Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בחירת הרכב המבוקש (פאביה), והתחפרות קריאה עליו בפורום, מצאתי שתי פאביות עם היסטוריית טיפולים לא רעה. באחד הרכבים הוחלף גיר, בשני טיפולים לפי שעון של פילטרים-שמן-וכו', ללא כל סימני בעיה בגיר.

מעבר לבדיקת שלדה והערות כלליות שאני לא תולה בהם הרבה במכוני קומפיוטסט (בטח שלא בסעיפי הגיר שם הכסת"ח ואי לקיחת האחריות ברמות אחרות),

האם אפשר לקחת אותו למוסך לבדיקת גיר DSG מקיפה, בעיות במצמדים, צפי להחלפה וכן הלאה? או שזה דורש פירוק והרכבה שכבר לא סבירה למעמד קניית רכב? או בדיקת רצועת הטיימינג, מותחנים, משהו שבאמת ייתן לי מושג לגבי הטיפול הבא?

אם יש המלצה ספציפית למוסך כזה באזור תל אביב-חולון-יפו / או לחלופין ראש העין/פתח תקווה,

בדגש על מומחיות בסקודה (או פולקסווגן לעניין זה - מבין שהרכיבים דומים עד זהים), אשמח לשמוע. תודה.

(אגב, אני יודע שאין כדור בדולח במוסכים, ושתמיד יוכלו להיות הפתעות. מעדיף רק לצמצם את אלמנט ההימור וההפתעה).

פורסם

אם לא החליפו קלאצים או את מחשב הגיר, צפה להחלפה במהלך הזמן שאתה איתו 4500 שח לפחות לפי מה שזכור לי.

הייתי נותן עדיפות לרכב שהוחלפו כבר הנ"ל מטעם האחריות.

פורסם (נערך)

אם אתה לוקח בחשבון החלפה עתידית במוסך ומוכן כספית כשתגיע, אז לך על זה.

כאן אין חוקים, יכולה להגיע החלפה גם ב20000 קמ וגם ב100000 קמ.

שאל מומחים לגבי עלות, כי אינני מוסמך לגבי הסכום המציאותי, שאל מוסכים שמתמחים

בנושא וברר עלויות, מוסך רון ,או אי אנד איי בבני ברק,טיג בחולון.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

דווקא זו שהוחלף בה גיר יכולה לתת שקט תעשייתי.

מכון בדיקה לא יודע לבדוק גיר אוטומטי,אתה רוצה שידעו לבדוק גיר רובוטי ?

אם אין מנורת תקלה המתריעה על תקלה בגיר יכתבו רק שאין אחריות ולכן יסמנו X ובזה פטרו עצמם מאחריות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לדעתי כל אחד שקונה DSG שמנצא מספר שנים על הכביש צריך להיות בכוננות ספיגה של אזור ה 4K(בלי קשר להיסטוריית ההחלפות ברכב), יש סיכוי שלא תהיה לך שום בעיה אבל בכל זאת הייתי לוקח את זה בחשבון.

פורסם

אם הוחלף גיר לחדש בחברה אז אולי עוד 3 שנים יצטרך להחליף מצמדים במיוחד אם רוב הנסיעה בעיר.

יש מכוני גירים בחולון שמציעים החלפת מצמדים בתשלום מופחת יותר בהשוואה למוסכים מורשים/כלליים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...