Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה ראפיד - 1.4 ל' DSG 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות את הרכב שמצויין בכותרת, 120,000 קילומטראג'. ראיתי בפורום שלהרבה אנשים יש בעיות עם הגיר, ורוב הפוסטים על מודל 2014.

רציתי לדעת אם הבעיה עד כדי כך רצינית? שווה בכלל להסתכל על הרכב? (Rapid 2015, 1.4 dsg, 120k)

פורסם

אם בא לל לשלם עבור החלפת קלאצים/מח/גיר אז תקנה.

אם אתה רוצה שקט קנה רכב עם תיבה פלנטרית. יפני / קוריאני.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

הרכבים האלו דורשים החלפת קלאצ'ים מתישהו (כתלות בתוואי הנסיעה ואופן הנהיגה) ואף החלפת מכטרוניקס (בתדירות נמוכה יותר).

אם קלאצ'ים לא הוחלפו לרכב המדובר אזי סיכוי לא רע בכלל שההחלפה תתבצע כשהרכב בבעלותך. קח בחשבון שההחלפה עולה כמה אלפים, כנ"ל גם לגבי המכטרוניקס.

הבעיה היא שגם החלפת קלאצ'ים בסמוך למועד הרכישה לא מבטיחה שהדבר לא יקרה במשמרת שלך, מסתבר שהגיר המדובר פחות אוהב פקקי תנועה ונסיעות איטיות (כמו נסיעות עירוניות למשל) הדורשות החלפות תכופות.

אם אתה לא נעול על הרכב הנ"ל, אנא ציין מהם צרכיך (בטיחות, חסכון, מרווח, ביצועים, תוואי נסיעה, כמות נוסעים ממוצעת וכד') ומהו התקציב ונוכל לייעץ לך באופן אופטימלי.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
הרכבים האלו דורשים החלפת קלאצ'ים מתישהו (כתלות בתוואי הנסיעה ואופן הנהיגה) ואף החלפת מכטרוניקס (בתדירות נמוכה יותר).

אם קלאצ'ים לא הוחלפו לרכב המדובר אזי סיכוי לא רע בכלל שההחלפה תתבצע כשהרכב בבעלותך. קח בחשבון שההחלפה עולה כמה אלפים, כנ"ל גם לגבי המכטרוניקס.

הבעיה היא שגם החלפת קלאצ'ים בסמוך למועד הרכישה לא מבטיחה שהדבר לא יקרה במשמרת שלך, מסתבר שהגיר המדובר פחות אוהב פקקי תנועה ונסיעות איטיות (כמו נסיעות עירוניות למשל) הדורשות החלפות תכופות.

אם אתה לא נעול על הרכב הנ"ל, אנא ציין מהם צרכיך (בטיחות, חסכון, מרווח, ביצועים, תוואי נסיעה, כמות נוסעים ממוצעת וכד') ומהו התקציב ונוכל לייעץ לך באופן אופטימלי.

תודה רבה על התגובה ההמהירה!

אני לא נעול על הרכב.

תקציב: 50K+- (לא רכב חדש כמובן.)

סוג: משפחתית / מיני משפחתית / סופר מיני (2013-2015)

שיהיה חסכוני בצורה סבירה, אלו הן שתי הדרישות היחידות.

*בנוגע לסקודה, אחת לכמה זמן מניסיונך תתבצע החלפת מצמד / מכטרוניקס?

פורסם

היה לי את הרכב הנ"ל בליסינג - רכב מהנה וחזק מאוד יחסית לשאר המשפחתיות. הוחזר עם מעל 95k ק"מ ללא שום בעיה בגיר/מנוע.

לדעתי אם אתה מחפש אמינות - לך על רכב יפני.

אם אתה מעדיף לשלם יותר אך להנות מנהיגה (יחסית לאוטו הסגמנט) - אז כמובן סקודה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

308 אופציה הרבה יותר טובה.

רכב איכותי ונוח משמעותית מהראפיד בנוסף דיי מיוחד מהנה לנהיגה חסכוני באותה מידה ובעל מנוע חזק יותר.

גיר אוטומטי 6 הילוכים יפני של אייסין שאמין מאוד.

סה"כ אמינות טובה ואף חלק מחברי הפורום יעידו על פי ניסיונם האישי שהאמינות מצויינת.

בתקציב של +-50K תוכל למצוא אחת שמורה ומטופלת היטב.

פורסם

אני משער שמבחינת תחושה הוואגית זריזה יותר, אך החבילה של הפגו כרכב עדיפה בהרבה על הראפיד.. ואמינה יותר

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
היה לי את הרכב הנ"ל בליסינג - רכב מהנה וחזק מאוד יחסית לשאר המשפחתיות. הוחזר עם מעל 95k ק"מ ללא שום בעיה בגיר/מנוע.

לדעתי אם אתה מחפש אמינות - לך על רכב יפני.

אם אתה מעדיף לשלם יותר אך להנות מנהיגה (יחסית לאוטו הסגמנט) - אז כמובן סקודה.

סליחה, אבל על איזו הנאה מנהיגה בראפיד אתה מדבר?

פורסם

רק מלשבת בה בחניה אני מתבאס .

אם כבר תכוון לאוקטביה, לפחות תהנה מרכב טוב .

פורסם

אין הנאה לא באוקטביה ולא בראפיד, רכבים זריזים, הגה מנותק ומת, לוקחות סיבובים באמת בלי חשק.

על כן, מזדה 3 או סיוויק סדאן עדיפות בתקציב הזה.

Xpeng P7 LR - For me

פורסם
כשהמנוע חזק, תיבת ההילוכים מהירה מאוד - גם בתאוצות ביניים - איןצורך ללחוץ עד הסוף - פשוט מגיב מיד.

כמו כן, ישנה אחיזה טובה.

כמי שאוהב לנהוג (ומהר) - זו ההנאה בשבילי.

בשבילי הוא גם מספיק נח - אך זה אינדיבידואלי.

הכל כמובן ביחס לשאר ברכבים מאותו הסגמנט.

רכב שאולי יותר נח, אך חלש ותיבה שעד שמגיבה יוצאת הנשמה - זה רק מביא לי עצבים - אבל זה כמובן אני.

פורסם

נו ו? לקחת סיבוב, לזגזג בכביש - לא כיף אפילו לא מעודד אותך לעשות את זה כל פעם שהרכב מרגיש שהוא עוד שנייה מתהפך. אז יופי היא זריזה - יש עוד מיליון רכבים מהירים ומהנים יותר בתקציב הזה

Xpeng P7 LR - For me

• תוכן חדש...