ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,551 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
במסגרת החיפוש אחר רכב, קיבלתי הצעה מאחת הסוכניות על רכב אפס קילומטר שנמכר ישירות מהיבואן. מדובר ברכב 2018 שלא נמכר מעל שנה ויבואן נאלץ להעביר לו בעלות. הרכב נמכר ונמסר ישירות מהיבואן עם בעלות 01 מ'חברה'. ההפרש בין המחיר 0 קילומר מהיבואן לליסינג הוא כ-5%. מעבר ליתרון של קניה ישירות מהיבואן עם אחריות מלאה דרכו - האם יש הבדלים בסחירות עתידית ובביטוח ? לפי איזה מחירון הרכב מחושב ? ישנה הפחתה נוספת כלשהי מעבר ליד הנוספת בדומה לאפס קילומטר מליסינג ? תודה
הודעה אחרונה מאת Adir88, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 698 צפיות
שלום הייתה ברשותי מזאדה 2 שנת 2013 שעשתה טוטאל לוסט עקב הצפה בסערה האחרונה, בגדול הייתי מאוד מרוצה מהביצועים והגודל של הרכב. הדבר היחיד שהייתה לי בעיה איתו זה שהיא זללנית דלק לא קטנה. מעוניין לרכוש רכב באותו סגנון אך חסכוני יותר (אבל לא חייב להשתגע פשוט שלא יהיה בזבזן כמו המזדה 2). חשוב לי מאוד שהרכב יהיה אמין ולא יכניס אותי להוצאות מיותרות, לא בא לי להתחיל להכניס גיר עוד שנה וכו'.. ניסיתי קצת לקרוא ולחפש רכבים אבל האמת שכל פעם שאני עושה זאת אני רק מתבלבל ומתייאש.. בגדול התקציה שלי הוא בערך 35 אלף, מחפש רכב באיזור שנתון 13-15. חשבתי על הסקודה פאביה, I25, סקודה ראפיד, סיאט איביזיה, הונדה גאז, אופל קורוסה וכו. אשמח אם מישהו יעשה לי סדר.. ויוכל להמלי…
הודעה אחרונה מאת Cycleman, -
-
- 18 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, מתלבט איזה רכב לקנות יד 2 לנסועה של 40 אלף ק"מ בשנה. תקציב - עד 30 אלף ש"ח, מעדיף לא לחרוג אבל אפשר עד 35 אלף. דרישות מהותיות - שיהיה נוח לנסיעות ארוכות, צריכת דלק טובה, אמינות. תודה מראש על העצות
הודעה אחרונה מאת mrPinky, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אמנם זה הולך להשמע טיפה קטנוני לחלק מהאנשים, אבל מבחינתי לכספים שאני הולך לפרט יש משמעות. הנסועה הולכת להיות סביב ה-25-35 אלף בשנה- נסיעה כמעט יומית מבאר שבע לקרית מלאכי הלוך חזור הבחירה כביכול בין ספייסטאר שנתון 15(השנה שהרכב קיבל איבזור משופר) לבין 107 שנתון 12. בעיקרון הבחירה צריכה להיות די פשוטה - אבזור משופר אצל הספייס(בקרת שיוט שאני מאוד אוהב), גיר רציף לעומת רובוטי(שאני לא מת עליו) וצריכת דלק די דומה. הבעיה היחידה שספייסטאר בשנתון כזה ובמצב טוב תעלה בערך 35 אלף, ולאחר 3 שנים אני מעריך שאני אמכור אותה בסביב ה 14 אלף, לעומת ה-107 שאני יכול לקנות ב-15 אלף ואחרי 3 שנים להפטר ממנה ב-5 אלף בלי להסתבך יותר מדי. בהנחה שאני אצטרך להחליף קלאצ' לפיז'ו ,…
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 714 צפיות
שלום לכולם, אני באמצע התלבטות שמסתבכת מרגע לרגע... ברשותי פלואנס דיזל 2013. הרכב במצב טוב אבל עקב קילומטראג שמתחיל להיות גבוה אני חושב על החלפה. יש לציין שישנה על הרכב הלוואה של כ40 כרגע. אני נוסע מעל 20000 בשנה, ומעדיף רכב דיזל. יש לי כמה אפשרויות - 1. לעשות טרייד לרכב אחר. במצב כזה אני אצטרך לקחת הלוואה נוספת, ואז להמשיך עם רכב אחר. אני מוכן להוסיף עד 30 במצב כזה. 2. ליסינג פרטי לרכב חדש. מכרה שלי עשתה מהלך של טרייד אין על רכב שהיה ברשותה, שכיסה את התשלום הראשוני והפחית את המחיר החודשי. 3. ליסינג לרכב משומש.אופציה שתפחית עלויות לדעתי. 4. כמובן שניתן לנסות למכור ולקנות רכב אחר. אני מעדיף לא להתעסק עם הנושא הזה. באופציות של ליסינג, אני אשאר עם …
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
שלום חברים יקרים, אני לפניי קניית רכב מסוג סיאט לאון קופרה שנת 2010 ידנית נתונים טובים מאוד יד נמוכה וק"מ מתחת 125k, אשמח לדעת מספר דברים: 1. אמינות הרכב , במידה ויש עליו סטיאג 1 כמה זה משפיע על האמינות. 2. אחזקה, כל כמה זמן מומלץ לעשות טיפולים ומה עלות הטיפולים לערך. 3. ביטוח מקיף+חובה, נהג מעל גיל 30 וותק של יותר מ10 שנים ללא עבר ביטוחי. תודה רבה, שי.
הודעה אחרונה מאת shai86, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 575 צפיות
שלום אני מחפש רכב חדש לסבא וסבתא שלי היה להם ניסאן ג'וק שהם היו מרוצים מרכב מבחינת גובה והאמינות אבל הרכב היה חלש מבחינת ביצועים ועברה טוטאלוס ובעיקבות זה אנחנו מחפשים רכב וחשוב שהיה בטיחותי עם מערכות בטיחות אמין וגבוה יחסית 2x4 וכמה שיותר זמן אחריות
הודעה אחרונה מאת mrraz, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
התקציב הוא עד 30 אלף, מתלבט בין ידני לרובוטי, העובד מתחנן לאוטומט(רובוטי), נסיעות שלו 70% בינעירוני 30% עירוני. אני יודע מזה רובוטי וכמה זה לא נעים, ואני יודע שעדיף רובוטי בפקקים מאשר ידני, ראיתי כמה רכבים ביד 2 שנתונים 2012-2014 עם קמ מתחת ל 200 אלף ואפילו אחד עם 37 אלף שמאוד חשוד... מה עם האמינות של הגיר הרובוטי? נ.ב. אחרי בדיקה נוספת ביד 2 אני שם לב שהרובוטי נמכר יותר נמוך מהידני.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבוע טוב, מתייעץ לחבר שאוהב נהיגה אך מחפש רכב סולידי אוטומט ליום יום עם נהיגה של 30K-40K שנתי, צריך התאמה לאדם גבוה. אחרי הרבה התלבטויות נשאר עם התלבטות בין הסיאט לאון לסיאט ארונה, שתיהן נגישות לו מבחינת הגובה (1.95 גובה), ונכנסות בתקציב. הלאון צריכה טיפה התגמשות מבחינת מחיר כיוון שהיא 130K ל1.5. פחות רלוונטי לו- אמינות, צריכת דלק, ספסל אחורי. מצד אחד סיאט לאון - רכב יום-יום מפולפל עתיר סוסים ונפח מנוע מכובד, מצד שני הסיאט ארונה - קרוסאובר סקסי, אך כבד. הארונה נוחה בטירוף, הלאון טיפה פחות. האם יש מישהו שהשווה בין השניים ויודע לתת חוות דעת אובייקטיבית? לפחות על אחת מהן? נא לא להיכנס לענייני אמינות - הבן אדם שנים על TSI DSG ומאוד מ…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
פולקסווגן DSG (משומש) 1 2
מאת urif-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, אני רוצה לקנות רכב עם תיבת DSG - כדי שאפשר יהיה לנהוג כ״אוטומט״ אך עדיין אפשר יהיה לשלוט על ההילוכים והביצועים יהיו טובים. חשבתי על גולף או פולו, אבל קראתי לא מעט ביקורות (שחלקן סותרות) לגבי אמינות התיבה הזו. התקציב הוא בסביבות ה-50,000. מספר שאלות: 1) הבנתי שבגולף MK7 (החל מ-2013) התיבות יותר אמינות. האם זה נכון? 2) החל מאיזו שנה שמו בפולו תיבה אמינה יותר? 3) אני מבין שהפחד הוא מהחלפת קלאץ׳ - עד כמה זה יקר? וכל כמה זמן/ק״מ ממוצע יש סיכוי שאאלץ להחליף? 4) יכול להיות שעדיף ללכת על יצרניות אחרות מקונצרן VW (סיאט, סקודה)? תודה רבה לכם על העזרה.
הודעה אחרונה מאת galbh, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי לכולם, ברשותי רכב פולו 2014 , עבר לי מחשבה להחליף לרכב חדש שהוא דיזל. האם קיים רכב ברמה של פולו שהוא דיזל? כמובן המחיר משחק פה עד 110 אלף . תודה
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם חברות הטרייד אין הגדולות מתעסקות גם בטרייד"הפוך"? מרכב יקר לזול יותר ותשלום ללקוח על ההפרש? אם כן, במידה ומישהו מכיר - כמה "שחיטה" יש שם?(ואני יודע שזה תלוי בסוג הרכב, מצב וכ"ו). נאמר רכב יחסית מבוקש באזור ה 125k מחירון מול רכב עם ביקוש בינוני באזור 55K מחירון.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
רכב קטן עד 45k 1 2
מאת Jenia Kaptur-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב קטן עד 45000 שח עם גיר אוטומטי , מה חשוב לי ברכב? קודם כל אמינות, היה לי בעבר גולף וסבלתי המון ממוסכים, ככה שאמינות מבחינתי זה הדבר הכי חשוב. לגבי הצריכת דלק, עדיף שיהיה חסכוני אבל גם אם לא הכי חסכוני שיש אז אחלה , עדיפות לרכב שאוכל פחות מ1-12/13. מבחינת ביצועים, הכי חשוב שיסייע אותי ממקום למקום ולא יהיה רעש מהמנוע , הנסיעות שלי הן אור יהודה - בני ברק פעמים ביום. אשמח לייעוץ תודה
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ביצעתי היום החלפה רכב בעבודה לחודש בערך והייתה לי אפשרות לבחור בין פיגו' 2008 מנוע 1.2 טורבו לבין אופל אסטרה ברלינה מנוע 1.4 טורבו חיפשתי רכב שיהיה חזק מה שעניין אותי זה הכח אני יודע ששניהם עושים 10.3 שניות למאה ואופל יש מנוע 140 כ"ס ולפיג'ו 110 כ"ס השאלה מי בינהם תרגיש חזקה יותר ? מקווה שבחרתי נכון .
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אני מחפש רכב למשפחה עם שלושה ילדים. עקב כאבי גב אני מחפש מושב נהג נוח שאפשר להרים כך שהברכיים לא יהיו גבוהות מהירכיים (גובהי 182 ס"מ). התקציב הוא כ-80,000 ש"ח ורכב מ-2015 מליסינג הוא בהחלט אופציה מבחינתי. הדרישות הנוספות הן: - מקום מרווח ל-3 במושב האחורי - תא מטען בגודל סביר - מידות חיצונית של משפחתית בערך (החניה שלנו צרה..) - דגם אמין שיוכל להיות רכב ראשון כ- 5-6 שנים - ביצועים וצריכת דלק סבירים מכייון שאני גמיש בקטגוריה ולא מכיר את הג'יפונים / קרוסאוברים / רכבי שטח אשמח להמלצות או פסילות כדי להגיע לרשימה קצרה יחסית של דגמים שאוכל לבחור ביניהם. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
קניית רכב מהשכרה עלה לכביש 5.2016 ו190 אלף קילומטר. שווה בדיקה או לברוח כמו מאש? 1 2 3 4
מאת סטודנט עני-
- אחראי פורום
- 49 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
הקילומטראג' מפחיד ביחס לזמן שעל הכביש. האם כדאי להתעסק בכלל עם דבר כזה ולבדוק את הרכב או לברוח כמו מאש על סמך הנתונים היבשים? (קילומטראג' גבוה והיה שייך לחברת השכרת רכבים). מדובר בסיאט איביזה אוטמטית 1 ליטר שנת 2016. נמכרת ב39 אלף. אם הרכב טוב זה בדיוק מה שאני צריך בכסף שיש לי. מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
-
- 22 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכם חברים יקרים , בתקופה הקרובה אני מתכנן לקנות רכב ולכן רוצה את העזרה שלכם לכוון אותי נכון .. אני מתלבט בין היונדאי i35 לבין הונדה סיוויק סדאן , חושב על שנת 2011 לשתיהן ! מדובר על i35 אינספייר / סיוויק קומפורט ... מה שכן אני יודע שליונדאי יש איבזור יותר כגון בקרת שיוט , שליטה מההגה , מחשב דרך ולהונדה לא .. אך מצד שני הסיוויק יש לה מנוע 1800 עם 17.4 קג״מ שזה נחשב מנוע חזק לעומת ה 1600 עם 16.1 קג״מ .. מה שאני לא יודע , איזה רכב יותר נוח ? יותר שקט בנסיעה ? איכות נסיעה !! איזה מהנה יותר בנהיגה ?? והאם יש הבדל משמעותי בין שני המנועים מבחינת כוח ? 1.8 עם 140 כ״ס / 1.6 עם 132 כ״ס אשמח לעזרתכם חברים ...
הודעה אחרונה מאת AHZ91, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים, יונדאי I30 CW - מודל 2014 שואל בשביל חבר קרוב שעשה היום בדיקת קנייה לרכב ואלה התוצאות שקיבל. אשמח אם מישהו לתת חוות דעת האם שווה לקנות את הרכב, האם התקלות שצויינו משמעותיות? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
הי, אני עומדת בפני קניית רכב לראשונה בחיי, וכמי שנולדה במזל נאחס - אין לי אח/דוד/שכן/אחר שמבין משהו ברכבים ואפשר להיעזר בו. "קטן עלי", חשבתי, כמה שעות של מחקר באינטרנט ואדע כל מה שצריך. ואז... הגעתי לפורום הזה. קראתי בעיון את כל המדריכים, שרשורי החוויות השונות והמשונות והאזהרות למיניהן, ועיינתי בקבצי ה-Checklist שפורסמו במספר מקומות. המסקנה: אין לי סיכוי. הבנתי שמה שמשנה זה לא הק"מ (או ה"נסועה" - למדתי מילה חדשה! ), היד או השנתון, אלא מצב הרכב. אחלה מנטרה. השאלה היא איך בודקים את מצב הרכב? הבנתי שבספר הטיפולים יהיה פירוט היסטורי, עם תאריכי טיפול, מדידת הק"מ ותיאור הטיפול. האם התיאור כתוב בעברית פשוטה? ז"א, יהיה כתוב "הוחלפה רצועת טיימינג", או שיהיה קוד כ…
הודעה אחרונה מאת דור--, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 653 צפיות
אנחנו צריכים רכב שני במשפחה הקטנה שלנו. הצרכים. בעיקר נסיעה בין עירונית. עד 15k בשנה. יש לי אפשרות לקנות טיוטה יאריס 2015 מליסינג של החברה שלי. עמית מהעבודה שלי נהג בה מהרגע הראשון. שמורה מאוד עם 60k קילומטרז. החברה רוצה מחירון פחות 10 לא מסכימים לרדת. זה יוצא לרכב שעלה בנוב 2015 לכביש אחרי הפחתה 57000 שח. האם כדאי? מה החיסרון שאני קונה בדרך זה לכשירצה למכור את הרכב? https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A…
הודעה אחרונה מאת מאוריציוס, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עוזר להורים למצוא רכב חדש אחרי שהקורולה 2006 שלהם ירדה מהכביש בעקבות תאונה. המטרה היא למצוא את הרכב הכי "משתלם" עד 25 אלף ש"ח, רוב הנסיעות שלהם הם עירוניות והם לא נוסעים הרבה בכללי. אחרי קצת חושבים והתנסות עם המיקרה בתור רכב חלופי הם הסכימו לרדת לקטגוריית הסופר מיני. הדרישות לפי הסדר הם: בטיחות, אמינות, צריכת דלק. אחרי מחקר קטן ובדיקת האופציות הרלוונטיות, אני נוטה מאוד לכיוון הפיאסטה Trend 1.4 שנת 2012. רכב נוסף שחשבתי אליו הוא המאזדה 2, שחולקת בשנים האלו את אותה הפלטפורמה עם הפיאסטה, אבל במקרה הזה אצתרך לרדת בשנתון. האם יש רכבים נוספים שנותנים חבילה טובה יותר? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Lucifer66, -
-
שלום לכולם במשרד של אשתי מוכרים קיה ריו שהיתה בשימוש של הבוסית שלה בלבד קיה ריו 2014 88,000 ק"מ יש פגיעה בשלדה אבל הם עשו את כל התיקונים שצריך הם רוצים עליו באיזור ה 18,000 שח כמה להציע? הוספתי תמונה של מה שהחליפו המוסך ממליצים? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אז לאחר שירדתי סופית מלקנות פולו GTI או איביזה קופרה החלטתי לנסות לבדוק את הרכב הנ"ל. בגדול אני לא יודע עליו הרבה, ממה שהבנתי FR זה הדגם הכי מאובזר והמנוע הוא 1.2 טורבו שמפיק 105 כ"ס. הגיר, ממה שראיתי שמפרסמים הוא אוטומט, אין לי מושג אם זה DSG6 או DSG7 או אוטומט 5 הילוכים. הפלסיטיקה לא להיט הרכב יחסית קטן והביטוח מאוד יקר. תקנו אותי אם אני טועה עד כה. האם למישהו יש ניסיון על הדגם הזה? עד כמה אמין הגיר האוטומטי או הDSG ? עד כמה המנוע אמין ? והאם יש מחלות ידועות לרכב הזה ? תודה רבה על תשובתכם.
הודעה אחרונה מאת mazda3s, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום מתכנן לקנות בקרוב רכב 7 מקומות. מבדיקה ראשונית, נשארתי עם המאזדה והטויוטה (אוטומטיות) שנתון בערך 2013 , משהו כמו 60k. מישהו יכול לעזור עם יתרונות וחסרונות קצת? בנוסף לא הצלחתי להבין מהי צריכת הדלק בפועל שלהם, שזה נתון שהוא חשוב לי. בפועל אני רואה בכביש הרבה יותר את המאזדה 5 מאשר את הטויוטה, זה רק בגלל המחיר או שיש דברים שפספסתי? תודה
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 1 תגובות
- 681 צפיות
אני מוכרת את הרכב שברשותי. איך אני יכולה לדעת האם עלי להפחית מערכו בגלל בעלות קודמת (ליסינג וכד'). ברישיון הרכב לא כתוב כלום בשורת "בעלים קודמים" האם זה בהכרח אומר שהבעלות הקודמת היתה פרטית? או שלא בהכרח? תודה!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 584 צפיות
אני ממש לפני רכישת רכב יד 2 קצת הלכתי לאיבוד מה אני אמור לבדוק מבחינת עיקול\שעבוד\משכון שלמתי על שאילתא באתר של רשם המשכנות (משרד המשפטים) וחזר לי ש "לא נמצאו רישומי משכונות" אני אמור לבדוק גם בדואר בנוסף בזמן העברת הבעלות?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 תגובות
- 758 צפיות
מחיפוש בפורום ראיתי שהבעיה העיקרית של הדגם הזה הוא הגיר הרובוטי. במסגרת התקציב שיש לי, 25k, והצורך ברכב סטיישן החלטתי לבדוק אותו. למה כדאי לשים לב בבדיקה? האם בכלל משתלם, בהנחה שמשאירים חלק מהסכום לבלת"מ/יישור קו במוסך מורשה?
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 1 תגובות
- 646 צפיות
שלום חברים בראשון אני אמור ללכת לקנות הונדה crv 1999 אוטומטית דגם רמה 3 מנוע 2000 נפח 150 כ"ס רציתי בבקשה חוות דעת ממי שמכיר את הרכב הרכב עם 256 אלף קילומטר רציתי לדעת מבחינת צריכת דלק , אמינות , חוזקה ידוע לי שהרכב הנ"ל עם 4 הילוכים סך הכל ומניסיון שלי (עם פיג'ו 307 2005 נפח 1600) ההילוכים היו מעצבנים כי הוא היה מושך טורים תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם אני מחפש רכב שקיימים בו הדברים הבאים : *הרכב בצורת סדאן ולא רכב בלי "תחת" כגון הגולף או איביזה (אפשר 2 דלתות במקום 4) *רכב אם לפחות 240 כוחות סוס (לא משנה לי טורבו או דיזל) *מחפש רכב משנת 2010 + בנתיים שמתי עין על ה באויק לה קרוס 2011 או הקאדילאק CTS 2010 ואשמח לשמוע תגובות לגבי שני הרכבים הנהל או רכבים אחרים
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 989 צפיות
אשמח לחוות דעת שלכם על הבדיקה הונדה סיוויק אצבק 2011 יד 2 פרטי ק"מ 117 אלף מחיר 35 וגמיש
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -