Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם שנתון 2012

מה סדר עדיפות מבחינת אמינות של הרכב בלי תקלות וכוליי

והאם יש לאחד מבינהם בעיות מהותיות?

ממש תודה רבה לעוזרים

פורסם

יש בעיה ביונדאי קיה, לא יודע להציע לך על דגם ספציפי אבל בחו"ל כבר הרבה אנשים מתלוננים וגם פה, תקלות במערכת היגוי שעולות לא מעט.

סלילי כריות אויר ועוד.

תקנה רכב שמור ומטופל עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת, עם ק"מ נמוך, בלי תאונות וזה יפחית את הסיכון לתקלות.

פורסם

בנתיים כל מי שאני מדבר איתו אין ספר טיפולים או

היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת.

אם אני לוקח את הרכב לבדיקה במכון והמצב תקין זה בסדר?

או שבכל זאת צריך היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת?

פורסם

לא חייב ספר טיפולים אבל לפחות שיהיו קבלות על כל הטיפולים.

אני החזקתי יונדאי I20 שנת 2009 הייתה אצלי איזה 150000 ק"מ (סה"כ גמעה כ- 240000 ק"מ) והייתה לי קבלה על כל טיפול ואפילו על החלפת צמיג ומצבר.

פורסם

זה משנה 4 או 6 הילוכים?

הבנתי שיונדאי I25 גם עם 4 הילוכים היא יותר חיסכונית מקיה שהיא 6 הילוכים.

זה יכול להיות?

פורסם (נערך)

א. גיר אוטומטי 4 הילוכים פחות חסכוני.אתה צריך להשוות תפוחים לתפוחים ( פורטה/ סיד ל I30/35 , ו I25 לקיה ריו ).

ב. גיר 6 הילוכים זה גיר רובוטי כפול מצמדי.

אני אישית הייתי קונה I30/35 עם גיר אוטומטי פלנטרי , כי יש לי חשש שהגיר הרובוטי פחות אמין.

I25 רכב ברמה יותר נמוכה ועם נוחות לא טובה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה צודק, לא שמתי לב שכל הרכבים מ 2012.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עוד תיקון, רק הפורטה דיזל היא רובוטית דו מצמדית, הבנזין נותרה פלנטרית עד הפסקת השיווק שלה.

התבלבלת כנראה עם הסיד שנהייתה רובוטית מ2013.

• תוכן חדש...