Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, מעוניין להוציא סכום של 30-40 אלף ומתלבט בין שני הרכבים.

רוצה להוציא כמה שפחות כסף כמובן , אבל זה המצב...

ניסאן ג'וק 12 -2011, אמין וחסכוני יותר ונטול בעיות (שמעתי על בעיות בגיר).

ורכב די נפוץ, משעמם ונטול כריזמה, אבל אמין , חסכוני, ליטר לכל 11 קמ זה חסכוני

בשבילי אישית (יש לי רכבים שלא עושים 240 קמ למיכל).

הנסועה תהיה כנראה עד 11000 קמ לשנה, כי יש לי עוד רכבים(חולה הגה).

הנסועה די פקוקה בבוקר(עירונית או איילון פקוק בבוקר). רכב שאני אנהג ביום יום לעבודה

והבת האמצעית שלי תקבל כנראה רשיון בעוד חצי שנה והרכב יעבור אליה בעוד שנתיים לפחות.

(בעוד שנתיים , הוא יהייה שווה 28 אלף במקרה הטוב). לא איכפת לי מירידת ערך וכאלה, כי הרכב

ישאר לפחות 6-7 שנים אצלנו, כנראה גם ימות אצלנו.

בגדול אני מחפש רכב עם נראות חיצונית ומעוצב (במקום שאני עובד בו רצוי שיהיה לך רכב, או מעוצב

או יקר), אחרת הייתי הולך על יונדאי או קיה פיקנטו האמינים וסוגר עניין.

מחפש מנוע קטן וחסכוני (אם היה נכנס בתקציב , אלפא רומאו ג'וליטה היה מצוין 1.4 ליטר).

השני הוא לנציה דלתא 2011- 2012, (הזדמנות שצצה) ומחירו בין 30-40 אלף.

הלנציה כאמור לא תחסוך ממני כאבי ראש ותהיה פחות אמינה, אבל גם פחות חסכונית כשתעבור

לבת שלי, כמובן שאצתרך לממן אותה למשך שנתיים לפחות.

ההסתייגות שלי , יותר בכיוון צריכת דלק גבוהה ומיותרת (ברור שאני מקבל רכב שהוא יותר קרוזר)

עקב מנוע חזק וגדול יותר וחזק יותר וכנראה לא השאיר אותו מקורי...אני אוהב רכבים שאפשר

להוסיף להם כוח ואחיזה:roll:.

זה מה שמניע אותי לא ללכת על הלנציה, למרות שאני מתפתה מאוד ויש לי הזדמנות לקנות אקזמפלר

במצב מעולה, עדיין אינני יודע אם הלנציה היא קנייה הגיונית לי (כנראה שלא) ואינני יודע מה צריכת

הדלק שלה ביום יום....אשמח לעצתכם בנושא.

הייתי רוכש אבארט 500 , אבל זו נפסלה בגלל 4 מושבים בלבד וקטנה מדי... אני מחפש רכב שיכול

לשאת 5 אנשים.

פורסם

זה עניין מאוד אישי אבל אני מעולם לא התחברתי לג׳וק. לא למראה המצועצע ולא לאיך שהיא נוסעת, והיא לא מספקת דבר לחובב הגה.

את הלנצ׳יה לעומת זאת תמיד אהבתי, ואפילו ביליתי איתה יום במחשבה לרכוש אחת חדשה לפני כמה שנים, אבל התעשתי והבנתי את גודל השטות שבלרכוש אותה כחדשה. כיד שניה לעומת זאת היא הפכה לסוג של מציאה. מראה מגניב (שוב, עניין של טעם) מנוע חזק, ביצועים טובים, מרווח טוב.

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם (נערך)

אני פשוט מנסה להתחבר להגיון בקשר לניסאן ג'וק, לא כל כך מצליח ובגלל זה השרשור.

הוא יהיה רכב רביעי במשפחה, היות ואני מחזיק בעוד שני רכבים משלי שלא נוסעים הרבה

וטובענים מאוד (נסועה של 5 אלף מקס בשנה). כאילו, בו נגיד שיש לי את רכבי החלומות כבר.

אבל אני די "עניים גדולות" שלא לצורך, אני יודע.

אבל מפחד מעוד אחזקה מיותרת של עוד רכב הכוללת ביטוחים קילקולים ודלק.

הבנתי שהלנציה מוציאה ברגוע 7 קמ לליטר בעירונית וזה די מיותר לי, המטרה גם לעשות ביטוח

חובה וצד ג' כנראה.

עם היה שברולט טראקס או פיאט 500X בתקציב, זה היה נהדר, זה בערך הסגנון, נראות ומנוע

קטן.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

הג'וק אוטו קטן וצפוף עם גיר רציף שללא קשר לאמינותו הוא דבר מעצבן באופן בסיסי. הדלתא היא כמעט ההיפך הגמור, אוטו מרווח מאוד עם גיר פלנטרי נורמלי ומנוע נהדר של אלפא רומיאו, לגנותו כמובן מוניטין באדמה, למרות שמרבית מכלליו הם ותיקים ונטולי בעיות. רובו ככולו של האיטלקי הוא בעצם פיאט בראבו מוארכת מה שפוגם לדעתי בחדוות הנהיגה שהיתה חלק מובנה בבראבו. מה שלי היה מפריע בדלתא היא זמינות חלקים בעיקר ומקום הולם לטיפול בו, כי המותג נדמה לי כבר לא ממש קיים כאן.

פורסם

לא חושב שתמצא סקירה יותר טובה מזו, של בעל ניסיון וגם אובייקטיבי.., אולי גם יגיב בעצמו כאן:https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?615772-סיכום-שנתי-–-לנצ-יה-דלתא-2012-גולד&highlight=amir74

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

סתם שאלה,

מכיוון שיש לך כבר כמה רכבים , והקילומטראז' לא גבוה,למה שלא תנהג באחד מהם לבנתיים ובבוא העת תקנה לבת שלך איזה I10, פיקנטו, אלטו בלירה וחצי ותסגור עניין?

כניראה השיקול שלך הוא דלק, אבל בקילומטראז שאתה עושה כניראה זה יהיה זול יותר מלשלם אחזקה וירידת ערך של רכב נוסף.

פורסם

הרכבים שלי ידניים, ואני משנת 2004 נוהג על ידני ,כבר נהיתי בוגר בוא נגיד ובפקקים שלנו...

כבר אין לי כוח לידני ביום יום, קשה לי עם המנהג הזה כשיש עוד חלופות.

כל יום מבלה שעה וקצת בנהיגה פקוקה.

לא רק דלק אני מחפש.

פורסם
השני הוא לנציה דלתא 2011- 2012, (הזדמנות שצצה) ומחירו בין 30-40 אלף.

הלנציה כאמור לא תחסוך ממני כאבי ראש ותהיה פחות אמינה, אבל גם פחות חסכונית כשתעבור

לבת שלי, כמובן שאצתרך לממן אותה למשך שנתיים לפחות.

ההסתייגות שלי , יותר בכיוון צריכת דלק גבוהה ומיותרת (ברור שאני מקבל רכב שהוא יותר קרוזר)

עקב מנוע חזק וגדול יותר וחזק יותר וכנראה לא השאיר אותו מקורי...אני אוהב רכבים שאפשר

להוסיף להם כוח ואחיזה:roll:.

זה מה שמניע אותי לא ללכת על הלנציה, למרות שאני מתפתה מאוד ויש לי הזדמנות לקנות אקזמפלר

במצב מעולה, עדיין אינני יודע אם הלנציה היא קנייה הגיונית לי (כנראה שלא) ואינני יודע מה צריכת

הדלק שלה ביום יום....אשמח לעצתכם בנושא.

הייתי רוכש אבארט 500 , אבל זו נפסלה בגלל 4 מושבים בלבד וקטנה מדי... אני מחפש רכב שיכול

לשאת 5 אנשים.

אין לי אפשרות להתייחס לניסן כי חוץ מזה שגם אני שמעתי "שיש בעיות בגיר" אני לא יודע כלום על הרכב.

הלנצ'יה היא לא קנייה הגיונית.

צריכת הדלק שלה תעמוד כנראה על ליטר ל-7 קילומטר אחרי הכול מדובר ב-200 כ"ס וגיר פלנטרי.

שיפורי אחיזה מאוד מתבקשים ברכב הזה. התחושה שלי היא שהמנוע גדול מדי על הרכב עם הקפיצים והבולמים המקוריים.

אני אוהב כח, גם בקו ישר. הרבה פעמים אני מסיים נסיעה ואני אומר לעצמי שמבחינת כח ממש אין צורך ביותר מ-200 כ"ס לדיילי. עקב כך ובנוסף...

שיפורי כח לא הייתי נוגע כי מדובר בגיר אוטומט. לי אין מושג כמה כח הוא מסוגל לסחוב (באמינות כמובן). אם תצליח להשיג את האינפורמציה אנא שתף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

תכנה לרכב שיגיע לקצת יותר סוסים, הגיר כנראה יעמוד בהתעללות.

https://www.br-performance.be/en-be/chiptuning/1-cars/32-lancia/1474-delta/1475-2008/1481-1-8-di-tjet/

בערך 255 כ"ס, פלוס מינוס ועם מערכת פליטה קטנה אולי גם 270 כ"ס , קפיצי הנמכה לשיפור היציבות גם אפשרי...

לנציה קנייה לא הגיונית בעליל.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
  • תוכן חדש...