים של היבואן). יחס עלות תועלת מפתה מאוד. נשמח להמלצות. תודה, אדיר.
הודעה אחרונה מאת galbh, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם מעוניינים לרכוש רכב 7 מקומות- 2 הורים, ילדים בני 8, 5 ותאומים בני יומם. מרבית הנסיעות יהיו רק של הנהג ללא נלווים, לעבודה, כ-15 ק"מ לכיוון. ההתלבטות בין סיטרואן פיקאסו דיזל שבגזרת המיניוואנים הבנו שהוא מומלץ מבחינת מקום וצריכת דלק. או ללכת על ג'יפ כלשהו, יכולת שטח לא מעניינת אותנו אלא יותר הנראות של הרכב. בגזרה הזו הבנו שהקיה סורנטו דיזל מומלץ- מבחינת מרווח וצריכת דלק. התקציב הוא 55-60, עם קצת גמישות. מחפשים רכב מנוע דיזל. לגבי בגאז' מכיוון שאנחנו 6, כשנצטרך מתכוונים לקפל מושב אחד מהשניים האחוריים. נשמח לשמוע אם יש המלצות אחרות/נוספות או כל הערה לגבי ההתלבטות שלנו.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 תגובות
- 525 צפיות
[TABLE=class: innerDetailsDataGrid] [TR] [TD]Trend הצ'בק אוט' 1.6 (125 כ''ס)[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] האם זהו הדגם עם הגיר הרובוטי הבעייתי?
הודעה אחרונה מאת Edvin Rahamimov, -
- 12 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
כולם שנתון 2012 מה סדר עדיפות מבחינת אמינות של הרכב בלי תקלות וכוליי והאם יש לאחד מבינהם בעיות מהותיות? ממש תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי, קיבלתי הצעה על רכב מסוג מאזדה 3 1.5 דגם אקטיב באלבר. אלבר מסרו לי את הבדיקה הזאת שנעשתה לפני 3 חודשים והסוכן שם טוען שהליקויים שנמצאו זה משהו שרושמים אוטומטית לכל רכב שעבר 100K קילומטר ולצורך דוגמא הוא הראה לי שרשום שיש להחליף רצועת תיזמון אבל במאזדה 2015 אין בכלל רצועת תזמון. השאלה שלי היא איך הבדיקה והאם זה משהו חריג או שזה תקין לקילומטרז'
איך צריכת הדלק האמיתית של הפיג'ו 308 והC4 1.2 שנת 2015? מצאתי נתונים סותרים באינטרנט 1 2
מאת סטודנט עני- 16 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לשני הדגמים ב2015 אותו מנוע 1.2 בחלק מהאתרים הפיג'ו 308 יותר חסכונית ובחלק אחר הC4 יותר חסכונית ולא הצלחתי להגיע למסקנה ברורה. ראיתי גם בחלק מהקומות שלא מדובר ברכב כל כך חסכוני, נגיד פה בפורום בכתבה הC4 עושה 1 ל11.5 לעומת הפיג'ו שעושה 14.5?? https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2109/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C4-(%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-2015)---%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A באתר אוטו הc4 עושה 1 ל16.5 ב308 עושה 1ל15.5 ויש עוד כמה אתרים שראיתי שנותנים תוצאות שפעם זאת יותר חסכונית ופעם זאת יותר ח…
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי בדילמה לגבי רכישת רכב נוח למשפחה בצמיחה. כרגע אשתי נדחקת בין שני מושבי הבטיחות מאחור. לכן התנאי הראשון הוא רוחב כמה שיותר מפנק. תנאי שני הוא אמינות. כי לא רוצים להיתקע עם הילדים באמצא הדרך. ודבר אחרון זה מחיר בסביבה של 60 עד 80 אלף. לרכב בין 3 או 4 שנים. המועמדת מבחינתי היתה הסיטרואן פיקאסו שלקחה את שאר המתמודדות בהליכה מבחינת הגודל ונוחות תא הנוסעים. הבעיה היא שהמוסכניק שלנו הוריד בעיקר את אשתי מהדגם הזה בגלל אמינות המנוע והטיפול המורכב והבעייתי (שאלה ראשונה. האם כך הדבר?) שאלה שניה. האם יש עוד מכוניות רחבות עם תא נוסעים מפנק. בעדיפות לרכישה מליסינג מטעמי נוחות ואחריות. אגב עוד רכב רחב שראיתי הוא יונדאי i35. אבל הוא הרגיש לי מיושן עם מנוע מיושן. תוד…
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
אני שוקל לקנות רכב מליסינג, האם אתם יש לכם רעיון איך לזהות אם חרשו על הרכב בשטח?
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום לקחתי את הרכב לבדיקה, מדובר במאזדה 2 שנת 2010. העניין עם המראות והגלגלים לא מטריד אותי, רציתי לשאול מה זה אומר שיש רעש בשסתומים (הבוחן אמר שזה רעש תקין שנגרם מבלאי של זמן), וכמה נורא ההחלפת דלת שבוצעה. # השלדה נקייה מתאונות, הבוחן גם אמר שהמנוע נקי (לא כל כך יודע מה זה אומר). תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Michael Catz, -
-
כיוון שהקקטוס ירדה מהפרק כרגע (שרשור נפרד) אשמח להמלצות לרכב משפחתי. התקציב יכול להמתח מעט מעבר ל-90 אבל לא יותר מידי. אנחנו זוג, בקרוב מאוד עם +1. מעוניים לרכוש רכב ל-4 שנים לפחות שיתאים למשפחה עם שני ילדים. נסיעה יומית של כ-30 ק"מ לצד - מחצית מהדרך פקוקה. דגש על נוחות בנסיעה ובטיחות. אופל אסטרה ? I25 1.6 ? שניהם מוצעות כרגע ב-0 קילומטר 92.5K. פתוחים לשמוע דעות והמלצות נוספות אם יש.
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי לכולם בימים הקרובים אמור להיות מבצע על הסיאט ארונה, וזה אחד הדגמים שאני שוקל. אשמח לדעת מאנשים עם ניסיון עם הרכב לגבי נוחות הנסיעה ובידוד הרעשים, שני פרמטרים חשובים מבחינתי. כמו כן, האם אתם חושבים שהרכב נוח לאנשים גבוהים? זה אחד השיקולים בבחירת רכב עם מושב גבוה. כמובן אבדוק את הרכב לפני, אבל אשמח לשמוע מאנשים עם ניסיון. תודה Sent from my LG-H930 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
קניית רכב במימון 1 2
מאת DBA120-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם,רציתי להתייעץ לגבי רכישת רכב יונדאי אי 20 2019 מחברת יונדאי עם מימון של קאל מובייל. ההצעה שקיבלתי היא רכישת הרכב ב95000,הדגם הכי מפואר,המחיר כולל את הריבית אגרת רישוי ודמי הקמה,כולל מגני רוח ומצלמת דרך. ההצעה ככה,אני משלם מקדמה של 15,000 ותשלום חודשי של 553.41 למשך 3 שנים לאחר ה3 שנים יש לי 3 אופציות, לשלם 42553 בערך לקניה מלאה של האוטו,לפרוס את ה42553 בין שנה ל5 לבחירתי,החזרת הרכב לחברה והתקדמות לרכב מאותו דגם בשנת 2022 עם אותו תשלום חודשי בערך של 550 בהתאם. הנקודה שהסוכנת הסבירה לי שיוצא שאחרי 3 שנים אם אני קונה את האוטו\פורס את הקנייה שלו לעוד שנה-5 שנים יוצא שאני מגיע לתשלום 76,900. היא הגישה לי הצעה בכתב וזה גם כתוב בהצעה,מישהו שמבין יכול לתת …
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
התכנון כרגע לקנות C4 2015/ פיג'ו 308 אלא אם כן יצוץ משהו אחר שעדיף בטווח ה40K. כנראה אקנה מלובינסקי אם זה יהיה הפיג'ו 308. אין להם את הC4 2015 ואני לא בטוח שלקנות מהם את הC4 2016 יעמוד בתקציב שלי לכן במידה ואחליט על C4 כנראה אקנה ממקום אחר. בכל מקרה, מה אומרים, לקנות עכשיו שיש סוג של מבצעים של סוף שנה או לחכות כבר ל2019 ולקנות אז? או שזה לא משנה בכלל והמחירים כנראה יהיו אותו הדבר?
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכם אני צריך בזריזות לקנות רכב, בעקבות תאונת טוטאל לוס. נסעתי 10 שנים על טויוטה יאריס שנת 2001 ואהבתי אותה מאד רכב אמין מאד,חסכוני וללא תקלות וזה בדיוק מה שאני מחפש לא מעניין אותי נוחות נסיעה. הרכב הוא רכב משני יש לנו כבר רכב משפחתי. הוא ישמש רק אותי לנסיעה לעבודה מראש העין לפתח תקווה. התקציב שלי הוא כ-30 אלף עם אפשרות לחריגה ב-10 אם יהיה שיפור דרמטי. התחלתי לשים עין על הונדה ג'אז, ראיתי מודעה של שנת 2008 ב21 אלף. וראיתי יאריס גם שנת 2008 אבל עם גיר רובוטי, האם הגיר הרובוטי מומלץ? קראתי באינטרנט דברים מאד לא טובים עליו... אני מתעניין גם במיצובישי ספייס סטאר שנת 2014-13 איך הוא לדעתכם? מה לדעתכם עדיף? אני נעול על רכב יפני אז אל תצחקו זה שריטה. תודה!
הודעה אחרונה מאת levy, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
קיבלתי הצעה מחברת השכרה - ניסן מיקרה שנת 2016 אוטומט נפח מנוע 1198 , לשעבר רכב השכרה עם 110000 ק״מ. ללא תאונות טיפול כל 20,000 אלף קמ. מחיר - 45,000 אלף שח. ההצעה טובה או שאני יכולה לדרוש בפחות? ניסן מיקרה הוא רכב טוב ? זוג ללא ילדים שישמש כרכב עיקרי לנסיעות ארוכות (כ50 קמ) ? כי הבנתי שיש בו בעיות גיר, והוא פחות מומלץ.
הודעה אחרונה מאת levy, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברים, אשמח לעזרתכם. אני חייל משוחרר כרגע, עד היום תמיד רכבתי על אופנועים, ולצערי כרגע עם הלימודים והעבודה, אני לא מנצל את האופנוע מספיק כדי ליהנות ממנו, ומגלה שלנסיעות מנהלתיות בלבד כשאני לא נתקל בהרבה תנועה פקוקה מדובר במינוס גדול מפלוס, ולכן מכרתי את האופנוע ומחפש כרגע רכב ראשון. הדרישות סה"כ הן לא מטורפות, ואני די נעול על סיאט איביזה, כשתכף אבהיר את הצרכים שלי ואשמח לשמוע אם לטעמכם הבחירה נכונה. הדרישות שלי מרכב הן רכב שקודם כל יהיה כמה שאפשר יפה ומהנה, אין חוכמות - אני חייל משוחרר בן 22, ורוצה מהרכב לא רק פרקטיות אלא גם הנאה (זה הגיל, אני יודע ), רכב ידני בלבד, ובאופן טבעי שיהיה כמה שאפשר בתקציב ובהתאם לדרישות אמין, חסכוני בנסיעה יום-יומית רגועה…
-
מיקרה או i10?
מאת RENO123-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שניהם חדשים ינואר 2019. המיקרה ב 66 אלף שקל (חדש מהחברה, לא ליסינג 0 קמ). היונדאי 73 אלף. הדילמה: המיקרה דגם ישן שמתחלף עוד מעט והיונדאי נחשבת יותר. אבל- מבחינת נתוני מנוע הם אותו דבר בערך.... וגם ההנחה על המיקרה גדולה יותר.היא 99 אלף מחירון. כי בסופו של דבר אחרי 3 שנים ירידת הערך תהיה מהמחירון, לא מההנחה.כך שכלכלית המיקרה משתלמת יותר. השאחה אם יש באמת סיבה לשלם יותר על i10?
-
סיוויק vs ג'אז 1 2
מאת me5000- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שמתי לב שבתור משומשות המחיר כמעט זהה לשנתונים דומים. ממה שהבנתי: סיוויק משפחתית ואמורה להיות יותר מרווח ופחות חסכונית מה ג'אז. ג' אז סופר מיני אלה מרווחת בפנים ויותר חסכונית בדלק. איזו מכונית עדיפה באופן כללי? איזו יותר נוחה ומרווחת? והאם יש הבדל גדול בצריכת הדלק? תודה
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עומד בפני רכישה של פיג'ו 308sw ומחפש המלצה למוסך מומחה באיזור חיפה והצפון לחוות דעה על האקזמפלר המיועד. לא מעוניין על המלצות למורשים, כבר קראתי מספיק המלצות ודיס-המלצות למורשים באיזור וזה מגוחך לקחת רכב של לובינסקי טרייד לבדיקה במוסך מורשה. קראתי פה בפורום על "כנופיה" צפונית כלשהי... אשמח שמי מהם יוכל להציע עזרה בעניין. קצת הזוי בעיניי שיש בערך 2 מוסכים מומחים מומלצים ושניהם במרכז (גבע/אורן).
זקוקים לרכב שני במשפחה כאשר מה שחשוב זה אמינות, חלקים וטיפולים זולים. חיפשתי יפניות והמחירים גבוהים ביחס למה שמקבלים (שנה, ידיים, ק"מ) לכן פניתי לצרפתיות והאיטלקיות ומצאתי שתי איטלקיות שהנתונים שלהם היו נראים לי סבירים ואשמח לייעוץ שלכם בנוגע לאקסמפלרים. 1. פיאט פונטו גרנדה 2012- מנוע 1.2 69 כ"ס יד ראשונה, גיר ידני, עשה 55 אלף ק'מ. טיפולים במורשה ובזמן, מעולם לא החליף טיימינג. מחיר 18k. 2. פיאט פנדה 2013- מנוע 1.2 69 כ"ס יד ראשונה, גיר ידני, עשה 67 אלף ק"מ, רוב הטיפולים במורשה אך הטיפולים לא נעשו בזמן (כל 20kkm) מעולם לא הוחלף טיימינג. מחיר 14k. השאלה היא, לפי חברת פיאט, כל כמה זמן צריך לבצע טיפול ברכבים הנ"ל וכל כמה שנים וק"מ יש צורך להחליף רצועה? איזה מבין…
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
- 7 תגובות
- 901 צפיות
שלום לכולם, כרגע אני נוסע על A1 1.4 וחשבתי להשתדרג מעט. אני איש של מכוניות קומפקטיות ובהיצע הרכבים הקיימים קפצה לי לעין אפשרות לסדרה 2 של BMW. היא קטנה, אבל לא קטנה כמו הA1, סולידית מבחינה חיצונית ונראית מפנקת מבפנים. מבחינת תקציב אני מוגבל לסביבות ה170K שבשום פנים ואופן לא ילכו לרכב חדש (אני מכוון ל2017), כך שהאפשרות שלי מסתכמת פחות או יותר בדגם הבסיס של סדרה 2 דהיינו 218i שהוא בעצם 1500 סמ"ק עם 136 כ"ס. לא הצלחתי למצוא ברשת אף מבחן דרכים לדגם זה (לפחות בעברית) ואשמח לשמוע ממי שכן יודע האם מדובר בעגלה יפה או ברכב שגם כיף לנהוג בו?
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 979 צפיות
מחפשים רכב למשפחה צעירה, משפחתיות היום כבר איבדו את היוקרה של פעם והגיפונים תופסים תאוצה חזקה. ההתלבטות בין משפחתית לגיפון: משפחתית - יונדאי אלנטרה/i35 שנתון 2016 - סופרים 1.6L יתרונות: אבזור, מחיר, גודל. חסרונות: אין מערכת בטיחות אקטיבית, פתח הטענה של בגאז גיפון - קיה ספורטאז החדשה 2016 - אורבן/אורבן טופ - 1.6L יתרונות: גודל, דלת חמישית, ישיבה גבוהה חסרונות: מנוע 1.6L, אבזור, תוספת מחיר. ההפרש המחירים נע מבדיקה שלי באזור 10K-15K. השאלה האם כדי להוסיף עבור גיפון ולהנות ממערכות בטיחות, הטענה נוחה וכו' ואולי לסבול ממנוע עצל. * יש הכירות טובה מאוד עם ספורטאז מנוע 2000, כך שהשאלה האמיתית האם ה1600 יעשה את העבודה אם מזכירים את העו…
הודעה אחרונה מאת belior, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 949 צפיות
מצד אחד רכב מהנה מצד שני מפחיד אותי עניין הגיר הבעייתי. יש כאן אנשים עם הרכב הנ"ל מאותו שנתון שחווים בעיות? תודה
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
שלום חברים, מחלק מחיפושי לרכישת רכב חדש באיזור התקציב של 35K, באופן כללי חשוב לי רכב אמין, לא בא לי תיקונים... הציעו לי פ'גו 208, שנת 2015 מנוע 1.6 (לא טורבו) אוטומט, 67 אלף ק"מ ב36 אלף שח. הבנתי שיכול להיות בעיות אמינות עם הרכב הזה המליצו לי על הספייס סטאר, הבנתי שהיא לא עם ביצועים מטופרים אבל אמינה מאוד וחסכונית מאוד.. הציעו לי ספייס סטאר שעשתה 110 ק"מ שנת 2014 ב32 אלף שח.. אני דיי מבולבל, אשמח לדעתכם.. פג'ו חדשה יחסית או ספייס סטאר שנסעה יותר? תודה!
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מדובר בדגמי ה 150 כ"ס: 320I שנת 2007 עם 150 אלף קילומטר יד רביעית לאחר החלפת גיר (לדעתי לפחות זה יתרון, יותר ראש שקט) בעלת ספר טיפולים מלא ממורשה. 120I שנת 2008 עם 136 אלף קילומטר יד שלישית בעלת ספר טיפולים מלא ממורשה. או אופציה נוספת שנתקלתי בה: 118I שנת 2010 עם 100 אלף קילומטר יד שניה מטופלת היטב אך לא במורשה. ובכלל מה ההבדלים בין סדרה 3 לסדרה 1 בשנתונים האלו חוץ מאורך הרכב והצורה?
הודעה אחרונה מאת Liran Moshkovits, -
קורולה או XV 1.6? 1 2
מאת ayelett-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
במסגרת תכניתנו המרתקת "מנסים להחליט מה לקנות", ואחרי נסיון מצויין עם קורולה בת 13, עלתה האפשרות לקנות XV.אולי חדש, אולי 0 ק"מ, אולי רכב בן 3 שנים - לא ננעלנו על כלום. המחירון דומה (של הדגם עם 1.6). ידוע לי שתא המטען של הסובארו קטן יחסית, ואני מניחה שהקורולה חסכונית יותר בצריכת דלק ובביטוחים. הנסועה היא כ-12-15K ק"מ, הרוב עירוני. אנחנו זוג+2 ילדים (10,6)+כלב. לא ניסע הרבה בשטח, אולי קצת שבילי עפר. מה חשוב לנו: אמינות -התרגלנו טוב עם הקורולה הנוכחית, שחוץ מטיפול שנתי ובלאי נורות, צמיגים ומצבר אחת לכמה שנים, לא דורשת כלום. בטיחות - בעיקר פאסיבית, בעיקר בספסל האחורי. מזגן יעיל בקיץ ליושבי הספסל האחורי נשמח לפחות רעשי דרך בנסיעה בכביש עירוני אבל זה לא קריטי …
הודעה אחרונה מאת ayelett, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 378 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- pooh-bear
- yd b-4
- benny62
- לב טוב
- arice
- ידית
- Pavlik
- zvigolden
- Shay Shd Dave
- אלעדית
- lanosforce