Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מחלק מחיפושי לרכישת רכב חדש באיזור התקציב של 35K, באופן כללי חשוב לי רכב אמין, לא בא לי תיקונים... הציעו לי

פ'גו 208, שנת 2015 מנוע 1.6 (לא טורבו) אוטומט, 67 אלף ק"מ ב36 אלף שח. הבנתי שיכול להיות בעיות אמינות עם הרכב הזה

המליצו לי על הספייס סטאר, הבנתי שהיא לא עם ביצועים מטופרים אבל אמינה מאוד וחסכונית מאוד.. הציעו לי ספייס סטאר שעשתה 110 ק"מ שנת 2014 ב32 אלף שח..

אני דיי מבולבל, אשמח לדעתכם.. פג'ו חדשה יחסית או ספייס סטאר שנסעה יותר?

תודה!

פורסם

208 קל. עצוב שבגלל ענייני תדמית השאלה הזו בכלל עומדת לדיון. רכב הרבה יותר עדיף וגם עם נתונים עדיפים משמעותית במקרה המדובר.

מבחינת אמינות אין לפיג׳ו הזו בעיות אמינות בולטות, אולי הספייס סטאר אמינה עוד יותר אבל ממש לא משהו שבגללו שווה לקנות רכב שנחות מכל בחינה ועם קילומטראג׳ גבוה יותר.

פורסם

לא מכיא ספייסטאר, אבל במנוע 1.6 של פיגו לא הייתי נוגע.חכה להמלצות או דיס המלצות מיתר הגולשים או שתריץ חיפוש בפורום.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

על גרסאת ה1.6 של ה208 לא הייתי ממליץ שמענו על בעיות במנוע הזה (אמנם נפוץ יותר בגרסאת הטורבו אך גם באטמוספרית יש) ובעיות בגיר הזה (AL4) בנוסף היא לא ממש זריזה יחסית לנתונים או חסכונית לכן בפרמטרים מסוימים היא דיי נופלת.

לספייס סטאר יש גם את החסרונות שלה היא נחותה ברוב הפרמטרים מה208 מלבד אולי אמינות וחסכון (למגרות ששמענו על בעיות בגיר שמותקן בספייס סטאר רק ברכב אחר שהוא מותקן בו שזאת המיקרה).

יכול להיות שיש אופציה טובה יותר משתי הרכבים הללו השאלה היא מה הדרישות שלך מהרכב? כמה אתה הולך לנסוע? איפו אתה הולך לנסוע? כמה אנשים יהיו ברכב? האם יש לך ילדים או ציוד שצריך להעביר בדרך קבע?

פורסם

לדעתי בתקציב לא רחוק ממה שרשמת, בגלל ביקוש נמוך, תוכל לקנות 208 2015 1.2 טורבו ברמת איבזור הנמוכה (ACCESS), יש כאלה שהוסיפו דברים כמו מולטימדיה.

זה רכב שונה מה- 1.6, הצורה החיצונית, מנוע וגיר (6 הילוכים יפני)

פורסם

208 1.6 אוטומט, רכב לא מומלץ בעיקר בגלל הגיר והמנוע המיושנים, וזה מניסיון.

הACCESS, עם כל הכבודה ל208, ומדובר ברכב מצויין, אך אני לא אקנה רכב בשנתון הזה עם 2 חלונות חשמליות בלבד, והלוואי שזה נעצר כאן, המושבים פחות טובים, האבזור בכלל 10 רמות מתחת לACTIVE.

אמינות מנוע הפיורטק כרגע בסימן שאלה, נושא שרשרת הטיימינג המתסכל.

לך על הספייס, או חפש אלטרנטיבה אחרת.

פורסם

אני לא חושב שיש הרבה מקום להשוואה פה.

אם אתה מחפש חיסכון ואמינות - הספייס סטאר משמעותית חסכונית יותר, וכנראה גם אמינה יותר (כנראה, כי היא נסעה יותר והיא קצת ישנה יותר, בהשוואה זהה - די בטוח).

בערך בכל שאר הפרמטרים (פרט אולי לקצת אבזור) - ה-208 לוקחת.

ה-208 לא תיכנס כל חודש למוסך, אפילו לא קרוב, אבל הגיר שלה עלול לדרוש טיפול כזה או אחר מתישהו (תלוי באיך נסעו עליו והאם מחליפים לו שמן), וגם זה במחירים די סבירים (באזור ה-5,000₪ לשיפוץ מלא, הרבה פחות לדברים אחרים), וגם המנוע עלול לדרוש החלפה של גומיות שסתומים (סביב 3,000₪ להבנתי), אבל זה לא אמור לקרות מאוד בקרוב (אלא אם אתה נוסע הרבה).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...