Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטט את פות"ש : "...לכן מחפשים רכב לא גדול במיוחד. "

לקרניבל אין בדיוק חתימת מכמ של מאזדה 3

את הדרישות החשובות שלו הוא מספר עם: 1,2,3. "

לכן מחפשים רכב לא גדול במיוחד" קצת סותר את הדרישה השניה שלו.

העובדה שרוב הזמן הוא לא ייסע בהרכב מלא נכונה לכל מי שמחזיק רכב 7 מקומות. בהרכב מלא נוסעים אולי 5% מהנסיעות, אבל בדיוק בשביל האחוזים הבודדים הללו מחזיקים רכב 7 מקומות. יותר מכך אני יכול לומר שאפילו בקרניבל יש תלונות על צפיפות, לא רוצה לחשוב מה קורה במאזדה 5.

פורסם (נערך)
האם העובדה שאין באורלנדו 3 מושבים נפרדים בשורה האמצעית מונעת חגירת 2 סלקלים ובוסטר בשורה זו?

העניין הוא חוסר מקום?

האם יש כאן בעל אורלנדו עם ניסיון?

יש המון סוגי בוסטרים וכסאות. חלקם דיי רחבים עד כדי כך שצריך בסוף לקנות קרניבל (מיניוואן ברוחב 2 מטרים) . אבל במיקרו וואן (שמידותיו כמו מזדה 3) , היתרון בשלוש מסילות הוא שדוחפים את הכסא האמצעי קדימה במסילה והשניים האחרים אחורה ויוצרים אפשרות לחפיפה כסאות לרוחב ופתאום הכל נכנס . מן פלא שכזה.

אבל יש פה מישהו שנסע באורלנדו כמה שנים והיה מאד מרוצה. חכה לדעתו.

הערה: עם ילדים, כמה שתארזו :זה לא מספיק. שריטה של הורים צעירים .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

היה וניתן לפרוץ מעט את מסגרת התקציב על חשבון חיסכון עתידי בדלק, בדקו את הטויוטה פריוס פלוס, מודל 2013-2014.

האמינות ידועה, ולכן אין צורך להרחיב.

לגבי המרווח, הרכב מאוד מרווח, במיוחד בשורה האמצעית המכילה 3 כסאות נפרדים, הנעים על מסילות נפרדות.

בשימוש של 7 נוסעים, עדיין ניתן לעשות שימוש בתא המטען על מנת להוביל מזוודה או עגלה.

פורסם

אני הייתי בעל אורלנדו, ואחיי עדיין מחזיקים בכזה,

האולנדו אמינה באופן סביר לא הרבה יותר מזה (ישנם תקלות שצצות כאן ושם), כך שלדעתי היא נופלת בסעיף הזה,

היא כן מרווחת במושב האחורי אבל האמצעי ממוצע, 3 כסאות תצטרכו לדחוף שם.

פורסם (נערך)

הייתי מציע לך להשקיע יותר (כסף וזמן חיפוש) בכסאות בטיחות צרים ואיכותיים- זה יפתח לך אופציות נוספות.

קשה למצוא רכב שיצליח להכיל 3 כסאות סטנדרטיים בשורה אחת.

רכשתי לפני שבוע כסא בטיחות מגיל לידה ועד 36 ק"ג שהוא צר במיוחד (40 ס"מ), וזה פותר את הבעיה של הרוחב.

עריכה אחרונה על ידי lcx
  • תוכן חדש...