Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חבר שלא החליף את רכבו כבר 7 שנים (לאון ידנית) מחפש את הרכב הבא כאשר הדרישה העיקרית היא ידנית.

לא מוכן להתפשר על הנושא בשום אופן. בנוסף צריך שיהיה מקום מאחורה לפחות כמו בלאון [2012, הישנה]

הוא אוהב רכבים ומותג כמו אלפא קורץ לו מאוד. בנוסף נהג על הג'ולייטה באיטליה בירח דבש שלו ונהנה מאוד.

ראיתי שיש כמה ג'ולייטות ידניות למכירה, אני רואה שעד 2016 מגיעות עם 170 כ"ס ולאחר מכן עם 150.

האם היתה מתיחת פנים כלשהי? הבדלים רציניים בין 2016 ל 2017? מה מצב המולטיאייר בשנים האלו?

הצעות\הערות יתקבלו בברכה

פורסם

משך כשנה היתה לי גו'לייטה 2016 ידנית (הדגם הקודם). הרכב היה נפלא בצירים ההרריים שאני בעיקר מתנייד בהם, בעיקר ב-DNA דינמיק שמקשיח את ההגה והבלמים ומהדק את בקרת היציבה. המתלים הדוקים, רכב שממש הרגיש ביצועי ספורט למי שאין יומרות לרכב ספורט של ממש. כוח לא היה חסר אבל אני מחשיב כוח פחות מרוב הנהגים, מעניין אותי להפיק יותר מרכבים יחסית חלשים בנסיעה נכונה. אגב באירופה יש אותו רכב עם מנוע דיזל...

מה כן, המושב היה מזעזע, וגרם לי לכאב גב כרוני לא משנה כמה שיחקתי עם תנוחת הנהיגה. לא צוחק בנסיעה לאילת עשיתי איזה 5 עצירות לתת לגב לנוח. אפילו עם מתלים פתוחים. כשלגמרי במקרה התיישבתי מאחורי הגה של C3 החדשה אחרי שנה על הג'ולייטה זה הרגיש כמו מעבר משרפרף עץ עקום לכורסת טלויזיה, ואחרי קצת היסוסים מכרתי את האוטו ו... הגב החלים. אולי בגלל זה הן עוברות הרבה ידיים. כמובן שמי שרוצה יחליף מושב, אבל באותו שלב מיציתי.

דרכי עפר ודרכים קצת משובשות גירדו אותו מלמטה זה רכב לכבישים טובים.

מאחור ישבו רק ילדים, אין המון מקום.

בהצלחה

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מתיחת הפנים כמעט ולא מורגשת, הוחלף הגריל, הוחלף ההגה ונוספה מערכת מולטימדיה קטנטנה ולא ממש מוצלחת. ניתן להחליף את כל אלו גם לבד ולא מעט עשו זאת.

מהקישור - כאן - אפשר לראות שמדובר באותו מנוע(מולטיאיר זהה) ואותו טורבו רק עם מפה שונה. לכן אני לא רואה סיבה להעדיף אחד על פני השני.

מחלה ידועה שכדאי לדעת - הדשבורד מתנפח, יש אחריות מורחבת ל5 שנים מהחברה.

מעבר לזה מומלץ לקנות אחת שטופלה כראוי( כל 10-15K) ולא 30K לפי המלצת היצרן.

דגם מילאנו הוא הכי מפנק ולדעתי שווה להשקיע ולקנות אותו, שיהיה לו המון בהצלחה.

• תוכן חדש...