Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות את הרכב הבא, היה לי מאזדה 3 2010 מנוע 2.0,

עכשיו אני מחפש משהו שדומה בביצועיים (לא שהמאזדה הייתה טורבו או משהו אבל היה נחמד עם 150 כ"ס), במראה הרכב (מחפש רכב עם מראה צעיר - אוהב דגמי האצבק), חשוב שיהיה אוטומט "רגיל" (ולא רובוטי או כל מיני סוגים), מפנק כמה שיותר, חסכוני בדלק (למרות שקשה למצוא), מאובזר (מעדיף סנרוף), קל לתחזוקה (חלפים יחסית זולים).

התקציב הוא בערך 40K עם שאיפה לכמה שפחות בשביל שיהיה כסף ליישור קו.

על הרכבים האלו הסתכלתי ואשמח לשמוע את דעתכם,

1. יונדאי I20 2009-2011, מנוע 1.6, 126 כ"ס הדגם עם הסנרוף

2. שברולט סוניק RS 1.4 טורבו, 140 כ"ס, שנתונים 2013-2014 אני חושב

3. אאודי A3 1.6-1.8 שנתונים 2009-2011 (זה אולי קצת קפיצה על הפופיק - וקצת מפחיד עם הגירים/מנועים שלהם)

4. הונדה סיוויק האצבק מנוע 1.8, 140 כ"ס, דגם "החללית" 2009-2011 (שכבר הבנתי שרצוי לחפש עם גיר אוטומטי)

אשמח לשמוע את דעותיכם על הרכבים, מחלות ידועות, צריכות דלק, מעדיף רכב שאין לי רצועת טיימינג.

תודה רבה לכם.

שבת שלום :)

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

מבחינת הביצועים כל הרשימה שלך היא בעצם צעד או שניים אחורה לעומת המאזדה שהייתה לך.

למה בעצם מכרת את הרכב שלך?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לדעתי, הסוניק עונה על הדרישות בצורה הכי טובה.

היונדאי אינה חסכונית, האודי אינה זולה לאחזקה וההונדה לא זריזה ואף לטעמי בלבד לא נראית טוב כמו המאזדה או הסוניק.

אבל, כמו שנאמר מעלי, אף אחת מהאופציות אינה מהווה שידרוג משמעותי מהמאזדה למעט התקדמות בשנתון.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

ההונדה יפה מאוד וללא ספק תתן לך שקט בנושא האמינות.היא קצת יותר איטית מהמזדה בפתיחה אבל אחרי זה הזמנים דומים.

האודי רכב יפה מאוד אבל נושא האמינות והעלויות זה בעייתי

פורסם
מבחינת הביצועים כל הרשימה שלך היא בעצם צעד או שניים אחורה לעומת המאזדה שהייתה לך.

למה בעצם מכרת את הרכב שלך?

נוציא כרגע את האאודי, הסוניק היא מנוע טורבו עם אפשרות לשדרוג ולעלות כ"ס אז זה כבר יהיה יותר גבוה המאזדה, ונכון שההונדה היא 10 כ"ס פחות, אני לא חושב שזה כזה משמעותי.

לדעתי, הסוניק עונה על הדרישות בצורה הכי טובה.

היונדאי אינה חסכונית, האודי אינה זולה לאחזקה וההונדה לא זריזה ואף לטעמי בלבד לא נראית טוב כמו המאזדה או הסוניק.

אבל, כמו שנאמר מעלי, אף אחת מהאופציות אינה מהווה שידרוג משמעותי מהמאזדה למעט התקדמות בשנתון.

אני לאו דווקא מחפש איזה שדרוג בביצועים, אלא משהו דומה, אולי בפחות כסף, או שנתון גבוה יותר.

לגבי האאודי, היא יצאה מהרשימה.

ההונדה יפה מאוד וללא ספק תתן לך שקט בנושא האמינות.היא קצת יותר איטית מהמזדה בפתיחה אבל אחרי זה הזמנים דומים.

האודי רכב יפה מאוד אבל נושא האמינות והעלויות זה בעייתי

תודה על התגובות של כולם,

האאודי והיונדאי יצאו מהרשימה.

מה לגבי מיצובישי ספורטבק? מנוע 1.8, 140 כ"ס.

נשארתי עם 3 רכבים,

1. מיצובישי ספורטבק, מנוע 1.8, 140 כ"ס דגם Sport

2. הונדה סיוויק האצבק מנוע 1.8, 140 כ"ס, דגם "החללית" 2009-2011 (שכבר הבנתי שרצוי לחפש עם גיר אוטומטי)

3. שברולט סוניק RS 1.4 טורבו, 140 כ"ס, שנתונים 2013-2014 אני חושב

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

נתוני כ"ס על הנייר זה לא הכל, יש גם את נושא המומנט, זמינות וכיול הרכב.

אם התנהגות לא מעניינת אותך, אז עדיף ללכת על רכב עם מנוע טורבו, יתן לך תחושה כיפית יותר בזינוק בין רמזורים.

בכל אופן, יש דיווחים על בעיות בטורבו של הסוניק RS (מחזיר את נשמתו הרבה לפני ה100KKM) ואתה רוכש רכב שכבר מחוץ לתקופת האחריות, אז כדאי לקחת את זה בחשבון.

אם אתה לא מבלה הרבה בפקקים, אז אפשר לשקול גם אופציה שהיא קצת מחוץ לקופסה: פיאט בראבו 2011, רמת גימור סנסיישן (בשביל האבזור, רק שאין גג נפתח). מדובר במנוע 1.4 טורבו עם 120 כ"ס וגיר רובוטי חד מצמד. כסטוק הרכב יורד מ10 שניות ל100 (להבדיל מיתר המשפחתיות שציינת) יחד עם מחיר רכישה זול במיוחד (עד 25K) נשאר לך מספיק כדי להגיע גם ל200 כ"ס ולהישאר עם עודף.

אבל אם אתה מבלה בתוואי עירוני צפוף, בהחלט כדאי ללכת על גיר פלנטרי\רציף.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ההונדה האוטומטית עגלה שחבל על הזמן, בזמנו החלטתי שאני רוכש סיוויק "חללית" מכל מיני סיבות, מנסיעות מבחן על אחת אוטומטית ואחת ידנית, האוטומט הרגישה פשוט מתה, הידנית לעומת זאת עולם אחר, ולכן הייתי יורד מההונדה כי היא לא תהיה שדרוג מהותי מהמאזדה.

הסוניק אופציה מעניינת, אבל כמו שנאמר קודם יש כמה דיווחים מחשידים על הטורבו במנוע המדובר שעלול לגרור עלויות גבוהות של תחזוקה בעתיד.

דעתי האישית היא שכרגע תשאר עם המאזדה כי האופציות הנל לא יהיו שיפור מהותי, תחסוך עוד קצת ותקנה רכב שתרגיש "מהפך".

לאחרונה חבר רכש פיגו 308 החדשה ב40,500 במצב מעולה, ה208/308 מגיעות עם מנוע טורבו נהדר וגיר אוטומטי "רגיל", בנוסף לשוק גרוע, המחירים לרכבים שמורים ובעלי שנתון גבוה נמוך מאוד, אבל סאנרוף לא יהיה שם, ממליץ לפזול לשם מעט כדי לראות אולי זה ידגדג לך קצת בחשק.

עברתי לסקייטבורד

פורסם
נתוני כ"ס על הנייר זה לא הכל, יש גם את נושא המומנט, זמינות וכיול הרכב.

אם התנהגות לא מעניינת אותך, אז עדיף ללכת על רכב עם מנוע טורבו, יתן לך תחושה כיפית יותר בזינוק בין רמזורים.

בכל אופן, יש דיווחים על בעיות בטורבו של הסוניק RS (מחזיר את נשמתו הרבה לפני ה100KKM) ואתה רוכש רכב שכבר מחוץ לתקופת האחריות, אז כדאי לקחת את זה בחשבון.

אם אתה לא מבלה הרבה בפקקים, אז אפשר לשקול גם אופציה שהיא קצת מחוץ לקופסה: פיאט בראבו 2011, רמת גימור סנסיישן (בשביל האבזור, רק שאין גג נפתח). מדובר במנוע 1.4 טורבו עם 120 כ"ס וגיר רובוטי חד מצמד. כסטוק הרכב יורד מ10 שניות ל100 (להבדיל מיתר המשפחתיות שציינת) יחד עם מחיר רכישה זול במיוחד (עד 25K) נשאר לך מספיק כדי להגיע גם ל200 כ"ס ולהישאר עם עודף.

אבל אם אתה מבלה בתוואי עירוני צפוף, בהחלט כדאי ללכת על גיר פלנטרי\רציף.

תודה רבה על התגובה המפורטת, פעם ראשונה אני שומע על הטורבו של סוניק ש"הולך" באזור ה- 100KKM וזה מספיק לי בכדי להוריד אותו מהרשימה.

לצערי כמו רוב תושבי מדינת ישראל גם אני עומד בפקקים בדרך ובחזרה מהעבודה, מה שאומר שהפיאט לצערי היא לא רעיון טוב.

ההונדה האוטומטית עגלה שחבל על הזמן, בזמנו החלטתי שאני רוכש סיוויק "חללית" מכל מיני סיבות, מנסיעות מבחן על אחת אוטומטית ואחת ידנית, האוטומט הרגישה פשוט מתה, הידנית לעומת זאת עולם אחר, ולכן הייתי יורד מההונדה כי היא לא תהיה שדרוג מהותי מהמאזדה.

הסוניק אופציה מעניינת, אבל כמו שנאמר קודם יש כמה דיווחים מחשידים על הטורבו במנוע המדובר שעלול לגרור עלויות גבוהות של תחזוקה בעתיד.

דעתי האישית היא שכרגע תשאר עם המאזדה כי האופציות הנל לא יהיו שיפור מהותי, תחסוך עוד קצת ותקנה רכב שתרגיש "מהפך".

לאחרונה חבר רכש פיגו 308 החדשה ב40,500 במצב מעולה, ה208/308 מגיעות עם מנוע טורבו נהדר וגיר אוטומטי "רגיל", בנוסף לשוק גרוע, המחירים לרכבים שמורים ובעלי שנתון גבוה נמוך מאוד, אבל סאנרוף לא יהיה שם, ממליץ לפזול לשם מעט כדי לראות אולי זה ידגדג לך קצת בחשק.

תודה על התגובה, לא אוכל לקחת הונדה ידנית בגלל האישה ובגלל הפקקים. הסוניק כמו שציינתי בתגובתי הקודמת ירדה מהפרק. לצערי המאזדה נמכרה ולא אוכל להשאר איתה. לגבי הפיגו, גם היא ידנית ורק 3 דלתות.

פורסם
פיגו 208 / 308 שניהם 5 דלתות ובעלות גיר פלנטרי אוטומטי, אני לא מדבר על gti

קצת חושש מפיגו, לא יודע אם עדיין יש או אין בעיות חשמל, שזו הייתה "המחלה שלהם".

מה לגבי מיצובישי ספורטבק? גיר רציף אני חושב.

פורסם
קצת חושש מפיגו, לא יודע אם עדיין יש או אין בעיות חשמל, שזו הייתה "המחלה שלהם".

מה לגבי מיצובישי ספורטבק? גיר רציף אני חושב.

רכב מאוד נוח ואמין ,הפנים שלו קצת פשוט אבל רכב טוב מאוד לדעתי שנותן שקט מהפתעות.

ההונדה סדאן מגיע ל 100 ב 10 שניות כך שאיטית היא לא .

אני מכיר טוב את ההונדה ואת הספורטבאק,ההונדה יפה יותר וקצת יותר חזקה ,הספורטבאק נוחה יותר .

פורסם (נערך)
רכב מאוד נוח ואמין ,הפנים שלו קצת פשוט אבל רכב טוב מאוד לדעתי שנותן שקט מהפתעות.

ההונדה סדאן מגיע ל 100 ב 10 שניות כך שאיטית היא לא .

אני מכיר טוב את ההונדה ואת הספורטבאק,ההונדה יפה יותר וקצת יותר חזקה ,הספורטבאק נוחה יותר .

על הנייר, שניהם 140 כ"ס, אבל לצערי בסכומים שלי אני מבין שלא אוכל למצוא כוח, אוטו מפנק ובתקציב טוב.

אתה יודע אולי להגיד לי אם לאחד מהם יש רצועת טיימינג או ששניהם מגיעות עם שרשרת?

בנוסף, איך אוכל לדעת בהונדה שהגיר שלה אוטומט רגיל ולא רובוטי?

דבר נוסף שחשוב לי, שהרכב יהיה סחיר ויחסית ישמור על המחירון שלו.

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

פורסם

לי יש את ה2008 אוטומטית ואין טיימינג.הרכב סחיר למרות שהוא עולה 30 אחוז יותר מרכב מקביל באותו שנתון ,מצד שני הוא נותן אמינות שמאםשר לחיות עם רכב שנים רבות בלי לבזבז על הפתעות.

כוח לא חסר ברכב ,נסעתי ברכב עם ההונדה באצבק והיא היתה איטית יותר אבל עדיין אין שום קושי לרכב לעבור את ה...200 קמש למי שמחפש את זה .

יש גם אפשרות להחליף הילוכים מעל ההגה ולהעביר למצב ספורט ואז הרכב יזוז מהר יותר.

כוח לא חסר ברכב ,אתה מוזמן להגיע לנשר (ליד חיפה) להתרשם מהרכב למרות שהוא ממש לא למכירה.

• תוכן חדש...