Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בעוד מס' חודשים אפשוט את המדים ואצא לאזרחות, תודה לאל

בגדול, יש לי הכרות קצרה עם תחום הרכבים (לא גדולה) וכבר גיבשתי לעצמי מס' דגמים שיכולים לעלות על הדרישות שלי

בראיה רחבה הרכב ישמש בעיקר להגיע מנקודה A ל-B, מהעבודה וחזרה, בהמשך לימודים וחזרה וכו', אבל מנגד גם לפחות 2 (אם לא יותר) נסיעות שבועיות שאורכות כשעה וחצי לכל כיוון בערך, לבת הזוג, מכאן ההעדפה לסופר מיני ולא מיני

הקציב גג הרצוי עומד על 50K בעוד שברשותי יש חלק נכבד מהסכום (יותר מחצי), אך ליתרה אצטרך לקחת הלוואה בתשלומים שאעמוד בה.

נכון לכרגע מצאתי לנכון להתמקד על מאזדה 2 ויונדאי I20 (צורות חדשות), שנתונים 2015 +, רכבים אמינים בעיקר שישרתו אותי שנים ולא יאכזבו. מבחינת התקציב, אני מאמין שיהיה קשה להכניס אותן תחתיו, אך אין לי בעיה להתמודד גם עם יוצאת ליסינג במצב טוב שאטפל בה היטב

לאחר החפירה, אשמח לקבל המלצות על דגמים נוספים שיענו על הדרישות, המלצות לדרכים לרכישת הרכבים מדוברים (יד 2 / יוצאי ליסינג) ובעיקר איך להתנהל נכון בכל מה שקשור להחלטה לרכוש רכב, אחרי הכל מדובר ברכב ראשון...

תודה רבה

פורסם

המזדה 2 לדעתי לתקציב הזה מיושנת.

היונדאי מציע יחידת הנעה אמינה, מרווח טוב, אך ביצועים וצריכת דלק לא מזהירים, מניח לרוב המשתמשים היא תהיה בסדר.

אפשר לשקול גם את הקיה ריו בעלת מנוע דומה אך עם מושבים תומכים יותר אם כי בעיר שניהם לא הכי נוחות לדעתי.

פיגו 208 אופציה טובה, היא זריזה יותר ונוחה יותר.

בתקציב שלך תיכנס 208 עם מנוע טורבו 1.2.

ידני לא אופציה?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
2015 זו שנת מעבר ויש בה גם את הדגם הנוכחי וגם את הקודם.

אכן, בעיקר בגלל מגבלות תקציב, אבל מתייחס לצורה עדכנית הנוכחית הן של המאזדה והן של היונדאי

המזדה 2 לדעתי לתקציב הזה מיושנת.

היונדאי מציע יחידת הנעה אמינה, מרווח טוב, אך ביצועים וצריכת דלק לא מזהירים, מניח לרוב המשתמשים היא תהיה בסדר.

אפשר לשקול גם את הקיה ריו בעלת מנוע דומה אך עם מושבים תומכים יותר אם כי בעיר שניהם לא הכי נוחות לדעתי.

פיגו 208 אופציה טובה, היא זריזה יותר ונוחה יותר.

בתקציב שלך תיכנס 208 עם מנוע טורבו 1.2.

ידני לא אופציה?

לגבי המאזדה 2, אני מתייחס לצורה העדכנית שלה. התכוונת אליה? ביחס ליונדאי היא חתיכה ונראית מודרנית יותר למען האמת

לקיה אני פחות מתחבר, משהו ברכב ובעיצוב לא מסתדר לי...

בכנות - לא נסעתי על ידני מאז הטסט, לכן אני לא סגור על עצמי כמה אהנה ממנו, לכן גם (כמעט) שללתי מהרשימה את הקליאו 0.9

לגבי פיגו', סטיגמות או לא - קצת מפחד האמת ומצד שני גם לא כ"כ מתחבר לפנים הרכב שנראה זוועה בעיניי

פורסם

לפי מה שאני רואה ביד 2, הצורה החדשה מעל התקציב שלך אלא אם יש במגרשי הליסינג.

חפש דינמיק המאובזרת משמעותית מהאקטיב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתקציב הזה אפשר לקנות ספייסטאר ולהישאר עם פחות חור בכיס- הלוואת מימון קטנה בהרבה.

נתקלתי בכאלה ולפחות בשנתונים הפחות חדשים, הרכב עגלה בנסיעות בין עירוניות

לפי מה שאני רואה ביד 2, הצורה החדשה מעל התקציב שלך אלא אם יש במגרשי הליסינג.

חפש דינמיק המאובזרת משמעותית מהאקטיב.

אכן כנראה הגזמתי עם התקציב בנוגע למאזדה...

בכל אופן, התחלתי להעיף מבט גם על יונדאי I30 (הדגם שלפני העדכני) 2013 +, דעתכם?

פורסם

אשמח לתשובות נוספות

כמו כן על מה מומלץ לשים יותר לב בעת רכישת רכב מאלדן / אלבר / כל חברת ליסינג אחרת

• תוכן חדש...