Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקה.jpg

היום לקחתי את הרכב לבדיקה, מדובר במאזדה 2 שנת 2010.

העניין עם המראות והגלגלים לא מטריד אותי, רציתי לשאול מה זה אומר שיש רעש בשסתומים (הבוחן אמר שזה רעש תקין שנגרם מבלאי של זמן), וכמה נורא ההחלפת דלת שבוצעה.

# השלדה נקייה מתאונות, הבוחן גם אמר שהמנוע נקי (לא כל כך יודע מה זה אומר).

תודה לעונים.

פורסם

יש פגיעה בעמודים במשמעות גבוהה.

זה לצערי אומר שכדאי לוותר על הרכב הזה.

בהצלחה עם רכב אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

בהנחה ואני לא אמכור אותו בעתיד, שווה לי לקנות?

וגם, למה הבוחן אמר לי שהשלדה נקייה למרות שיש פגיעה בעמודים?

עריכה אחרונה על ידי Michael Catz
פורסם

חד משמעית לא.

השלדה *לא* נקיה - הרכב אחרי תאונה, ואם תהיה לך תאונה באותו צד, אפילו אלוקים לא יוכל לעזור לך...

אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אולי הבוחן עובד עם סוחר רכב שמנסה למכור את הרכב - אסור לו לכתוב אבל מה הבעיה בלהגיד?.

בכל מקרה אם יש פגיעה בקורה הרכב לא בטיחותי(הקורה שבין הדלתות התעקמה ויושרה מחדש - משמע בפגיעה הבאה היא תתעקם יותר ותסכן את יושבי הרכב) - לא חסר מאזדה 2 טובות יותר, לדעתי להמשיך הלאה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אחי תעיף תרכב הזה.

בדיקה לא תקינה בעליל.

עמודים זה שלדה לכל דבר.

לא חסר מאזדה 2 בשנתונים האלה.

מדבר מנסיון. חפשתי גם אחת לא מזמן.

בהצלחה.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

מחזק את מה שנאמר. הרכב לא בטיחותי והייתי מוותר עליו. עדיף לקנות 2008 שמורה מאשר את זאת.

לגבי הרעש בשסתומים - אם הוא כזה תקין - למה כתבו אותו בלא תקין? כי מה שמחייב אותם זה מה שכתוב.

פורסם

ואללה תודה לכולם, לוקח את מה שאמרתם לתשומת ליבי. כנראה שאוותר על הרכב.

מספר שאלות שטיפה לא קשורות:

במידה והיא התחייבה למנוע גיר שלדה היא צריכה להחזיר לי את הכסף על הבדיקה? כי כששאלתי אותי היא אמרה לי שהעמודים הם לא חלק מהשלדה.

מה קורה לשוק המאזדות בארץ?? זאת המאזדה 2 השלישית כבר שאני רואה ששבורה כמו לא יודע מה. אני כבר מיואש.

פורסם

ב 18K יש לא מעט רכבים לא רעים שאפשר לקנות למשל: סופר מיני כמו סיריון או משפחתית קומפקטית כמו סוזוקי SX4 דגם סדאן.

המלצה חמה מהתנור- התרחק מסוחרים ואל תקנה ממגרש פרטי- הסיכוי לנפילה גדול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סיריון - מילא.

אבל sx4? היא מאד יקרה יחסית.

בתקציב שלו משפחתית יפנית = לנסר בתקציב שלו תכנס 2010/2011.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יש דבר כזה סוחרים אמינים?

דיברתי עם מישהו שהציג את עצמו כסוחר, לא ניסה להסתיר שום דבר והציע לי אופל אסטרה 2011, מחירון 34,000, אחריי הפחתה של לינסינג 26,00 והוא פרסם את הרכב ב19,900 (125K ק"מ).

המחיר מחשיד?

• תוכן חדש...