Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

מתלבט בבחירת רכב נעים יחסית לנסיעות יומיות של כ 90 ק"מ ביום לפחות 50-60% פקקים. 1.5שעות בבוקר + 1 שעה בערב.

ולכן מחפש רכב רק עם גיר רציף או פלנטרי, ולא רובוטי מקפץ היות וחלק גדול מהנסיעה הוא בפקקים.

הרכב חייב להיות אוטומט ומשלל החברות היפניות \ קוראניות למינהן, גם משפחתית קטנה וחסכונית היא אופציה , אין בעיית חנייה.

פיקנטו i10 ו 2013 - 2014: יחסית יקרות ולא חסכוניות , בגרסאות האוטומטיות (I10 1.25 יקרה משמעותית).

הספייס-סטאר 2015 - בהתחלה קרצה לי מאוד אבל רעשי המנוע והרעידות דיי הפריעו לי.

ספלאש 2014 - הרכב מאוד פשוט לא נעים מבפנים ודיי ומיושן , גם הצורה דיי הפריעה לזוגתי.

מתלבט כרגע בעיקר בין:

סוזוקי סוויפט 2013 - להבנתי אחד הרכבים היותר טובים מבחינת חיסכון לאוטומטיות ובאיכות נסיעה בין הראשונות.

טויוטה ספייס וורסו 2013 - האם היא יותר או פחות חסכונית מהיאריס ? לא ברור לי למה יש הבדל מחיר כלכך

גדול בינהם לאותם שנתונים וגם הספייס יותר גדול, פיספתי משהו ?

הונדה גאז 2012 2013 היברידי \ רגיל - לא יודע עד כמה הרכב הזה מומלץ ואם לא עדיף אינסייט שיש יותר וזולה יותר.

הונדה אינסייט היבריד 2013 - לא ברור לי למה הרכב הזה יותר זול מג'אז , אבל יש יותר זמין בשוק יד2 , האם פספסתי משהו ?

אשמח לקבל סיוע או המלצות לגבי עדיפות רכב אחד על פני רכב אחר מבעלי ניסיון.

בברכה

אילן

פורסם (נערך)

הייתי בהתלבטות דומה עד לפני כחודשיים כי הנתונים שלנו דיי דומים, התקציב שלי היה עד 60K ובחרתי ג'אז צורה חדשה 2015.

בתקציב שלך לא ניראה לי שתצליח למצוא, אבל אולי ג'אז דור קודם כן.

אינסייט וג'אז הייבריד לא הייתי קונה כי הג'אז הרגילה מספיק חסכונית ככה שזה לא מצדיק התעסקות עם סוללות.

עריכה: מעבר לחסכון בדלק צריך לקחת פה שיקול של בטיחות (תוצאות ניסוי ריסוק IIHS ו EURONCAP), נוחות, וקנייה של רכב עם ק"מ כמה שיותר נמוך (אני הגדרתי עד 40 אלף ק"מ. היה קשה למצוא, אבל זה אפשרי בהחלט. צריך הרבה סבלנות).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

הייתי בודק את שברולט ספארק בעלת גיר רציף, די שקטה, זריזה יחסית ובתקציב שלך יש ניתן למצוא את רמת איבוזר הגבוהה ltz משנתון מתקדם 2016.

זה המבחן שלי עליה:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2479/מבחנים/מבחן-דרך---שברולט-ספארק-LTZ

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי בודק 208 1.2 טורבו.

בתקציב הזה אפשר לקנות אחת 2016 עם ק"מ ממש ממש נמוך, אפילו ליסינג 0 ק"מ לשעבר.

נוחה מאוד, בטיחותית, חסכונית בדלק, מנוע חזק, נסיעה נעימה הרבה יותר וגם מהנה לנהיגה.

פורסם

בסיטרואן כשביצעתי נסיעת מבחן דווקא הגיר פחות היה נעים במצב זחילה/פקק.

רעידות, תחילת נסיעה לא תמיד חלקה, אם זה המצב ב208 הייתי בודק זאת טוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מוכר את היונדאי I10(הצורה החדשה) של אשתי משנת 2014 עם מנוע 1250 במחיר שהוא נמוך ממה שאתה מחפש אבל הרכב עם 117 אלף ק"מ,וקנינו אותו מליסינג לפני שנה וחצי,במידה וזה מעניין אותך אתה יותר ממוזמן לפנות אליי.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

הסוויפט עגלה, לא הייתי ממליץ לנסועה כמו שלך.

מצטרף להמלצות על ספארק 1.4, תמורה מעולה לכסף (אתה השלישי היום שמקבל ממני המלצה לרכב הנ"ל :) )

פורסם

מצטרף להמלצה לגבי השברולט ספארק 1.4 משנת 2016 ואילך.

נסה להתמקד במכוניות ברמת אבזור LT+ או הבכירה יותר LTZ.

תמצית:

LT - ערום מאיבזור (רדיו סטנדרטי עם BLUETOOTH ללא מסך מגע ומערכת שמע פשוטה).

LT+ - מסך מגע עם התממשקות לאנדרואיד AUTO.

LTZ+ חישוקים גדולים, מסך מגע, בקרת שיוט , כניסה והתנעה ללא מפתח ועוד...

• תוכן חדש...