Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר סגרנו רכישה של3008 מליסינג ולמזלי עליתי על זה שהרכב עבר קומבינה בדמות החלפת חלקים בין רכבים מדגמים שונים(לא עלו על זה בבדיקה)!

העסקה בוטלה בדרך לדואר לצורך העברת בעלות מה שהוריד אותי מרכישה מליסינג!!!

מצפייה ביד 2 אני רואה שאנשים חיים בסרט ודורשים על דגם פרימיום מתחילת 17 135-140.

מעדיף לשלם 153 על הדגם החדש עם מנוע 1.5 וגיר 8 הילוכים אקטיב מהחברה.

חברות ליסינג לא עושים אפילו 5% הנחה על 0 ק"מ :(

האם יש אלטרנטיבה לפיג'ו?

מהגיר של הקארוק אני פוחד מניסיון מר.

בברכה,

אורי

פורסם

לדעתי הפיג'ו מתומחר מוגזם.

הייתי מחכה לראות את מתיחת הפנים של הספורטאז' שאמורה להגיע בקרוב. הוא הוצג עם מנוע טורבו דיזל עם יחידת מיקרו הייבריד ובמחיר הנכון בארץ הוא יכול להיות מאוד מעניין.

פורסם

מעדיף את הדיזל מטעמי מומנט ובגלל העובדה ש3 צילינדרים על רכב במשקל הזה יכול להוות בעיות של רעידות בעתיד.

הרכב ישמש את אשתי על בסיס עירוני של עבודה וחזור וטיולים בסופ"שים. משהו כמו 20-22K ק"מ בשנה.

בברכה,

אורי

פורסם

סקודה קארוק דיזל תצמצם את החשש מהגיר.

אם תרצו להימנע מגיר רובוטי, סובארו xv איסייט תהיה מוצלחת לשילוב של נסיעה עירונית וטיולי סופש, במחיר של צריכת דלק.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

מישהו יודע כמה הנחה מקבלים על 3008 ACTIV?

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
מישהו יודע כמה הנחה מקבלים על 3008 ACTIV?

אקטיב 1200 במחיר השקה של 145 במקום 150.

למעשה יש גמישות של 5000 שקל על כל הדגמים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
אקטיב 1200 במחיר השקה של 145 במקום 150.

למעשה יש גמישות של 5000 שקל על כל הדגמים.

אשמח לדעת איפה קיבלת הנחה של 5K על הדיזל אקטיב. קיבלתי 3K בסניף ב"ש.

בבברכה,

אורי

פורסם
מה עם הראב 4 החדש?

169k מנוע הייבריד 2.5, נראה כמו עסקה טובה...

170 לגרסה לא מאובזרת בעליל ותוספת של 5 לגרסה סבבה. לזה תוסיף אגרת רישוי ומיגון לביטוח ואני כבר ב180!

יותר מידי עבורי לצערי.

בברכה,

אורי

פורסם
מעדיף את הדיזל מטעמי מומנט ובגלל העובדה ש3 צילינדרים על רכב במשקל הזה יכול להוות בעיות של רעידות בעתיד.

הרכב ישמש את אשתי על בסיס עירוני של עבודה וחזור וטיולים בסופ"שים. משהו כמו 20-22K ק"מ בשנה.

בברכה,

אורי

אורי,

אני עם 308 והמנוע 1.2 והרכב עם מעל 220,000ק"מ ללא רעידות וללא שום בעיה,מה שגם ב3008 כפי שציינו הבוחנים הרכב מבודד עוד יותר טוב.

אני ממליץ לך מאד לעשות נסיעת מבחן ב1.2 ולא סתם.אני בעלים של 3008 1.6 בנזין,לאחר הנסיעה ב1.2 הופתעתי מאד לטובה,הרכב מגיב מעולה ועדיין מאד חסכוני.

פורסם
אשמח לדעת איפה קיבלת הנחה של 5K על הדיזל אקטיב. קיבלתי 3K בסניף ב"ש.

בבברכה,

אורי

לא קיבלתי.

אני מאמין שאם תתעקש, תקבל.

אם מדובר בעיסקה ללא מימון/טרייד אין.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
ממליץ לבחון את הקשקאי דיזל...

הקשקאי מיושן, צפוף ופחות מאובזר באופן משמעותי.

מה גם שהתיבה הרציפה של ניסאן היא גם לא שיא האמינות.

• תוכן חדש...