Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנדרון 2008-2010

Idob123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים, צריך את עזרתכם,

בקרוב מתכוון לרכוש רכב יד שנייה ואני מתלבט בין מספר דגמי רכבים,

קודם אציין שאני מחפש משהו גדול ומרווח שיהיה בו מקום,

הרכבים שאני מתלבט בינהם הם:

קנגו 2010

דובלו 2009

פרטנר/ברלינגו גם משהו כמו 08/9

כאשר כרגע הדובלו מובילה לדעתי, מציע יותר מקום להעמסה ודיי נוחה,

אשמח לשמוע את דעתכם איזה רכב מבין מה שרשמתי/משהו בסגנון שלהם...

מבחינת אמינות, צריכות דלק וכו׳

עריכה אחרונה על ידי yulianx
פורסם

אתה קונה רכבי עבודה בני 10. אלה רכבים שעברו חיים לא קלים והאמינות תלויה בכמה שמרו על האקזמפלר הספציפי ומה עבר עליו. חפש את ההכי שמורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה קונה רכבי עבודה בני 10. אלה רכבים שעברו חיים לא קלים והאמינות תלויה בכמה שמרו על האקזמפלר הספציפי ומה עבר עליו. חפש את ההכי שמורה.

נכון, כמובן שאחפש את אלו השמורים ביותר, אך עם זאת חשוב לי לדעת איזה רכב מהם נחשב יותר אמין ולדעת פחות או יותר מה עלויות התחזוקה..

ממה שקראתי הדובלו היא בעלת השטח העמסה הגדול ביותר מבינהן וצריכת הדלק שלה סבירה, אך מה בנוגע לתחזוקה והאמינות שלה?

(מדבר על הדגם הידני, מנוע 2000

פורסם

קנגו 2010 זה דור חדש שנמכר עד היום, האחרות בשנים שרשמת הם דגמים ישנים.

בדובלו יש את התא מטען הכי גדול, משקל מורשה הכי גדול והמנוע הכי חזק. כרכב לעבודה ולסחיבת משקל כבד הוא הכי מתאים.

הוא גם הכי פחת נוח והכי פחות חסכוני, המנוע בדובלו הוא 1.9, לא 2.0. בצרפתיות המנועים 1.5 ו 1.6 ומכאן ההבדל בצריכת דלק.

המסחריות הצרפתיות מבוססות על מכוניות פרטיות של אותם יצרנים, בדובלו מדובר בדגם עם מבנה יותר "מסחרי" שלא מבוסס על דגם נוסעים, מכאן ההבדל בנוחות.

בכולן, בשנים האלו זה כבר יכול להיות רכב בלוי ועייף אבל יש פה ושם גם שמורות יחסית.

פורסם

כיוון שהברלינגו והקנגו הם הנפוצות ביותר עלות הטיפול וחלקי החילוף הזמינם יהיו בעלות הנמוכה ביותר ביחוד בהשוואה לפיאט.

כמו שנאמר לפני , הדבר העיקרי הוא למצוא רכב במצב טוב ומטופל, זה הולך להיות קשה מאוד .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

גם דובלו זה רכב די נפוץ.

סנ"כ צריך לראות מה יותר מתאים לדרישות.

למשל אורך תא מטען בברלינגו 96 ס"מ, בקנגו 100 ומשהו.

ובדיוק יש לי ציוד באורך 100 ס"מ שבקנגו אפשר היה להעמיס אותו לאורך והיה נשאר עוד הרבה מקום בצד. בברלינגו רק לרוחב ואז חוץ ממנו לא היה נשאר מקום בתא המטען.

בדובלו כאמר תא המטען גדול משמעותית.

פורסם
כיוון שהברלינגו והקנגו הם הנפוצות ביותר עלות הטיפול וחלקי החילוף הזמינם יהיו בעלות הנמוכה ביותר ביחוד בהשוואה לפיאט.

כמו שנאמר לפני , הדבר העיקרי הוא למצוא רכב במצב טוב ומטופל, זה הולך להיות קשה מאוד .

גם דובלו זה רכב די נפוץ.

סנ"כ צריך לראות מה יותר מתאים לדרישות.

למשל אורך תא מטען בברלינגו 96 ס"מ, בקנגו 100 ומשהו.

ובדיוק יש לי ציוד באורך 100 ס"מ שבקנגו אפשר היה להעמיס אותו לאורך והיה נשאר עוד הרבה מקום בצד. בברלינגו רק לרוחב ואז חוץ ממנו לא היה נשאר מקום בתא המטען.

בדובלו כאמר תא המטען גדול משמעותית.

קנגו 2010 זה דור חדש שנמכר עד היום, האחרות בשנים שרשמת הם דגמים ישנים.

בדובלו יש את התא מטען הכי גדול, משקל מורשה הכי גדול והמנוע הכי חזק. כרכב לעבודה ולסחיבת משקל כבד הוא הכי מתאים.

הוא גם הכי פחת נוח והכי פחות חסכוני, המנוע בדובלו הוא 1.9, לא 2.0. בצרפתיות המנועים 1.5 ו 1.6 ומכאן ההבדל בצריכת דלק.

המסחריות הצרפתיות מבוססות על מכוניות פרטיות של אותם יצרנים, בדובלו מדובר בדגם עם מבנה יותר "מסחרי" שלא מבוסס על דגם נוסעים, מכאן ההבדל בנוחות.

בכולן, בשנים האלו זה כבר יכול להיות רכב בלוי ועייף אבל יש פה ושם גם שמורות יחסית.

פיאט דובלן 2009, מנוע 1900, ק״מ 170000, עם היסטוריית טיפולים, נראת דיי שמורה.. האם שווה לקחת רכב כזה לבדיקה?(עלות באזור ה16-17)

פורסם

לא הבנתי אם אתה שואל האם שווה לקנות את הרכב או שאתה בכל מקרה רוצה לקנות ושואל האם כדאי לעשות בדיקה לפני קניה.

170 אלף ק"מ נתון מאוד חריג למכונית כאלה מהשנה הזו. לרוב 170 אלף ק"מ נצברים תוך 4-5 שנים או אפילו פחות.

אם יש תיעוד שמאמת את הק"מ - מצויין.

בדיקה, חובה לעשות. לא לקנות שום רכב בלי בדיקה.

• תוכן חדש...