Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התקציב הוא עד 30 אלף, מתלבט בין ידני לרובוטי,

העובד מתחנן לאוטומט(רובוטי), נסיעות שלו 70% בינעירוני 30% עירוני.

אני יודע מזה רובוטי וכמה זה לא נעים, ואני יודע שעדיף רובוטי בפקקים מאשר ידני, ראיתי כמה רכבים ביד 2 שנתונים 2012-2014 עם קמ מתחת ל 200 אלף ואפילו אחד עם 37 אלף שמאוד חשוד...

מה עם האמינות של הגיר הרובוטי?

נ.ב. אחרי בדיקה נוספת ביד 2 אני שם לב שהרובוטי נמכר יותר נמוך מהידני.

עריכה אחרונה על ידי minkin

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם (נערך)

רובוטי עדיף בפקקים? לא יודע. האירוניה היא שדווקא בפקקים שהיא הסביבה שהרובוטי מעניק נוחות היא גם בדיוק הסביבה שבה קל לחסל גיר רובוטי.

נהג שלא ממש מבין מה זה גיר רובוטי ואיך הוא עובד (רוב הנהגים) עלול לטגן את הקלאצ׳ שם ולגרום להוצאה כבדה מאוד.

אני לא הייתי רוכש רכב עבודה עם גיר רובוטי (בטח לא משומש שעבר חיים קשים). אוטומטי אולי כן. רובוטי לא. מה שכן אני לא בעל עסק ואין לי עובדים אז אני מדבר באוויר. לא יודע מה הבעיה של העובד שלך, אולי בריאותי, אולי בכייני, אולי פינוקי. לא יודע עד כמה הוא עובד טוב או עד כמה קל להחליף אותו. לא יודע כמה הוא צפוי לנסוע.

גם לנהוג בפקקים על גיר ידני זה משהו שצריך לדעת כדי להתעסק כמה שפחות בהחלפות הילוכים ומשחקים עם הקלאצ׳. כשלומדים את זה זה הופך לפחות מעיק, עדיין מעיק אבל משמעותית פחות.

הסיבות כנראה שהרובוטיים שאתה רואה בלוח יד 2 זולים מהידניים היא קודם כל שהם פחות עמידים ופחות אמינים והרבה הרבה יותר יקרים לאחזקה.

הסיבה השניה היא שההתנהגות שלהם לא חלקה כמו גיר אוטומטי.

כנראה שבגלל זה אנשים מעדיפים ידני על רובוטי.

אני אומר שאם אתה רואה לנכון לרכוש לו רכב אוטומטי אז עדיף שיהיה אוטומטי רגיל ולא רובוטי. אם לפיאט אין אופציה כזו תחקור אופציות אחרות שיש להן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

70-30 זה לא יחס נורא, אם זה לא מסיבה רפואית והעובד כן מסוגל לנהוג בידני, תקנה ידני

פורסם
רובוטי עדיף בפקקים? לא יודע. האירוניה היא שדווקא בפקקים שהיא הסביבה שהרובוטי מעניק נוחות היא גם בדיוק הסביבה שבה קל לחסל גיר רובוטי.

נהג שלא ממש מבין מה זה גיר רובוטי ואיך הוא עובד (רוב הנהגים) עלול לטגן את הקלאצ׳ שם ולגרום להוצאה כבדה מאוד.

אני לא הייתי רוכש רכב עבודה עם גיר רובוטי (בטח לא משומש שעבר חיים קשים). אוטומטי אולי כן. רובוטי לא. מה שכן אני לא בעל עסק ואין לי עובדים אז אני מדבר באוויר. לא יודע מה הבעיה של העובד שלך, אולי בריאותי, אולי בכייני, אולי פינוקי. לא יודע עד כמה הוא עובד טוב או עד כמה קל להחליף אותו. לא יודע כמה הוא צפוי לנסוע.

גם לנהוג בפקקים על גיר ידני זה משהו שצריך לדעת כדי להתעסק כמה שפחות בהחלפות הילוכים ומשחקים עם הקלאצ׳. כשלומדים את זה זה הופך לפחות מעיק, עדיין מעיק אבל משמעותית פחות.

הסיבות כנראה שהרובוטיים שאתה רואה בלוח יד 2 זולים מהידניים היא קודם כל שהם פחות עמידים ופחות אמינים והרבה הרבה יותר יקרים לאחזקה.

הסיבה השניה היא שההתנהגות שלהם לא חלקה כמו גיר אוטומטי.

כנראה שבגלל זה אנשים מעדיפים ידני על רובוטי.

אני אומר שאם אתה רואה לנכון לרכוש לו רכב אוטומטי אז עדיף שיהיה אוטומטי רגיל ולא רובוטי. אם לפיאט אין אופציה כזו תחקור אופציות אחרות שיש להן.

אני נוטה להסכים איתך, למרות שאני עדיין לא מבין למה אומרים שרובוטי זה כמו ידני רק עם מחשב, לתחזק ידני זה לא עניין יקר, למה המחשב מסבך את זה כול כך.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

זה לא רק מחשב. מן הסתם יש שם עוד מערכות שצריכות לתפעל את קלאצ׳.

עלויות התיקון של ה״רובוט״ שמתפעל את הקלאצ׳ הן גבוהות.

עלות החלפת הקלאצ עצמה בפיאטים האלה גם גבוהה אבל לא יוצאת דופן והיא לא מה שהייתה מפחידה אותי בגיר הזה (החד מצמדי).

אתה מוזמן לגשת למוסך מורשה ולברר מהן העלויות של החלפת רובוט או שיפוץ.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...