Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב חברים.

נפלה לי הצעה שקשה לסרב לה, הרכב המדובר הוא אלנטרה 16' יוצאת השכרה עם 100 אלף ק''מ מחברה בה אני עובד, בפועל האוטו היה ''ליסינג'', רק נהג אחד נסע בו מעדה ששומרת על הרכבים שלה (תבינו לבד) וכמה בודדים בהתחלה שעלה הרכב להכביש.

הרכב נראה מדהים, בפנים ובחוץ כמעט כמו חדש, ללא תאונות כלל וללא החלפת חלקי מרכב למעט שריטות ותיקוני צבע של השבחה.

בדקתי את ההיסטוריה ומה שהפריע לי הוא החריגה ב 2 טיפולים, חריגה של 7 אלף ק''מ מטיפול (בשני טיפולים), ושמן מנוע קצת מעל המקסימום.

מצד שני, אני רוצה להישאר עם הקורולה הרובוטית הנאמנה והמזדקנת שלי שאמינה כמו פנתרה אבל מי יודע מה יהיה מחר?

במאי הקרוב היא תיהיה בת 11 ואצלי היום היא 6 שנים במשפחה, וכבר עכשיו יש סיימני עייפות לצבע, דלת הבג'אז והכנפיים האחוריות התקלפו ועכשיו גיליתי בועה פיצפונת בגג.

מאז הטיפול ב175 אלף ק''מ הוספתי ליטר ורבע שמן מנוע (כעת 183 ק''מ) ועכשיו והמפלס ירד שוב לחצי.

בולם אחורי נוזל.

מצב הגיר אינו ידוע במדויק, בבוקר יש דפיקות אופייניות ושמתחמם הכל עובד חלק. (קניתי את האוטו אחרי מצמד ומפעיל ב119 אלף ק''מ).

המחיר שאקבל באלנטרה הוא סביבות ה53 ומטה אחרי טיפול גדול.. אבל אני בצומת דרכים אם לעשות את הצעד או להזדקן עם הקורולה עד המוות שלה.

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

אם יש לך את הכסף והרצון לשדרג,למה לא?

לטעמי רכב נעים יותר מהקורולה.

מציע לעשות סקר שוק,בכמה נמכר הרכב ביד2 וחברות ליסינג שונות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

יוצאות השכרה בשוק היד השניה עם אותו הק''מ עולות סביב ה63 אלף ש''ח לפני מיקוח וזה אגב גם המחיר הראשוני שלה.

האלנטרה לטעמי גם עדיפה גם על הקורולה (מ2013), מעודנת יותר מכל בחינה.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

הI35 היא שדרוג לעומת הקורולה אבל,בספציפית שהוצעה לא הייתי בוחר.

רכב בן 2-3 עם ק"מ מאוד גבוה (33-50K לשנה,תלוי במועד העלייה לכביש),2 טיפולים לא נעשו בזמן ואלו לא רכבים שאוהבים הזנחה (אצלי I30 שנקנתה בליסינג עם 1/3 מהק'"מ הזה ועשו לה טיפול ראשון אחרי שנה וחצי ,מיררה לי את החיים).

מעבר לזה,כמובן שכאשר את ה I35 לשים לב למחלת הכפתורים של החלונות החשמליים,לקופלונג ההגה ולמנוע ההגה החשמלי- אלו המחלות הבולטות ואולי יש עוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא מדובר בI35, מדובר באלנטרה החדשה.

הI30 מהדור הראשון אכן רכב לא יציב באמינות שלו אז לא הייתי לוקח דוגמא ממנו.

מוסיף כי למעט שסתום חיישן לחץ אויר לא היו לאוטו תקלות בכלל.

פורסם
לא מדובר בI35, מדובר באלנטרה החדשה.

הI30 מהדור הראשון אכן רכב לא יציב באמינות שלו אז לא הייתי לוקח דוגמא ממנו.

מוסיף כי למעט שסתום חיישן לחץ אויר לא היו לאוטו תקלות בכלל.

אם אתה מתכנן נסועה נמוכה זה יכולה להיות אופציה טובה(לאזן נסועה), אם אתה מתכנן ליסוע הרבה עדיף לחפש רכב עם נסועה נמוכה יולר

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני נוסע בקושי 9 אלף ק''מ בשנה, תודה לכם.

כמה לדעתכם כדאי לדרוש על הקורולה?

נתונים: שנת 2008 רמת גימור SUN

יד 3 (ידיים פרטיות)

183 אלף ק''מ

מערכת סאב

גלגלי מגנזיום מקורי

4 צמיגים חדשים של מקסיס

פורסם

לקורולה 2008 רובוטית אין שוק, בנתונים שלך תוכל לבקש 1 ולקוות.

לעניין החריגה בטיפולים לפי דעתי אין שום השפעה, כבר ראיתי מקרים לשדילגו על טיפולים וכלום לא קרה (בקורולות מליסינגים).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...