Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות 30-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו דומה לשלי מהתקופה האחרונה.

אני מחפש רכב 7 מקומות עד 30,000-35,000 ש"ח. אי אפשר למתוח יותר מזה את התקציב.

מעוניין ברכב שיעשה את העבודה, עדיף שיהיה לו אפשרות למזגן לילדים מאחורה.

חובה שיהיה לו אפשרות להטעין דברים בבגאז' ואפשרות לקיפול המושבים כך שיהיה אפשר להטעין ציוד של עצמאי( הפעלות בגני ילדים, ימי הולדת וכד').

חשבתי על מיצובישי גרנדיס 2005-8 הבעיה שכולם עברו את ה200,000.

וכאן אני מגיע לשאלה נוספת- האם יש בעיה לקנות רכב שעבר את ה200,000 או שהוחלף בו מנוע בשלב מסוים או שזו זה סטיגמה שאני שומע.

תודה

פורסם
אתה מחפש אמינות כדבר ראשון?

בטיחות?

צריכת דלק?

נסועה שנתית צפויה?

1. אמינות- לא מפחד להיכנס לטיפולים אבל לא בא לי נגיד שברולט אפלנדר ששם כתוב ברחבי הרשת שזה בור ללא תחתית

2. בטיחות - לא צריך משהו מעבר לחגורה וכרית אוויר בשלב זה

3. כמובן עדיף כמה שיותר חסכוני אך אם זה יהיה רכב בלי מזגן מאחורה זה ספרטני משהו ויהיה קשה לוותר את המזגן עבור צריכת דלק

4. נסועה שנתית קשה לי להעריך. עד היום נסענו כ25,000. עכשיו עוברים לרכב אחד גדול (6 נפשות) ורכב אחד קטן שישמש לנסיעה לעבודה בעיקר. אך אני צופה שגם ב7 מקומות הנסועה תהיה כ20,000

תודה,

פורסם

פורד S-Max שנת 2008-2009.

אם יכול להסתפק במרווח יותר מצוצם אז גם מאזדה 5 באה בחשבון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף להמלצה על הsmax (נכנס בול בתקציב).

חבל שבאת באיחור, כי יכולתי להציע לך אחת 2009 שמורה ברמה חולנית של דוד שלי (150K ק"מ). היא נמכרה שלשום ב32K (תוך יום אחד).

באופן כללי, הרכב מאוד מפנק ודי אמין, אך צריכת הדלק בו טיפה גבוהה, בייחוד בעיר.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קניתי בסוף מיצובישי גרנדיס 2011 ב25,000 ש"ח. עשיתי לה הסבה לגז ואני מבסוט.

תודה על העצות.

בע"ה בהמשך אעלה רשמים - ממערכת הגז. ראיתי שזה חסר פה

פורסם

תשמע אחי הגדול מכר לפני כשנה פורד SMAX שנת 2010 שהייתה בעבר בהשכרה באלדן וטופלה במוסך מורשה יבואן.

הרכב היה אצלו משהו כמו 4 שנים והוא היה ממש מרוצה ממנו, היו תקלות פה ושם כי אין מה לעשות רכב מתיישן.

אבל נוחות הנסיעה של הרכב מעולה, הרכב בטיחותי, מרווח, היה כייף לנהוג בו.

חפש אחת עם ק"מ נמוך ועם תיעוד טיפולים במוסך מורשה יבואן וזו יכולה להיות אחלה עסקה. אגב הוא מכר אותה באיזה 37K לפני שנה אם אני לא טועה והק"מ שלו לא היה גבוה כ"כ.

• תוכן חדש...