ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,554 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
בהמשך לחפירות ולהתלבטויות בנוגע לרכב 7 מקומות- כרגע על הפרק הרכב שבכותרת. לפי יד2- מחיר מחירון של פרטי 111,000 ואחרי שקלול 94,000 ש"ח. רכב השכרה יכול להיות על הפנים ויכול להיות מציאה. לפני שנוסעים ולוקחים לבדיקה- מה כדאי לשאול בטלפון? מה יפסול הרכב על הסף? וככל שנגיע לבדיקה- מה חשוב לבדוק ולראות ברכב?
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 784 צפיות
אהלן אהלן, בעקבות החלפת עבודה לאחרונה מתלבט בין קניית רכב פרטי לבין המשך עם ליסינג מהעבודה. קצת רקע: בשני התפקידים הקודמים שלי היה לי רכב חברה i30-octavia-opel astra tourer. הייתי עושה בממוצע 30-33 קילומטר בשנה. בתפקיד החדש אני עובר קרוב לבית מרחק של כ 5 קילומטר לכיוון. אני עדיין אמור להסתובב בחוץ ולראות לקוחות אבל בתדירות הרבה יותר נמוכה. מעריך שאני לא אעבור את ה 15,000 קילומטר בשנה. בגדול אני יכול לקחת ליסינג במה שהיה בעבר רמה 3 ובאותה מידה לקבל אחזקת רכב בשווי של כ 2,000 ש"ח -+ לחודש. המחשבה הראשונית היתה לכיוון ct200h שנתון 2012-2013 היות והיא היברדית כך שהיא אמורה להיות חסכונית יותר בדלק. לקחתי בחשבון את הסוללות לפי כל 15K. יוצא מנקודת הנחה…
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את השברולט ספראק 2011, הרכב שירת אותי נאמנה אבל הוחלט להחליף. אני מחפש סופר מיני ב60K-70K ואכן ניתן לחרוג קצת בתמורה לעסקה משתלמת. הרכב משמש כרכב שני ויש רכב משפחתי נוסף מהעבודה שסופג את רוב הנסיעות מרובי קמ ומטען. אנחנו משפחה עם ילדה קטנה אחת כרגע ונוסעים בערך 10K בשנה. כרגע רוב הנסיעה בין עירונית וכמעט ללא פקקים בערך כ 300 קמ בשבוע. לקראת שנה הבאה הנסיעה כנראה תשתנה מעט ותהיה בערך 50-50 בין עירוני ועירוני. דרישות מהרכב : אמינות בטיחות וחיסכון בדלק. כמו כן צריך גם תא מטען שיהיה נקרא לזה סביר - גדול יותר מהכיס הקטן של הספארק. גיר ידני בהחלט אפשרות טובה. אשמח להמנע מגיר רובוטי שהיה לי איתו טראומה עם הדגמים הראשונים של טו…
הודעה אחרונה מאת CHEREPASHKA, -
-
ראב 4 או cx5
מאת maor82-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בהתלבטות לפני קנייה של ג'יפון למשפחה בין המאזדה cx5 לקצ'ורי לבין הטויוטה ראב 4 פרימיום שנים 2013-2014. אשמח לדעת ממי שיודע לגבי אמינות וצריכת דלק אמיתית(נסועה של 25000 בשנה).
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום , בן 23 גר במרכז לאחרונה אני מתעניין ברכישת רכב חדש-2019. בראשית הייתי מאוד נעול על האיביזהfr (מחירון 111,000) אבל התחלתי לברר גם על הלאון 1.5 fr (מחירון 148,000) אני מאוד רוצה לא להתפשר, להציב לעצמי סטדרט גבוהה ולנסוע ברכב חדש. אני פשוט מאוד מבולבל מכל השיטות רכישה ומימון שיש קיום ולא יודע במה לבחור ואשמח לעצות ממי שמבין עניין. האם לקנות מהחברה או לפנו לחברות חיצוניות כמו קפיטל מוטורס לדוגמא... קצת רקע כלכלי , כרגע מכניס 12,000 נטו בחודש ולאחר הוצאות וחיסכון של כ3000 ש"ח בחודש אני נשאר עם 4000 ש"ח שאותם הקצבתי לרכישת רכב חדש. יש לי כסף פנוי אך אותו אני משקיע, אז רכישה בתנאי מימון כן מתאימה לי. מקדמה קטנה של כ10% מסכום הרכב כן יכולה לבוא בחש…
הודעה אחרונה מאת Cllif29, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
כאמור מתלבטת בין שתיהן והסיבה לכך היא נוחות הנהיגה עבורי. הרושם שלי מבוסס על חודש נהיגה יומיומית באופל אסטרה 2016 ושבועיים במאזדה 2 2017. בגדול השימוש ברכב הוא נסיעה עירונית וכפעמיים בשבוע מחוץ לעיר לטווח ה100-150 קמ לכיוון. הדרישות לפי סדר העדיפויות: 1. בטיחות 2. אמינות 3. עלות אחזקה (במידה ויש פער משמעותי) 4. ירידת ערך וסחירות (כרגע המטרה היא לרכוש לפחות לחמש השנים הקרובות, אך ייתכן שינוי בנושא). בנוסף, ההבדל בין קבלת הרכב בדצמבר לבין ינואר הוא 2500 שח. כלומר, זול יותר לקחת כעת. האם הרישום של 2019 משמעותי או שזו הזדמנות לחסוך עוד קצת? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Dorian144, -
-
שלום לכולם, שואל בשביל קרוב משפחה, הוא מחפש רכב עם קצת פלפל ליום יום בתקציב של 70K, דרישות: 1) ביצועי מנוע 2)התנהגות כביש 3)אמינות הרקע שלו הוא מכוניות משפחתיות סטנדרטיות(קורולה סיוויק וכו) כרגע מתלבט בין גולייטה 170 לבין פוקוס אקובוסט 1.5 מבחני רכב משבחים את ההתנהגות של הפוקוס, מצד שני עושה רושם שהגולייטה מהירה יותר ולא הצלחתי להבין כלכך היכן היא ממוקמת מבחינת התנהגות. אשמח לקבל את חוות דעתכם, לרוב יהיה נוסע יחיד ברכב, המלצות נוספות יתקבלו בברכה. אגב, הרכב שיבחר יעבור לפחות STAGE 1, ניתן לקחת גם את זה בחשבון.
הודעה אחרונה מאת menir1, -
- 2 תגובות
- 605 צפיות
עומדת בפני אפשרות לרכוש אקסנט יד 00 מנוע 1.6 אוטומטית בת 9.5 עם 111kkm מטופלת במוסכים מורשים בלבד. לא לקחתי את הרכב לבדיקה אבל דברים שהעיין הלא מקצועית שלי קלטה מופיעים למטה. הרכב שמור ביחס לשנה, דברים שיש לבצע/להחליף: נראה שיש צורך לבצע כיוון פרונט- הגה ורכב סוטים שמאלה בנסיעה. צמיגים 2 מ2015 אחד מ2016 ואחד מ2017. דלת בגאז צבע שרוף. ההנעה הייתה קצת צולעת אך הרכב הניע- מצבר/סטרטר חלש? כאשר המנוע קר לאחר הנעה בזמן לחיצה על הגז ישנים מעט תקתוקים מאזור המנוע (מכסה מנוע פתוח) שנעלמים לאחר עזיבה- שסתומים? הגה מעט קשה- האם מדובר על הגה חשמלי/הידראולי. רצועת אביזרים נראית יבשה. נאמר שטיימינג הוחלף ב90 אלף ק"מ אך לא ידוע אם גם משאבת מים הוחלפה. פנסים קדמיי…
הודעה אחרונה מאת Big_In_Japan, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 609 צפיות
לא מצאתי באף חברה. הוא לא היה להיט ליסינג?
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
אהרוני קאר
מאת opher50- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, למישהו הייתה התנסות כלשהי ברכישת רכב מאהורני קאר, בבעלות ניב אהרוני? תודה! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
- 2 תגובות
- 731 צפיות
בוקר אור. אני משתעשע לרכוש את הרכב - שברולט קרוז החדשה יד 2 (2017~) התחברתי פשוט לרכב (נראות, מנוע). בממוצע בשנה 15K-20K. 40% בין עירוני 60% עירוני. מתכנן להחזיק את הרכב כ 5-6 שנים. אני מודאג מהטורבו (עד היום היו בבעלותי רק אטמוספריות) יש סכנה לנסיעה רבה כל כך בעיר? יש מחלות ילדות של המנוע הזה? 1.4T 153 כ"ס? הרכב מיוצר בארה"ב?
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
אני מתכנן לקנות את הרכב שמצויין בכותרת, 120,000 קילומטראג'. ראיתי בפורום שלהרבה אנשים יש בעיות עם הגיר, ורוב הפוסטים על מודל 2014. רציתי לדעת אם הבעיה עד כדי כך רצינית? שווה בכלל להסתכל על הרכב? (Rapid 2015, 1.4 dsg, 120k)
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפני כחצי שנה פתחתי כאן פוסט במטרה לחפש רכב משומש (ראשון עבורי)אבל ומאז הסתדרתי עם הרכב של אחותי בגלל שהיא טסה לחו"ל (לשמחתי). בקצרה, היא חוזרת אוטוטו ואני צריך אוטו נהג רגוע, מעדיף תיבה אוטומטית. אני נוסע בעיקר במרכז ונסיעות קצרות (40 - 50 ק"מ ביום), נוסע לבד או עם עוד נוסע. מעדיף להימנע מרכב רובוטי, כי אני אהיה 70% עירוני 30% בין עירוני/ כביש מהיר. בדקתי את שברולט ספארק ובאמת שאוטו מדהים אבל התא מטען ממש קטן... פעם קודמת הייתי נעול על הסנדרו step way (ידנית) ומאז ירד לי ממנה. - קיה ריו Ex (מסתכל על 2012 - 2014), אשמח לדעת אם יש לה בעיה כלשהי שצריך לדעת (דור 3) - מיצובישי ספייס (2014 - 2016) - פיג'ו 208 אקטיב (2014 - 2015), בעדיפות אחרונה א…
הודעה אחרונה מאת Cycleman, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין לקנות רכב חדש (2019). התלבטתי בין טויוטה יאריס, הונדה ג'אז ומזדה 2. אחרי נסיעת מבחן על שלושתן, התאכזבתי מהיאריס ומהג'אז - הנהיגה פשוט לא הרגישה לי טוב. לעומת זאת, פשוט נהניתי מהמזדה. החלטתי לקנותה. אבל אז חבר אמר לי, שהוא שמע שהמזדה 2 סובלת מרעידות, ובכלל, הנסיעה באוטו לאורך זמן תרגיש לי פחות טובה משהיה בנסיעת המבחן. בנוסף, הוא טען שאין לה שוק, ושיהיה קשה מאד למכור אותה. מישהו מכיר בעיה כזו של רעידות במזדה 2? עד כמה השוק שלה קשה? (אני יודע שהיאריס היא "מלכת השוק", אבל לא רוצה לקנות רכב שלא כיף לי לנהוג עליו, רק כדי למכור אותו יותר בקלות בעתיד...) דברים נוספים שאני צריך לקחת בחשבון? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב פנאי\שטח חדש שנתון 2019 ומתלבט בין הרכבים הנ"ל. אם למישהו יש חוות דעת גם על שנתון קודם 2018 זה מאוד יעזור לי כי אין לי ניסיון בכלל עם הרכבים האלה. אשמח גם לעוד רכבים מומלצים מהקטגוריה הזאת שלא ציינתי. תודה מראש למומחים!
הודעה אחרונה מאת LD7, -
אופל מוקה 2015
מאת LD7- 10 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, ברצוני לקבל חוות דעת על הרכב הנ"ל. אופל מוקה 2015, Enjoy fix, Turbo 140 כ"ס יד ראשונה 56,000 ק"מ תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת LD7, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו דומה לשלי מהתקופה האחרונה. אני מחפש רכב 7 מקומות עד 30,000-35,000 ש"ח. אי אפשר למתוח יותר מזה את התקציב. מעוניין ברכב שיעשה את העבודה, עדיף שיהיה לו אפשרות למזגן לילדים מאחורה. חובה שיהיה לו אפשרות להטעין דברים בבגאז' ואפשרות לקיפול המושבים כך שיהיה אפשר להטעין ציוד של עצמאי( הפעלות בגני ילדים, ימי הולדת וכד'). חשבתי על מיצובישי גרנדיס 2005-8 הבעיה שכולם עברו את ה200,000. וכאן אני מגיע לשאלה נוספת- האם יש בעיה לקנות רכב שעבר את ה200,000 או שהוחלף בו מנוע בשלב מסוים או שזו זה סטיגמה שאני שומע. תודה
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט ברכישת רכב משפחתית שיתאים לכסא תינוק מאחור ותא מטען מספיק גדול לעגלת תינוק, התקציב הוא עד 40,000שח לרכב גיר אוטומטי בלבד. הרכב חייב להיות אמין ומנוע מספיק חזק לעליות של ירושלים בתכיפות לא גבוהה במיוחד. הרכב מיועד לנסיעה של כ 15,000ק"מ לשנה צריכת דלק טובה עדיפה אך זה לא פרמט שבגללו אפסול את הרכב. ההתלבטות הראשונה שלי היא בין i30 בגרסת הפריום 1.6 לגרסת ה i25 פריום 1.6 (שימו לב שזה גרסת ה 1.6 ולא הפופולרית יותר 1.4) מה ההבדל בינהם האם זה אותו מנוע? אותו כוח סוס? שניהם אמינים? תודה לעונים
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 590 צפיות
שלום לכולם לרגל התרחבות המשפחה ל-4 ילדים אנו זקוקים לרכב נוסף לנוכחי. תחילה חשבנו על מיניוואן אך לא מצליחים למצוא משהו בתקציב ושיענה על הדרישות שלנו. נוכח העובדה כי בשנה שנתיים הקרובות לא נראה שניסע הרבה (תאומים קטנים) וכי המשפחות המורחבות משני הצדדים גרות בסמוך ואין צורך לסוע אליהן, ובעיקר נוכח ההוצאות החודשיות הצפויות לעלות, הוחלט בשלב ראשון לרכוש רכב פרייבט נוסף ובמקרה הצורך, לנסיעות של כל המשפחה, נסע בשני רכבים. הכוונה היא לדחות את רכישת המיניוואן בשנה שנתיים. חבר מוכר סוזוקי ליאנה האצ'בק 2006, שהיה בבעלותו ולפניו בבעלות אביו, 250 א' ק"מ ב5,000 ש"ח. האם עסקה שווה? או הייתם ממליצים להעלות את התקציב ל15-20 א' ולקנות משהו יותר חדש? נקודה עליה יש לחשוב היא האם…
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב זול (סביבות 10,000 שח) שיהיה גם אמין וזול יחסית לאחזקה (תלוי במזל כמובן). הכיוונים שלי: קורולה 2003-2004 קורולה 2005-2006 (קצת יותר יקר או עם קילומטראז' גבוה יותר) סיריון 2007 - אפשר למצוא גם עם קילומטראז' נמוך (יחסית לטויוטות). או לקנות קורולה 2001-2002 במחיר זול יותר ולהשאיר בצד קצת כסף לתיקונים שיבואו... אני מבין שיש הבדלים בין השנתונים השונים של הקורולה ולא בהכרח לטובת החדשים יותר, האם זה נכון? כמו כן אם יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי היום ברשותי מאזדה 5 שנת 2010 כ 215 אלף קילומטר מעוניין להחליף את הרכב. בעיקרון אם יש צורך אצליח לגייס תקציב של כ 70 + אלף שקל לשידרוג הרכב - אבל כמובן שהעדיפות היא להוציא כמה שפחות. הוצע לי רכב של החברה ( שאני יודע שהוא במצב טוב) , שברולט אורלנדו 2014 , כ 145 אלף קילומטר במחיר של כ 40 אלף שקל. המחיר מגלם הנחה של רכב חברה + 10 אלף שקל הנחה לעובדי חברה. המחשבה הראשונית , לפני ההצעה הנ"ל היתה כבר להשתדרג לרכב בשנתון באיזור ה 2016 עם קילומטרז נמוך יותר ( וכאמור להוציא זכום גבוהה יותר של 70-80 אלף) השאלה אם לא כדאי לקבל את ההצעה הנ"ל ולזרום לרכב יותר מיושן ממה שחשבתי מודה שאחרי מאזדה (ופורד שגם יש לי) מפחד קצת ללכת על שברולט.. כל עצה תתקבל בברכה. אחלה…
הודעה אחרונה מאת מיכאל רדמיני, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, אני לפני עסקת ליסניג מימוני בחברה בע"מ והוצעו לנו 2 הצעות מחיר מ-2 חברות. אחת מוכרת וגדולה והשנייה לא מוכרת ולא גדולה. הרכב הנידון רנו קליאו אסטייט דיזל "0 ק"מ", כאשר בסוף התקופה אנו יכולים לממש את האופציה ולרכוש את הרכב או להחזיר ולקחת רכב אחר בעסקה חדשה או להחזיר ולסיים התקשרות. עסקה בחברה המוכרת והגדולה: מקדמה 7900 תשלום חודשי 1500 30 חודשים אופציה לרכישה 60K 75K ק"מ לאורך העסקה הרכב נרשם על חברת הליסינג אני מאמין שהיא גם נותנת המימון בגלל שהיא גדולה עסקה בחברה הלא מוכרת והלא גדולה: מקדמה 7900 תשלום חודשי 1200 36 חודשים אופציה לרכישה 60K ללא הגבלת ק"מ הרכב נרשם על אגוד הליסינג ובנק מלווה אנו יודעים כמו…
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לאחר 280000 ק"מ הגיע הזמן להחליף את C5 שלי. מחפש רכב קרוסאובר, משנת 2016 (עבור בטיחות אקטיבית) בתקציב 80K-100K ש"ח. הפרמטרים החשובים לי - נוחות נסיעה, אמינות, בטיחות אקטיבית (נהג חדש יעלה על ההגה), חסכונית, מערכת מולטימדיה סבירה + בסוף דרכה של C5 האמינות ירדה, והחלטתי שלא הולך על צרפתית הפעם. ראיתי לא מעט אפשרויות, ואשמח לחוות דעתכם והשוואות בין הדגמים או הוספת דגמים לשיקולים : יונדאי טוסון, הונדה HRV, ניסאן קשקאי, קיה ספורטאז', סובארו XV, טויוטה CHR, מיצובישי אאוטלנדר תודה, מוטי
הודעה אחרונה מאת motior, -
- 1 תגובות
- 505 צפיות
הי, ראיתי הונדה ג'אז 2008, 120K ק"מ במחיר של כ 22 אלף שח. נראת במצב טוב ואם היסטוריית טיפולים מסודרת. ואני חושב לקחת אותה לבדיקה. כמה שאלות 1. האם הגיר הרציף נחשב אמין או בעייתי? האם מכוני בדיקה יודעים לבדוק את מצבו? 2. האוטו נצבע לפני כשנה, האם הדבר אמור לעורר אצלי חשד 3 מכון בדיקה מומלץ באזור המרכז או שעדיף להכנס איתו למוסך מורשה הונדה ולראות מה צריך לישר קו. תודה מראש!
- 4 תגובות
- 981 צפיות
אהלן, מחפש ג'יפון חדש למשפחה עם 2 ילדים, תקציב 160 מתלבט בין אטקה אקסלנס לקאשקאי החדשה 1.3 ברמת גימור הגבוהה. יתרונות שאני רואה לקאשקאי: קצת יותר אבזור, נוחות נסיעה, מוניטין אמינות של ניסאן (לעומת סיאט לפחות). יתרונות לאטקה: מרווח פנים קצת יותר טוב, תא מטען יותר גדול משמעותית, ביצועים וחווית נהיגה יותר טובים (לפחות על הנייר ההספקים והמומנט דומים אבל נתוני התאוצה של האטקה 1.5 שניות פחות ל100). (חשבתי על חלופות: 3008, טוסון - לא זרם לי שישבתי) דעתכם?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 731 צפיות
סליחה מראש על השאלה המוזרה. הסתכלתי היום על היונדאי i10 באולם תצוגה, גם נסעתי עליו קצת, מאוד אהבתי אותו חוץ מהעובדה שכל דבר מואר בלד בצבע כחול. כשמזיזים את ידית ההילוכים האוטומטית למשל, ההילוך שאליו העברת מואר בצבע כחול. גם האורות של כל מיני כפתורים אחרים היו כחולים עד כמה שאני זוכר. הדגם שראיתי כלל מערכת מולטימדיה, ומכיוון שאני רוצה לרכוש את עם מערכת רדיו בצבע מונוכרומטי, מדאיג אותי שגם הוא יאיר בצבע כחול. אור אדום כמו בקיה פיקנטו - סבבה. אור צהוב - סבבה. אור ירוק - סבבה. אר ירוק - לא אוהב אבל לא נורא. רק אור כחול מעצבן אותי. זה אולי מטופש, אבל ככה אני. נסיעה בלילה עם האורות הכחולים האלה בזווית העין יכולה להוציא אותי מדעתי. האם בכל דגמי ה- i10, …
הודעה אחרונה מאת Cycleman, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
התקציב סביב ה100K 20K ק"מ בשנה כמו כן אם אפשר להוסיף את היתרונות והחסרונות של הטרנספורטר תודה\ אריאל
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
שלום חברים, אחרי שנים הגיע הזמן להשתדרג, כרגע עומדים על הפרק מספר דגמים כמו a3/4, את הרכב הקודם רכשתי מהיצרן ויצא לי החיידק של רכב חדש משום שמדובר בהוצאה של שימוש בפועל ולא נכס, אין לי רצון לשלם את הסכום במזומן. אני מחפש אלטרנטיבות משתלמות למימון של 3-4 שנים לסכום של כ60 א"ש. מעבר לרכישה בטרייד אין כמו אוטודיל, האם יש גורמי מימון טובים בריבית נמוכה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי לכולם. בזמן האחרון היונדאי אקסנט שלי שנת 2000 התחילה לקחת לי הרבה כסף מהכיס אז חשבתי לחפש רכב עד 25K. אני בן 20 ואני לא בצבא. מה הייתי רוצה ברכב : ידני חובה שיהיה אמין תחזוקה לא יקרה מדי רכב עם ביצועים טובים בסך הכל אשמח להמלצות ממכם האם כדי רכב אירופאי ? כגון: אלפא רומיאו,סקודה,סיאט ? אין לי יעד מסוים של נסיעה גם עירוני וגם בין עירוני ואולי אילת פעם בשנה תודה רבה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 988 צפיות
בוקר טוב, אשמח לקבל דעות ממומחים כאן בפורום בנוגע לרכישה של רכב מליסינג או לקיחת רכב מהעבודה. יש באפשרותי לקחת רכב מהעבודה ולהתחייב ל-36 חודשים במחירים של 3200-3500 אש''ח לחודש (קיה נירו, קורולה היברידית, איוניק). לאחר חישוב הפגיעה בנטו תהיה קרוב ל-4100 בכל חודש. הבוקר חשבתי על אפשרות בנוגע לרכישת רכב מחברות הליסינג של רכבים שהוחזרו טרם 36 החודשים + עזרה במימון. האם דבר כזה הוא אפשרי? האם חברות הליסינג מציעות גם אפשרויות של רכישה של רכבים שהוחזרו טרם הסתיימו ה-36 חודשים? קצת רקע לגבי הנסיעות שלי, עושה בממוצע 150 ק''מ בכל יום ובחישוב מהיר פלוס חריגות לכאן ולכאן בערך 40 אלף ק''מ בשנה. האם כדאי לקחת בחשבון גם רכישה של רכב חדש ? או לנסות ולהתמקד ביד ראשונה מלי…
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 776 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Tal7
- לב טוב
- Johnathan
- D1winner
- כוכב השחר
- חד אופן
- arice
- MIHAEL
- yohai71
- גולדן191
- AmitGo
- stx