Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שעבר 75K ק"מ בשנה אחת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אותי יותר מפחיד הק"מ הגבוה בשנה הראשונה מאשר העובדה שהרכב עמד הרבה זמן...

בכל מקרה אני מבין שאם הרכב טופל אז זה בסדר.

תודה לכולם!

קילומטראז' גבוה בזמן קצר ממש לא מפחיד. להיפך - הרכב נסע נסיעות בינעירוניות בהן הבלאי נמוך יחסית, בהשוואה לרכב שנסע באותה תקופה 10000 ק"מ בפקקים של גוש דן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
איך רכב מגיע ל 75 אלף בשנה? זה מספר ממש בלתי נתפס,

75 אלך בשנה זה מאוד גבוה גם לליסינג, אבל 75 אלף זה 75 אלף.

מה זה משנה אם נסעו אותם בשנה אחת או ב 4 שנים?

אם זה היה רכב מודל 2015 שעשה 20 אלף כל שנה ואחרי 4 שנים הגיע ל 75, הבלאי שלו היה יותר נמוך מאשר בלאי של רכב שעשה 75 אלף בשנה אחת? לא. בדרך כלל המצב הפוך.

פורסם
איך רכב מגיע ל 75 אלף בשנה? זה מספר ממש בלתי נתפס, יכול להיות שהוא שימש נהג מונית?

לא שאני מתווכח עם האנשים היותר מלומדים פה שאמרו שאין בעיה, פשוט לא רגיל לשמוע מספרים כאלו על רכבים פרטיים.

אפשרי, אני עשיתי שנה שעברה 70000 ק"מ,

יותר נכון אני והילדים (-:.

בכל מקרה כמו קודמי, הרכב מטופל, ללא תאונות? אין ממה לפחד.

שילמת תהנה

פורסם

בכל מקרה, תבקש הסטוריית טיפולים. מעניין לדעת האם בוצעו טיפולים ב 2017 וב 2018.

פורסם
קילומטראז' גבוה בזמן קצר ממש לא מפחיד. להיפך - הרכב נסע נסיעות בינעירוניות בהן הבלאי נמוך יחסית, בהשוואה לרכב שנסע באותה תקופה 10000 ק"מ בפקקים של גוש דן.

מצד שני הרכב היה בליסינג, כך שמלבד זאת שהוא ננהג על ידי העובד (או מנכל), ואשתו, 2 הילדים שלו ואחיו מעת לעת, הוא גם כנראה עמד הרבה זמן מונע סתם כך, כשחם בקיץ או כשיושבים להתעדכן בפיד בפייסבוק עד שהאישה תחזור מלאסוף איזה משהו בקניון.

פורסם

ק"מ גבוה כזה בשנה הוא נדיר יחסית,

אבל כנראה שלא מאוד נדיר,

אמנם לא קשור לאוויס, אבל הייתי פעם במאגר רכבי הליסינג בצריפין, ראיתי שם רכבים בני שנתיים עם 150-200 אלף ק"מ על השעון. לא מאוד נפוץ אבל אפשרי שרכב יעשה 70-100 אלף ק"מ בשנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מצד שני הרכב היה בליסינג, כך שמלבד זאת שהוא ננהג על ידי העובד (או מנכל), ואשתו, 2 הילדים שלו ואחיו מעת לעת, הוא גם כנראה עמד הרבה זמן מונע סתם כך, כשחם בקיץ או כשיושבים להתעדכן בפיד בפייסבוק עד שהאישה תחזור מלאסוף איזה משהו בקניון.

בוא מדבר תכלס :-)

האוטו שלך ננהג בעברו על ידי מאות אנשים שבכלל לא יודעים לנהוג ורוב היום היה מונע בעמידה או בנסיעה במהירות נמוכה בהילוכים שני - שלישי.

לאיזה בלאי זה גרם?

פורסם (נערך)
בוא מדבר תכלס :-)

האוטו שלך ננהג בעברו על ידי מאות אנשים שבכלל לא יודעים לנהוג ורוב היום היה מונע בעמידה או בנסיעה במהירות נמוכה בהילוכים שני - שלישי.

לאיזה בלאי זה גרם?

לא הבנתי איך הטענה שלך סותרת איכשהו את מה שכתבתי לzvit

אבל רוצה תכלס? יש היסטורית טיפולים:

החליפו פולי אלטרנטור ב60 אלף

שיפצו ראש (כחלק מהחלפה של מחזיר שמן) ב140

החליפו טורבו ב135

החליפו מזרקים ב135

החליפו מסרק הגה באחריות ב155

החליפו יוניט אור בלם כחלק מריקול ב125 אלף ושוב ב185

אני כבר קיבלתי אותו אחרי היישור קו הארוך.

אגב לגבי הקמ - לאמא של אקסית שלי הייתה אוקטביה שבתוך שנה צברה 75 אלף קמ, קצב של 6 אלף בחודש, והאמא נהגה בה כל יום 30 הלוך ו30 חזור ל ומהעבודה, ובשאר הזמן היא שימשה את האבא לנסיעות עבודה או את הילדים לבילויים בערב ובסופשים.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

עשיתי בשנה 70,000 בלי בעיה ובלי משהו מיוחד.

לפני 11 שנים, היה משבר חמור במשק בכלל ובהייטק בפרט, אז זו לא היתה תקופה להיות בררן.

בקיצור, כל יום נסיעה ממודיעין לקיסריה, הלוך ושוב. המשפחות שלי ושל הזוגה גרות רחוק והמשפחה אוהבת לטייל בסופ"ש.

אחרי שנה וחצי התחלתי לעבוד יומיים בשבוע מהבית, והוספתי יום בשבוע ברכבת. אז ירדתי לכ-38,000 בשנה "בלבד".

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לא הבנתי איך הטענה שלך סותרת איכשהו את מה שכתבתי לzvit

אין לי שום טענה.

הדיון הוא לא על האם כדאי או לא כדאי לקנות רכב שהיה בליסינג. אם אתה שואל אותי, לא כדאי.

אבל אם אתה שואל אותי, עוד יותר לא כדאי גם לקנות רכב שהיה בלימוד נהיגה.

בפועל, אם יודעים מה עושים, את שניהם אפשר לקנות והם יכולים להיות אפילו במצב לא רע.

פורסם
סוכנות- AVIS

לקחתי לבדיקה מטעמי. היה תקין בסך הכל. את הרג'קטים הסוכנות מתקנת-למעשה כבר תיקנו, כולל טיפול 90K.

היסטוריית טיפולים- יצאתי צעיר ולא בדקתי. אבל יש להם, ומחר אני אסתכל על זה. טוענים שהכל מתועד וטופל בזמן.

באיזה שלב של התהליך לקחת את הרכב לבדיקה?

אני שואל שאני אדע לעתיד אם אקנה רכב מסוכנות

פורסם
אין לי שום טענה.

הדיון הוא לא על האם כדאי או לא כדאי לקנות רכב שהיה בליסינג. אם אתה שואל אותי, לא כדאי.

אבל אם אתה שואל אותי, עוד יותר לא כדאי גם לקנות רכב שהיה בלימוד נהיגה.

בפועל, אם יודעים מה עושים, את שניהם אפשר לקנות והם יכולים להיות אפילו במצב לא רע.

לדעתי לימוד נהיגה עדיף על פני ליסינג, מקווה שאני לא באמת צריך לפרט, ובכל אופן זה לדיון אחר.
פורסם

רכב שנסע כל יום מיקנעם לבאר שבע על כביש שש הלוך חזור (רוב הסיכויים שזה משהו בסגנון הזה) עושה בקלות 75 בשנה, יחד עם נסיעות בסופ"ש. בזמנו הייתי עושה כ K60 ק"מ בשנה במשך לפחות 4 שנים ומחזיר לליסינג רכב עם 120 אלף ק"מ בן שנתיים במצב דנדש.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...