Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי את הרכב לבדיקה מטעמי,מצרף פה את התוצאות.

בגדול הבנתי מהבוחן שחלק מההערות זה בלאי סביר ושצריך רק להחליף רצועת מנוע ולתקן את הנקישות בהגה.

חוץ מזה האם הרכב בסדר?

מה לגבי האביזרי מנוע?IMG_20190102_162718__01.jpg

פורסם

מה לגבי הנקישה מהגיר ? הרכב עבר טיפולים באופן מסודר ? מה הקילומטראז' ? אני הייתי מוותר, יותר מידי סעיפי ליקוי.

אם בכל זאת, אז ברר הצעת מחיר לגבי התיקונים ובדוק אם אפשר להתקזז עם המוכר.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
מה לגבי הנקישה מהגיר ? הרכב עבר טיפולים באופן מסודר ? מה הקילומטראז' ? אני הייתי מוותר, יותר מידי סעיפי ליקוי.

אתה צוחק?!

אחת הבדיקות הטובות שראיתי לרכב בן 5. להחליף את הרצועה ואת הצמיגים האחוריים ולהתחדש.

פורסם

אתה צוחק?!

אחת הבדיקות הטובות שראיתי לרכב בן 5. להחליף את הרצועה ואת הצמיגים האחוריים ולהתחדש.

הרכב הוא מאוטו סנטר.

התחייבו בפני להחליף את רצועת המנוע (שלטענתם גורמת גם לרעש שהמופיע בבדיקה כרעש אביזרי מנוע), לטפל בגיר, להחליף צמיגים אחוריים.

בנוסף הרכב יקבל אחריות לשנתיים.

פורסם

שלא יחליפו צמיגים - תבקש זיכוי ותקנה צמיגים בעצמך, הם יתקינו סביר להניח צמיגים סיניים מהאיכות הנמוכה ביותר ועדיף לך לקחת זיכוי ולקנות צמיגים קצת יותר איכותיים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
שלא יחליפו צמיגים - תבקש זיכוי ותקנה צמיגים בעצמך, הם יתקינו סביר להניח צמיגים סיניים מהאיכות הנמוכה ביותר ועדיף לך לקחת זיכוי ולקנות צמיגים קצת יותר איכותיים.

אמירה נכונה,אבל לצערי בשלב הזה הרכב כבר אצלם.

בינתיים היו איתי בסדר ובאמת מנסים לעשות בשבילי של מה שאפשר (בגלל מנהל ברמה ארצית שמעורב בעסקה בעקבות מכר שלי שחבר שלו). אז אני מקווה שיהיו איתי בסדר.

פורסם

לא רואה משהו חריג, צריך לבדוק את נקישות ההגה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חוץ מהנקישות בהגה לא רואה משהו חריג.

תראה אני סיכמתי איתם על הג'אז שאני מתקן ומקזזים לי את העלות ממחיר הקניה, כי רציתי צמיגים איכותיים וברקסים איכותיים אז הסכימו לקזז.

במקרה שלי בבדיקה יצא שצריך צמיגים, ברקסים, טיפול וכיוון פרונט.

השאלה מה נוח לך יותר, זה כבר שיקול שלך.

פורסם

אני חושב שלאור כך שהמחיר המקורי של הרכב היה 58 אלף ואחרי מאמצים והתערבויות של מנהלים שהיו בצד שלי הצלחנו להוריד אותו ל47 אלף, יש גבול כנראה כמה היו מקזזים לי מעלות התיקון.

בעיקרון אתה צודק לחלוטין שעדיף להחליף את החלקים בעצמי במוסך מאשר שהם יטפלו אבל לא נורא,זה כבר דברים קטנים והעיקר שב"ה הבדיקה של הרכב בסדר והוא שווה קניה.

אגב,איפה יש מוסך טוב של הונדה באזור פ"ת/השרון/מודיעין?

פורסם
אני חושב שלאור כך שהמחיר המקורי של הרכב היה 58 אלף ואחרי מאמצים והתערבויות של מנהלים שהיו בצד שלי הצלחנו להוריד אותו ל47 אלף, יש גבול כנראה כמה היו מקזזים לי מעלות התיקון.

בעיקרון אתה צודק לחלוטין שעדיף להחליף את החלקים בעצמי במוסך מאשר שהם יטפלו אבל לא נורא,זה כבר דברים קטנים והעיקר שב"ה הבדיקה של הרכב בסדר והוא שווה קניה.

אגב,איפה יש מוסך טוב של הונדה באזור פ"ת/השרון/מודיעין?

הרץ הם תחת אותו יבואן של הונדה, חלק גדול מהמוסכים שלהם הם גם מוסך מורשה של הונדה לכן מבחינת חלקים ואיכות עבודה אתה יכול להיות רגוע.

לגבי הצמיגים אם תצליח להחליף לחברה איכותית יותר תרוויח.

בכל מקרה אחלה בדיקה.

• תוכן חדש...