Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

זקוק להמלצות בנוגע לקרוסאובר

חשבתי על צ'ירוקי של JEEP או BMW X1 או כל דבר אחר מאותה קטגוריה

תקציב 130K

תודה!

פורסם
תפרט קצת מה אתה מחפש בבקשה. צרכים, סדרי עדיפויות וכו...

Sent from my iPhone using Tapatalk

היי,

אראל פירסם את זה בשבילי.

בגדול אני מחפש רכב עם יכולות מנוע מעל הממוצע, לא בשביל שטח אלא חווית נהיגה בכביש, אני רוצה רכב שיהיה יותר חזק מכל הרכבים ה״רגילים״ שיש בכביש כגון קיה ספורטאג׳, יונדאי טוסון, ניסאן קשקאי וכדומה.

שני הג׳פים הנ״ל הם בעלי כוח סוס מעל הממוצע (180 ומעלה) וגם בעלי נפח מנוע שלפחות 2000 סמ״ק (ג׳יפ צ׳ירוקי הוא יהיה 2,400ֿ/3,200/3,600) מה שלטעמי יגרום לי לחווית נהיגה מעל הממוצע.

אשמח לדעת אם יש חוות דעות טובות לגבי 2 הרכבים הללו והאם יש רכבים נוספים אשר אפשר להמליץ עליהם שהם באותו הסגנון.

תודה לעונים.

פורסם

היי,

אראל פירסם את זה בשבילי.

בגדול אני מחפש רכב עם יכולות מנוע מעל הממוצע, לא בשביל שטח אלא חווית נהיגה בכביש, אני רוצה רכב שיהיה יותר חזק מכל הרכבים ה״רגילים״ שיש בכביש כגון קיה ספורטאג׳, יונדאי טוסון,

ניסאן קשקאי

וכדומה.

שני הג׳פים הנ״ל הם בעלי כוח סוס מעל הממוצע (180 ומעלה) וגם בעלי נפח מנוע שלפחות 2000 סמ״ק (ג׳יפ צ׳ירוקי הוא יהיה 2,400ֿ/3,200/3,600) מה שלטעמי יגרום לי לחווית נהיגה מעל הממוצע.

אשמח לדעת אם יש חוות דעות טובות לגבי 2 הרכבים הללו והאם יש רכבים נוספים אשר אפשר להמליץ עליהם שהם באותו הסגנון.

תודה לעונים.

• תוכן חדש...