Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדוגמא, שברולט אקווינוקס מ-0 ק"מ או בת שנה תכנס לך בתקציב - 800 ומשהו ליטר תא מטען.

מידת תא המטען באקווינוקס של 846 ליטר היא לפי תקן SAE האמריקאי ולא לפי תקן VDA האירופאי. לפי מה שקראתי תקן VDA הוא 56 אחוז מתקן SAE כלומר נפח תא המטען של האקווינוקס הוא 473 ליטר בלבד.

זה הזוי שבחלק ממבחני הרכב שנערכו בישראל התפלאו מנפח תא המטען הרשמי הנ״ל, כאשר מהסתכלות מהירה בפועל בתא המטען ניתן להבחין בכך, זה רק מראה על חוסר המקצועיות שבמבחני רכב אם לא שמים לב לכך.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ל308SW בסיס גלגלים של 2.73 ככה שהרכב מרווח מאד,נפח תא מטען 600 ליטר ככה שתקבל רכב מרווח מאד עם בגאז ענקי ומחיר סביר עם אפשרות לבחור בין דיזל לבנזין.
מצטרף להמלצה.. אחלה אוטו
פורסם (נערך)

ביקרתי בקיה, הנירו צפוף ותא מטען ממש קטן בשבילי

לא היה שם קארנס וחבל כי רציתי לראות אותו

ביקרתי בסקודה, הקארוק חמוד אבל תא המטען שלו גם כן קטן מידי עבורי

הקודיאק מחוץ לתקציב ותא המטען שלו מבוזבז ותמוה, סף הטענה גבוה וחלל לא מנוצל מתחת

האוקטביה מרשימה עם תא מטען אינסופי, אבל אני מתלבט קשות לגבי הגיר (7 הילוכים, יבש) הנציג טוען ש'זה היה לפני 4 שנים ועכשיו אין בעיות לאחר שהיצרן התאים את הגיר לטמפרטורה החמה בארץ'.. לא שכנע אותי, מה אתם אומרים? עדיין יש תקלות עם הגיר הזה יותר מגיר ממוצע בשוק (או מול הגיר עם 6 הילוכים, מצמדים רטובים)

ומה לגבי הסחירות שלה לאחר כ5 שנים? מישהו טען בתוקף שסחירות שלה תהיה נמוכה מאוד, אכן כך?

עריכה אחרונה על ידי Tiida
פורסם (נערך)

מה ציפית שהנציג יגיד ? כל שנה הם אומרים את זה אבל לא יעזור כלום : הגיר הזה רגיש יותר מכל הגירים הנמכרים כרגע כולל הרטובים. הם לא מוכנים לפרסם סטטיסטיקות. היו פה על זה כל כך הרבה דיונים. ככה הוא בנוי לטוב ולרע. הוא מאד מהיר וחסכוני בדלק. הוסיפו לו התראת טמפרטורה שזה מבורך.

עוד 5 שנים אף אחד לא יודע מה תהיה הסחירות שלו אבל אחרי 5 רוב המחירונים כבר שחוקים עד דק אז זה לא נורא.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לדעתי היתרונות של ה- DSG באופי פעולה וחסכון בדלק עולים על החסרונות בטווח אחזקה שכזה. ניתן לקבל אחריות לשלוש שנים, והיצרן והיבואן כבר הוכיחו כי ככל ומתרחשות בעיות לאחריה, הם לוקחים אחריות חלקית ואף מלאה. לאוקטביה יש שמירת ערך טובה והיא סחירה (ולראיה המחירים שחברות הליסינג דורשות עבורה לאחר שלוש שנים ביחס לרכבים כמו פוקוס או 308 ).

אני עדיין סבור כי אסטרה סטיישן יכולה לתת לך מענה טוב, אמנם נפח תא המטען דומה לקארוק אך שטח ההטענה גדול יותר מאחר והוא פחות גבוה. היא מציעה חבילה די שקולה לסקודה, במחיר (אמיתי) נמוך יותר ועם גיר פלנטרי. רק תברר מראש כי היא קיימת באולם התצוגה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שלום,

על פניו נראה שהמיצובישי ASX עונה כל כל הדרישות שלך, ואף יותר מזה.

אתה מקבל רכב מאובזר, מצוייד במערכות הבטיחות המתקדמות ביותר, חדש (לא 0 ק"מ ולא משומש) עם אחריות מלאה, ואם יעזור מימון - אז גם אפשר לסייע גם במימון.

ממליצים לך לעשות נסיעת מבחן על ה ASX, ונשמח לסייע בתיאום שכזה,

בברכה,

צוות הדיגיטל של כלמוביל

פורסם

תודה רבה

עם נפח תא מטען של 393 ליטר זה לא ממש עונה על דרישותי

אני צריך לפחות 600-700 ליטר ללא קיפול שורת מושבים שניה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז לא מצאתי רכב שעונה לדרישות במסגרת התקציב.. (הקודיאק עם מצמדים רטובים יכול היה להיות מעניין.. אבל הוא הרחק במעלה התקציב)

אנסה להתמקד ברכבים יד שניה שספגו ירידת ערך משמעותית אבל עדיין רעננים ובכושר טוב לפחות ל4 שנים קדימה..

מזכיר לכם את הדרישות:

תא מטען גדול מאוד (600-700 ליטר ויותר, כולל שטח לא רשמי מעל קו החלון, במקרה של רכב גבוה / סטיישן)

אמינות טכנית ללא הפתעות, אחריות לא תועיל לי אם אתקע בצידי הדרך בדרך ללקוח..

חסכוני יחסית (נניח ש14 לליטר משולב בפועל זה בסדר גמור, לאו דווקא סגפנים מקצועיים)

עדיפות ל7 מקומות (קיפול 2 המושבים האחוריים לצורך חישוב תא המטען)

בונוס - אבזור בטיחות מתקדם (היה מאוד חשוב לי מערכות אקטיביות אבל ביד שניה אני מבין שיהיה פחות נפוץ)

אבזור נוחות מתקדם (מצלמת רוורס, ריפוד בהיר, וייז מובנה וכו')

קילומטראז - נניח עד בערך 50K

תקציב - 90K - 110K עם אופציה לחריגה למעלה (רכב מושלם מכל הבחינות שיעלה 130K בא בחשבון)

משיקולי הלוואה מסויימת בבנק שניתנת בתנאים טובים במיוחד - עדיפות לרכישה מאויס / קרסו טרייד / קל אוטו / אלדן, אז כדאי שיהיה מדובר ברכב שנפוץ במקומות כאלו (אני מניח יוצאי ליסינג וכאלה)

• תוכן חדש...