Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפתיחת השרשור טענת שיש C4 עם סביב ה 100 אק"מ מתחת ל 40. לאן הן נעלמו?

אין צורך לצטט פוסט אחרון, כמו בשיעור נהיגה, פוסט מתייחס לכלל השרשור או לתגובה האחרונה.

לגבי המאזדה 2, איזה שנתון? קח בחשבון שהיא לא ברמת נוחות או צריכת דלק של 2 הצרפתיות האמורות... מצד שני, לטעמי, סופרמיני זה אחלה פתרון לנהג בודד

פורסם (נערך)
בפתיחת השרשור טענת שיש C4 עם סביב ה 100 אק"מ מתחת ל 40. לאן הן נעלמו?

אין צורך לצטט פוסט אחרון, כמו בשיעור נהיגה, פוסט מתייחס לכלל השרשור או לתגובה האחרונה.

לגבי המאזדה 2, איזה שנתון? קח בחשבון שהיא לא ברמת נוחות או צריכת דלק של 2 הצרפתיות האמורות... מצד שני, לטעמי, סופרמיני זה אחלה פתרון לנהג בודד

המזדה 2 שנתון 2015

שתי C4 שכיוונתי אליהם נמכרו, אחת היום (לא אתפלא אם למישהו שראה את האשכול)

קח את הסטיישן, זה לא שההצבק היא אוטו ספורט

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

מכוערת מאוד בעיני וענקית לעומת הרגילה שנראת מעולה

עריכה אחרונה על ידי סטודנט עני
פורסם

אם אתה באזור הגודל של מזדה 2 ואין לך בעיה מיוחדת עם צרפתיות, אז מה רע ב 208 ? מעריך שבמסגרת התקציב שלך תוכל למצוא משהו סביר, היא ודאי נוחה יותר ממזדה 2, מרווחת לגודלה ומקבילה מכנית בגירסת הטורבו ל 308 ול C4, גם אם מעט חלשה יותר. אוטו מצוין לדעתי.

פורסם
הייתי אצלהם היום, הציעו לי פיגו 308 2014 עם 130 קמ ב42 :roll:

בכללי הייתי בעוד כמה סוכנויות ואמרו לי שזה לא נכנס בתקציב ב40, איפה מציע לי לחפש?

מנסיון אישי,

תמתין ליום אחרון של החודש תגיע עם מזומן ותבוא רציני לקנות.

130 קמ זה קמ מוגזם לכל הדעות,תבחר לך את הרכב שמעניין אותך אצלהם,תיגש תבדוק תסתכל על הכל.

הם צריכים לדווח חודשי מכירות ולעמוד ביעדים חודשיים/שנתיים שלהם.

כאשר אתה בא עם מזומן ביד ואומר שמפה אתה יוצא עם רכב הדיבור שלהם נהיה אחר לגמרי...

ממחקר שעשיתי בשוק הפרטיות כאלה עם קמ 70-90 שנתונים 14-15 נמכרים באיזור 48-50(משיחות שלי עם כמה אנשים)

אבל בהחלט ריאלי להוציא מהם ב40-42 רכב.

אבל שוב,תגיע החלטי עם מזומן ביד-אתה גם תראה שהם מדברים אחרת.

בנוגע ללובינסקי טרייד-מזה 3 מכוניות אחרונות שהחלפתי תמיד ביקרתי גם בסוכנות פיגו וגם בסוכנויות הטרייד,וכל פעם מלווה אותי תחושה שהם בכח לא רוצים למכור.

אני וחבר פורום נכבד הלכנו לחפש רכב,ניגשנו לסניף טרייד.

הסוכן עשה טובה שדיבר איתנו והסתכל עלינו וחווית השירות הייתה מזעזעת.

בסוף גם נתן מחיר לרכב יוצא ליס שעבר תאונה קלה שנושק למחירון שלו(ואני מדבר על הסטיישן).

אם תרצה תפנה אלי בפרטי אני אכווין אותך למנהל מכירות שאיתו סגרתי עסקה.

• תוכן חדש...