Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהדרך הכי טובה זה לחפש משהו חסכוני עד 60K עם ק"מ נמוך ומשם להמשיך.

זו דעתי הפשוטה לפחות.

כמה פשוט,ככה נכון

אתה עכשיו לוקח הלוואה שתצטרך להחזיר עוד 3 שנים? מי יודע מה מצבך יהיה עוד 3 שנים?

קח ישירות מהבנק,בלי טובות של חברה כזו או אחרת

קנה בסכום קטן יותר (60 כמו שכתב איתמר,או דומה,או פחות ?) - ותראה איך אתה מתמודד..

נכון שחדש 2019 יד 0 עם הניילונים והריח והכל הכי מפתה - אבל יש לזה מחיר...

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שוב אני מדגיש, אלו רכבי חברה לעובדי החברה לא לשימוש פרטי שלי האישית.

זה כלי העבודה של העובדים (סוכני שטח) לכן אנו מעדיפים רכב חדש - כאשר מדובר על רכב לשימוש פרטי אני מסכים ואני עצמי רכשתי C4 דיזל שכבר הספיקה לעבור total loss.

וכמו כן ב 2400 ש"ח בחודש (תשלום רכב + ביטוח + אגרה + טיפול) ב-30 חודשים אנו מגיעים ל - 72K שזה לא רחוק מ 60K על רכב משומש ובסוף התקופה ב-2 המקרים נשארים עם מוצר ששווה הרבה פחות מהמחיר שבו נקנה.

• תוכן חדש...