Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון בתקציב של 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש כרגע את הרכב הראשון שלי, רוב הנסיעות איתו יהיו קצרות באיזור ה10 ק"מ לכיוון וחלק מהנסיעות יהיו באיזה ה25 ק"מ לכיוון.

ההתלבטות שלי היא בעיקר אם ללכת על הקטגוריה של סופר-מיני בשנתון 2014 או מיני בשנתון 2016, שניהם יהיו בערך בתקציב שלי.

קיבלתי הצעה לפולו 2014 67K ק"מ והצעה ל i10 2016 עם 20K ק"מ (מעדיף i10 על פיקנטו), שניהם יד ראשונה ובתקציב.

הדברים שחשובים לי הם האמינות של הרכב, כמה שפחות תקלות , שלא רק יביא אותי מנקודה A ל-B אלא שיהיה גם נוח וכיפי לנהיגה.

כמובן שאי אפשר לדעת על תקלות או תאונות שעברו הרכבים ללא בדיקה

אבל אשמח שתייעצו אלי לגבי איזו אופציה עדיפה יותר מבחינת הדרישות שלי

תודה מראש לעוזרים

פורסם

לא מכיר את המחירון לרכבים שכתבת, אבל נשמע יקר לפולו 2014.

מצד אחד, הרכבים האלה ובערך כל רכב יתן לך את המענה לנסיעה מA לB, בנסועה שנתית כ"כ קטנה.

מצד שני, נוחות לא תקבל ברכבים ברמה כזו. מעבר להיותם קטנים (i10 היא מיני ולא סופר מיני. פולו ניתן להשוות לi20), החברות לא משקיעות ברכבים האלה- המושבים קטנים ולא נוחים, האבזור דל מאוד, מערכות שמע ברמה נמוכה, בידוד רעשים ברמה נמוכה, וכל רמת ההרכבה של הרכב פחות טובה.

אם אתה רוצה רכב איכותי- לך על רכב משפחתי, גם אם משנתון נמוך יותר (גם תאבד פחות ערך). בדלק אתה לא תרגיש את זה בכמות הק"מ שאתה נוסע.

אתה רוצה רכב חדש יותר? רכב חדש וקטן יבוא על חשבון איכות.

פורסם

לנסיעות כאלה קצרות הייתי בוחר במיני, היונדאי דווקא מציעה נוחות בין הטובות בקבוצה לצד מושבים טובים עם סלון נעים משולב שני צבעים.

שברולט ספארק תהיה זריז יותר וגם די חדשה, עש כמה ברמת איבזור ltz מאובזרת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שים לב שאם אתה יכול גיר ידני אז תוכל לעלות בשנתון.

לדעתי קטגורית הסופר מיני עדיפה בגלל מרווח ונוחות עדיפים.

לא ציינת מה מתאר הנסועה שלך, עירוני ? בינעירוני ? 50-50 ?

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

קצת מעל 55K אפשר לקבל ג'אז 2015 מהצורה החדשה עם ק"מ נמוך ויד פרטית, מערכות בטיחות מתקדמות, צריכת דלק נמוכה ואחלה מרווח פנים.

נכון, קשה למצוא, צריך הרבה סבלנות אבל אפשרי.

פורסם
שים לב שאם אתה יכול גיר ידני אז תוכל לעלות בשנתון.

לדעתי קטגורית הסופר מיני עדיפה בגלל מרווח ונוחות עדיפים.

לא ציינת מה מתאר הנסועה שלך, עירוני ? בינעירוני ? 50-50 ?

70-30 בעד הבינעירוני

פורסם

המיני החדשות מאוד מתאימות לנסועה שציינת ואם אתה לא תריך צא מטען גדול או לוקח איתך יותר מנוסע אחד אז לא יהיה שום הבדל במרווח בין מיני לסופר מיני.

מצד שני המיני תהיה יותר זולה לאחזקה ויותר חדשה בקנייה על כל המשתמע מכך (אולי אפילו חדשה לחלוטין עם מתיחה קטנה של התקציב).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני יכול להמליץ על הספארק 1.4 ברמת גימור LTZ, הרכב מאובזר ברמה חריגה לקטגוריה, מרגיש הרבה יותר בוגר ויותר "רכב" מהספארק הקודמת, מנוע יושב מצויין על הרכב והוא זריז מאוד.

באופן כללי התחושה היא שנוסעים ברכב גדול ויציב

• תוכן חדש...