Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה מראש על השאלה המוזרה.

הסתכלתי היום על היונדאי i10 באולם תצוגה, גם נסעתי עליו קצת, מאוד אהבתי אותו חוץ מהעובדה שכל דבר מואר בלד בצבע כחול. כשמזיזים את ידית ההילוכים האוטומטית למשל, ההילוך שאליו העברת מואר בצבע כחול. גם האורות של כל מיני כפתורים אחרים היו כחולים עד כמה שאני זוכר. הדגם שראיתי כלל מערכת מולטימדיה, ומכיוון שאני רוצה לרכוש את עם מערכת רדיו בצבע מונוכרומטי, מדאיג אותי שגם הוא יאיר בצבע כחול.

אור אדום כמו בקיה פיקנטו - סבבה.

אור צהוב - סבבה.

אור ירוק - סבבה.

אר ירוק - לא אוהב אבל לא נורא.

רק אור כחול מעצבן אותי. זה אולי מטופש, אבל ככה אני. נסיעה בלילה עם האורות הכחולים האלה בזווית העין יכולה להוציא אותי מדעתי.

האם בכל דגמי ה- i10, גם הישנים יותר (נגיד משנת 2014 הלאה), הכל מואר באור הכחול הקטן הזה?

תודה רבה.

פורסם

בדגם הנוכחי התאורה בכחול. ככה הרכב בנוי.

בדגם הקודם הייתה תאורה ירוקה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...