Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני מתכנן לקנות רכב מסוג מאזדה 3 האצבק ספיריט (נפח 2000) .

יש לי שתי אופציות - שתי הרכבים יד 02 (שלישית) ושתיהם עם 72 אלף קילומטר.

האחת עם בדיקה שנראת מעולה שבוצעה בקומפיוטסט בגלילות ובעליו דורש 73 אלף שח

השניה עם בדיקה שנראת פחות טובה והבוחן טען בנוסף שיוצא עשן שחור בעת נסיעה במהירות גבוהה ובעליו דורש 71 אלף .

הבדיקות מצורפות כמובן , מה לדעתכם כדאי לפי הבדיקות ואם בכלל ?

תודש מראש :)

בדעקה מאזדה .jpg

בדיקה מאזדה.jpg

פורסם
פורסם

אין דילמה בכלל. זו עם הבדיקה מגלילות עדיפה משמעותית, אם כי הבדיקה נקייה באופן מחשיד מעט ביחס לגיל הרכב והשנתון.

ובאופן כללי- נראה לי מופרך לחלוטין לשלם סכום כזה על רכב בן 5 שעבר שלושה בעלים ו-70 פלוס אלף קילומטר, כאשר ניתן לרכוש את אותו רכב, חדש לחלוטין, מודל 2019 כיד ראשונה אפס קילומטר עבור 40 אלף ש"ח נוספים. נכון, זה סכום לא מבוטל, אך היום ניתן לקחת הלוואת בלון. רוב ההפרש יחזור אליך במכירה (ככל ולא תחזיק את הרכב המון שנים), ויחסכו ממך הוצאות תחזוקה משמעותיות על פני התקופה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

זה רכב שהמחירון שלו 75 - דגם 2019 של הרכב הזה עולה בסיבות 140 אלף ש"ח ולצערי זה כבר מעבר לתקציב שלי ומעדיף שלא לקחת הלוואה כלשהיא

תודה רבה על העצה 3>

פורסם

המחיר הרשמי הוא 140 ולפי זה מחושב המחירון של המשומשות. מה לעשות שבפועל המאזדה 3 נמכרת בהרבה פחות. כאן למשל:

https://www.carcost.co.il/deals/deal/2039/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3-sport-2000-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-5-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-2019

אני לא עובד בגוף מימון כלשהו, אבל אם נתבסס על הנתונים הידועים כיום, בעוד 4 שנים החדשה תהיה שווה באזור השבעים (קרי ירידת ערך של 40) בעוד המשומשת תהיה שווה באזור ה-35 (שוב ירידה של 40). על המימון תשלם בערך 1000 ש"ח בשנה, בעוד על התקלות (או סתם בלאי שוטף כמו צמיגים, בלמים, תושבות וחלקי גומי) כנראה הרבה יותר. אבל שוב- לשיקולך.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לגבי רכבים ב0 ק"מ, נמכר הדגם הפחות מאובזר.

אין סאנרוף,כסאות מ"עור" ועוד כל מיני דברים.

המחיר על הכביש להאצ'בק נכון ללפני שנה הוא 115 אלף.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

מרבית הפער באבזור נסגר עם השנים. ההבדל העיקרי היחידי הוא הסאנרוף, שגם לו יכולות להיות משמעויות בהיבט של תחזוקה ועלויות. לספיריט של 2014 לא היו למיטב זכרוני מושבי עור וכו' כפי שיש כיום לדגם המאובזר שמכונה פרימיום (שגם מוצע באפס קילומטר, תמורת כעשרת אלפים ש"ח נוספים).

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הספורט והקומפורט החדשות מ 0 ק״מ מאובזרות למשעי, אז סבבה אין סאנרוף ומושבים מעור אבל כן יש רכב חדש ונעים יותר בסכ״ה. אבל באמת זו בחירה שלו ואי אפשר לאמר בפה מלא מה עדיף יותר, כל אחד והעדפותיו.

פורסם

א. בבדיקה הימנית, הרכב עבר תאונה.

ב.אפשר למצוא פרטיות יד 1 או מקסימום 2- גם אני לא מבין למה לקנות רכב בן 4-5 שאתה תהיה יד 4 שלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...